Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rainbow_Hope 🌈

Broj poruka: 1476

Prijavi adminu

Doria čestitke na mrvici 🥳 Kako to da si na tako velikim dozama progesterona?
    Sani to sam i tebe htjela pitati - kako to da idete s dvije injekcije dnevno? To je stvarno puno... 
    Kachusa kad ćeš ti piškiti? 🤭 kako se osjećaš?
    Zara ako ti se crtica pojavila odmah, onda je to 🔝 🥳 Clearblue zna imati evaporacijsku crtu.
    ma radit ću svakako qualified kod svojeg soc. ginekologa, ali korak po korak 🙈

👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
    🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
    12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
    2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET

• ribic

Broj poruka: 2641

Prijavi adminu

Annboleyn Ja bas vjerujem u tog tvog malca koji je dosao do blastice 💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• jesamnisam

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

NanaJ

jesamnisam

Kopiram pitanje ovdje,posto sam postala u starom threadu.Cure, ne znam da li pisem na pravu temu. Zanima me da li je koja nakon uspjesnog postupka pila 3x dnevno duphastone, odnosno, od punkcije pa 10 tjedana?Zanima me da li ste samo naglo prestale piti ili ste mozda kroz 11.tj polako pocele smanjivati dozu s 3 na 2 na 1 ?
    Nekako se bojim samo naglo prestati,a ne bih ga ni produljivala,navodno moze stetiti bebi
    .. Imam dojam da obicni ginekolozi ne znaju bas ,ova moja mi je rekla da pijem i kroz 12. pa smanjujem, ali nista konkretno. A na otpusnom pismu iz klinike za umjetnu oplodnju pise 'prestati po ulasku u 12.tj'
    Ja se bojim da mi progesteron naglo ne padne… Sta vi mislite?
    Hej, ja sam ti na 3x2 tbl iako sam skoro u 15 tt radi krvarenja me drze bila sam i na vecim dozama do 12 tt. Ne smijes naglo prekidati progesteron nego postepeno uz ginekologa smanjivati dozu mi smo imale dogovoreno prvo tjedan dana 3x2 tbl pa nakon toga 3x1 tbl ali do toga jos nismo dosli jer ja i dalje krvarim (hematom), a ovo da steti nije istina on je poznat kao cuvar trudoce i ima zena koje ga piju do kraja trudnoce i sve je uredu sa bebama.

Hej, hvala ti!! 
    Ja sam mislila da je 10tj nekakav maximum nakon umjetne (barem tako proizvođač savjetuje).
    Ali da, puno mi je lakse čuti da ga neke žene uzimaju do kraja.
    Pitam se samo, da li kod njih manjka prirodnog prog pa duphastone regulira ili uzimaju extra na svoj. Odnosno uopće ne znam koliko jedna tabletica odgovara u mjerama..
    Možda kompliciram :)Ovo za štetnost, moram priznati da sam se kratko time bavila, ali naišla sam na studiju prema kojoj je isključivo veliki višak bio štetan za određene elemente razvoja

° 18.05. -pozitivna beta :)))
    ° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
    ....
    ° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia

• jesamnisam

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

ribic

JesamnisamA uzimas li neki drugi progesteron jos? Meni je isto duphaston ukinut s 12tt (pila sam ga 3x1) ali i dalje imam vaginalno utrogestan 3x2 tak da je to ok.

Bila sam na utogestanu 2x1 (200mg), ali s njime sam (postupno) prestala tamo negdje u 7-8.tj 

° 18.05. -pozitivna beta :)))
    ° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
    ....
    ° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia

Panda.

Broj poruka: 768

Prijavi adminu

Domleon hvala ti draga ❤️🥰😍 Sutra sve javljam. 💓
    Annboleyn navijam za tu 1 ❤️🍀🤞
    Zara dobro nam došla i nadam se da je ta crta obećavajuća. 😊🤗

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Razumna

Broj poruka: 1806

Prijavi adminu

Sunny_🐣

Razumna kako si ti? Kad ces vadit betu? Da te stavim na popis 😊
    Ivana1903 jesi vec imala transfer? Sretno i javi nam se 😊
    Sani ja cu tebi pisati transfer u cetvrtak 30.06. ako ti je to ok? 😊
    Doriaajme divno 🥰 stvarno je grozno sto moramo moljakat da bi tatu pustili na uzv 🙄
    Zara92 izgleda jako dobro 🙊🍀🤞

Hej! Betu vadim 4.7.2022.
    Ja sam dobro, otisla sam na selo, malo se odmarati. Samo muž i ja,oko nas divljina, po noći se pokrivamo dekicama jer je hladno a u Zg smo stalno bili pod klimom tako da je ovo velika promjena. 
    Jučer me uhvatila suncanica malo, a glava me boli tri dana. Ne osjećam ništa po pitanju trudnoće tako da sam baš jadna. Mislim da ću biti u grupi od onih žena koje moraju na 20 transfera da dobiju jedno dijete. A opet ni to mi se ne čini velika muka ako ću dočekati svoje dijete.... Rollercoaster emocija 🤯

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC ☹️

Kacusha

Broj poruka: 1553

Prijavi adminu

Rainbow_Hope 🌈

Sani to sam i tebe htjela pitati - kako to da idete s dvije injekcije dnevno? To je stvarno puno…
    Zara ako ti se crtica pojavila odmah, onda je to 🔝 🥳 Clearblue zna imati evaporacijsku crtu.

Iskreno ne znam 😂 imam menga grceve pa se mirim da mozda opet nista. Vidjet cemo, ima vremena 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Doria

Broj poruka: 162

Prijavi adminu

Rainbow_Hope 🌈

Sani to sam i tebe htjela pitati - kako to da idete s dvije injekcije dnevno? To je stvarno puno…

Rainbow hope hvala 🥰 nisam pitala ali vjerujem da ne zele nista prepustiti slucaju... stimulacija je bila isto konjske doze a od 4 stanice imali smo 2 zametka za transfer. Moj amh prilicno varira gore-dolje, ali broj antralnih folikula se smanjuje, ipak imam godine... 
    Ali... nisu nam zabranili odnose 😁
    Hvala na navijanju curke ❤  puno stvari sam naucila upravo ovdje od "starijih"  i prenosim dalje. Jako sam puno u kontaktu s ljudima i svima pricam kroz kaj prolazimo da bi dosli do plusica. Dobila sam nevjerojatnu podrsku okoline i tonu pozitivnih vibracija, molitvi... mpo ne smije biti tabu. Puno cura se odlucilo potraziti pomoc nakon kaj sam ispricala svoj put. 
    Moja seka je doula koja se specijalizira upravo i za mpo mame. Samnom je shvatila da je to drugacija prica. Teza. Neizvjesna. Bolna. Skupa. Dugotrajna. Ali da se na kraju rode najzeljenije i najvoljenije bebe...  i da se isplati svaka suza, igla i tableta! 
    Navijam za sve vas ❤

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

• Linda86

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Doria bravo za seku, sretna si sto ces ju imati uz sebe. Sve si lijepo opisala. ❤️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Rainbow_Hope 🌈

Broj poruka: 1476

Prijavi adminu

Sani pa to je odličan broj oplođenih! Bravo!!! 🤗🤗🤗 Ja sam imala 3*200 mg Utrogestana i Prolutex 1 x dnevno, ali samo sedam dana počevši od dana transfera, kasnije sam nastavila samo s Utrogestanima. Ovaj tvoj progesteron je dobar i na dan transfera i na dan bete 🤷 Ovo je stvarno ogromna doza 😯

👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
    🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
    12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
    2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.