Kopiram pitanje ovdje,posto sam postala u starom threadu.Cure, ne znam da li pisem na pravu temu. Zanima me da li je koja nakon uspjesnog postupka pila 3x dnevno duphastone, odnosno, od punkcije pa 10 tjedana?Zanima me da li ste samo naglo prestale piti ili ste mozda kroz 11.tj polako pocele smanjivati dozu s 3 na 2 na 1 ?
Nekako se bojim samo naglo prestati,a ne bih ga ni produljivala,navodno moze stetiti bebi
.. Imam dojam da obicni ginekolozi ne znaju bas ,ova moja mi je rekla da pijem i kroz 12. pa smanjujem, ali nista konkretno. A na otpusnom pismu iz klinike za umjetnu oplodnju pise 'prestati po ulasku u 12.tj'
Ja se bojim da mi progesteron naglo ne padne… Sta vi mislite?
Hej, ja sam ti na 3x2 tbl iako sam skoro u 15 tt radi krvarenja me drze bila sam i na vecim dozama do 12 tt. Ne smijes naglo prekidati progesteron nego postepeno uz ginekologa smanjivati dozu mi smo imale dogovoreno prvo tjedan dana 3x2 tbl pa nakon toga 3x1 tbl ali do toga jos nismo dosli jer ja i dalje krvarim (hematom), a ovo da steti nije istina on je poznat kao cuvar trudoce i ima zena koje ga piju do kraja trudnoce i sve je uredu sa bebama.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sani odličan rezultat, nek ih se što više oplodi! Bit će tu puno bebica!
Anči još malo pa zasluženi odmor! Uživajte, sexajte se i ne moj razmišljati hoće li se nešto primiti ili neće, samo uživajte jedno u drugome !
Annboleyn odlično! Držimo fige da malac prođe testiranje!
Doria šta ima kod tebe? Kako je bilo na uzv?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Termin 25.10.2024.
Pozdrav cure, nova sam ovdje, prvo zelim svima pozitivne, lijepe, visoke bete, srecu i ljubav svim lavicama!!❤️❤️🤗
Danas mi je 6dnt, nisam mogla vise cekati pa sam napravila test ujutro, imam neku blijedu crticu, ne znam dal da se nadam ili? Od simptoma sam imala 3, 4 i 5 dnt grceve slicne kao pred menstruaciju. Treci dan manje, peti dan dosta osjetni grcevi, glavobolja i emocije me sorale jer sam mislila da je tu kraj, kao zasto bi imala takve bolove tri dana zaredom haha🙉 jel bi moglo nesto drugo utjecat na moju jedva vidljivu crtu? Od lijekova uzimam samo utrogestan
https://ibb.co/KNrM4gQ [ibb.co]
Pokusavamo od 10/19 prvo 👶
Petrova 10/2020
👩💼 24, hormoni ✅ brisevi ✅ papa ✅
❌Sono hsg 15.07.21 - obostrano otezano, osteceni jajovodi, IVF postupak
🧔29, normozoospermia✅
IVF 11/2021 ❌ Covid 19
IVF 6/2022
Stimulirani, 06.06 Gonal 225, 10.06 Cetrotide, 13.06 Ovitrelle
15.06 punkcija, 5 oocita, nema❄️
20.06 ET, vracene 2
26.06 ➕, 27.06 ➕
29.06, 9dnt, 102.46 🍀 02.07, 12dnt, 361.22 🍀
21.07 6tj+6 ❤️
7.10 17+6 🐞❤️
15.03 💙Dečko💙
Anči još malo pa zasluženi odmor!Uživajte, sexajte se i ne moj razmišljati hoće li se nešto primiti ili neće, samo uživajte jedno u drugome !
Doria šta ima kod tebe? Kako je bilo na uzv?
Miss Ivy bila sam u pon na 5+0 i vidjeli smo svoju Mrvicu 🥰 i dalje smo na duphastonu, utrogestanu i prolutexu... imam pripreme za nakon poroda, lijekovi su mi na svakih 3-4 sata kroz cijeli dan i noc 🤣 ponavljamo uzv za tjedan-dva jer je bilo rano za srceko. Moram stvarno pohvaliti pol ivf jer svaki put me oduseve! Imam snimku sa transfera gdje dr sve objasnjava dok snimam na uzv ❤ imam prvu slicicu svoje mrvice ❤ i ono meni najdraze-muz je bio samnom unutra kod dr na svakom razgovoru i na prvom razgovoru nakon pozitivne bete i prvom uzv ❤ napokon ima osjecaj da je to nase putovanje a ne da je on tu samo da da spermu...
https://ibb.co/FXCkk1d
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Pozdrav cure, nova sam ovdje, prvo zelim svima pozitivne, lijepe, visoke bete, srecu i ljubav svim lavicama!!❤️❤️🤗
Danas mi je 6dnt, nisam mogla vise cekati pa sam napravila test ujutro, imam neku blijedu crticu, ne znam dal da se nadam ili? Od simptoma sam imala 3, 4 i 5 dnt grceve slicne kao pred menstruaciju. Treci dan manje, peti dan dosta osjetni grcevi, glavobolja i emocije me sorale jer sam mislila da je tu kraj, kao zasto bi imala takve bolove tri dana zaredom haha🙉 jel bi moglo nesto drugo utjecat na moju jedva vidljivu crtu? Od lijekova uzimam samo utrogestan
https://ibb.co/KNrM4gQ [ibb.co]
Super to izgleda, ponovi za 2 dana 👍 imale smo istu dan transfer. ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jesamnisam A uzimas li neki drugi progesteron jos? Meni je isto duphaston ukinut s 12tt (pila sam ga 3x1) ali i dalje imam vaginalno utrogestan 3x2 tak da je to ok.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Razumna kako si ti? Kad ces vadit betu? Da te stavim na popis 😊
Ivana1903 jesi vec imala transfer? Sretno i javi nam se 😊
Sani ja cu tebi pisati transfer u cetvrtak 30.06. ako ti je to ok? 😊
Doria ajme divno 🥰 stvarno je grozno sto moramo moljakat da bi tatu pustili na uzv 🙄
Zara92 izgleda jako dobro 🙊🍀🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sani, Linda, Ranibow, Sunny, MissIvy hvala ❤️
Nakon pocetnog razocaranja nade su nam porasle i jako vjerujemo u ovaj jedan embrij koji se izborio
Ima jos dugo za cekati, mislim da ce za 20-ak dana prava nervoza i nestrpljenje krenuti
Zara sretno, neka nastavi tamniti 🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Maus, ne znam još, neće nam se pokazati 🙈😂
Rainbow, ma nije nam bitan spol oko priprema, al smo tek sad skužili da bi konačno mogli malo počet, neke stvari imam, al to su stvarno sitnice. 😅
Ah joj, još te muči smeđarenje. 😓 Nadam se da bu uskoro prošlo. Još malo pa UZV pa će te smiriti. 😊 ❤️ Jel planiraš raditi neki test tipa Nifty il nešto? 😊
🧒🏻 - 30-azoospermia👩🏻💼-28 - FSH -6,8 , AMH -31,8 pmol, IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Anči još malo pa zasluženi odmor!Uživajte, sexajte se i ne moj razmišljati hoće li se nešto primiti ili neće, samo uživajte jedno u drugome !
Doria šta ima kod tebe? Kako je bilo na uzv?Miss Ivy bila sam u pon na 5+0 i vidjeli smo svoju Mrvicu 🥰 i dalje smo na duphastonu, utrogestanu i prolutexu… imam pripreme za nakon poroda, lijekovi su mi na svakih 3-4 sata kroz cijeli dan i noc 🤣 ponavljamo uzv za tjedan-dva jer je bilo rano za srceko. Moram stvarno pohvaliti pol ivf jer svaki put me oduseve! Imam snimku sa transfera gdje dr sve objasnjava dok snimam na uzv ❤ imam prvu slicicu svoje mrvice ❤ i ono meni najdraze-muz je bio samnom unutra kod dr na svakom razgovoru i na prvom razgovoru nakon pozitivne bete i prvom uzv ❤ napokon ima osjecaj da je to nase putovanje a ne da je on tu samo da da spermu…
https://ibb.co/FXCkk1d
Joooj super, čestitam vam na mrvici! Kada idete čuti srčeko? Svakako nam javi! I drago mi je čuti da si sretna i zadovoljna sa tretmanom. U ovom periodu nas svi i trebaju paziti i maziti ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Termin 25.10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji