Pozdrav svima 😀
Sutra idemo na prve konzultacije u Rijeku, pa sam u strahu da me neće poslati kući hehe
Ugl. Imam problema sa stitnjacim prije mjesec dana mi je tsh bio 3.74, e sada je mene strah da ce mi reci da sam bezveze dolazila jer da stitnjaca nije okej. Sto mislite hoće me svjedno slati na daljne pretrage?
Hvala puno na odgovoru
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
6/23 Drugi pokusaj u prirodnom ivf-u, ali je ipak napravljena inseminacija(neuspjesno)
✨✨✨
Miss Ivy bas si slatkica, i bušica je divna 🥰
Anči prekrasne brojke, jednom cemo i mi biti u toj statistici 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
MissIvy Predivna! I samo trbuscic imas, a ostalo mrsavica. 🔝 izgledas!
Maus Napredno je pozitivno, a ne lose 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sani imam svaki drugi dan jednu ampulu
Miss Ivy ljepotica
Maus moji su bili trodnevni, 8stanični i 10stanični, jedan od njih se primio 😁
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Ima li itko ovdje na forumu da su mu treci dan vratili 12stanicni embrij i kako je to završilo? Trebao je biti 8stanicni a on je bio 10stanicni skoro 12stanicni. I na otpusnom pismu mi piše 12stanicni. Bojim se da je toliko brzo se podijelio da ce još brze stati i da se nece implatirati. Ima li tko da je imao napredniji embrij i da je bila pozitivna beta?
Ja. Nisam baš izdržala pa sam se testirala na trakice rano, 5. i 6. Dan sam imala sjenu, 7. dan ništa. Imala sam istu brigu da se prebrzo dijelio, ne znam jel to odmah loš znak ako se brzo dijeli ili je samo u konačnici stvar sreće. 🤷
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nisam se dugo javljala .. panorama je dosla uredna, stize nam mala djevojcica, evo me 17+2.
Ja se jos dobro osjecam i radim, doduše mislim da necu jos dugo.
Imam leukocite u mokraci, radim UK sutra i preksutra.
Čestitam svima na pozitivnim betama i testovima, borilicama šaljem najveću pusu i zagrljaj. #akonijedobronijekraj ❤
05.12.2022 💗
Pozdrav svima 😀
Sutra idemo na prve konzultacije u Rijeku, pa sam u strahu da me neće poslati kući hehe
Ugl. Imam problema sa stitnjacim prije mjesec dana mi je tsh bio 3.74, e sada je mene strah da ce mi reci da sam bezveze dolazila jer da stitnjaca nije okej. Sto mislite hoće me svjedno slati na daljne pretrage?
Hvala puno na odgovoru
Neće ti reć da si bezveze dolazila, poslat ce te možda da ponovis frisko nalaz ili odmah kod endokrinologa i onda će ti reć kad da opet dođeš.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav svima 😀
Hvala puno na odgovoru
Naravno da ce vas slati na daljnje pretrage, kad budete sve imali i kad spustite TSH moci cete u postupak. Meni npr doktorica nije htjela podici dozu za TSH jer kao onda mi fT4 bude skocio a on je bio previsok. I ja ovakva kakva jesam neposlusna podigla si sama pila mjesec dva. Napravila TSH i pala oba hormona. I dan danas nezna doktor da pijem od 50svako jutro. Bitno da meni nalazi dobri, nakon toga sam još par puta ponovila ih. I ako bude trudnoca odem endokrinologu koji ce me kao trudnicu odmah primiti pa cu njemu reci kaj pijem. Ako vec nisi pronađi si si endokrinologa da si sto prije spustiše taj tsh jer meni prije postupka bio baš taman za vrijeme biokemijske trudnoce otišao skoro na 4 ponovila nakon opet pao.
Panda sretnooooo 😘🍀
ma2013, J_Lo uživajte na druženju s bebicama 🥰🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Kopiram pitanje ovdje,posto sam postala u starom threadu.Cure, ne znam da li pisem na pravu temu. Zanima me da li je koja nakon uspjesnog postupka pila 3x dnevno duphastone, odnosno, od punkcije pa 10 tjedana?Zanima me da li ste samo naglo prestale piti ili ste mozda kroz 11.tj polako pocele smanjivati dozu s 3 na 2 na 1 ?
Nekako se bojim samo naglo prestati,a ne bih ga ni produljivala,navodno moze stetiti bebi
.. Imam dojam da obicni ginekolozi ne znaju bas ,ova moja mi je rekla da pijem i kroz 12. pa smanjujem, ali nista konkretno. A na otpusnom pismu iz klinike za umjetnu oplodnju pise 'prestati po ulasku u 12.tj'
Ja se bojim da mi progesteron naglo ne padne… Sta vi mislite?Hej, ja sam ti na 3x2 tbl iako sam skoro u 15 tt radi krvarenja me drze bila sam i na vecim dozama do 12 tt. Ne smijes naglo prekidati progesteron nego postepeno uz ginekologa smanjivati dozu mi smo imale dogovoreno prvo tjedan dana 3x2 tbl pa nakon toga 3x1 tbl ali do toga jos nismo dosli jer ja i dalje krvarim (hematom), a ovo da steti nije istina on je poznat kao cuvar trudoce i ima zena koje ga piju do kraja trudnoce i sve je uredu sa bebama.Hej, hvala ti!!
Ja sam mislila da je 10tj nekakav maximum nakon umjetne (barem tako proizvođač savjetuje).
Ali da, puno mi je lakse čuti da ga neke žene uzimaju do kraja.
Pitam se samo, da li kod njih manjka prirodnog prog pa duphastone regulira ili uzimaju extra na svoj. Odnosno uopće ne znam koliko jedna tabletica odgovara u mjerama..
Možda kompliciram :)Ovo za štetnost, moram priznati da sam se kratko time bavila, ali naišla sam na studiju prema kojoj je isključivo veliki višak bio štetan za određene elemente razvoja
Hej, ja sam pila po 8 duphastona na dan zbog hematoma skoro do 29 tjedna trudnoće.. s jedne strane sam bila sretna što imam nekakvu terapiju i osjećala sam se sigurnije, s druge strane mi nije baš bilo drago tolike količine hormona uzimati. Sve je prošlo u redu, imam zdravu bebu i nije mu ništa škodilo, a koliko je pomoglo ne znam 😅 Planiram obaviti jedino sad pregled dojki jer sam čitala da nije loše zbog hormona svih tih provjeriti kakvo je stanje.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji