Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    27. Travanj 2023. 19:26

Love tak je, nismo za bacit, neka nas 💪🏻💪🏻💪🏻

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Vitara
    27. Travanj 2023. 19:50

Pozdrav cure! Malo sam se makla s foruma nakon zadnjeg neuspjeha. Nadam se da je bilo lijepih vijesti za ovo vrijeme. 🤞🤞 Čestitam svima koje su uspjele u ovoj borbi! 🥳
    Ja imam veliku upalu sinusa i uha. Toliko mi je začepilo uho da ništa ne čujem. Dr mi je naravno dao antb. U pon je bila ovulacija. Iako imam sve manje nade da će uspjeti ikada nakon svega proživljenog, uvijek se pitam što ako bude baš sad a ja moram piti antb. 😔

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Loorna41
    27. Travanj 2023. 19:52

Tikvica obećajem čim me odvežu sa stolice javim se.
    To vam nisam ispričala. Na aspiraciji vezu oni meni noge reko kaj znaju bježat?🤣🤣🤣🤣🤣
    Bas me ona teta sa čarobnom inekcijom nije ošamutila🤣🤣🤣🤣🤣
    Love kakvi baciti tek sad sam u niskom startu i cilj je blizu😁😁🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
    Pe pa hvala mila. U Božje ruke. 

Nisam ja vama ispričala Bože puna sam priča. Digli mi kredit za auto i ostavili sa strane za MPO pa ćemo za Sloveniju i bum lockdown. Bili taman podstanari i odlučimo srediti stan u kući mojih starqca. Krenuli sa radovim, došla kuvinja na red i sad gledamo mi one pare na hrpi i mislimo si ma hajd uspjet će prirodno (kao inače nam ide super po tom pitanju🤣🤣🤣) i odoše pare za kuvinju.
    Tako da ako ikad rodim pa me dijete pita zašto sam ga tako kasno rodila ću mu reći ježi ga malac kuvinja se radila ošle pare.🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Love83
    27. Travanj 2023. 20:04

Loorna41

Tikvicaobećajem čim me odvežu sa stolice javim se.
    To vam nisam ispričala. Na aspiraciji vezu oni meni noge reko kaj znaju bježat?🤣🤣🤣🤣🤣
    Pe pahvala mila. U Božje ruke.

Nisam ja vama ispričala Bože puna sam priča. Digli mi kredit za auto i ostavili sa strane za MPO pa ćemo za Sloveniju i bum lockdown. Bili taman podstanari i odlučimo srediti stan u kući mojih starqca. Krenuli sa radovim, došla kuvinja na red i sad gledamo mi one pare na hrpi i mislimo si ma hajd uspjet će prirodno (kao inače nam ide super po tom pitanju🤣🤣🤣) i odoše pare za kuvinju.
    Tako da ako ikad rodim pa me dijete pita zašto sam ga tako kasno rodila ću mu reći ježi ga malac kuvinja se radila ošle pare.🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Anči ❤
    27. Travanj 2023. 20:15

Mura031

Anči ❤

Jednaobicnacekalicau potpunosti te razumijem sto se tice drzavnih i privatnika..mi smo imali dva postupka u Kbc Osijek i rekli smo dalje samo kod privatnika..nije da su meni napravili neku veliku gresku i nemam zamjerke ali to cekanje me ubijalo..znam da privatnici nisu carobnjaci i da se kod nas stvarno treba poslozit i mjesec i zvijezde da se ostvati trudnoca, ali ako mogu izbjec taj stres oko cekanja zasto da ne..eto mi smo otisli van radit i kako neki stede za auto, mi prvo stedimo za privatnika 😂 prioriteti se znaju 😂 samo jako dalje do cilja 🤞🏻
    Anči, s obzirom da si iz Osijeka, a pises da si presla iz KBC u privatnu kliniku - koju ste kliniku odabrali? Pitam primarno zbog putovanja Os-Zg, organizacije dolazaka i termina pregleda, postupaka i sl. Ako si vec spominjala kod koga ste, oprosti, promaklo mi je.
    PBTAB, ako sam dobro popratila - imala si isti problem kao ja (neprohodni jajovodi) i u postupak si isla u Repromed, kod dr. Radoncica, je li tako? Repromed mi j uzi izbor pa trazim iskustva :)

Izabrali smo Repromed jer imaju odličnog biologa, a nama je zbog dijagnoze to najvažnije..imamo prve konzultacije na jesen kod njih pa ćemo vidjet kada ćemo u postupak jer suprug mora ponovno radit TESE i moramo izvadit ponovno sve nalaze..
    Što se tiče putovanja i svega toga nije nam problem jer planiramo sve obavljati pod godišnjim, a moji su iz Zagreba pa nam nije problem ni smještaj.

1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️
    🔸️ Repromed

Anči ❤
    27. Travanj 2023. 20:16

Loorna41

Hahahaha 😂😂😂

1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️
    🔸️ Repromed

Anči ❤
    27. Travanj 2023. 20:21

Love83

Anči ❤

Jednaobicnacekalicau potpunosti te razumijem sto se tice drzavnih i privatnika..mi smo imali dva postupka u Kbc Osijek i rekli smo dalje samo kod privatnika..nije da su meni napravili neku veliku gresku i nemam zamjerke ali to cekanje me ubijalo..znam da privatnici nisu carobnjaci i da se kod nas stvarno treba poslozit i mjesec i zvijezde da se ostvati trudnoca, ali ako mogu izbjec taj stres oko cekanja zasto da ne..eto mi smo otisli van radit i kako neki stede za auto, mi prvo stedimo za privatnika 😂 prioriteti se znaju 😂 samo jako dalje do cilja 🤞🏻
    Draga Anči,
    Mislim da si ovdje mislila na mene, ne na cekalicu 🙂
    Naravno da privatnici nisu čarobnjaci, znamo sve mi da se mora posložiti puno toga da bi uspjelo..to šta si rekla u zadnjoj rečenici tu sam se pronašla.. netko troši na skupe torbe, cipele ili sta kažeš auto, ja štedim svaki mjesec za ovo i nije mi žao..bez obzira na krajnji ishod i Božju volju. Netko i nema novca toliko i ne može štedit jer ovo nije jeftino i sve razumijem..meni je i vrijeme ključno jer sam napunila 40god i ne mogu puno čekati već moram reagirati odmah i sada, pa šta Bog da..

Moguće da sam vas pobrkala 🙈 oprosti 🫣 ali bitno da se kužimo 😁

1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️
    🔸️ Repromed

Anči ❤
    27. Travanj 2023. 20:24

Sani veselim se tvom postupku i navijam jako jako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Maslačak  i Tikvica nek imate puno zrelih 🥚🥚🤭

1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️
    🔸️ Repromed

NPelica
    27. Travanj 2023. 20:24

Loorna41

Joj Lorna 🤣🤣🤣 koji si ti smjeh od žene 🤣🤣🤣🤣 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Loorna41
    27. Travanj 2023. 20:39

Cure moje smijeh i pozitiva,vjera u bolje sutra, nada da će sve na kraju biti baš onako kako smo si zamislile je ono što gura naprijed.
    Ne izgledam ja bezveze kao da imam 30 a ne 41 uz svoj šou život.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    I vjera u Boga. To prije svega.
    Jednog dana ćemo se sve smijati našim bockanjima, napuhnuti trbusima, scenama sa pregleda, seksualnim smovima, hemošima i šta sve ne. 
    Želim vam od srca svima da sve one skrivene želje, misli, nadanja postanu stvarnost. 
    Da zamisljena imena izgovorite gugutavim popišancima koji će vam svima dati smisao života. 
    A i ako ne bude tako stignemo osnovati neku bandu na motorima pa se vozikati okolo i rqditi dobra djela.❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.