Hvala ti na odgovoru. Što očekivati od dr. Smiljan?
Trenutno mi je Rijeka najbliža, jedino da dam otkaz i odem u Zg, iako, bila sam 2 puta kod dr. Vrčića u Petrovoj i više nikad jer sam zbog njega skoro na psihijatriji završila koliko me izvrijeđao.I ja sam dobila takav dojam da je takva situacija u KBC Ri…. Na folikulometriji sam bila kod dr. Smiljan, ništa posebno… svi su tak škrti na informacijama da me to iskreno zabrinjava. Zašto se tebi nije svidjela Flowerson?
Bila sam kod dr. Smajle, ona mi se čini ok, ali sam dobila dojam da je sva uplašena i ona je htjela da čekam i vidim šta će bit, pa me strah biti u njenim rukama jer mi vrijeme curi…
Obeshrabrena sam i ne znam što i kako dalje…
Za Smajlu si dobila dobar dojam. I meni je sva bila poplašena, kao da nije sigurna u to što radi, a nema goreg od toga. Mada mi je spletom okolnosti ona odradila cijeli prvi FET (folikulometrije + transfer) i bilo je uspješno, nažalost do missed ab. Uz probleme koje imaš, definitivno ti ju ne bih preporučila…ne znam od kuda si, ali razmisli o promjeni klinike ako imaš mogućnost…
Smiljan mi je vodila stimulaciju kad je Tina bila na bolovanju jer mi se nije dalo čekat da se ona vrati. Za nju sam čula da zna imat ispade i jako vrijeđat žene, neke da su plakale po izlasku iz ambualnte, ja to nisam doživjela i bila je susretljiva. Sve do trenutka kad mi je odradila aspiraciju i kad sam joj rekla da želim da se oplodi maksimalni broj js. Užasno je protiv toga i nagovara žene da se oplodi 5-6 js, ne znam zašto. Nije mi ni nalaz napisala (isprintali mi prazan papir) nit sam ju ikad više vidjela Kao naručim se kod nje, a dodijele mi drugu doktoricu. Ne znam što bih ti rekla, znam žene koje iz Rijeke idu u IVF polikliniku u ZG, a folikulometrije obavljaju u Opatiji da ne putuju u ZG. A onda aspiracija i transfer moraju biti u Zagrebu. Dobro razmisli, druga stvar da je kod tebe skroz uredna situacija pa bi preživjela u KBC Ri, al ovako zaista ne znam.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Znači da od sada čekam svoju M? I mogu imat odnose 🤣
Napeta ko špriher.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja vjerujem da je to kod tebe gotovo.
Znači za vikend tarapana.🤣🤣🤣🤣🤣🤣💪💪💪💪💪
😂 Dobro je da si napeta, znači da krv kola a cirkulacija je odlična za ugnjezdenje 👍
Ja sam pak opuštena kao da idem za nekog drugog 😂 ali još se stignem uzbuditi😂
Kad sam išla u Petrovu nisam bila toliko uzbuđena kao sada.🤣🤣🤣
Moja prijateljica je danas bila u beti+ na transferu.
Dobila je sliku mrvice 🥰 kaže da su svi jako profesionalni i dragi. Kaže da je na ekranu gledala cijeli transfer i još su na kraju na uzv pogledali gdje je embrij i dali joj tu slikicu 🥰. Njoj je danas bio treći dan nakon punkcije. U blagoj stimulaciji je dobila preko 10 stanica i 10 stanica joj se oplodilo. Vratili su joj tu jednu a ostale će vidjeti. Valjda će ih pustiti do blastica jer ih je stvarno puno.
Račun joj je za sad 1800e. A još mora platiti kulturu do 5 dana i zaleđivanje. Definitivno nije malo novca ali mi je super njena rečenica nakon svega "prvi put se ne osjećam opljačkana"mislim da je to velika stvar za sve nas koje prolazimo ovo
Ako bude za 2 ja vraćam 2. Ostale ako budu idu na smrzavanje.
Ja sam totalno njima oduševljena jer bez obzira što sam preko HZZO-a ne gledaju me ništa drugačije. Sve i jedna tamo me pozdravlja sa imenom. Doktorica mi je vrh. Manja ženska od mene🤣🤣🤣🤣 Još kad se nabacim na stikle🤣🤣🤣🤣
Ja sam imala 9 folikula i usojeli su izvući 7 stanica i 6 ih se oplodilo. U Petrovoj sam imala 8 folikula, 6 su ih izvadili van i 2 se oplodile. U Petrovoj je bio IVF a u Beta+ ICSI pa vjerujem da i to igra ulogu.
Veselum se sutrašnjem danu i susretu s njima.
Da imaju oni velike ekrane koji prenose slike sa UZV tako sam ija gledala svoje folikulimetrije.
Zadnju folikulimetruju kad mi je ubacila ono čudo dolje a ono bam odmah endo se pokazao fini, krasni trolinijski. 😁😁😁
Pa tebe su stvarno onda uzeli preko reda, valjda zbog godina da stigneš preko Hzzo, i svaka im čast na tome . Moju prijateljicu nisu iako je ona u 1mj bila na konzultacijama. Stalno je ponavljala neke nalaze i na kraju je ona odlučila platiti taj postupak samo da što prije dođe na red, na kraju krajeva ništa nije skupo ako ima rezultata i rodi se bebica.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Napeta ko špriher.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂 Dobro je da si napeta, znači da krv kola a cirkulacija je odlična za ugnjezdenje 👍
Kad sam išla u Petrovu
Pa tebe su stvarno onda uzeli preko reda, valjda zbog godina da stigneš preko Hzzo, i svaka im čast na tome . Moju prijateljicu nisu iako je ona u 1mj bila na konzultacijama. Stalno je ponavljala neke nalaze i na kraju je ona odlučila platiti taj postupak samo da što prije dođe na red, na kraju krajeva ništa nije skupo ako ima rezultata i rodi se bebica.
Da zato jer sam tara baba. 🤣🤣🤣🤣
Ja sam još krvarila kad sam bila na prvom razgovoru pa mi je rekla ok idemo sa slijedećim ciklusom u postupak. I hvala joj na tome.
Nekako smo si kliknule na prvu i to je to.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Cure moje drage, ja se idem spakirat i idem se opustit, alkoholizirat, i seksat do ponedjeljka 🥰 🤣
Svima koji imaju nešto želim sreću. ❤️❤️
Lorna sretno sutra, od sutra si PUPO i uzivaj u tome 🤗
Tikvica sretno 🤞🤗😘🥰
Da ne nabrajam svaku, da nebi nekoga zaboravila, ima nas baš puno🤗
Sretno svima i pusee svima 😘🤗❤️
Hvaaalaaa.
Uživaj mila u druženju sa mužićem. Sretna vam godišnjica i sretan ti rođendan. ❤️❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Love bori se i ne opravdavaj nikome sto imas prirodno bebu nisi sigurno ovdje jer ti je dosadno doma.Imas svoj cilj i ti ces dobit podrsku.Od nje neces al nije ona ovaj forum.Nego sve ostale hrabre lavice❤️❤️😘😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Pozdrav cure! Pratim vas više od godinu dana i uz vas sam naučila doslovno sve..stavrno se divne,potpora ogromna.Vidim da se dosta spominje poliklinika Beta+ pa samo da kažem da i mi obavili konzultacije kod doktorice Dmitrović koja nam je pružila ogromnu potporu i nadu za novi postupak na jesen (hzzo) i jako se veselimo. Totano drugaciji pristup od prijašnjih postupaka.Inace iza sebe imamo 3 nesuspješna stimulirana kod Dr.Škvorca.
Sretno svima 🍀
👱♀️87 Amh 6,3
🧒84 oligo,loša morfologija
Poliklinika Škvorc
1ICSI 05/22 1blastocista beta0
2ICSI 10/22 1blastocista i 1 morula beta0
3ICSI 03/23 1morula beta0
Poliklinika BetaPlus
04/23 konzultacije
09/23 histeroskopija
4ICSI 10/23 dvodnevni-biokemijska
Poliklinika Škvorc
5ICSI 08/24 morula 14dnt 418 16dnt 1072
Cure moje drage, ja se idem spakirat i idem se opustit, alkoholizirat, i seksat do ponedjeljka 🥰 🤣
Svima koji imaju nešto želim sreću. ❤️❤️
Lorna sretno sutra, od sutra si PUPO i uzivaj u tome 🤗
Tikvica sretno 🤞🤗😘🥰
Da ne nabrajam svaku, da nebi nekoga zaboravila, ima nas baš puno🤗
Sretno svima i pusee svima 😘🤗❤️
Hvaaalaaa.
Uživaj mila u druženju sa mužićem. Sretna vam godišnjica i sretan ti rođendan. ❤️❤️❤️❤️❤️
Hvala ljubice 🥰🥰🥰
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Napeta ko špriher.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad sam išla u Petrovu
Ja sam još krvarila kad sam bila na prvom razgovoru pa mi je rekla ok idemo sa slijedećim ciklusom u postupak. I hvala joj na tome.
E pa to je onda stvarno lijepo i ljudski od njih 👍
Proljeće je bas pravo vrijeme za trudnoću 🌻🌼🌷🍀 valjda će sad krenuti i visoke bete, bas se bilo naslagalo negativnih rezultata.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav cure! Pratim vas više od godinu dana i uz vas sam naučila doslovno sve..stavrno se divne,potpora ogromna.Vidim da se dosta spominje poliklinika Beta+ pa samo da kažem da i mi obavili konzultacije kod doktorice Dmitrović koja nam je pružila ogromnu potporu i nadu za novi postupak na jesen (hzzo) i jako se veselimo. Totano drugaciji pristup od prijašnjih postupaka.Inace iza sebe imamo 3 nesuspješna stimulirana kod Dr.Škvorca.
Sretno svima 🍀
I ja sam kod njeeee❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Odlična je.❤️❤️❤️❤️❤️
I puno sreće želim.
👱♀️41 - amh 7.8
E pa to je onda stvarno lijepo i ljudski od njih 👍
Proljeće je bas pravo vrijeme za trudnoću 🌻🌼🌷🍀 valjda će sad krenuti i visoke bete, bas se bilo naslagalo negativnih rezultata.
Razumna pa da baš se zaredalo sa negativnim pokušajima.
I ja se nadam da će proljeće donijeti bujanje i kod mene🤣🤣🤣🤣 i naravno sviju vas ostalih.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji