Pozdrav cure! Pratim vas više od godinu dana i uz vas sam naučila doslovno sve..stavrno se divne,potpora ogromna.Vidim da se dosta spominje poliklinika Beta+ pa samo da kažem da i mi obavili konzultacije kod doktorice Dmitrović koja nam je pružila ogromnu potporu i nadu za novi postupak na jesen (hzzo) i jako se veselimo. Totano drugaciji pristup od prijašnjih postupaka.Inace iza sebe imamo 3 nesuspješna stimulirana kod Dr.Škvorca.
Sretno svima 🍀
I ja sam kod njeeee❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Odlična je.❤️❤️❤️❤️❤️
I puno sreće želim.
Loorna vidim da si tamo i pomno te pratim svaki dan ❤️❤️
Lijepi broj stanica si dobila i navijam za tebe dalje da sve završi s najljepsom betom ❤️😊
👱♀️87 Amh 6,3
🧒84 oligo,loša morfologija
Poliklinika Škvorc
1ICSI 05/22 1blastocista beta0
2ICSI 10/22 1blastocista i 1 morula beta0
3ICSI 03/23 1morula beta0
Poliklinika BetaPlus
04/23 konzultacije
09/23 histeroskopija
4ICSI 10/23 dvodnevni-biokemijska
Poliklinika Škvorc
5ICSI 08/24 morula 14dnt 418 16dnt 1072
Cure moje drage, ja se idem spakirat i idem se opustit, alkoholizirat, i seksat do ponedjeljka 🥰 🤣
Svima koji imaju nešto želim sreću. ❤️❤️
Lorna sretno sutra, od sutra si PUPO i uzivaj u tome 🤗
Tikvica sretno 🤞🤗😘🥰
Da ne nabrajam svaku, da nebi nekoga zaboravila, ima nas baš puno🤗
Sretno svima i pusee svima 😘🤗❤️
Mi ćemo se sutra pakirati i ići na produženi vikend. Ali produženi vikend bez keksanja jer smo pokrivali ove dane plodne dane i dijete je s nama tako da apstiniramo. Bitno da smo se mi nadruškali ovih dana pa ćemo i mi sve proslaviti sve što imamo na obiteljskom vikendu.
Odmorite i uživajte, taman napunite baterije za dalje. Sretno vam sve što slavite. 🎊🎉💐🍹🍷
Hvala tiii😊😊😊 ja se nisam keksala ne sjećam se više 🤣 prije postupka 😅 tako da, sve zvijezde su mi se posložile. Bit će mi kao prvi put 🙈
Sretna godišnjica i vama, i tebi sretan rođendan 😊😊
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav cure! Pratim vas više od godinu dana i uz vas sam naučila doslovno sve..stavrno se divne,potpora ogromna.Vidim da se dosta spominje poliklinika Beta+ pa samo da kažem da i mi obavili konzultacije kod doktorice Dmitrović koja nam je pružila ogromnu potporu i nadu za novi postupak na jesen (hzzo) i jako se veselimo. Totano drugaciji pristup od prijašnjih postupaka.Inace iza sebe imamo 3 nesuspješna stimulirana kod Dr.Škvorca.
Sretno svima 🍀
Odlična je.❤️❤️❤️❤️❤️
I puno sreće želim.
Lijepi broj stanica si dobila i navijam za tebe dalje da sve završi s najljepsom betom ❤️😊
Hvala mila. S obzirom na moje godine i moj AMH ovo je vrh.
Sutra idemo po bebice da se ugnjezde u buši.
Meni je ona odmah u startu rekla da je problem u meni ja reko kaj u glavi?🤣🤣🤣🤣 pa je umrla od smijeha.
I dala je i meni baš nadu u uspjeh.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Sretno svima 🍀
Odlična je.❤️❤️❤️❤️❤️
I puno sreće želim.
Meni je ona odmah u startu rekla da je problem u meni ja reko kaj u glavi?🤣🤣🤣🤣 pa je umrla od smijeha.
Ja imam još niži AMH od tebe i isto mi prepisala terapiju kao tebi DHEAS jer mi jako nizak i vitam D i jos nesto cu uzet i do jeseni sve to da uskladimo hormone i reklami da vjeruje da cu uskoru biti trudna...
Ne želim se previše veselit jer imam iza sebe 3 neuspjehe al velim ogromna nada na dalje
👱♀️87 Amh 6,3
Poliklinika Škvorc
Poliklinika BetaPlus
04/23 konzultacije
09/23 histeroskopija
Poliklinika Škvorc
Jednaobicnacekalicau potpunosti te razumijem sto se tice drzavnih i privatnika..mi smo imali dva postupka u Kbc Osijek i rekli smo dalje samo kod privatnika..nije da su meni napravili neku veliku gresku i nemam zamjerke ali to cekanje me ubijalo..znam da privatnici nisu carobnjaci i da se kod nas stvarno treba poslozit i mjesec i zvijezde da se ostvati trudnoca, ali ako mogu izbjec taj stres oko cekanja zasto da ne..eto mi smo otisli van radit i kako neki stede za auto, mi prvo stedimo za privatnika 😂 prioriteti se znaju 😂 samo jako dalje do cilja 🤞🏻Anči, s obzirom da si iz Osijeka, a pises da si presla iz KBC u privatnu kliniku - koju ste kliniku odabrali? Pitam primarno zbog putovanja Os-Zg, organizacije dolazaka i termina pregleda, postupaka i sl. Ako si vec spominjala kod koga ste, oprosti, promaklo mi je.
PBTAB, ako sam dobro popratila - imala si isti problem kao ja (neprohodni jajovodi) i u postupak si isla u Repromed, kod dr. Radoncica, je li tako? Repromed mi j uzi izbor pa trazim iskustva :)
Tako je. Nažalost oba jajovoda neprohodna.
Repromed je dobar. Termin dobiš za par dana. Pristup je vrhunski, od konzultacija pa sve do transfera i čekanja bete. Imaju jako dobrog embriologa koji po meni ima najbitniju ulogu. Dr.R. je super, tip osobe koju ili volis ili ne voliš. Mi smo na prvu kliknuli tako da je sve teklo glatko. Na početku postupka sve ti se lijepo objasni i ako imas strah od pikanja mozes dolaziti k njima da ti sestre to naprave. Surađuju sa dvije ljekarne i ukoliko nešto zaboravis djelatnica ljekarne nazove kliniku i one su upoznate sa svime. Moras voditi papir koji ti dr da gdje upisujes vrijeme pikanja i lijek i taj papir moras nositi na svaki uzv. Mozes birati lokalnu ili potpunu anesteziju za aspiraciju. Nakon aspiracije embriolog tebe i muza upozna sa brojem folikula i koje je stanje plivača i zove te svaki dan kako bi ti rekao kako napreduje oplodnja. I daljnja komunikacija je sa njime, on tebe zove ne moras brinuti da te nece nazvati, zove i ned i blagd, on ti govori kad je transfer itd. Na dan transfera od embriologa dobis sliku svojih embrija i transfer gledas na ekranu i pokazuju ti sve, emotivno je i dobis sliku gdje je embrij smjesten. Dobit ces br. od dr da ga mozes nazvati ako imas bilo kakve bolove i uvijek ti je na raspolaganju 🙂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sretno svima 🍀
Odlična je.❤️❤️❤️❤️❤️
I puno sreće želim.
Ja imam još niži AMH od tebe i isto mi prepisala terapiju kao tebi DHEAS jer mi jako nizak i vitam D i jos nesto cu uzet i do jeseni sve to da uskladimo hormone i reklami da vjeruje da cu uskoru biti trudna…
Ne želim se previše veselit jer imam iza sebe 3 neuspjehe al velim ogromna nada na dalje
Samo se drži njenih uputa i sve će biti ok.
Uzimaj i Omega3 isto i vitamin D.
Da nada je tu velika. Nakon ova dva neuspjeha, pozitivnih beta i ostalo nadam se da je treća sreća na putu.
Želim ti od srca uspjeh. Šta god te zanima pitaj.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Loorna koji si ti smijeh od zene, show😁😁 Sretno ti ljubek sutra odma se javi i nemoj da smo dugo u neizvjesnosti 🥰🥰😘
Maslacak Pastuh i krumpirici 🤣🤣🤣 mekic je sve, on je zasluzan za sve, pastuh nekaj malo 🤣🤣🤣
ugl ja sam slicno ko i ti, uglavnom 2-3 folikule, samo jednom imala 5 i sad je ovo pravo iznenadjenje i sreca.
Ovo je sad treci postupak za redom pa vjerojatno je i to pospjesilo broj folikula. Ne stignem se ni ocistit od hormona evo opet se pikam 🤭 drzim fige da te svije uspiju, makar to kaj velis i jedna je dovoljna, nadam se da ce ti biti dobitna❤️😘
Saniiiiii jao sreco, radi tebe sam uvijek jako sretna i navijam i drzim fige na rukama i nogama i nadam se da cemo skupa gurati kolica za 9 mjeseci 😘😘😘
S obzirom da ti vjerojatno znas odgovor, sad ako kod mene budu ove dvije na desnom puno vece, a ove manje, on ce pretpostavljam lovit sredinu sto bi znacilo da stopericu moram dat prije nego ove piknu i da ove sazriju jel tak? Ako ove dvije na desnom jajniku budu i tipa 20 sutra i ako u subotu roknem stopericu one ce u pon biti oko 24. Oce to bit ok? Puknut ne mogu jel?
Flo nadam se da oce i da nece popucat ove na desnom 🙏
Razumna stvarno je imala 2x punkciju u istom ciklusu? Jao, kako sam to propustila…covjece, nisam cula za to jos. Znas kaj nisam sigirno jel je on pogodio ili ja 🤭🤭
Cim sam usla sam mu rekla, idemo sa tabletama, a on veli idemo😁😁😁
I danas sam im rekla, ajde da ne mozete kod mene izvuc da imamo nekaj zasmrznut, ajd da ne mozete🙈🤭
Sad nek se dokaze 🤣🤣🤣
Mozda da im predlozim i da u subotu punktira desni, a u ponedjeljak lijevi 😁😁😁 i jos cu mu rec, helou, morate bit u korak sa vremenom🙈🤭
Zamisli kolko bi mu trebalo da mi to natipka na masini 🤣
Love ja ti iz istog razloga kao i ti idem od pocetka privatno, makar sam mogla ici preko HZZOa, jednostavno sam tako odlucila i hvala Bogu da si mogu priustit. Sad visd nemrem pa nemam niti izbora 🤗
Kako god zelim ti dasto prije ostvaris trudnocu 🥰❤️
Hope ajme koja je to razlika u cijeni, strava. Super si se snasla. Jedva cekam da krenes ❤️
Npelica i Bebolina zelim vam sretan rockas i godisnjicu i da se opustite i zabavite, neko keksom neko pivicom 🥳🥳🥳
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sretno svima 🍀
Odlična je.❤️❤️❤️❤️❤️
I puno sreće želim.
Ja imam još niži AMH od tebe i isto mi prepisala terapiju kao tebi DHEAS jer mi jako nizak i vitam D i jos nesto cu uzet i do jeseni sve to da uskladimo hormone i reklami da vjeruje da cu uskoru biti trudna…
Samo se drži njenih uputa i sve će biti ok.
Uzimaj i Omega3 isto i vitamin D.
Da nada je tu velika. Nakon ova dva neuspjeha, pozitivnih beta i ostalo nadam se da je treća sreća na putu.
Želim ti od srca uspjeh. Šta god te zanima pitaj.
Hvala ti od ❤️
Ma sve znam,sve sam naučila od vas svih na ovom divnom forumu i podjelimo sve nove informacije koje dobijemo od doktori i uspjeh je zagrantian
Sretno sutra do neba 🍀
👱♀️87 Amh 6,3
Poliklinika Škvorc
Poliklinika BetaPlus
04/23 konzultacije
09/23 histeroskopija
Poliklinika Škvorc
Loorna koji si ti smijeh od zene, show😁😁 Sretno ti ljubek sutra odma se javi i nemoj da smo dugo u neizvjesnosti 🥰🥰😘
MaslacakPastuh i krumpirici 🤣🤣🤣 mekic je sve, on je zasluzan za sve, pastuh nekaj malo 🤣🤣🤣
ugl ja sam slicno ko i ti, uglavnom 2-3 folikule, samo jednom imala 5 i sad je ovo pravo iznenadjenje i sreca.
Ovo je sad treci postupak za redom pa vjerojatno je i to pospjesilo broj folikula. Ne stignem se ni ocistit od hormona evo opet se pikam 🤭 drzim fige da te svije uspiju, makar to kaj velis i jedna je dovoljna, nadam se da ce ti biti dobitna❤️😘
Saniiiiiijao sreco, radi tebe sam uvijek jako sretna i navijam i drzim fige na rukama i nogama i nadam se da cemo skupa gurati kolica za 9 mjeseci 😘😘😘
S obzirom da ti vjerojatno znas odgovor, sad ako kod mene budu ove dvije na desnom puno vece, a ove manje, on ce pretpostavljam lovit sredinu sto bi znacilo da stopericu moram dat prije nego ove piknu i da ove sazriju jel tak? Ako ove dvije na desnom jajniku budu i tipa 20 sutra i ako u subotu roknem stopericu one ce u pon biti oko 24. Oce to bit ok? Puknut ne mogu jel?
Flo nadam se da oce i da nece popucat ove na desnom 🙏
Razumnastvarno je imala 2x punkciju u istom ciklusu? Jao, kako sam to propustila…covjece, nisam cula za to jos. Znas kaj nisam sigirno jel je on pogodio ili ja 🤭🤭
Cim sam usla sam mu rekla, idemo sa tabletama, a on veli idemo😁😁😁
I danas sam im rekla, ajde da ne mozete kod mene izvuc da imamo nekaj zasmrznut, ajd da ne mozete🙈🤭
Sad nek se dokaze 🤣🤣🤣
Mozda da im predlozim i da u subotu punktira desni, a u ponedjeljak lijevi 😁😁😁 i jos cu mu rec, helou, morate bit u korak sa vremenom🙈🤭
Zamisli kolko bi mu trebalo da mi to natipka na masini 🤣
Love ja ti iz istog razloga kao i ti idem od pocetka privatno, makar sam mogla ici preko HZZOa, jednostavno sam tako odlucila i hvala Bogu da si mogu priustit. Sad visd nemrem pa nemam niti izbora 🤗
Kako god zelim ti dasto prije ostvaris trudnocu 🥰❤️
Hopeajme koja je to razlika u cijeni, strava. Super si se snasla. Jedva cekam da krenes ❤️
Npelica i Bebolinazelim vam sretan rockas i godisnjicu i da se opustite i zabavite, neko keksom neko pivicom 🥳🥳🥳
Tikvica, nema odustajanja bez obzira šta smo babci kako Lorna kaže 🤣🤣 nismo mi još za baciti 🥰😀
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Jednaobicnacekalica kada misliš test ili ćeš betu ? Ja ti i dalje nemam nikakvih simptoma što je i za očekivati s obzirom da nije bilo stimulacije..radim sve normalno, posao, kuhanje, spremanje, pranje, trgovina 🤣🙈
Ne osjećam se uopće trudno iskreno poletna sam preko skala u zgradi 🤣
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️