Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    25. Travanj 2023. 18:44

Loorna sjajna brojka, drzim fige da se sve oplode❤️😘
    Kod mene smeta miom isto dosta, i onda kad su na glupom mjestu doslovno ubijaju bolovi, a njima je uvijek tesko ostaviti te “daleke”, pogotovo jos kod Lucija na zivo 🙄
    Npelica drago mi za cut da si ok, sve znamsto si prosla i samoj mi bilo tako, gotovo identicno…najgore je iza tebe i sad ce bit sve ok i ides po svoju bebicu ❤️
    Da, ja sutra imam uzv i nadam se da je i dalje svih 5 tu 🙏
    Sutra ce vjerojatno vec vidjeti oce punkcija biti u subotu ili ponedjeljak😊

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Loorna41
    25. Travanj 2023. 19:17

Tikvica

Kod mene smeta miom isto dosta, i onda kad su na glupom mjestu doslovno ubijaju bolovi, a njima je uvijek tesko ostaviti te “daleke”, pogotovo jos kod Lucija na zivo 🙄
    Npelicadrago mi za cut da si ok, sve znamsto si prosla i samoj mi bilo tako, gotovo identicno…najgore je iza tebe i sad ce bit sve ok i ides po svoju bebicu ❤️

Tikvica bome ja nebi bez anestezije pogotovo radi tog zavučenog jajnika. Odmah sam rekla kad mi je rekla da ih ima 9 i to na desnom 5 da bi anesteziju. 
    U Petrovoj sam na punkciji krvarila i dobila onu gazu unutra a danas nista krvi. Vjerujem da je probala i jednostavno odustala. 
    Ako ona nije uspjela izvući znači da ćd oni u jednom trenutku puknuti sami. Šteta kaj nema sex-a.🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Ninaniksy
    25. Travanj 2023. 19:58

Tikvica

Npelicadrago mi za cut da si ok, sve znamsto si prosla i samoj mi bilo tako, gotovo identicno…najgore je iza tebe i sad ce bit sve ok i ides po svoju bebicu ❤️

Meni neće nikad biti jasno da jedan privatni poput Lučingera nema anesteziju, pas obzirom na pare koje se tamo plaćaju nekako mi je to nedopustivo, zapravo mi je nedopustivo igdje u 21 stoljeću da žene prolaze takvu bol, i to ne mislim na eventualno 2 folikula za aspiraciju, ali recimo sve iznad 5 po meni mora ići pod anestezijom 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

• Dada1907
    25. Travanj 2023. 20:35

Jednaobicnacekalica

Dada
    Totalno mi je to cudno da je tako sve odmrznula, ali blastice su možda “jače” jer ipak prežive koji dan duže od ovih trodnevnih, od kojih sve ne dodju do tog stadija.
    Razumijem, bolje da je dva ovaj puta, jer su veće šanse za običnu trudnoću u odnosu na blizanacku, ali ni to ništa ne mora značiti..sve je to neka lutrija, i nekada ispadne skroz drugacije nego sto smo zamišljale…tako sam i ja naivna mislila da će od prve uspjeti, pa je bio gorak okus u ustima nakon..🤦🏼‍♀️. Zato sada najbolje sa sto manje očekivanja, da se manje razočaram…
    Kako si ti još, imas li mozda kakvih naznaka za dolazak vještice?

U potpunosti te razumijem. Bas nema pravila ni u cemu kada je IVF u pitanju, 3 godine vec citam razne forume na ovu temu pa ako nista to sam utvrdila.
    Ja sam i nekako prezivjela prvi put, jer sam sebi govorila pa okej imas smrzlice i svjesna sam da nekada FET bude bas dobitna combo jer je tijelo odmornije. Ali sada kako se desio ovaj twist da nemam vise smrzlica, sva sam nekako u strahu. 
    Sad se bas vracam sa posla i razmisljam kako uopce nemam nekih simptoma osim jace bolnih grudi, malo me i noge ali ovaj dio iznad koljena  i kukovi bole, i to je to. Nekada osjecam umor, ali opet to sve je mozda proljetni umor koji bih svakako imala. Od vjestice ni traga ni glasa, kako me jucer zabolio stomak kao da cu odmah procuriti toliko sam se prepala da mi je drago da me onako ne boli jer ne bih izlazila iz toaleta provjeravajuci je li tu.

Kako si mi ti danas? Osjecas li ista novo, drugacije? 

👩‍❤️‍👨 oboje 1990
    Azospermija
    Uterus duplex
    1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
    2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4

• Love83
    25. Travanj 2023. 20:37

Loorna41

Love83

Loorna41

Loveda da vraćamo dvje ako bude za vratiti dvje.
    Eeee al ja bi curku. Oko mene su sami muški. Dosta mi ih je.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aaaa vjerujem ti onda, curice su divne ali komplicirane 🤣🤣🤣 neka nam bog da, nije bitno jel muško ili žensko a može i oboje 🙈❤😁

Apsolutno se slažem s tobom.
    Al bi baš htjela curicu da ovog mog vangabaritnog muža netko doslovno izbije iz cipela i vrti oko malog prsta. 🤣🤣🤣🤣🤣

Tako će mu i na kraju bit da ni ne očekuje 🤣🤣🤣

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Loorna41
    25. Travanj 2023. 20:39

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Aaaa vjerujem ti onda, curice su divne ali komplicirane 🤣🤣🤣 neka nam bog da, nije bitno jel muško ili žensko a može i oboje 🙈❤😁

Al bi baš htjela curicu da ovog mog vangabaritnog muža netko doslovno izbije iz cipela i vrti oko malog prsta. 🤣🤣🤣🤣🤣

Pa baš bi to bilo super. Da malo prestane glumit frajera.🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Love83
    25. Travanj 2023. 21:20

Loorna41

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Reci mi kakve si ti simptome imala kod zadnje trudnoće, isto je bio Fet prirodni ili? 

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Loorna41
    25. Travanj 2023. 22:04

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Reci mi kakve si ti simptome imala kod zadnje trudnoće, isto je bio Fet prirodni ili?

Nikakve, ama baš nikakve. Bio je Fet prirodni. Nit cice, nit probadanja, ma ništa.

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Love83
    25. Travanj 2023. 22:23

Loorna41

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Nikakve, ama baš nikakve. Bio je Fet prirodni. Nit cice, nit probadanja, ma ništa.

Tako i meni sada, apsolutno ništa.. ujutro idem po hcg injekciju, pa ću za 5,6 dana probati test

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

• nikita88
    25. Travanj 2023. 23:09

Dada1907

Jednaobicnacekalica

Dada1907

@Jednaobicnacekalica
    Nisam jos nacackala kako staviti potpis 😃
    A ja sam dobila 15js, od toga 11 zrelih. I na kraju kada su mi za FET odledili 6 trodnevnih smrznutih samo su dvije dosle do blastica i one su i vracene. I suprug i ja imamo 32 godine. Ja sam u septembru 2019 imala operaciju necega za sto je doktorica mislila da je septum. Kasnije se ispostavilo da su to moje dvije maternice se srasle. Ali mi je nazalost probusila maternicu. Iako sadasnja doktorica kaze da je sve okej i da mi je endometrij dobar.
    Ja 15, ti 10 ali smo na kraju opet od jedne stimulacije na dva transfera dosle obje, tako da nemoj se brinuti oko toga.

Nije ni to los rezultat, dapače. S tim da ne znam zašto su ti 

Dada1907
    Evo ja ne znam zašto, ali imam osjećaj da vam je ovaj put uspilo… možda zato sto ni meni nije kod vraćanja trodnevnih, tek sa blasticama, a znamo da je s našom dijagnozom oplodnja jako losa i ako dođu u stadij blastice, a kod tebe sve ok i pokrivena si sa progesterenom i svime potrebnim, onda je to to! 
    Probaj pisnuti test… ja nisam imala nikakve simptome, al bas nikakve, već sam oplakala i rekla nema od ovoga ništa kad ono iznenađenje! 

Ja 1988, MM 1988
    Kod mene sve ok, MM Azoospermia
    2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
    1 ICSI ✖️
    1 FET ✖️, 2 FET ✖️
    2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
    10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.