Lorna41 želim ti barem blizance i ti vurku i dečka i kako je rekla Rina 39 starci vladaju. Sorry mlađe curke ali poznat mi je osjećaj tuge,bijesa,nemoći ali i ljutnje na sve oko nas,na sebe same ali i na zakone koji su postavili granice koji se odnose na sve bez obzira na različite dijagnoze ili bilo šta. Svaka čast ko si može priuštiti privatno postupke pa je barem ovaj zakonski dio zaobišao ali ne bi vjerovale koliko reakcija smo dobili: Pa ako nisi dosad rodila drugo šta će ti sad?? Da čovjek pop….a još kad kažeš trojke. Auuuu. Mi pokušavamo 12 god i stalono je bilo mladi ste stignete,kad smo se javili na humanu bilo je šta ste čekali i onda spontano zatrudnimo. Slučaj za psihijatriju-jer ja nisam vjerovala testovima a bome i na uzv sam bila: već sam se pripremila za spontani i evo nas 5,5 mjeseci,iako još u strahu ali guramo. Nadam se da će sve cure,žene ali i majke proći kao ja (mislim na trudnoću) i uspjeti ostvariti svoju najveću želju. Mlade i one još mlađe
Bog kada daje bas je velikodusan! Sretno sa trudnocom, jos malkice i 3 srecice stizu! Predivno!
A i ja sam ljuta na zakone, neposteni su. Posto radim za jednu australsku kompaniju moj sef mi stalno javlja kada neko od njemu bliskih ljudi zatrudni preko IVFa, pa ki je tako javio neki dan da mu je jedna bliska prijateljica u 48oj trudna,a vec jedna u 53oj se porodila. Znam da su to rijetki slicajevi, ali samo primjeri kako Bogu nista nije nemoguce, samo da to i i oni koji kreiraju zakone shvate. Ako nista cure iskreno da vam kazem u BiH malo sta pokrijavu opcenito, tek zadnjih godinu dana se kao nesto malo pokrenulo. Ja sam recimo i sve lijekove kupovala, jedino mi utrici idu na recept. Ali stvari se mijenjaju, pa drzim fige da se uskoro i ta granica pomjeri. Iako imam 32 vrijeme bezo leti, a i bez obzira, suosjecam sa svima u ovom procesu.
nikome
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
@Jednaobicnacekalica
Ne razmisljaj tako, toliko zena bude trudno bez simptoma. Vidjet ces kad ti za dvije sedmice krenu mucnine pa ces se prisjecati ovih dana bez toga heheh🤞🤗
Ajd ako budes radila testic javljaj, ja ne mogu, nisam jaka da vidim rezultat, jer ako bude negativan opet cu se nadati da je rano, i izludivati sebe, a ionako sam po prirodi nestrpljiva totalno. Razmisljam jedino da odem 12dnt uraditi betu, to bi bila subota.
@Loorna to je super brojka! Drzim 🤞 da su sve kvalitetne. Bit ce tu i smrzlica.
@Ninaniksy mislim da je i meni tako bilo prvih par dana, ali poslije su smirili.Dada1907 ja svako malo čekam kad ćeš ti tu napisati da si ipak hrabro napravila test, hehe 😊, nadam se da će ti beta biti velika kao kuća, ali ako ipak odlučiš test napraviti, javljaj nam obavezno 🤞🤞
Heheh, joj prosli put dam radila sa trodnevnim vec 7 dan test, bio je negativan, pa sam otisla dan ranije da radim betu, jer je padala na 14.02. pa sam se kao nadala nekom romaticnom cudu heheh, i razocarala se. Tako da sada imam neki strah od svega.
Ali hvala, ja isto drzim fige za sve nas 🤗
Ako me uhvati ona moja "idem pa makar" javim vam ❤️
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
Pozz ženica, hvala na savjetima za tablete. Jaaako vas teško pratim jer imate puuuuno objava dnevno pa ak mi može koja reći. Danas su me zvali da bude sutra transfer (u pon je bila punkcija) i da se stanice sporije dijele. Ima li nade?
👩🦰36g
👨🦰37 god
1 missed, Hashimoto, endometrioza, Amh prenizak, Hiperprolaktinemija
@Jednaobicnacekalica
Ne razmisljaj tako, toliko zena bude trudno bez simptoma. Vidjet ces kad ti za dvije sedmice krenu mucnine pa ces se prisjecati ovih dana bez toga heheh🤞🤗
Ajd ako budes radila testic javljaj, ja ne mogu, nisam jaka da vidim rezultat, jer ako bude negativan opet cu se nadati da je rano, i izludivati sebe, a ionako sam po prirodi nestrpljiva totalno. Razmisljam jedino da odem 12dnt uraditi betu, to bi bila subota.
@Ninaniksy mislim da je i meni tako bilo prvih par dana, ali poslije su smirili.
Stvarno ti draga nekako ne vjerujem u to..a nije me instinkt još prevario (dosada). Iako bi to bilo prekrasno, i nevjerovatno saznanje, sto svakoj od nas od srca želim! 🫶🏻.
Ja ga nisam još ni kupila, reko bolje ću si burek uzeti🤣. Ali ti vjerujem da ga nije lako napraviti i suočiti se sa istinom..nekad je ljepše malo živjeti u neznanju..ali po datumu bi svakako mogla već napraviti..javi ako Skupiš snage, uz tebe sam 💪🏻🤞🏻.
@Ninaniksy, tako je i meni prvih par dana bilo, i onda se sve stišalo, sada imam manje “simptoma” pred betu, nego nakon transfera 😅. Ali držim ti fige, jer su to svakako dobri znakovi..🫶🏻
Dobro si to opisala sa transferom i simptomima, i ja nekad imam isti osjecaj 😃
E to je zato sto nam sve kod drugih djeluje ma super simptomi obecavajuci vec ih vidimo sa velikim stomacicem i dvojkama, a od prevelikog straha smo same prema sebi skepticne 😃
Ja drzim fige da dode iznenadenje da te bas razuvjeri 🤞🤗!
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
Pozz svima,
mi smo bili u fazi da mi je suprug išao na TESE postupak i koji je hvala Bogu bio uspješan te imamo 7 ampula zamrznutih…ja sam krenula sa postupkom “pikanja” danas sam bila na prvom uzv gdje mi je doktor rekao da se vidi polip i to dosta veliki…nastavljam sa terapijom pikanja i u četvrtak se javljam na 2 uzv…zanima me dali je tko imao sličan slučaj i kakav razvoj situacije mogu očekivati dalje…hvala svima :-)
Gdje polip, kako su uopce uočili taj polip ultrazvukom?
Imala sam ja na maternici i histeroskopski su mi ga skidali dva ciklusa prije ISCI.
Pozz Vam,
hvala na Vašem odgovoru....na maternici mi je otkriven, i to sad kad sam ušla već u postupak "pikanja".
Po svemu tome mogu očekivati zamrzavanje jajnih stanica ako što pronađu sad kod vađenja i otklanjanje polipa a tek onda postupak umjetne ?!
Doktor mi je neki " nepristupačan" i doslovno ostanem bez teksta da ga pitam bilo što...ali sutra idem na 2 uzv pa ću probati skupiti snage i priupitati ga....
Ja : 1984 g
Estradiol:76,9;TSH:1,64, FT4 :14,5; LH:1,8 ; FSH 4,5 ; PROLAKTIN 144; AMH :1,94 :VITAMIN D 14
Suprug :1991 g
utvrđena Azoospermija, čak smo mišljena da je zbog ljčenja hormonima u dječjoj dobi;
Odrađen TESE postupak 03/2023
04/2023 prva stimulacija pokušana
05/2023 od 3 jajne stanice 2 zrele, nažalost nije došlo do oplodnje zbog morfološki mrtvog sjemena
također odradili genetiku koja je ok
Tikvica - juhuuuu dobraaaaa brojka dobraaa 💪Kad je opet termin?
Mehro - onda do 7 mj odmorko i bildanje pa napad 😁🫶
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
@Jednaobicnacekalica
@Ninaniksy mislim da je i meni tako bilo prvih par dana, ali poslije su smirili.
Stvarno ti draga nekako ne vjerujem u to..a nije me instinkt još prevario (dosada). Iako bi to bilo prekrasno, i nevjerovatno saznanje, sto svakoj od nas od srca želim! 🫶🏻.
Ja ga nisam još ni kupila, reko bolje ću si burek uzeti🤣. Ali ti vjerujem da ga nije lako napraviti i suočiti se sa istinom..nekad je ljepše malo živjeti u neznanju..ali po datumu bi svakako mogla već napraviti..javi ako Skupiš snage, uz tebe sam 💪🏻🤞🏻.
@Ninaniksy, tako je i meni prvih par dana bilo, i onda se sve stišalo, sada imam manje “simptoma” pred betu, nego nakon transfera 😅. Ali držim ti fige, jer su to svakako dobri znakovi..🫶🏻
Dobro si to opisala sa transferom i simptomima, i ja nekad imam isti osjecaj 😃
E to je zato sto nam sve kod drugih djeluje ma super simptomi obecavajuci vec ih vidimo sa velikim stomacicem i dvojkama, a od prevelikog straha smo same prema sebi skepticne 😃
Ja drzim fige da dode iznenadenje da te bas razuvjeri 🤞🤗!
Da, tako nekako većinom bude. Stvarno bi to bilo prekrasno, ne znam kako bi uopće reagirala da vidim plusic…ali pravi plusic, gdje i Beta ide u prilog..🤭.
Kako je tebi danas, jel osjećaš sto još ili skupljaš snage za test?🫶🏻🤞🏻
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Jutro cure.
Dobila mail od klinike.
Od 7 oplodilo ih se 6. U petak u 12 je transfer.
Ovo su odlicne vijesti!! Drzim fige za 6 blastica 😍 volim doci na forum nakon tjedan dva i procitati ovakve vijesti 😍
Tikvica bas sam sretna zbog tebe!! 6 je sretan broj foruma ovaj tjedan 😛
Meni je danas dogovoren drugi postupak u srpnju.
Ostale curekoliki razmak vam je bio izmedu postupaka? I koliko vas je izaslo/kostalo u privatnim klinikama? Razmisljam otici jos jednom u Vinogradsku i onda privatno (skroz ili preko hzzoa). Sada smo biki trudni pa mi to daje neku nadu, ali opet me zabrinjava sto su sva 4 embria stala s razvojem na kraju. Koju kliniku preporucate? Dobila sam preporuku za Podobnik
@Mehro,
Bila si u Vinogradskoj u postupku, kakva je tamo procedura?
Ja sam čekala od ET do novog FET-a da mi prođe barem jedan ciklus…tako najcesce preporučuju, ako je sve drugo u redu…
Svakako imaš onda velike šanse za ostvariti trudnoću, i saljem ti pozitivne Vibre za dalje..🫶🏻. Meni je ovo već 4.-ti pokusaj, i sve manje nada polažem u njega, danas mi je 8 dan iza FET-a, a simptoma i dalje nema..vidjeti ćemo uskoro sto će biti 😳.
Ugl. Idem privatno u ZG u jednu kliniku i zadovoljna sam sa pristupom, svi su super, a mislim da je puna stimulacija sa. lijekovima sigurno barem 20.000 kn, ili nešto manje od 3.000€ po novome..
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Tikvice divan rezultat neka budu sve zrele i da ostane koji 🐧😍🤞🤗
Lorna odlično ženo bit će tu 🐧🐧🤞😍
Sani uskoro krećeš, pratim te 🤭😍🤗
Sretno cure svima 🤞🤞🤞 čitam vas kada stignem ali nemam što pametno niti novo za pisati😚
Kacusha, Panda, MalaG, Flo, Lucky, Roxy, Maslačak, Ivy, Iman,Inna,Petra, Aries, Rein, Sunny, Jlo, Linda, NPelica, Ribić, Žvrkljić, MakiST, Ma veliki hug svima 🤗🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Oprostite ako će biti too much, ali... Upravo sam primijetila na gaćicama i nakon mokrenja kad sam se obrisala nesto smeđkasto, gusto, ne previse ali dovoljno da vidim🫣. Jel se trebam zabrinuti?? ET blastice je bio 19.4., od tad koristim Utrogestan
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Sortiraj odgovore
Najstariji