Pozz svima,
mi smo bili u fazi da mi je suprug išao na TESE postupak i koji je hvala Bogu bio uspješan te imamo 7 ampula zamrznutih…ja sam krenula sa postupkom “pikanja” danas sam bila na prvom uzv gdje mi je doktor rekao da se vidi polip i to dosta veliki…nastavljam sa terapijom pikanja i u četvrtak se javljam na 2 uzv…zanima me dali je tko imao sličan slučaj i kakav razvoj situacije mogu očekivati dalje…hvala svima :-)
Gdje polip, kako su uopce uočili taj polip ultrazvukom?
Imala sam ja na maternici i histeroskopski su mi ga skidali dva ciklusa prije ISCI.
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
Loorna sjajna brojka, drzim fige da se sve oplode❤️😘
Kod mene smeta miom isto dosta, i onda kad su na glupom mjestu doslovno ubijaju bolovi, a njima je uvijek tesko ostaviti te “daleke”, pogotovo jos kod Lucija na zivo 🙄
Npelicadrago mi za cut da si ok, sve znamsto si prosla i samoj mi bilo tako, gotovo identicno…najgore je iza tebe i sad ce bit sve ok i ides po svoju bebicu ❤️
Da, ja sutra imam uzv i nadam se da je i dalje svih 5 tu 🙏
Sutra ce vjerojatno vec vidjeti oce punkcija biti u subotu ili ponedjeljak😊
Meni neće nikad biti jasno da jedan privatni poput Lučingera nema anesteziju, pas obzirom na pare koje se tamo plaćaju nekako mi je to nedopustivo, zapravo mi je nedopustivo igdje u 21 stoljeću da žene prolaze takvu bol, i to ne mislim na eventualno 2 folikula za aspiraciju, ali recimo sve iznad 5 po meni mora ići pod anestezijom
Ne mogu vjerovati da postoje uopce klinike koje punkciju rade bez anestezije. Ja sam u prvo postupku imala 17 JS u drugom 22, danima iza toga nisam znala za sebe od bolova a kamo da su mi to radili na živo, ma strašno!!!!
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
Loorna, sretno danasNPelica, mučno mi je čitati kako ti je bilo jer točno znam
drago mi je da si bolje, bit će sve ok❤️
Pupice, nemojte se previše opterećivat simptomima, teško će doć tako ranoMenga grčevi bih rekla da su jedino provjereno na što se možete donekle osloniti…al ne morate imat ni jedan drugi simptom, a bit trudne…sretno❤️
Naravno da hoce❤️
ovo je najružniji dio IVF-a .. nadam se da ga više ni jedna ovdje neće morat proći ❤️
A ti, se osjecas kao čovjek napokon? 🤣🤗❤️
Skoro, bila sam 90% katastrofa, sad sam stigla na 30% recimo, tako da sam super.Konačno me glava ne boli danas, tako da je to odlilčno…bila sam i na ultrazvuku, sve je školski i odlično, dobila sam neku gljivicu, al ništa strašno. Nakon spontanog sam blagoslovljena s urednom trudnoćom bez komplikacija, želim ti da to doživiš sa sljedećim postupkom kao i svim ostalim curama.❤️
Drago mi je što je sve u redu, samo neka tako i nastavi.
Tikvica sretno sutra, neka su svih 5 ovdje a možda se pojavio još koji. 🤞
Loorna jako lijepa brojka, navijam da ih se što više oplodi. 🤞
Ova anestezija koju spominjete, meni je bila odlična ta njihova droga 😵💫 zadnji put bila sam ok nakon toga cijeli dan ( tako da mislim da ovaj put idem raditi na dan punkcije, imam lagani posao i do 5 radnih sati dnevno).
Mi ćemo ovaj vikend na put, iznajmili smo si sobu u hotelu i idemo uživati, svašta slavimo i moj ročkas i godišnjicu braka i još kupili skroz novi tutač, tako da imamo dosta razloga za slavlje ovaj vikend. Taman mi oko vikenda pada O, sin ide s nama, mislim da što pokrijemo kod kuće do subote rano ujutro smo pokrili. 🙃
aaaa ke lijepo 🥰🥰 i mi isto ovaj vikend i moj rođendan i godišnjicu, i idemo se malo opustit od svega par dana 🤗 uživajte 😘😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
➡️🫶💪🤞⬅️
4/5/6 mjesec 2023
KORNI - ivf
ANII208 - prirodni FET
SANIII - ivf
TRATINCICA123 - postupak (ivf)
NIRVANA2020 - FET
NPELICA - FET
26.4.2023
TIKVICA -ultrazvuk (ivf)
28.4.2023
JURKY31 - konzultacije (ivf)
LORNA41 - ET
05.05.2023
NINANIKSY - beta
15.5.2023
HOPE1982 - ultrazvuk(ivf)
⏲️CEKANJE⏲️
Tockica89
————————-
➡️Tko zeli na listu jos nek javi ili ako nije nesto dobro upisano 🫶💪🤞⬅️
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Tikvica - sretno danas 🤞
Bebolina2207- uuuuu lijepo. Onda vam zelim da uzivate u vikendu i mozak na pasu 🫶
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Dada
Totalno mi je to cudno da je tako sve odmrznula, ali blastice su možda “jače” jer ipak prežive koji dan duže od ovih trodnevnih, od kojih sve ne dodju do tog stadija.
Razumijem, bolje da je dva ovaj puta, jer su veće šanse za običnu trudnoću u odnosu na blizanacku, ali ni to ništa ne mora značiti..sve je to neka lutrija, i nekada ispadne skroz drugacije nego sto smo zamišljale…tako sam i ja naivna mislila da će od prve uspjeti, pa je bio gorak okus u ustima nakon..🤦🏼♀️. Zato sada najbolje sa sto manje očekivanja, da se manje razočaram…
Kako si ti još, imas li mozda kakvih naznaka za dolazak vještice?
U potpunosti te razumijem. Bas nema pravila ni u cemu kada je IVF u pitanju, 3 godine vec citam razne forume na ovu temu pa ako nista to sam utvrdila.
Ja sam i nekako prezivjela prvi put, jer sam sebi govorila pa okej imas smrzlice i svjesna sam da nekada FET bude bas dobitna combo jer je tijelo odmornije. Ali sada kako se desio ovaj twist da nemam vise smrzlica, sva sam nekako u strahu.
Sad se bas vracam sa posla i razmisljam kako uopce nemam nekih simptoma osim jace bolnih grudi, malo me i noge ali ovaj dio iznad koljena i kukovi bole, i to je to. Nekada osjecam umor, ali opet to sve je mozda proljetni umor koji bih svakako imala. Od vjestice ni traga ni glasa, kako me jucer zabolio stomak kao da cu odmah procuriti toliko sam se prepala da mi je drago da me onako ne boli jer ne bih izlazila iz toaleta provjeravajuci je li tu.
Kako si mi ti danas? Osjecas li ista novo, drugacije?
Istina, nema uopće pravila kada je Ivf u pitanju. I zapravo je sve moguće, samo treba i malo vise sreće, i one više sile .
Zapravo, meni ovo kod tebe jako dobro zvuci, mirisi mi na pozitivni testic. 🤭. Kazes da te zabolilo dolje onako da si osjetila, i još ti nije došla menstuacija. Na koji dan su ti ciklusi, odnosno kako bi već trebala dobiti? Meni bi tek po rasporedu negdje 1.5.trebala stici..ali i dalje nema ništa, sve neko zatišje, niti me grudi ne bole ni ništa,a već je 8 dan iza transfera..tako da ne vjerujem da bi nešto moglo biti…mislim da ću u subotu neki testic napraviti…a ti?
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
@Nikita88
Znas kako kazu iz tvojih usta u Bozije usi, daj Boze da je uspjelo. I ja sam svoje oplakala jos u nedelju, cijeli dan sam bila kao buha. Sada vec ne znam ni kako da se osjecam, u glavi sam zapikala da moram osjecati menstrualne bolove ako je uspjelo a ja ne osjecam, samo imam bolne grudi. I kod nas su ove dvije sto su vracene izdrzale do blastica.
@Jednaobicnacekalica
Ja sam sinoc kupila testic, ali nisam imala hrabrosti jutros uraditi. Toliko sam se nagledala negativnih da imam neku averziju prema njima. Po kalendaru sam trebala jucer dobiti, imam cikluse tacno na 28i dan. Ali ni prosli put nisam dobila dok sam bila po terapijom. Ej citala sam da kod nekih zena su ti simptomi sa grudima i nekim probadanjima tek ustvari poceli nakon bete, nekim tek 11dnt, tako da ne odustaj jos, sve je moguce ako je kasnija implantacija. Kazu da od 9dnt mozemo sa blasticama poceti, pretpostavljam sa trodnevnim od 11dnt, ali vidim ima ih rade i od 7dnt testice.
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
Tikvicaa sretno danas 🥰🥰🥰
Lorna 🤞🤗🥰🥰
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
@Nikita88
Znas kako kazu iz tvojih usta u Bozije usi, daj Boze da je uspjelo. I ja sam svoje oplakala jos u nedelju, cijeli dan sam bila kao buha. Sada vec ne znam ni kako da se osjecam, u glavi sam zapikala da moram osjecati menstrualne bolove ako je uspjelo a ja ne osjecam, samo imam bolne grudi. I kod nas su ove dvije sto su vracene izdrzale do blastica.
@Jednaobicnacekalica
Ja sam sinoc kupila testic, ali nisam imala hrabrosti jutros uraditi. Toliko sam se nagledala negativnih da imam neku averziju prema njima. Po kalendaru sam trebala jucer dobiti, imam cikluse tacno na 28i dan. Ali ni prosli put nisam dobila dok sam bila po terapijom. Ej citala sam da kod nekih zena su ti simptomi sa grudima i nekim probadanjima tek ustvari poceli nakon bete, nekim tek 11dnt, tako da ne odustaj jos, sve je moguce ako je kasnija implantacija. Kazu da od 9dnt mozemo sa blasticama poceti, pretpostavljam sa trodnevnim od 11dnt, ali vidim ima ih rade i od 7dnt testice.
Znaci ti si već pripremala testic? Onda bi ga komotno mogla ovih dana i napraviti da znaš na čemu si, jer ti je još jučer trebala doći M. Ali opet, ne procure sve žene pod utrogestanima..Iako ja jesam, bas svaki put…
I ja sam već pomalo luda, željela bi isto skratiti te psihičke muke samo da se ispostavi kako mislim da nije uspjelo…i da se mogu u glavi pripremiti na novi postupak, pikanja i punkciju..😳.
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Drage curke, može savjet koja je možda prošla, naime od stimulacije imam bolne grudi i to i dalje traje, što i dalje povezujem s tom stimulacijom, sad utrogestanima i prolutexom, ono što se meni sad od sinoc kasno desava i danas ujutro su menstrualni grčevi, da li se koja s tim susrela, a da to može na kraju biti pozitivno, naime danas mi je 4dnt (trodnevnog)
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Sortiraj odgovore
Najstariji