Pozz svima,
mi smo bili u fazi da mi je suprug išao na TESE postupak i koji je hvala Bogu bio uspješan te imamo 7 ampula zamrznutih…ja sam krenula sa postupkom “pikanja” danas sam bila na prvom uzv gdje mi je doktor rekao da se vidi polip i to dosta veliki…nastavljam sa terapijom pikanja i u četvrtak se javljam na 2 uzv…zanima me dali je tko imao sličan slučaj i kakav razvoj situacije mogu očekivati dalje…hvala svima :-)
Ja : 1984 g
Estradiol:76,9;TSH:1,64, FT4 :14,5; LH:1,8 ; FSH 4,5 ; PROLAKTIN 144; AMH :1,94 :VITAMIN D 14
Suprug :1991 g
utvrđena Azoospermija, čak smo mišljena da je zbog ljčenja hormonima u dječjoj dobi;
Odrađen TESE postupak 03/2023
04/2023 prva stimulacija pokušana
05/2023 od 3 jajne stanice 2 zrele, nažalost nije došlo do oplodnje zbog morfološki mrtvog sjemena
također odradili genetiku koja je ok
Dada, Love83
Ženske, kako ste danas?
Ja i dalje ne osjecam ni jedan jedini simptom, i nekako se ne nadam previše ni ovaj put….treba još malo izdrzati, a mislim da ću i testic za koji dan napraviti da se rjesim te muke…😳
Ja samo malo imam bolne grudi, ali to mi znalo desavati i prije stimulacija i svega vezanog za IVF. Ostalo se osjecam isto. U stomaku imam neki hor zabica vec danima, da li se to desava vama? Ne znam jesu li to grcevi, nista me ne boli, samo se cuje stalno neko krkljanje.
Joj ja sam sinoc mislila da cu ujutro ustati i otici kupiti test. Ali ipak nisam, kukavicama sam :(
Kada ti planiras?
Jesi li vraćala blastice? Koji ti je danas dan?
Meni je recimo 9 dan blastica pokazalo drugu blijedu crticu…
Danas mi je 9 dnt dvije petodnevne blastice. Citala sam da je neka zena radila cak na 9ti dan betu… Ja gorim od znatizelje ali me i strah, kontam sta ako bude minus, pa se skroz razocaram, a iz klinike mi rekli betu 2 maja da radim i to ce mi biti 15dnt.
Danas bi trebala imat vec crtu u bilo koje doba dana jer je blasta.
Meni je od 5 dana pocelo tamnit..
Lorna vauuuuu,i meni je ovaj ivf bilo 7 jajnih i uspjelo cak i zamrzli pa tako se nadam i kod tebe ovaj put da je to TO🙏🏽🙏🏽‼️
Pupice prerano je za simptome,mene samo malo grcilo tu i tamo i mislila sam da cu prokrvarit..
I evo jos ni jedan simptom a Sutra ulazim u 9 tjedan.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Dada, Love83
Ženske, kako ste danas?
Ja i dalje ne osjecam ni jedan jedini simptom, i nekako se ne nadam previše ni ovaj put….treba još malo izdrzati, a mislim da ću i testic za koji dan napraviti da se rjesim te muke…😳
Ja samo malo imam bolne grudi, ali to mi znalo desavati i prije stimulacija i svega vezanog za IVF. Ostalo se osjecam isto. U stomaku imam neki hor zabica vec danima, da li se to desava vama? Ne znam jesu li to grcevi, nista me ne boli, samo se cuje stalno neko krkljanje.
Joj ja sam sinoc mislila da cu ujutro ustati i otici kupiti test. Ali ipak nisam, kukavicama sam :(
Kada ti planiras?
Danas mi je 9 dnt dvije petodnevne blastice. Citala sam da je neka zena radila cak na 9ti dan betu… Ja gorim od znatizelje ali me i strah, kontam sta ako bude minus, pa se skroz razocaram, a iz klinike mi rekli betu 2 maja da radim i to ce mi biti 15dnt.
Lorna vauuuuu,i meni je ovaj ivf bilo 7 jajnih i uspjelo cak i zamrzli pa tako se nadam i kod tebe ovaj put da je to TO🙏🏽🙏🏽‼️
Pupice prerano je za simptome,mene samo malo grcilo tu i tamo i mislila sam da cu prokrvarit..
Ja ne osjecam ni to danas mi je 28 dan ciklusa, na taj dan inace dobijam vjesticu koja nije dosla hvala Bogu a i prosli put sam prokrvarila tek treci dan nakon prestanka uzimanja terapije . Samo bolne grudi, to krcenje u stomaku, malo bokovi leda, ne znam ni ja nista strasno
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
Dada, Love83
Ženske, kako ste danas?
Kada ti planiras?
Ako skupim snage mozda sutra uradim test.
Btw koji mi predlažete test?
Pa cemo vidjeti.
Cak sam htjela i betu raditi 12dnt ali mi u klinici rekli da cekam, pa razmisljam mozda da odem negdje drugo...
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
@Jednaobicnacekalica
Nisam jos nacackala kako staviti potpis 😃
A ja sam dobila 15js, od toga 11 zrelih. I na kraju kada su mi za FET odledili 6 trodnevnih smrznutih samo su dvije dosle do blastica i one su i vracene. I suprug i ja imamo 32 godine. Ja sam u septembru 2019 imala operaciju necega za sto je doktorica mislila da je septum. Kasnije se ispostavilo da su to moje dvije maternice se srasle. Ali mi je nazalost probusila maternicu. Iako sadasnja doktorica kaze da je sve okej i da mi je endometrij dobar.
Ja 15, ti 10 ali smo na kraju opet od jedne stimulacije na dva transfera dosle obje, tako da nemoj se brinuti oko toga.
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
Cure evo mene.
7 ih je vani. Nije uspjela izvaditi 2 jer mi je desni jajnik u vražjoj materi zavučen, kaže da nije baš zadovoljna sobom sto nije izvukla sve. Rekla mi je da sam i pod anestezijom se koprcala kad je vadila sa tog desnog jajnika.
Vraćanje je u petak.
Sutra me zovu da mi kažu koliko ih se oplodilo..
Hvala vam svima koje mislite na mene.
Odlično Lornice❤️❤️ neka ih se čim više oplode🤞🙏 šaljem puse i zagrljaje 😘🤗 odmori se sada..
Hvala ti mila moja. Bome sam pošteno odspavala.
Samo da ti kažem da mi je žao sto si morala to proći ali Bog ima svoje zašto. I neka si se isplakala da to izbaciš iz sebe van.
Kad je rođendan mila?
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
@Jednaobicnacekalica
Nisam jos nacackala kako staviti potpis 😃
A ja sam dobila 15js, od toga 11 zrelih. I na kraju kada su mi za FET odledili 6 trodnevnih smrznutih samo su dvije dosle do blastica i one su i vracene. I suprug i ja imamo 32 godine. Ja sam u septembru 2019 imala operaciju necega za sto je doktorica mislila da je septum. Kasnije se ispostavilo da su to moje dvije maternice se srasle. Ali mi je nazalost probusila maternicu. Iako sadasnja doktorica kaze da je sve okej i da mi je endometrij dobar.
Ja 15, ti 10 ali smo na kraju opet od jedne stimulacije na dva transfera dosle obje, tako da nemoj se brinuti oko toga.
Nije ni to los rezultat, dapače. S tim da ne znam zašto su ti odleđivati svih 6 embrija koji su bili treći dan zamrznuti? Odnosno zašto nisu onda vracali trodnevne, a ne čekali do petog dana..
Ajme, bas mi je zao zbog toga, nisam cula još za takav slucaj oko maternica. Zapravo sada ti je okej s tim?
I do transfera doći je već uspjeh…a sada, za sve ostalo, tu je neka viša sila..
I Btw, ako tebi po rasporedu trebala danas doći M, ti možeš onda testic napraviti…🤭
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Cure evo mene.
7 ih je vani. Nije uspjela izvaditi 2 jer mi je desni jajnik u vražjoj materi zavučen, kaže da nije baš zadovoljna sobom sto nije izvukla sve. Rekla mi je da sam i pod anestezijom se koprcala kad je vadila sa tog desnog jajnika.
Vraćanje je u petak.
Sutra me zovu da mi kažu koliko ih se oplodilo..
Hvala vam svima koje mislite na mene.
Drzim fige da se sve oplode a kasnije dvije nek se prije odmah😊
Hvala ti. 🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Dada1907 - 8dt5dt to je vec period di se vidi dal je uspilo ili ne. Kako testom na urin tako i iz krvi. Drzim 🤞🤞
Lorna41 - odlicna brojka i nek bude sto vise oplodenih 🤞
Love83 - 🤞🤞🤞🤞 da je uspilo
Generacijo hvala ti.🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Sanii, hvala ti, dosadila sam sebi s kukanjem pa nisam htjela previše i druge davit s timnadam se i ja da će sad bit ljepši period, taman pred ljeto - moje najdraže doba godine
Kako si ti? Krećeš ubrzo?
Ljeto 😍, još sko živiš blizu mora 😍.. Ja sam okej, očekujem M do kraja tjedna i nadam se da krećem 🙏
Npelica možeš piti prenatale, u njima imaš sve za buduću trudnoću 🤗
Ninaniksy u pravu si, u pitanju je kratkotrajna intravenozna anestezija a kako skroz uspava pomiješala sam sa opcom 🤪. U Petrovoj dok sam bila sestre su mi rekle da oni daju opću, a ja i nisam vidjela neku razliku sad kod Skvorca, tj ne kužim se u to uopće 🙂
A da zapravo je razlika u dužini trajanja zahvata, lijekovima i budnosti pacijenta, ukratko u kratkotrajnoj i.v anesteziji pacijent ne spava u potpunosti, budan je i osjeti djelomično bol te reagira podražajem, ono dobro je da kad se razbudi ničega se toga ne sjeća, a kod opće je stanje potpune neosjetljivosti tijela na bol, prestanak spontanog disanja te je potrebno pacijenta staviti na mehaničku ventilaciju, i ne primjenjuje se na kraće zahvate jer je uvod u anesteziju i samo trajanje zahvata te buđenje duže, kao i same eventualne komplikacije koje su veće kod opće anestezije, s toga otpust pacijenta iz bolnice /klinike nikako ne bi mogao biti isti dan.
Misa mu sve ja ih volim. Anestezije opce,kratke, duge…. Nisam bas ja normalna😵💫 al onaj osjecaj kad se hrvas sa ne zaspis a ono te satra. I ona navala neka. 🤦♀️🤷♀️🫣.
Ajmr pa ti si freek žešći🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji