Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dada1907
    25. Travanj 2023. 16:33

Jednaobicnacekalica

Dada1907

@Jednaobicnacekalica
    Nisam jos nacackala kako staviti potpis 😃
    A ja sam dobila 15js, od toga 11 zrelih. I na kraju kada su mi za FET odledili 6 trodnevnih smrznutih samo su dvije dosle do blastica i one su i vracene. I suprug i ja imamo 32 godine. Ja sam u septembru 2019 imala operaciju necega za sto je doktorica mislila da je septum. Kasnije se ispostavilo da su to moje dvije maternice se srasle. Ali mi je nazalost probusila maternicu. Iako sadasnja doktorica kaze da je sve okej i da mi je endometrij dobar.
    Ja 15, ti 10 ali smo na kraju opet od jedne stimulacije na dva transfera dosle obje, tako da nemoj se brinuti oko toga.

Nije ni to los rezultat, dapače. S tim da ne znam zašto su ti odleđivati svih 6 embrija koji su bili treći dan zamrznuti? Odnosno zašto nisu onda vracali trodnevne, a ne čekali do petog dana..
    Ajme, bas mi je zao zbog toga, nisam cula još za takav slucaj oko maternica. Zapravo sada ti je okej s tim?
    I do transfera doći je već uspjeh…a sada, za sve ostalo, tu je neka viša sila..
    I Btw, ako tebi po rasporedu trebala danas doći M, ti možeš onda testic napraviti…🤭

Ma i mene je bunilo zasto odmah prvi put nisu sve oplodene ostavili da se razviju do blastica. Razumijem da su htjeli prvi put da vrate trodnevne, jer kazu da im je uvijek bolje kod tebe nego u labu, ali su ostale mogli ostaviti pa lediti blastice. A pretpostavljam da je htjela sada da idemo na blastoce jer kazu da su one jace, pa je vjerovatno htjela da ispita i embrije zbog toga jer je sperma mog muza vadena kirurski.  Ne znam ni sama. Prvi put doktorica je rekla da ce vratiti jedan, jer sam mlada i zbog maternice da ne rizikujemo blizanacku trudnocu, a ovaj out sam je nagovorila da radimo dva embrija, jer nesto sumnjam da sma te srece da dobijem dvojke, da je i jedno zivo i zdravo da se zakaci. U biti kaze da je okej maternica, samo moramo paziti trudnocu kada dode do nje zbog prijevremenog ne daj Boze, ali da to ne mora da znaci, da ima pacijentice sa mojom maternicom koje su dosle u 38 sedmicu i normalno se porodile, pa da to nista ne mora znaciti.

👩‍❤️‍👨 oboje 1990
    Azospermija
    Uterus duplex
    1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
    2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4

PBTAB
    25. Travanj 2023. 16:58

Loorna41

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

Cure evo mene.
    7 ih je vani. Nije uspjela izvaditi 2 jer mi je desni jajnik u vražjoj materi zavučen, kaže da nije baš zadovoljna sobom sto nije izvukla sve. Rekla mi je da sam i pod anestezijom se koprcala kad je vadila sa tog desnog jajnika.
    Vraćanje je u petak.
    Sutra me zovu da mi kažu koliko ih se oplodilo..
    Hvala vam svima koje mislite na mene.

Draga jako sam sretna zbog tebe 😀 7 je super brojka i držim 🤞 da se sve oplode i da bude i 🐧. Od sveg ❤️ ti želim da je ovaj postupak dobitan 🙏🏻🙏🏻

Bejb hvala ti. Sutra opet novo uzbuđenje. Hehehehehehe.
    Kak si ti? Bebica napreduje.

Ima da sutra jave da su se svi oplodili hehe 🤞
    Super sam, ja ko i Rina bez simptoma, a 9+2 sam tako da jedva čekam da dode taj 16.5.da vidim bebicu i budem svjesna da sam fakat trudna 😂😂

Hahahahahaha šta ćemo onda ako se sve oplode. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a ostanem sad trudna i rodim.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Neka si bez simptoma uživaj. Zamisli da si kao FLO sa mučninama na pas mater. Brzo će i tvoj novi UZV. I biti će sve u najboljem redu. ❤️❤️

Sve se oplode, ostanes trudna sada, rodis i dodes malo k sebi, i za godinu dana fino idemo ponovno po bracu ili seku, top scenarij 😂
    Takav ima moj muž u svojoj glavi za mene 🤦🏻‍♀️😂

Je bejb al ti si mlada a ja stara baba.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ak si ti stara baba onda je moj muž stari deda jer ste generacija 😂😂😂😂
    Tak da tišina, nisi stara ne pričaj gluposti, moja šogi sa 40 rodila prvo ivf-om i sad nakon godinu dana kreće u proces za drugo 😊

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Loorna41
    25. Travanj 2023. 17:03

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

Cure evo mene.
    7 ih je vani. Nije uspjela izvaditi 2 jer mi je desni jajnik u vražjoj materi zavučen, kaže da nije baš zadovoljna sobom sto nije izvukla sve. Rekla mi je da sam i pod anestezijom se koprcala kad je vadila sa tog desnog jajnika.
    Vraćanje je u petak.

Draga jako sam sretna zbog tebe 😀 7 je super brojka i držim 🤞 da se sve oplode i da bude i 🐧. Od sveg ❤️ ti želim da je ovaj postupak dobitan 🙏🏻🙏🏻

Super sam, ja ko i Rina bez simptoma, a 9+2 sam tako da jedva čekam da dode taj 16.5.da vidim bebicu i budem svjesna da sam fakat trudna 😂😂

Hahahahahaha šta ćemo onda ako se sve oplode. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a ostanem sad trudna i rodim.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Neka si bez simptoma uživaj. Zamisli da si kao FLO sa mučninama na pas mater. Brzo će i tvoj novi UZV. I biti će sve u najboljem redu. ❤️❤️

Sve se oplode, ostanes trudna sada, rodis i dodes malo k sebi, i za godinu dana fino idemo ponovno po bracu ili seku, top scenarij 😂

Tak da tišina, nisi stara ne pričaj gluposti, moja šogi sa 40 rodila prvo ivf-om i sad nakon godinu dana kreće u proces za drugo 😊

Muškima je lakše kad su stari.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Kako god Bog da tako će biti. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
    Žene rađaju u preko 45 godine šti nebi i ja. 😁😁😁😁

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Love83
    25. Travanj 2023. 17:12

Hope1982

Ninaniksy

Saniii

Flowerson 🌸

Sanii, hvala ti, dosadila sam sebi s kukanjem pa nisam htjela previše i druge davit s timnadam se i ja da će sad bit ljepši period, taman pred ljeto - moje najdraže doba godineKako si ti? Krećeš ubrzo?

Ljeto 😍, još sko živiš blizu mora 😍.. Ja sam okej, očekujem M do kraja tjedna i nadam se da krećem 🙏
    Npelica možeš piti prenatale, u njima imaš sve za buduću trudnoću 🤗
    Ninaniksy u pravu si, u pitanju je kratkotrajna intravenozna anestezija a kako skroz uspava pomiješala sam sa opcom 🤪. U Petrovoj dok sam bila sestre su mi rekle da oni daju opću, a ja i nisam vidjela neku razliku sad kod Skvorca, tj ne kužim se u to uopće 🙂

A da zapravo je razlika u dužini trajanja zahvata, lijekovima i budnosti pacijenta, ukratko u kratkotrajnoj i.v anesteziji pacijent ne spava u potpunosti, budan je i osjeti djelomično bol te reagira podražajem, ono dobro je da kad se razbudi ničega se toga ne sjeća, a kod opće je stanje potpune neosjetljivosti tijela na bol, prestanak spontanog disanja te je potrebno pacijenta staviti na mehaničku ventilaciju, i ne primjenjuje se na kraće zahvate jer je uvod u anesteziju i samo trajanje zahvata te buđenje duže, kao i same eventualne komplikacije koje su veće kod opće anestezije, s toga otpust pacijenta iz bolnice /klinike nikako ne bi mogao biti isti dan.

Misa mu sve ja ih volim. Anestezije opce,kratke, duge…. Nisam bas ja normalna😵‍💫 al onaj osjecaj kad se hrvas sa ne zaspis a ono te satra. I ona navala neka. 🤦‍♀️🤷‍♀️🫣.

Nasmija meee🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Love83
    25. Travanj 2023. 17:16

Loorna41

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

PBTAB

Loorna41

Cure evo mene.
    Vraćanje je u petak.

Muškima je lakše kad su stari.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Kako god Bog da tako će biti. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
    Žene rađaju u preko 45 godine šti nebi i ja. 😁😁😁😁

Lorna neka se oplode sve ali vraćaj ovaj put dvije, mi smo vec u godinama za jednu 😁
    A muškima je lakse opcenito od kad se rode, a ne samo kada su stari..stoga dao ti Bog  jednog prekrasnog malog dečkića da mu bude lakše u životu 🤣🤣

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Hope1982
    25. Travanj 2023. 17:23

Love83

Hope1982

Ninaniksy

Saniii

Flowerson 🌸

Sanii, hvala ti, dosadila sam sebi s kukanjem pa nisam htjela previše i druge davit s timnadam se i ja da će sad bit ljepši period, taman pred ljeto - moje najdraže doba godineKako si ti? Krećeš ubrzo?

Ljeto 😍, još sko živiš blizu mora 😍.. Ja sam okej, očekujem M do kraja tjedna i nadam se da krećem 🙏
    Npelica možeš piti prenatale, u njima imaš sve za buduću trudnoću 🤗
    Ninaniksy u pravu si, u pitanju je kratkotrajna intravenozna anestezija a kako skroz uspava pomiješala sam sa opcom 🤪. U Petrovoj dok sam bila sestre su mi rekle da oni daju opću, a ja i nisam vidjela neku razliku sad kod Skvorca, tj ne kužim se u to uopće 🙂

A da zapravo je razlika u dužini trajanja zahvata, lijekovima i budnosti pacijenta, ukratko u kratkotrajnoj i.v anesteziji pacijent ne spava u potpunosti, budan je i osjeti djelomično bol te reagira podražajem, ono dobro je da kad se razbudi ničega se toga ne sjeća, a kod opće je stanje potpune neosjetljivosti tijela na bol, prestanak spontanog disanja te je potrebno pacijenta staviti na mehaničku ventilaciju, i ne primjenjuje se na kraće zahvate jer je uvod u anesteziju i samo trajanje zahvata te buđenje duže, kao i same eventualne komplikacije koje su veće kod opće anestezije, s toga otpust pacijenta iz bolnice /klinike nikako ne bi mogao biti isti dan.

Misa mu sve ja ih volim. Anestezije opce,kratke, duge…. Nisam bas ja normalna😵‍💫 al onaj osjecaj kad se hrvas sa ne zaspis a ono te satra. I ona navala neka. 🤦‍♀️🤷‍♀️🫣.

Nasmija meee🤣🤣🤣🤣

🤭

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Loorna41
    25. Travanj 2023. 17:25

Love da da vraćamo dvje ako bude za vratiti dvje. 
    Eeee al ja bi curku. Oko mene su sami muški. Dosta mi ih je.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Love83
    25. Travanj 2023. 18:20

Loorna41

Loveda da vraćamo dvje ako bude za vratiti dvje.

Aaaa vjerujem ti onda,  curice su divne ali komplicirane 🤣🤣🤣 neka nam bog da, nije bitno jel muško ili žensko a može i oboje 🙈❤😁

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Loorna41
    25. Travanj 2023. 18:35

Love83

Loorna41

Loveda da vraćamo dvje ako bude za vratiti dvje.

Aaaa vjerujem ti onda, curice su divne ali komplicirane 🤣🤣🤣 neka nam bog da, nije bitno jel muško ili žensko a može i oboje 🙈❤😁

Apsolutno se slažem s tobom. 
    Al bi baš htjela curicu da ovog mog vangabaritnog muža netko doslovno izbije iz cipela i vrti oko malog prsta. 🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Jednaobicnacekalica
    25. Travanj 2023. 18:40

Dada
    Totalno mi je to cudno da je tako sve odmrznula, ali blastice su možda “jače” jer ipak prežive koji dan duže od ovih trodnevnih, od kojih sve ne dodju do tog stadija. 
    Razumijem, bolje da je dva ovaj puta, jer su veće šanse za običnu trudnoću u odnosu na blizanacku, ali ni to ništa ne mora značiti..sve je to neka lutrija, i nekada ispadne skroz drugacije nego sto smo zamišljale…tako sam i ja naivna mislila da će od prve uspjeti, pa je bio gorak okus u ustima nakon..🤦🏼‍♀️. Zato sada najbolje sa sto manje očekivanja, da se manje razočaram…
    Kako si ti još, imas li mozda kakvih naznaka za dolazak vještice?

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.