Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dada1907
    25. Travanj 2023. 12:19

Loorna41

Cure evo mene.
    7 ih je vani. Nije uspjela izvaditi 2 jer mi je desni jajnik u vražjoj materi zavučen, kaže da nije baš zadovoljna sobom sto nije izvukla sve. Rekla mi je da sam i pod anestezijom se koprcala kad je vadila sa tog desnog jajnika.
    Vraćanje je u petak.
    Sutra me zovu da mi kažu koliko ih se oplodilo..
    Hvala vam svima koje mislite na mene.

Drzim fige da se sve oplode a kasnije dvije nek se prije odmah😊

👩‍❤️‍👨 oboje 1990
    Azospermija
    Uterus duplex
    1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
    2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4

NPelica
    25. Travanj 2023. 12:21

Saniii

Flowerson 🌸

Sanii, hvala ti, dosadila sam sebi s kukanjem pa nisam htjela previše i druge davit s timnadam se i ja da će sad bit ljepši period, taman pred ljeto - moje najdraže doba godineKako si ti? Krećeš ubrzo?

Ljeto 😍, još sko živiš blizu mora 😍.. Ja sam okej, očekujem M do kraja tjedna i nadam se da krećem 🙏
    Npelica možeš piti prenatale, u njima imaš sve za buduću trudnoću 🤗
    Ninaniksy u pravu si, u pitanju je kratkotrajna intravenozna anestezija a kako skroz uspava pomiješala sam sa opcom 🤪. U Petrovoj dok sam bila sestre su mi rekle da oni daju opću, a ja i nisam vidjela neku razliku sad kod Skvorca, tj ne kužim se u to uopće 🙂

Hvala ti ❤️ neka M dođe brzo, da kreneš u novi postupak 🤗 od ❤️ ti želim da ovaj bude dobitan 🤗🤗🤗🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Ninaniksy
    25. Travanj 2023. 12:24

Saniii

Flowerson 🌸

Sanii, hvala ti, dosadila sam sebi s kukanjem pa nisam htjela previše i druge davit s timnadam se i ja da će sad bit ljepši period, taman pred ljeto - moje najdraže doba godineKako si ti? Krećeš ubrzo?

Ljeto 😍, još sko živiš blizu mora 😍.. Ja sam okej, očekujem M do kraja tjedna i nadam se da krećem 🙏
    Ninaniksy u pravu si, u pitanju je kratkotrajna intravenozna anestezija a kako skroz uspava pomiješala sam sa opcom 🤪. U Petrovoj dok sam bila sestre su mi rekle da oni daju opću, a ja i nisam vidjela neku razliku sad kod Skvorca, tj ne kužim se u to uopće 🙂

A da zapravo je razlika u dužini trajanja zahvata, lijekovima i budnosti pacijenta, ukratko u kratkotrajnoj i.v anesteziji pacijent ne spava u potpunosti, budan je i osjeti djelomično bol te reagira podražajem, ono dobro je da kad se razbudi ničega se toga ne sjeća, a kod opće je stanje potpune neosjetljivosti tijela na bol, prestanak spontanog disanja te je potrebno pacijenta staviti na mehaničku ventilaciju, i ne primjenjuje se na kraće zahvate jer je uvod u anesteziju i samo trajanje zahvata te buđenje duže, kao i same eventualne komplikacije koje su veće kod opće anestezije, s toga otpust pacijenta iz bolnice /klinike nikako ne bi mogao biti isti dan. 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

• Dada1907
    25. Travanj 2023. 12:31

Jednaobicnacekalica

Dada1907

Jednaobicnacekalica

Dada, Love83
    Ženske, kako ste danas?
    Ja i dalje ne osjecam ni jedan jedini simptom, i nekako se ne nadam previše ni ovaj put….treba još malo izdrzati, a mislim da ću i testic za koji dan napraviti da se rjesim te muke…😳

Ja samo malo imam bolne grudi, ali to mi znalo desavati i prije stimulacija i svega vezanog za IVF. Ostalo se osjecam isto. U stomaku imam neki hor zabica vec danima, da li se to desava vama? Ne znam jesu li to grcevi, nista me ne boli, samo se cuje stalno neko krkljanje.
    Joj ja sam sinoc mislila da cu ujutro ustati i otici kupiti test. Ali ipak nisam, kukavicama sam :(
    Kada ti planiras?

Možda od utrogestana od kojih znaju tako malo biti bolnije na dodir, a sto se trbuha tiče imam i ja malo tih nekakvih “grčića” na momente, ali slabog intenziteta, ništa značajno..Još sam se probudila noćas iz nekog ružnog sna gdje sam plakala jer opet nije uspjelo…onako, samo me neka tuga i bespomoć ulovila i onda sam shvatila da je to samo san i nastavila dalje spavati…Eh, sto ti je psiha..😳.
    Tebi su ono bili peterodnevni embriji vraćeni? Mislim da bi ti već komotno mogla sutra, prekosutra pokušati s testom…meni su trodnevni pa neću ni ja još koji dan, negdje pod kraj tjedna..

Znaci pod hitno da moramo mijenjati tok misli. Pa ovako iz tvog potpisa vidim da si mlada i da kod supruga je sve okej, i to je jedan veliki plusic odmah u startu, jer pretpostavimo da imas mlade js i dobrog kvaliteta spermice. Vec si imala biohemijsku, sigurna sam da je tada bilo razocarenje ali bar znas da se desila implantacija i da mozes ostati trudna. Tvoj organizam je sada svjestan toga i sigurna sam da ce maternica primiti ta 2 embrija i cuvati ih jako i lijepo ovaj put, vidjet ces 🤞😊

👩‍❤️‍👨 oboje 1990
    Azospermija
    Uterus duplex
    1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
    2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4

Flowerson 🌸
    25. Travanj 2023. 12:39

Loorna, odličan rezultat, nek ih se što više oplodi 🤞
    Sanii, za vikend sam već boravila na moru 😍 najbolji odmor za dušu i tijelo, još nema milijun ljudi. Još malo krećeš 🤞

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Hope1982
    25. Travanj 2023. 12:41

Dada1907 - 8dt5dt to je vec period di se vidi dal je uspilo ili ne. Kako testom na urin tako i iz krvi. Drzim 🤞🤞
    Lorna41 - odlicna brojka i nek bude sto vise oplodenih 🤞
    Love83 - 🤞🤞🤞🤞 da je uspilo 

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Hope1982
    25. Travanj 2023. 12:46

Ninaniksy

Saniii

Flowerson 🌸

A da zapravo je razlika u dužini trajanja zahvata, lijekovima i budnosti pacijenta, ukratko u kratkotrajnoj i.v anesteziji pacijent ne spava u potpunosti, budan je i osjeti djelomično bol te reagira podražajem, ono dobro je da kad se razbudi ničega se toga ne sjeća, a kod opće je stanje potpune neosjetljivosti tijela na bol, prestanak spontanog disanja te je potrebno pacijenta staviti na mehaničku ventilaciju, i ne primjenjuje se na kraće zahvate jer je uvod u anesteziju i samo trajanje zahvata te buđenje duže, kao i same eventualne komplikacije koje su veće kod opće anestezije, s toga otpust pacijenta iz bolnice /klinike nikako ne bi mogao biti isti dan.

Misa mu sve ja ih volim. Anestezije opce,kratke, duge…. Nisam bas ja normalna😵‍💫 al onaj osjecaj kad se hrvas sa ne zaspis a ono te satra. I ona navala neka. 🤦‍♀️🤷‍♀️🫣. 

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

PBTAB
    25. Travanj 2023. 12:56

Loorna41

Cure evo mene.
    7 ih je vani. Nije uspjela izvaditi 2 jer mi je desni jajnik u vražjoj materi zavučen, kaže da nije baš zadovoljna sobom sto nije izvukla sve. Rekla mi je da sam i pod anestezijom se koprcala kad je vadila sa tog desnog jajnika.
    Vraćanje je u petak.
    Sutra me zovu da mi kažu koliko ih se oplodilo..
    Hvala vam svima koje mislite na mene.

Draga jako sam sretna zbog tebe 😀 7 je super brojka i držim 🤞 da se sve oplode i da bude i 🐧. Od sveg ❤️ ti želim da je ovaj postupak dobitan 🙏🏻🙏🏻

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Ninaniksy
    25. Travanj 2023. 13:05

Hope1982

Ninaniksy

Saniii

Flowerson 🌸

Misa mu sve ja ih volim. Anestezije opce,kratke, duge…. Nisam bas ja normalna😵‍💫 al onaj osjecaj kad se hrvas sa ne zaspis a ono te satra. I ona navala neka. 🤦‍♀️🤷‍♀️🫣.

Slažem se, najbolji san je san s propofolom, hahaha, kao da si 4 sata spavao, i probudio se skroz odmoran 😴😴
    Nego napisala si koji dan nakon transfera se već može test raditi (trodnevni) - 8?

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

• Jednaobicnacekalica
    25. Travanj 2023. 13:30

Dada1907

Jednaobicnacekalica

Dada1907

Jednaobicnacekalica

Dada, Love83
    Ženske, kako ste danas?
    Ja i dalje ne osjecam ni jedan jedini simptom, i nekako se ne nadam previše ni ovaj put….treba još malo izdrzati, a mislim da ću i testic za koji dan napraviti da se rjesim te muke…😳

Ja samo malo imam bolne grudi, ali to mi znalo desavati i prije stimulacija i svega vezanog za IVF. Ostalo se osjecam isto. U stomaku imam neki hor zabica vec danima, da li se to desava vama? Ne znam jesu li to grcevi, nista me ne boli, samo se cuje stalno neko krkljanje.
    Joj ja sam sinoc mislila da cu ujutro ustati i otici kupiti test. Ali ipak nisam, kukavicama sam :(
    Kada ti planiras?

Možda od utrogestana od kojih znaju tako malo biti bolnije na dodir, a sto se trbuha tiče imam i ja malo tih nekakvih “grčića” na momente, ali slabog intenziteta, ništa značajno..Još sam se probudila noćas iz nekog ružnog sna gdje sam plakala jer opet nije uspjelo…onako, samo me neka tuga i bespomoć ulovila i onda sam shvatila da je to samo san i nastavila dalje spavati…Eh, sto ti je psiha..😳.
    Tebi su ono bili peterodnevni embriji vraćeni? Mislim da bi ti već komotno mogla sutra, prekosutra pokušati s testom…meni su trodnevni pa neću ni ja još koji dan, negdje pod kraj tjedna..

Znaci pod hitno da moramo mijenjati tok misli. Pa ovako iz tvog potpisa vidim da si mlada i da kod supruga je sve okej, i to je jedan veliki plusic odmah u startu, jer pretpostavimo da imas mlade js i dobrog kvaliteta spermice. Vec si imala biohemijsku, sigurna sam da je tada bilo razocarenje ali bar znas da se desila implantacija i da mozes ostati trudna. Tvoj organizam je sada svjestan toga i sigurna sam da ce maternica primiti ta 2 embrija i cuvati ih jako i lijepo ovaj put, vidjet ces 🤞😊

Svakako, tok misli je zeznuta stvar. Ali opet, ne možeš pobjeći od toga, kako god okreneš..🤷🏼‍♀️. Zapravo, tada je Beta bila preniska, tako da nije uspjelo, ali se točno sjecam tih simptoma koji su drugačiji nego u ostalim ciklusima..Ali, prevarila bi se za broj js. Jako ih malo dobivam na punu stimulaciju zbog smanjenje rezerve jajnika, a to mi je dr rekao da je zbog ožiljaka od operacija jajovoda (kojih nemam). Ja sam ti sa punom stimulacijom zadnji put dobila samo 10, od kojih se 5 oplodilo, sto je za moje godine jako malo..Koliko ih je bilo kod tebe? I nisam pitala koliko ti je godina? Obzirom da nemaš dolje potpis pa se ne vidi..😅

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.