NPelica, žao mi je da nije još to riješeno….nadam se da ćeš procurit sama, nije dobro ni toliko držat nešto neživo u sebi. Znam da nekad treba čak i po 4 tjedna da to krene samo od sebe. Samo nek se to završi čim prije da možeš gledati naprijed.
A znam da.. 12 dana je prošlo.. Al dobro, brzo će I utorak, I rjesit ćemo, I idemo po smrzlića ❤️
Hvala ti Flo, nadam se da ste ti i curka dobro ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
NPelica, žao mi je da nije još to riješeno….nadam se da ćeš procurit sama, nije dobro ni toliko držat nešto neživo u sebi. Znam da nekad treba čak i po 4 tjedna da to krene samo od sebe. Samo nek se to završi čim prije da možeš gledati naprijed.
A znam da.. 12 dana je prošlo.. Al dobro, brzo će I utorak, I rjesit ćemo, I idemo po smrzlića ❤️
12 dana nije previše tako da se neće ništa loše dogoditi...samo se očisti i onda sretno u novom pohodu na smrzlića
Mi smo dobro, još uvijek je teško, al preživjet ćemo...samo nek rodim pa ću opet bit ona stara
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
12 dana nije previše tako da se neće ništa loše dogoditi…samo se očisti i onda sretno u novom pohodu na smrzlića
Mi smo dobro, još uvijek je teško, al preživjet ćemo…samo nek rodim pa ću opet bit ona stara
Nadam se da će brzo bit bolje ❤️ da možeš bit ona stara 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
nikita88 pa mi smo onda blizu. Ja sam u Dizeldorfu. Kod nas je prima bas komplikovana. Kod mog muza je radjena biopsija testisa pre vise od 10 codina i nije pronadjeno nista (tada nije mogao da se radi mTESE), tako da smo 14 IVF postupaka radili sa mojim j.s. (od samog pocetka loseg kvaliteta, i kada sam bila mnogo mladja) i donorom. Od toga imala sam dve trudnoce u oba slicaja pobacaj. Kada je bilo jasno da od moga materijala nema nista, rekli smo da cemo pokusati jos jednom sa mTESE da dobijem materijal od muza, da bar od jednog roditelja genetski materijal bude. Iskreno, nismo ocekivali nista, jer je biopsija ta kada je muz bio mladji pokazala potpuno odsustvo spermatozoida. Posto smo svakako morali da idemo sa donorkom, odlucili smo se onda za Kipar, gde je dr. Emre odradio mTESE i odmah nasao mnogo, kako je rekao, dobrog i pokretnog materijala. Zamrznute su tri slamke. Ovo nam je sada prvi pokusaj sa njegovim materijalom i donorkom.
Inace, mene su ovde u Nemackoj vodili u Grevenbrojhu, i predivni su. I dan danas mi pruzaju svt podrsku sa pregledima, pisanjem recepata i svim ostalim, dok postupak vodim na Kipru. Inace na Kipru u klinici, praktikuju uglavnom samo 5-dnevni transfer. Kaka kreces sa stimulacijom?
tincica - stvarno je jedna sasvim dovoljna. Morule inace imaju jako dobar procenat uspeha. A i inace to je neki prosek, da od ukupnog broja punktiranih j.s. 15-20% prezive do 5-og dana. Retko se desava da vecina j.s. dodje do ovog stadijuma. Drzim ti figice na najjace
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
nikita88 kod nas se od 9js oplodilo 6. I dobili smo 2 blastice. Vracali smo jednu po jednu. ET je nazalost zavrsio vanmatericnom, FET je nasa mala curica 🥰 kod azoo je za ocekivati da ce oplodnja biti losija jer se radi o ne potpuno razvijenim spermijima. Ali kao i uvijek u IVFu, pravilo je da pravila nema. Ljubi svoju srecicu i samo hrabro po braca ili seku. Jedan embrij je dovoljan 😊❤️🤞
TIvy 🥰🥰🥰 mali princ 🥰🥰🥰 meni ste ti i tvoj suprug takva snaga i inspiracija ❤️ tim kakav se rijetko nađe ❤️ neka je medu te 3 blastice barem jedna vasa bebica to vam toliko zelim. Kad je transfer? ❤️ mi smo super, curetak raste, pjeva i okrece se ne sve strane 😁
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
nikita88 pa mi smo onda blizu. Ja sam u Dizeldorfu. Kod nas je prima bas komplikovana. Kod mog muza je radjena biopsija testisa pre vise od 10 codina i nije pronadjeno nista (tada nije mogao da se radi mTESE), tako da smo 14 IVF postupaka radili sa mojim j.s. (od samog pocetka loseg kvaliteta, i kada sam bila mnogo mladja) i donorom. Od toga imala sam dve trudnoce u oba slicaja pobacaj. Kada je bilo jasno da od moga materijala nema nista, rekli smo da cemo pokusati jos jednom sa mTESE da dobijem materijal od muza, da bar od jednog roditelja genetski materijal bude. Iskreno, nismo ocekivali nista, jer je biopsija ta kada je muz bio mladji pokazala potpuno odsustvo spermatozoida. Posto smo svakako morali da idemo sa donorkom, odlucili smo se onda za Kipar, gde je dr. Emre odradio mTESE i odmah nasao mnogo, kako je rekao, dobrog i pokretnog materijala. Zamrznute su tri slamke. Ovo nam je sada prvi pokusaj sa njegovim materijalom i donorkom.
Inace, mene su ovde u Nemackoj vodili u Grevenbrojhu, i predivni su. I dan danas mi pruzaju svt podrsku sa pregledima, pisanjem recepata i svim ostalim, dok postupak vodim na Kipru. Inace na Kipru u klinici, praktikuju uglavnom samo 5-dnevni transfer. Kaka kreces sa stimulacijom?
tincica - stvarno je jedna sasvim dovoljna. Morule inace imaju jako dobar procenat uspeha. A i inace to je neki prosek, da od ukupnog broja punktiranih j.s. 15-20% prezive do 5-og dana. Retko se desava da vecina j.s. dodje do ovog stadijuma. Drzim ti figice na najjace
A joj 14 IVF, stvarno si veliki borac ❤️ divim ti se i od srca ti želim da je ovo zadnji uspješni 🤞
Trenutno sam u vorzyklusu sa Minisiston pilulama ( ne znam kako se to stručno zove na nas ) , 17.04. imam kontrolu i ultrazvuk u klinici i onda od iduće menstruacije krećemo s pikanjem 🙈
Reci mi jel vam Krankenkasse pokrivala do sad ista?
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
nikita88kod nas se od 9js oplodilo 6. I dobili smo 2 blastice. Vracali smo jednu po jednu. ET je nazalost zavrsio vanmatericnom, FET je nasa mala curica 🥰 kod azoo je za ocekivati da ce oplodnja biti losija jer se radi o ne potpuno razvijenim spermijima. Ali kao i uvijek u IVFu, pravilo je da pravila nema. Ljubi svoju srecicu i samo hrabro po braca ili seku. Jedan embrij je dovoljan 😊❤️🤞
TIvy 🥰🥰🥰 mali princ 🥰🥰🥰 meni ste ti i tvoj suprug takva snaga i inspiracija ❤️ tim kakav se rijetko nađe ❤️ neka je medu te 3 blastice barem jedna vasa bebica to vam toliko zelim. Kad je transfer? ❤️ mi smo super, curetak raste, pjeva i okrece se ne sve strane 😁
Upravo tako ovdje je pravilo, da pravila nema!
Hvala ti puno, još malo i krećemo po jos jednog bebača!
Vratit ću dvije blastice, iako me doktorica odgovara od toga u smislu da bi mogli biti blizanci a kao već jedno imamo… ma neka, uvijek računam da su tako nekako šanse veće!
Ja 1988, MM 1988
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
nikita88 na zalost nista, ali to je zbog mojih godina. Ja sam u Nemackoj pocela sa IVF-om tek kad sam vec imala punih 41-u. Pre toga sam imala procese u Pragu, a jos pre toga u Srbiji. Ali koliko znam, u Nemackoj za tvoje godine bi trebalo da pokrivaju 50%- 100% zavisno koja je kasa u pitanju. Cak i regionalno ima razlike. Na primer znam da AOK Hesse pokriva 100% do 41. godine, a AOK Rheinland 50%. Jel su tebi sta do sada pokrili?
Sunny ja jos ne smem ni da se nadam. Toliko smo dugo u ovome, da vec nekako guramo po automatizmu Meni bi transfer trebalo da bude oko 8. maja najverovatnije
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
nikita88 na zalost nista, ali to je zbog mojih godina. Ja sam u Nemackoj pocela sa IVF-om tek kad sam vec imala punih 41-u. Pre toga sam imala procese u Pragu, a jos pre toga u Srbiji. Ali koliko znam, u Nemackoj za tvoje godine bi trebalo da pokrivaju 50%- 100% zavisno koja je kasa u pitanju. Cak i regionalno ima razlike. Na primer znam da AOK Hesse pokriva 100% do 41. godine, a AOK Rheinland 50%. Jel su tebi sta do sada pokrili?
Sunnyja jos ne smem ni da se nadam. Toliko smo dugo u ovome, da vec nekako guramo po automatizmuMeni bi transfer trebalo da bude oko 8. maja najverovatnije
Prva dva postupka su nam pokrili 50% AOK Rheinland Hamburg , a evo ovaj treći će nam pokriti 100% MH plus, zadnji tren smo se uspjeli prebaciti k njima!
Ma sve to čovjek zaboravi kad dođe do svog cilja i svoje sreće, vjerujem i želim ti to sto prije!
Ja 1988, MM 1988
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
Tinčica sretno da se taj jedan primi. 🤞🤞
Suncicaa nadam se da je tvoja beta u redu. 🤞🤞Javi se kad stigneš. 🤗
Meni su rekli da će nalaz biti gotov možda iza 14h ako im se ne pokvari aparat 🤷, tako da to mi predugo bilo za čekanje, a dr mi danas radila ujutro. Tako da sam u neizvjesnosti do sutra ujutro 😤
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️