Ja sam nekako od počeka ovoga uvjerena da cemo mi nekad dobiti bebu prirodnim putem. Bas u to vjerujem pa kad god bilo🙏 imate li iskustva da je iz oligoozospermije doslo na normo? MM se u razmaku od mjesec dana popravio spermiogram ne drasticno ali rezultat je bio bolji a nije uzimao previse suplemenata. Mislim ako se bas stavimo oko toga da bi moglo biti razlike.
To što smo krenule s postupcima mogućnost prirodne trudnoće naravno postoji. Znam osobu koja je prošla prirodni postupak i onda stimuliranu, u oba nije bilo pozitivne bete i trebala ići u treći stimuliranom, čekala M da krene s pikalicama. Kad ono M kasni i nikako da dođe, nekoliko testova negativno i nakon dosta dana kašnjenja konačno plus. Rodila živu i zdravu bebu i već je pred porordom s drugom isto doma ostala trudna. Tako da sve je moguće. Mi ćemo se nadati do samog kraja jer drugo nam ne preostaje. I da znate da mi je ovih 14 dana bilo puno lakše sve to čekati, nego danas od vađenja krvi dočekati nalaz. Ovo je bilo najgore i još nalaz ne šalju nego moraš doći po njega, a ne egrađani će biti vidljiv kroz koji dan.
Ček šta ne šalju na mail nalaz? U koliko je gotov nalaz tj kad ga se može podići?
Nalaz ne šalju na mail. Na egrađani će biti vidljiv kroz nekoliko dana. Nalaz se podiže isti dan nakon 12 sati. Isto u atriju uzmeš broj i pratiš na ekranu kad će pozvati tvoj broj.
Ti sutra vadiš, želim da tvoja bude pozitivna. 🤞🤞🤞
Hvala ti 🥰
A ništa morat ću čekat do 12 nalaz jer nije mi baš blizu da mogu otić doma. Jesi išla odma gore s nalazom se naručit za konzultacije daljnje il si zvala?
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Ja sam nekako od počeka ovoga uvjerena da cemo mi nekad dobiti bebu prirodnim putem. Bas u to vjerujem pa kad god bilo🙏 imate li iskustva da je iz oligoozospermije doslo na normo? MM se u razmaku od mjesec dana popravio spermiogram ne drasticno ali rezultat je bio bolji a nije uzimao previse suplemenata. Mislim ako se bas stavimo oko toga da bi moglo biti razlike.
To što smo krenule s postupcima mogućnost prirodne trudnoće naravno postoji. Znam osobu koja je prošla prirodni postupak i onda stimuliranu, u oba nije bilo pozitivne bete i trebala ići u treći stimuliranom, čekala M da krene s pikalicama. Kad ono M kasni i nikako da dođe, nekoliko testova negativno i nakon dosta dana kašnjenja konačno plus. Rodila živu i zdravu bebu i već je pred porordom s drugom isto doma ostala trudna. Tako da sve je moguće. Mi ćemo se nadati do samog kraja jer drugo nam ne preostaje. I da znate da mi je ovih 14 dana bilo puno lakše sve to čekati, nego danas od vađenja krvi dočekati nalaz. Ovo je bilo najgore i još nalaz ne šalju nego moraš doći po njega, a ne egrađani će biti vidljiv kroz koji dan.
Ček šta ne šalju na mail nalaz? U koliko je gotov nalaz tj kad ga se može podići?
Nalaz ne šalju na mail. Na egrađani će biti vidljiv kroz nekoliko dana. Nalaz se podiže isti dan nakon 12 sati. Isto u atriju uzmeš broj i pratiš na ekranu kad će pozvati tvoj broj.
Ti sutra vadiš, želim da tvoja bude pozitivna. 🤞🤞🤞
Hvala ti 🥰
A ništa morat ću čekat do 12 nalaz jer nije mi baš blizu da mogu otić doma. Jesi išla odma gore s nalazom se naručit za konzultacije daljnje il si zvala?
Nisam bila raspoložena ići tamo, pa sam ih zvala od kuće. Možda tvoja bude pozitivna pa odmah odeš kod njih po novu internu uputnicu da možeš ponoviti betu u petak. 🤞🤞
Daj Bože da bude takav scenarij 😊🙏
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Pozdrav cureNije me bilo dosta dugo na forumu, zadnjih 2 tjedna pokušavam na preskokce malo uhvatiti što se dešava. Vidim puuno novih cura. Nadam se da se nećete dugo zadržavati na ovoj temi
Meni je trebao malo odmor od neuspjele histeroskopije i vjerojatno se i nekoj od vas dešavalo zbog renovacije u Petrovoj da su vam odgađali fet. Od prvog mjeseca su mi odgađali za sljedeći i evo konačno je došao red i na nas
Na Uskrs sam krenula sa estrofemom i u petak imam uzv (iako je bio dogovor za prirodni fet ali očito se dr. predomislila)
Koji si dc krenula sa estrofemom?
2dc sam krenula.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Pozdrav cureNije me bilo dosta dugo na forumu, zadnjih 2 tjedna pokušavam na preskokce malo uhvatiti što se dešava. Vidim puuno novih cura. Nadam se da se nećete dugo zadržavati na ovoj temi
Meni je trebao malo odmor od neuspjele histeroskopije i vjerojatno se i nekoj od vas dešavalo zbog renovacije u Petrovoj da su vam odgađali fet. Od prvog mjeseca su mi odgađali za sljedeći i evo konačno je došao red i na nas
Na Uskrs sam krenula sa estrofemom i u petak imam uzv (iako je bio dogovor za prirodni fet ali očito se dr. predomislila)
Hey draga mozes li nam molim te napisati nesto vise o toj neuspjeloj histeroskopiji? Gdje si radila, kod koga, zasto je bila neuspjela i nesto si rekla da su ti kao mozda ostetili maternicu?
Ja bih trebala u P u 5 mj na histero zbog pregrade maternice al nisam sigurna jos oko svega.
Hvala unaprijed! 🙌🏻
Hei. Radila sam u Petrovoj. Bio je to splet nesretnih okolnosti ako se mene pita, iako sam u onom trenutku bila jako ljuta i razočarana. Doktorica mi je nakon buđenja iz anestezije rekla da su prekinuli histeroskopiju jer je posumnjala da je instrumentom oštetila maternicu jer je bio neadekvatan tlak punjenja tekućine pa sam ostala 3 dana na promatranju. Mogu reči da joj je bilo baš istinski žao i da joj je ovo prvi put da se desilo. Sreća za 2 mj na kontroli ispostavilo se da nemam oštećenja, ali eto na zahvatu nismo ništa obavili.
Jao jako mi je zao, ne mogu ni zamisliti taj sok kad su ti to rekli. 😢 Hvala Bogu da nije nista na kraju ali mogu razumijeti tvoje razocaranje i ljutnju u tom trenutku.
Da, još sam bila od anestezije omamljena i kad sam se krenula buditi skočili svi oko mene a meni ništa nije jasno bilo. Najgore mi je bilo iščekivanje do dolaska moje doktorice kada su me smjetili na odjel. Do onda mi nitko nije htio dati info što se desilo i zašto sam na odjelu. Užas, suprug je bio na rubu. Ali dobro, i to smo preživjeli ☺️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
➡️🫶💪🤞⬅️
4/5/6 mjesec 2023
LOVE83 - prirodni FET
KORNI - ivf
ANII208 - prirodni FET
SANIII - ivf
TRATINCICA123 - postupak (ivf)
NIRVANA2020 - FET
NINANIKSY - postupak (ivf)
17.4.2022
LORNA41 - ultrazvuk(ivf)
18.4.2023
PEJA - test hcg
18.4.2023
TIKVICA - beta I
LUCKY - beta I
RINA39 - ultrazvuk nakon bete
20.4.2023
ANE91 - konzultacije
21.4.2022
HOPE1982 - pregled nalaza(NK celije)
28.4.2023
JURKY31 - konzultacije (ivf)
⏲️CEKANJE⏲️
Tockica89
————————-
➡️Tko zeli na listu jos nek javi ili ako nije nesto dobro upisano 🫶💪🤞⬅️
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
TIvy 3 blastice 😍😍😍 savrseno 😊 vracate po jednu ili? I jos imate smrznutih spermija 🥳 zvuci stvarno odlicno. Pratim i navijam svim srcem ❤️
Anči 🥰 šaljem veliki zagrljaj 😊 kakav je život u Nizozemskoj?
Stella ❤️ žao mi je što nije uspjelo. Grlim te ❤️
Puno je novih cura na forumu. Moj smotuljak srece, koji uskoro puni 6 mjeseci, 🙈 i ja vam želimo puno srece u postupcima ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
TIvy 3 blastice 😍😍😍 savrseno 😊 vracate po jednu ili? I jos imate smrznutih spermija 🥳 zvuci stvarno odlicno. Pratim i navijam svim srcem ❤️
Anči 🥰 šaljem veliki zagrljaj 😊 kakav je život u Nizozemskoj?
Stella ❤️ žao mi je što nije uspjelo. Grlim te ❤️
Puno je novih cura na forumu. Moj smotuljak srece, koji uskoro puni 6 mjeseci, 🙈 i ja vam želimo puno srece u postupcima ❤️
SUNNY, vidim u potpisu da si i ti azooborac 🙂
Daj mi molim te reci kakva je opolodnja bila kod vas? Jesu ti vraćali blastica, koliko ih je izdržalo do tog stadija?
Ja se upravo pripremam za idući pokušaj, iz 4 pokušaja smo dobili curicu… al stvarno čudo i sreća s obzirom da smo od 22 JS dobili samo 2 blastice… oplodnja je bila poprilicno losa, pa ne znam šta mogu sad očekivati…
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
➡️🫶💪🤞⬅️
4/5/6 mjesec 2023
LOVE83 - prirodni FET
KORNI - ivf
ANII208 - prirodni FET
SANIII - ivf
TRATINCICA123 - postupak (ivf)
NIRVANA2020 - FET
NINANIKSY - postupak (ivf)
17.4.2022
LORNA41 - ultrazvuk(ivf)
18.4.2023
PEJA - test hcg
18.4.2023
TIKVICA - beta I
LUCKY - beta I
RINA39 - ultrazvuk nakon bete
20.4.2023
ANE91 - konzultacije
21.4.2022
HOPE1982 - pregled nalaza(NK celije)
28.4.2023
JURKY31 - konzultacije (ivf)
⏲️CEKANJE⏲️
Tockica89
————————-
➡️Tko zeli na listu jos nek javi ili ako nije nesto dobro upisano🫶💪🤞⬅️
Ja danas ET ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sunny hej hej legendo! Kako si mi? Kako je devojcica? Ti si meni inspiracija :) Posebno kada vidim tog Malog Princa, koga ja obozavam. Toliko da imam tetovazu na ledjima, upravo te slicice koja je tebi profilna :)
Da, imamo, kako kazu tri odlicne blastice: 5AA, 5BA i 4AB. Probali smo i sa donorkinim i sa mojim materijalom, ali samo su se donorkine celite oplodile, tako da sam s te strane mirna, da smo sto se tice mog materijala pokusali sve. U slicaju da ovo ne uspe (pu,pu, pu daleko bilo), imamo jos muzevljevog materijala za dva pokusaja. Jos se nismo dogovorili kako cemo vracati. Ja bih htela dve prvo - to je neki plan, ali saslusacu naravno sta doktor preporuci. Ja se ipak nadam da ce ovo vec uspeti, jer je donorka skupa, a svaki sledeci pokusaj znacilo bi novi donorkin ciklus.
Nikita88 gde si ti u Nemackoj, ako smem da pitam? I ja sam u Nemackoj, samo sto otkako smo presli na donorku, dalje sve radimo na Kipru, posto donacija j.s. ovde nije dozvoljena. I kod nas je oplodnja bila nesto malo ispod proseka, ali to je na zaost tako za azoo-herojima, jer spermici ne prolaze kroz onu poslednju fazu razvoja. Kod nas je bilo 10 odlicnih embriona na treci dan, svi osmocelijski, a do blastice su na kraju dosla tri. Obicno se kaze da je za taj razvoj izmedju treceg i petog dana uglavnom odgovoran spermatozoid, pa u nasem slucaju tu, bez obzira na kvalitet j.s., dosta otpadne. Kod nas je donorka 27 godina, odlicna kvaliteta j.s., prethodno potvrdjene trudnoce, pa je opet dosta otpalo. Ali vi vec imate vase zlato, tako da sam sigurna da ce i drugo doci, sva statistika je na vasoj strani
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Bebolina, Žvrkljić cure baš mi je žao zbog negativne bete. Jebemu, samo hrabro naprijed, baš ih se zaredalo u zadnje vrijeme.
NPelica u mislima sam s tobom, vjerujem da svašta nešto osjećaš, tko i ne bi :/ Barem se sada konkretno nešto događa
Moja beta je jučer bila 106, znači počela je lagano padati, ali opet baš nekako sporo, sa 112 na 106. Prestala sam s terapijom i sad čekamo. Ako do petka ne procurim, opet beta. Ja se iskreno uopće ne osjećam da ću dobiti, samo osjetim konstantno bol s lijeve strane na tom istom mjestu na kojem sam ju stalno osjećala i smeđarim već danima. Vidim da su i u bolnici sumnjičavi, ali kao vidjeti ćemo u petak. Meni to sve nekako ide prema vanmaterničnoj. Ima li netko slična iskustva?
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji