Ja sam nekako od počeka ovoga uvjerena da cemo mi nekad dobiti bebu prirodnim putem. Bas u to vjerujem pa kad god bilo🙏 imate li iskustva da je iz oligoozospermije doslo na normo? MM se u razmaku od mjesec dana popravio spermiogram ne drasticno ali rezultat je bio bolji a nije uzimao previse suplemenata. Mislim ako se bas stavimo oko toga da bi moglo biti razlike.
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Tinčica hvala, držimo fige 🤞
Žvrkljić moj muž je imao oligoasthenozoospermiu koristio 3 mjeseca fertil up, i došao na normospermiu
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Pozdrav cureNije me bilo dosta dugo na forumu, zadnjih 2 tjedna pokušavam na preskokce malo uhvatiti što se dešava. Vidim puuno novih cura. Nadam se da se nećete dugo zadržavati na ovoj temi
Meni je trebao malo odmor od neuspjele histeroskopije i vjerojatno se i nekoj od vas dešavalo zbog renovacije u Petrovoj da su vam odgađali fet. Od prvog mjeseca su mi odgađali za sljedeći i evo konačno je došao red i na nas
Na Uskrs sam krenula sa estrofemom i u petak imam uzv (iako je bio dogovor za prirodni fet ali očito se dr. predomislila)
Hey draga mozes li nam molim te napisati nesto vise o toj neuspjeloj histeroskopiji? Gdje si radila, kod koga, zasto je bila neuspjela i nesto si rekla da su ti kao mozda ostetili maternicu?
Ja bih trebala u P u 5 mj na histero zbog pregrade maternice al nisam sigurna jos oko svega.
Hvala unaprijed! 🙌🏻
Hei. Radila sam u Petrovoj. Bio je to splet nesretnih okolnosti ako se mene pita, iako sam u onom trenutku bila jako ljuta i razočarana. Doktorica mi je nakon buđenja iz anestezije rekla da su prekinuli histeroskopiju jer je posumnjala da je instrumentom oštetila maternicu jer je bio neadekvatan tlak punjenja tekućine pa sam ostala 3 dana na promatranju. Mogu reči da joj je bilo baš istinski žao i da joj je ovo prvi put da se desilo. Sreća za 2 mj na kontroli ispostavilo se da nemam oštećenja, ali eto na zahvatu nismo ništa obavili.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Korni i Sani Pa mislim da bi svakako trebali samo se bojim kako ce bas padati na ljeto a tada su vecinom svi na godisnjima pa nezz dal cemo tada u postupke i nama bas po ljeti nije zgodno ali slazem se tko zna mozda bude ovaj puta drukcije sad je vec poceo piti profertil pa cemo vidjeti. Takvo nam je bilo iskustvo pa smo sada totalno u strahu, moda je bio jaci virus onda. Ali meni je 4 doktora to potvrdilo. Ista ona 4 koji se ne slazu oko moje maternice. 🙈😭
A da ovo sam tak i mislila da ce te u klinici pustiti samo idi a u bolnicama ne. Al da su trebali nam u bolnici izmedu postupka napraviti spermiogram ili odgoditi tada kada nema sjemena, to su trebali.
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Cure, žao mi je ☹️ želim vam svu sreću 😘
Dreamer, kako to da si išla u Vinogradsku? Imamo dosta sličan put što se tiče zavlačenja u Petrovoj, ali meni su rekli da ću ići na Vuk Vrhovec.
Ako sam dobro skužila, ne znaš zašto ti se dr odlučila za stimulirani FET? Mene su samo pitali na prošlim konzultacijama je li bilo prošli put problema sa zadebljanjem endometrija, ja sam rekla, nije, i to je bilo to.
Tako da uopće ne znam što me čeka
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Cure, žao mi je ☹️ želim vam svu sreću 😘
Dreamer, kako to da si išla u Vinogradsku? Imamo dosta sličan put što se tiče zavlačenja u Petrovoj, ali meni su rekli da ću ići na Vuk Vrhovec.
Ako sam dobro skužila, ne znaš zašto ti se dr odlučila za stimulirani FET? Mene su samo pitali na prošlim konzultacijama je li bilo prošli put problema sa zadebljanjem endometrija, ja sam rekla, nije, i to je bilo to.
Tako da uopće ne znam što me čeka
Jaaaao miješam bolnice, u pravu si. Vuk Vrhovac je u pitanju 🙈 na zadnje pregledu u 12.mj mi je rekla da idem u prirodni, isto tako mi je rekla i prije histeroskopije. Iskreno, mislim da im je sad to lakše pošto su doktori malo u petrovoj a malo u VV. Ja isto nemam problema s zadebljanjem, bas budem pitala u petak ako postoji neki razlog zasto ipak stimulirani
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Ja sam nekako od počeka ovoga uvjerena da cemo mi nekad dobiti bebu prirodnim putem. Bas u to vjerujem pa kad god bilo🙏 imate li iskustva da je iz oligoozospermije doslo na normo? MM se u razmaku od mjesec dana popravio spermiogram ne drasticno ali rezultat je bio bolji a nije uzimao previse suplemenata. Mislim ako se bas stavimo oko toga da bi moglo biti razlike.
To što smo krenule s postupcima mogućnost prirodne trudnoće naravno postoji. Znam osobu koja je prošla prirodni postupak i onda stimuliranu, u oba nije bilo pozitivne bete i trebala ići u treći stimuliranom, čekala M da krene s pikalicama. Kad ono M kasni i nikako da dođe, nekoliko testova negativno i nakon dosta dana kašnjenja konačno plus. Rodila živu i zdravu bebu i već je pred porordom s drugom isto doma ostala trudna. Tako da sve je moguće. Mi ćemo se nadati do samog kraja jer drugo nam ne preostaje. I da znate da mi je ovih 14 dana bilo puno lakše sve to čekati, nego danas od vađenja krvi dočekati nalaz. Ovo je bilo najgore i još nalaz ne šalju nego moraš doći po njega, a ne egrađani će biti vidljiv kroz koji dan.
Ček šta ne šalju na mail nalaz? U koliko je gotov nalaz tj kad ga se može podići?
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Pozdrav cureNije me bilo dosta dugo na forumu, zadnjih 2 tjedna pokušavam na preskokce malo uhvatiti što se dešava. Vidim puuno novih cura. Nadam se da se nećete dugo zadržavati na ovoj temi
Meni je trebao malo odmor od neuspjele histeroskopije i vjerojatno se i nekoj od vas dešavalo zbog renovacije u Petrovoj da su vam odgađali fet. Od prvog mjeseca su mi odgađali za sljedeći i evo konačno je došao red i na nas
Na Uskrs sam krenula sa estrofemom i u petak imam uzv (iako je bio dogovor za prirodni fet ali očito se dr. predomislila)
Koji si dc krenula sa estrofemom?
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
Beta 24.5. 🚫
Zna li netko što je bilo s MTB, mene stvarno dugo nije bilo na forumu, a vidim da su se sve cure izmijenile (što smatram jako dobrim znakom, nadam se da se svima ostvarilo sve što su željele 🙃)
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
Beta 24.5. 🚫
Hey draga mozes li nam molim te napisati nesto vise o toj neuspjeloj histeroskopiji? Gdje si radila, kod koga, zasto je bila neuspjela i nesto si rekla da su ti kao mozda ostetili maternicu?
Ja bih trebala u P u 5 mj na histero zbog pregrade maternice al nisam sigurna jos oko svega.
Hvala unaprijed! 🙌🏻
Hei. Radila sam u Petrovoj. Bio je to splet nesretnih okolnosti ako se mene pita, iako sam u onom trenutku bila jako ljuta i razočarana. Doktorica mi je nakon buđenja iz anestezije rekla da su prekinuli histeroskopiju jer je posumnjala da je instrumentom oštetila maternicu jer je bio neadekvatan tlak punjenja tekućine pa sam ostala 3 dana na promatranju. Mogu reči da joj je bilo baš istinski žao i da joj je ovo prvi put da se desilo. Sreća za 2 mj na kontroli ispostavilo se da nemam oštećenja, ali eto na zahvatu nismo ništa obavili.
Jao jako mi je zao, ne mogu ni zamisliti taj sok kad su ti to rekli. 😢 Hvala Bogu da nije nista na kraju ali mogu razumijeti tvoje razocaranje i ljutnju u tom trenutku.
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Sortiraj odgovore
Najstariji