Bok cure, nadam se da ste dobro 🤗
Trebam pomoc cura koke su nazalost prosle vise spontanih.. frendica je izgubila prirodno zacete trojceke. Zelim joj pomoci nekako, makar savjetom, jel mi znate mozda reci moze li traziti vec sad neke pretrage, ili ce morati privatno, i sta joj je privatno najbolje da napravi od pretraga? Unaprijed hvala 🙏🏽
Žao mi je 😔, ne mogu ni zamisliti tu bol 😔. Nažalost sama višeplodna trudnoća je puno rizičnija nego jednoplodna, ali neka svakako pokuša od gina tražiti uputnice za trombofiliju, u kojem tjednu je bio spontani? Papa, brisevi, jesu uredni? I svakako neka i partner provjeri sgram. Nek moljaka uputnice, nek igra na suosjećanje, ima pravo na to. Nadam se da će se izboriti za sebe.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Saniii ni ja ne pridajem nikakav znacaj covidu, vec sam skoro i zaboravila da postoji. 3 god nisam pobrala, i evo sad 10 dana pred postupak 🤦 da, cini se da su odgode samo politika bolnica i ovaj cas me to bas izludjuje.
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bebolina i Žvrljkić, žao mi je. 😔
Any, da izađe na dobro. 🤞
Javila sam u kliniku da je stigla menga. Ne znam ima li smisla tražiti prirodni ovaj mj? Čitala sam kod vas da ima šanse iza stimuliranog prirodni. Ali kad su mi očito nekvalitetne stanice, što mi vrijedi pokušavati??
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Bebolinažao mi je 😔. Uzmi si vremena za kratki predah i idemo dalje, drži se 🤗🤗. A kolika ti je beta, to će ti najbolje u klinici znati reći, nemaju svi iste kriterije.
Zvrkljic žao mi je 😔, drži se 🤗.Od pretraga traži histeroskopiju da obaviš, provjeri i vit D i feritin, jer oboje utječu na implantaciju, možeš provjeriti i trombofiliju.
Tincicaslažem se sa Stelom, u svježem transferu progesteron ako je iznad 3 nmol/l ide se na FET, jer to ukazuje da se endo vec krenuo raspadati, koliki je tvoj prog?
Ancy, Aurora 😍😍 jako mi je drago da ste se javile, šaljem 🤗🤗
Pejascjedak je od progesterona, sve je to ok 🤗
…
I ja se prijavljujem u klub pozitivnih na covid 😱, da nemam od jučer konstantnu podmuklu bol u donjem dijelu leđa i glavobolju ( kao i kad sam prvi put imala covid) uopće se ne bih ni testirala, jer nemam respiratornih problema, niti kašljem niti kišem niti šmrcam. Idući tjedan sam trebala na kontrolu i danas sam nazvala kliniku I rekli su mi da nema nikakve odgode, da dodjem po planu, a isto tako će biti i postupak 🤷♀️. Tražit ću od dr objašnjenje da li i koliko covid utječe na stimulaciju i držati se te preporuke. Muža sam izolirala jer zasad nema simptoma.
Fashionista a zašto nebi muž provjerio sgram nakon 2- 3 mj od covida i na osnovu toga odlučili daljnje korake, jer ne znači da ako je prošli put bilo tako da će se ponoviti isto. Nijedan ciklus nije isti, a spermatogeneza traje oko 3 mjeseca
Kod mene je malo komplicirana situacija. je rekla, obzirom da sam već rađala i da imam dovoljno oplođenih jajnih stanica da idemo u ajmo reć rizik jer mi je progesteron blago poviše 3,3 , a ostale jajne stanice idu u freez ❄️
(Da pojasnim, imam dijete iz prvog braka, sad sam u 2. vezi / začepljeni jajovodi, dečko nema ni jedno dijete)
Slušam dr kako kaže, ako ne uspije sad, idemo u FET.
🍀❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Bebolina žao mi je ❤️ sada jako ovaj mjesec prirodno ❤️❤️❤️
Suosjećam sa svakim gubitkom, žao mi je cure ❤️
Ostale nadam se da ste sve dobro ❤️
Nije me bilo par dana, slabo sam pratila..
Mali update od mene, napokon sam dobila termin. Pustili su me još malo jer sam se razbolila, pa nisu htjeli riskirat da dolazim. 😪 U utorak 18. idem po prvu tabletu, i u četvrtak se javljam u bolnicu ujutro za ostatak.. predugo ova agonija traje, umorna sam, i nervozna. I samo želim da sve zavrsi, I da budem na miru..
Pusa svima 🤗😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Bebolina i Zvrkljic Žao mi je jako, samo onaj ko to doživi zna koja je to tuga...
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Meni cure danas bila folikulimetrija 6 d.c., na desnom ima 6 folikula od 10 mm do 12,5 mm., a na lijevom 5 folikula promjera od 8,5 mm do 10 mm, sad mi je kontrola u petak.
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Vitara mi ćemo prirodni imati doma ovaj mjesec 😊, već je muž dao plan oko plodnih dana 3 dana za redom po dva puta se keksamo. Bit će da je toliko napaljen da jedva čeka pa makar značilo i pokrivanje koje nekad mi ide navrh glave a moraš. Nakon svih onih mjeseci hopsanja već mi bila muka od keksa 😀.
Kod nas je sada malo bolji spermiogram, odnosno najbolji po pokretljivosti u zadnjih 4 mj pa nikad se ne zna. Zvala sam svog ginekologa pa ću krajem mj kod njega obaviti papu i briseve ( jer mi sve ističe u 5.mj) taman negdje u vrijeme aspiracije bi trebalo isteći sve pa da mi ne kažu da preskačemo i u 5.mj. Konzultacije imam u 5. mjesecu, hormone ću vidjeti još jel vadim sada ili s mengom u 5. mj, jer kaže mi ako M krene za manje od 7 dana s obzirom da sam bila pod hormonima nalaz neće biti valjan. Budemo vidjeli kad će sad doći ali i ginekolog kaže da je biokemijska trudnoća. A ja mislim da je i to ok, bar nešto se dogodilo jer sve ove mjesece baš ništa se nije događalo. Ovaj mj pokrivamo doma pa tko zna možda nam se i posreći.
Hvala vam svima na podršci, ok sam, dogovorila i konzultacije i sve kod svog ginekologa, tako da je plan tu i idemo dalje. Sretno svima! Danas je malo lošiji dan na temi pa sad neka samo pozitiva nastavi. 🤗
Da, baš se zaredalo ovih dana loših vijesti 😕, ajmo pozitivne bete na sunce ☀️ da podignemo moral malo..
A i nalazi isteknu dok trepneš.. I što se ovaj covid sad opet zaredao ,a navodno od 15.-og trebalo ić ukidanje mjera. 🙄
Bebolina, muž ti ima pravo dobar plan. Keksanje po nekoliko puta dnevno 😅- ugodno sa korisnim..
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Vitara mi ćemo prirodni imati doma ovaj mjesec 😊, već je muž dao plan oko plodnih dana 3 dana za redom po dva puta se keksamo. Bit će da je toliko napaljen da jedva čeka pa makar značilo i pokrivanje koje nekad mi ide navrh glave a moraš. Nakon svih onih mjeseci hopsanja već mi bila muka od keksa 😀.
Kod nas je sada malo bolji spermiogram, odnosno najbolji po pokretljivosti u zadnjih 4 mj pa nikad se ne zna. Zvala sam svog ginekologa pa ću krajem mj kod njega obaviti papu i briseve ( jer mi sve ističe u 5.mj) taman negdje u vrijeme aspiracije bi trebalo isteći sve pa da mi ne kažu da preskačemo i u 5.mj. Konzultacije imam u 5. mjesecu, hormone ću vidjeti još jel vadim sada ili s mengom u 5. mj, jer kaže mi ako M krene za manje od 7 dana s obzirom da sam bila pod hormonima nalaz neće biti valjan. Budemo vidjeli kad će sad doći ali i ginekolog kaže da je biokemijska trudnoća. A ja mislim da je i to ok, bar nešto se dogodilo jer sve ove mjesece baš ništa se nije događalo. Ovaj mj pokrivamo doma pa tko zna možda nam se i posreći.
Hvala vam svima na podršci, ok sam, dogovorila i konzultacije i sve kod svog ginekologa, tako da je plan tu i idemo dalje. Sretno svima! Danas je malo lošiji dan na temi pa sad neka samo pozitiva nastavi. 🤗
Hahaha, i moj ima isti plan. 😅😅 I kad sam rekla da nemam volje više za postupke, rekao je da nam ostaje prirodno i da tu nećemo odustati jer sam imala 3 prirodne biokemijske. Trebaju se samo poklopiti dobra stanica i dobar spermij. 🤞🤞🤞 Sretno vama i nama. 🍀🍀
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Meni cure danas bila folikulimetrija 6 d.c., na desnom ima 6 folikula od 10 mm do 12,5 mm., a na lijevom 5 folikula promjera od 8,5 mm do 10 mm, sad mi je kontrola u petak.
Sretno, da bude sve u redu i da folikulići pravilno rastu 🤞
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji