Cure, javljam ishod..
Upravo prošao ET, peti dan od punkcije došli smo do faze morule, biologinja kaže da je sjajna morula u pitanju.
Od 5 oplođenih jajnih stanica, 4 propalo, ostala ova 1 morula. Pitala sam biologinju što s tim povišenim progesteronom, ona kaže da to ne bi trebao biti problem obzirom da već imam dijete iz prvog braka a obzirom da je 4 stanice propalo da je najbolje riješenje napraviti transfer. Malo je reći da mi je srce slomljeno 💔
Ništa od mog FET-a. 🥺
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
T_ivy
H
Hvala ti 😍
TESE smo radili u Hamburgu i u toj klinici smo odradili 1 ICSI i 2 FET-a, uglavnom tu nam nisu uopce ostavljali mogućnost čekanja do blastice već su mi vraćali u sva 3 pokušaja treći dan osmocelijske. Mislim da sam tada imala 15 JS i da je do 3 dana došlo 8…jako los pristup i sve skupa, nakon čega smo se odlučili za promjenu klinike i prebacili se sa muževim materijalom u Köln (tamo i živimo), uglavnom prvi pokušaj u novoj klinici 22JS i samo dvije su došle do blastice i obe su se primile, ali u 8 TT samo jedno srčeko je prokucalo i to je moja curica, druga plod je prestao s razvojem…
Ja sam tada bila 3 godine mlađa sa vrhunskim AMH, odlično sam odreagirala na kompletnu stimulaciju , endometrij savršen a mjesec prije postupka sam i skidala mali polip s maternice tako da vjerujem da je i to utjecalo na pozitivan ishod… sad ne znam sto me čeka i da prije ulaska u postupak sam isto išla s mišlju idem neopterećeno pa sto bude, već imam moje malo čudo… al sto se start vise bliži tako se i meni razno razni filmovi vrte po glavi i hvata me nervoza 🙈🙈🙈
Di se ti nalaziš u Njemačkoj, di ste radili TESE
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
Cure, javljam ishod..
Upravo prošao ET, peti dan od punkcije došli smo do faze morule, biologinja kaže da je sjajna morula u pitanju.
Od 5 oplođenih jajnih stanica, 4 propalo, ostala ova 1 morula. Pitala sam biologinju što s tim povišenim progesteronom, ona kaže da to ne bi trebao biti problem obzirom da već imam dijete iz prvog braka a obzirom da je 4 stanice propalo da je najbolje riješenje napraviti transfer. Malo je reći da mi je srce slomljeno 💔
Ništa od mog FET-a. 🥺
Baš mi je jako žao, ali vjeruj da će ova kedna predivna morula biti dovoljna 🙏. Skroz razumijem razocarenje jer sam isto prošla, od 4 embria 3 stala s razvojem do 5og dana, nisam to uopće bila očekivala. Puno je lakše sa smrzlićima, ali uspjeti ćeš ti i bez njih 🥰 neću napisati da će ih biti sljedeći put jer se nadam da ti još jedan put neće ni trebati :)
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
Bebolina, Žvrkljićcure baš mi je žao zbog negativne bete. Jebemu, samo hrabro naprijed, baš ih se zaredalo u zadnje vrijeme.
NPelicau mislima sam s tobom, vjerujem da svašta nešto osjećaš, tko i ne bi :/ Barem se sada konkretno nešto događa
Moja beta je jučer bila 106, znači počela je lagano padati, ali opet baš nekako sporo, sa 112 na 106. Prestala sam s terapijom i sad čekamo. Ako do petka ne procurim, opet beta. Ja se iskreno uopće ne osjećam da ću dobiti, samo osjetim konstantno bol s lijeve strane na tom istom mjestu na kojem sam ju stalno osjećala i smeđarim već danima. Vidim da su i u bolnici sumnjičavi, ali kao vidjeti ćemo u petak. Meni to sve nekako ide prema vanmaterničnoj. Ima li netko slična iskustva?
Hvala ti mila ❤️ Ma baš sam luda više. Evo stvarno. Toliko se sve oduzilo. Malo sam pala 😪
Nadam se da ćeš do petka sama procurit.. želim ti da sve bude bez komplikacija ❤️ neznam ništa za vanmateričnu, al znam da je dobro dok nemaš nikakvih bolova, a i beta je jako mala. Mene su za 7000 betom slali u bolnicu da isključimo vanmateričnu, jer nisu vidjeli gestacijsku. Srećom bila je u maternici. Zadnji put beta bila 13000 kad sam prestala sa terapijom, I još ništa.. ni bolova, ni krvarenja. Čekam taj utorak ko ništa.
Neka ostane sve bez bolova, I neka beta lijepo padne do 0. Mislim na tebe ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cure, javljam ishod..
Ništa od mog FET-a. 🥺
Žao mi je, ali jedna je dovoljna ❤️
Nadam se da će ovaj transfer bit dobitan za tebe, I da ćeš nam se javit sa dobrim vijestima ❤️
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
➡️🫶💪🤞⬅️
4/5/6 mjesec 2023
LOVE83 - prirodni FET
KORNI - ivf
ANII208 - prirodni FET
SANIII - ivf
TRATINCICA123 - postupak (ivf)
NIRVANA2020 - FET
NINANIKSY - postupak (ivf)
17.4.2022
LORNA41 - ultrazvuk(ivf)
18.4.2023
PEJA - test hcg
18.4.2023
TIKVICA - beta I
LUCKY - beta I
RINA39 - ultrazvuk nakon bete
20.4.2023
ANE91 - konzultacije
21.4.2022
HOPE1982 - pregled nalaza(NK celije)
28.4.2023
JURKY31 - konzultacije (ivf)
⏲️CEKANJE⏲️
Tockica89
————————-
➡️Tko zeli na listu jos nek javi ili ako nije nesto dobro upisano🫶💪🤞⬅️
Hope mogu i ja na listu, FET nadam se 5-6 mj 🙏❤️
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Bebolina, Žvrkljićcure baš mi je žao zbog negativne bete. Jebemu, samo hrabro naprijed, baš ih se zaredalo u zadnje vrijeme.
NPelicau mislima sam s tobom, vjerujem da svašta nešto osjećaš, tko i ne bi :/ Barem se sada konkretno nešto događa
Moja beta je jučer bila 106, znači počela je lagano padati, ali opet baš nekako sporo, sa 112 na 106. Prestala sam s terapijom i sad čekamo. Ako do petka ne procurim, opet beta. Ja se iskreno uopće ne osjećam da ću dobiti, samo osjetim konstantno bol s lijeve strane na tom istom mjestu na kojem sam ju stalno osjećala i smeđarim već danima. Vidim da su i u bolnici sumnjičavi, ali kao vidjeti ćemo u petak. Meni to sve nekako ide prema vanmaterničnoj. Ima li netko slična iskustva?
Hvala ti mila ❤️ Ma baš sam luda više. Evo stvarno. Toliko se sve oduzilo. Malo sam pala 😪
Nadam se da ćeš do petka sama procurit.. želim ti da sve bude bez komplikacija ❤️ neznam ništa za vanmateričnu, al znam da je dobro dok nemaš nikakvih bolova, a i beta je jako mala. Mene su za 7000 betom slali u bolnicu da isključimo vanmateričnu, jer nisu vidjeli gestacijsku. Srećom bila je u maternici. Zadnji put beta bila 13000 kad sam prestala sa terapijom, I još ništa.. ni bolova, ni krvarenja. Čekam taj utorak ko ništa.
A imam bolove s lijeve strane, to me i muči :/. Konstantno osjetim ju jednu točku, bol, zatezanje, peckanje, svasta nesto. Evo sad sjedim i osjetim pritisak samo na tom mjestu. Ali eto vidketi cemo sve. Zovem ih danas cijeli dan, ali se ne javljaju. Neobicno za njih, inace se iz prve jave, mozda im je ludnica.
A covjece, tebi je bas dosta proslo.. Ja se stvarno nadam da ce to sve uskoro krenuti. To iscekivanje je najgora stvar u ovom postupku zaista 🙄
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
A imam bolove s lijeve strane, to me i muči :/. Konstantno osjetim ju jednu točku, bol, zatezanje, peckanje, svasta nesto. Evo sad sjedim i osjetim pritisak samo na tom mjestu. Ali eto vidketi cemo sve. Zovem ih danas cijeli dan, ali se ne javljaju. Neobicno za njih, inace se iz prve jave, mozda im je ludnica.
A covjece, tebi je bas dosta proslo.. Ja se stvarno nadam da ce to sve uskoro krenuti. To iscekivanje je najgora stvar u ovom postupku zaista 🙄
Neznam što bih rekla, znam kod takve niske bete da ne mogu vidjeti ništa, ali svakako ako se ne osjećaš sigurno, odi na hitnu i pozali se.
Nadam se da će se uskoro javit. ❤️ i da će sve biti ok 🙏❤️
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Neznam što bih rekla, znam kod takve niske bete da ne mogu vidjeti ništa, ali svakako ako se ne osjećaš sigurno, odi na hitnu i pozali se.
Nadam se da će se uskoro javit. ❤️ i da će sve biti ok 🙏❤️
Hvala ti puno ❤️ nadam se kod tebe isto, da se situacija napokon rijesi i da krenes dalje ❤️
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
👶 Pokušavamo od 2021.
NPelica, žao mi je da nije još to riješeno....nadam se da ćeš procurit sama, nije dobro ni toliko držat nešto neživo u sebi. Znam da nekad treba čak i po 4 tjedna da to krene samo od sebe. Samo nek se to završi čim prije da možeš gledati naprijed.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji