Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    13. Travanj 2023. 16:40

Razumna

Bok žene. Meni je danas 40dc. Kasni mi mjesečnica na veliko, pomislit ću da sam trudna 😂🤪.
    Zanima me dakle vi žene koje se liječite u bolnicama jel nosite poklone sestrama, doktorima?
    Ja inače nosim i kad idem privatno.

A da nisi trudna❤️❤️❤️❤️❤️❤️uopce se ne bih cudila

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    13. Travanj 2023. 16:42

inesss

Razumna

Bok žene. Meni je danas 40dc. Kasni mi mjesečnica na veliko, pomislit ću da sam trudna 😂🤪.
    Zanima me dakle vi žene koje se liječite u bolnicama jel nosite poklone sestrama, doktorima?

Da ja svima nosim,primjer isla sam privatno na potpomognutu odnijela sam sestrama i doktoru poklon,na cuvanju trudnoce bila mjesec ipo i sestrama na odjelu patologije gdje sam cuvala trudnocu sam dala poklone i kad sam rodila na babinjace sam ostavila poklone,takodjer i prekrasnoj doktorici u bolnici iako kazu da se trebaju prije dat pokloni zbog boljeg ponasanje prema nama ja sam tek nakon davala.Dosta njih ne daje nista,al ja volim donijeti svima i svakome

Moja cimerica u sobi je davala eure doktoru meni je to uzasno ,nekako ne bih to mogla 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

anii208
    13. Travanj 2023. 16:46

inesss

Razumna

Da ja svima nosim,primjer isla sam privatno na potpomognutu odnijela sam sestrama i doktoru poklon,na cuvanju trudnoce bila mjesec ipo i sestrama na odjelu patologije gdje sam cuvala trudnocu sam dala poklone i kad sam rodila na babinjace sam ostavila poklone,takodjer i prekrasnoj doktorici u bolnici iako kazu da se trebaju prije dat pokloni zbog boljeg ponasanje prema nama ja sam tek nakon davala.Dosta njih ne daje nista,al ja volim donijeti svima i svakome

inesss mozes li dat primjere sta si im nosila za poklone? 🤗

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Joka95
    13. Travanj 2023. 17:12

Pozdrav žene moje, netko me se sjeća netko ne 😁 
    Skicala sam vas povremeno nisam pohvatala sve kako treba,polovat cu polako. Idemo u novi krug postupaka, ovaj put preko HZZOa. Nadam se da ste mi svi dobro 🥰

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Razumna
    13. Travanj 2023. 17:38

inesss

inesss

Razumna

Moja cimerica u sobi je davala eure doktoru meni je to uzasno ,nekako ne bih to mogla

Kako misliš? Stavila mu u džep pred svima vama? Ili u koverti? 
    I mene zanima kakve vi poklone nosite. Ja nosim skupe kave, onu ness, ferero, one wien napolitanke... Gledam da ne nosim alkohol jer mi se moj ginekolog žalio da bi trebao biti alkoholičar koliko mu pića žene nose. 
    Budem sutra napravila test a onda ću dobit 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Love83
    13. Travanj 2023. 17:38

Joka95

Skicala sam vas povremeno nisam pohvatala sve kako treba,polovat cu polako. Idemo u novi krug postupaka, ovaj put preko HZZOa. Nadam se da ste mi svi dobro 🥰

Vidim da si u Cito Split, ako smijem pitati koliko si zadovoljna i kakvo ti je iskustvo općenito ?

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Joka95
    13. Travanj 2023. 18:07

Love83

Joka95

Vidim da si u Cito Split, ako smijem pitati koliko si zadovoljna i kakvo ti je iskustvo općenito ?

Išla sam kod dr. Poljaka,starijeg. Okej je,stručan i embriolog vrhunski isto. Nemam šta reći za sve. Od sestara pa nadalje. Samo sam stekla dojam da više ne zna šta bi sa mnom  pa sam išla dalje 😊

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Anči ❤
    13. Travanj 2023. 18:10

Joka95

Drzim ti fige na najjače i zelim ti punoooo srece 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️
    🔸️ Repromed

• Love83
    13. Travanj 2023. 18:20

Joka95

Love83

Joka95

Išla sam kod dr. Poljaka,starijeg. Okej je,stručan i embriolog vrhunski isto. Nemam šta reći za sve. Od sestara pa nadalje. Samo sam stekla dojam da više ne zna šta bi sa mnom pa sam išla dalje 😊

I ja držim fige da bude uspješnije na drugom mjestu a i mlada si, naspram nas nekih ovdje 🤣🤣🤣 doći će sve na svoje🤗

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• inesss
    13. Travanj 2023. 18:21

Nosim ovo sto je Razumna napisala i jos neke fine proseke i likere iako stvarno im ne treba pica vise😅😅😅,evo ovako je cimerica radila bila je sa mnom u sobi i jednom tjedno je bio ultrazvuk i onda bi ona uvijek poklon kesicu s nekim picem i kuvertu s eurima unutra predala nakon ultrazvuka,ipak je uvijek bilo specijalizanata pa je grezo davat izravno novce iako meni je neugodno davati novce iako znam da ih vole 😃😃😃

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.