Tikvica - moze 👍
Flo - juuuu prekrasno 🫶
Johica - a joj bas steta. Al kad tako valjda mora biti onda. Sad odmori i onda samo naprijed 💪
Npelica - sve je to normalno. Jos ces osjetiti svakakvih grcenja , bolova i slicno u narednih 9 mjeseci
Razumna - samo naprijed i radi onako kako se osjecas i kako mislis da treba i to je pravi put 🫶
Maus - ti vec mozes i test pisnut 🤩🤭
Kaya - sretno 🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Aria daj mi molim te reci kakve su tvoje doze estrofema bile, kakve reakcije, koliko si puta morala odgodit transfer…cisto kad vec idemo kod istog dr da si usporedim 😘
Lucky u prva dva Feta uzimala sam 3x2 i endo nikada nije bio deblji od 8mm. U druga dva Feta odmah krenuli 4x2 plus flaster i endo isto jedva 8mm. Između ta 4 Feta imam 8 odustajanja jer se endo nije nimalo zadebljavao.Kod mene je Estrofem izazivao i puno nuspojava, visok tlak, uzasne glavobolje, pune dojke cista, bolove u trbuhu koje ne bi poželjela ni najgorijem neprijatelju.Godinu dana mi je trebalo da se oporavim..Zato sam sada inzistirala na prirodnom pa makar morala opet odustati..Ali na kraju ispalo dobro..sad ne znam jel sreća u pitanju ili stvarno moje tijelo kontra reagira na Estrofem..nadam se da sam ti bar malo pomogla..😘😘😘😘
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Loorna drzim fige na najjace da bude sve u redu! 🤞🍀
Razumna, isto tako sam i ja, posao, posao i posao, ima vremena za bebu, i eto koračam prema 39.g.i vidim da nam treba ipak malo vise od jednog seksa 😁 pročitala sam tvoj trnovit put, i vjerujem da će se sve posložiti kako treba.
Flowerson popratila sam i tebe čitajući prethodne stranice, jako mi je drago da je sada sve u redu, i zelim ti školsku i urednu trudnocu do kraja 🥰 vidim da si u KBC Ri, imas li mozda koji savjet za nas koji tek cekamo konzultacije tamo? 😊
Kod koga? Ja sam kod dr. Sušić - predobra je! Mislim da sam čak ovdje dobila za nju preporuku
Tek čekamo da nam jave termin za konzultacije. Zamolila sam da to bude kod dr. Sušić, ali ne znam da li ispunjavaju želje 😁 drago mi je čuti da si zadovoljna s njom! Sretno u subotu! 🍀
Daaa ja sam tražila i još sam krivo ime napisala 😂 i čekala sam mjesec i pol da dobijem termin za konzultacije ali evo odmah idući ciklus smo dobili šanse. Popravi ti dan u startu. Rekla je samo - nemate sto cekati ajmo mi na ivf da vidimo sto se dogadja!
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Loorna drzim fige na najjace da bude sve u redu! 🤞🍀
Razumna, isto tako sam i ja, posao, posao i posao, ima vremena za bebu, i eto koračam prema 39.g.i vidim da nam treba ipak malo vise od jednog seksa 😁 pročitala sam tvoj trnovit put, i vjerujem da će se sve posložiti kako treba.
Flowerson popratila sam i tebe čitajući prethodne stranice, jako mi je drago da je sada sve u redu, i zelim ti školsku i urednu trudnocu do kraja 🥰 vidim da si u KBC Ri, imas li mozda koji savjet za nas koji tek cekamo konzultacije tamo? 😊
Kod koga? Ja sam kod dr. Sušić - predobra je! Mislim da sam čak ovdje dobila za nju preporuku
Tek čekamo da nam jave termin za konzultacije. Zamolila sam da to bude kod dr. Sušić, ali ne znam da li ispunjavaju želje 😁 drago mi je čuti da si zadovoljna s njom! Sretno u subotu! 🍀
Daaa ja sam tražila i još sam krivo ime napisala 😂 i čekala sam mjesec i pol da dobijem termin za konzultacije ali evo odmah idući ciklus smo dobili šanse. Popravi ti dan u startu. Rekla je samo - nemate sto cekati ajmo mi na ivf da vidimo sto se dogadja!
Haha 😂 Super! Nadam se da ce tako brzo biti i kod nas!
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
PBTAB da danas 6. dan. Nemam danas baš nikakve simptome. Jučer me noga boljela inače me u zadnje vrijeme tako boli kad trebam dobiti kao da mi utrne i donji dio trbuha bez grceva samo onaj osjećaj kao da trebam dobiti. To sam imala 4. i 5. dan od transfera. Ali imala sam i jedan dan nakon punkcije prije transfera. Petak mi se bliži za test i baš se bojim da će mi biti negativan. Kako si ti?
Moj savjet ti je da pričekaš betu. Napravi ju u subotu ili ponedjeljak u nekom labu.
Mene su moji testovi izbacili iz orbite ovaj ciklus.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Korni, još gledam tko je Sušić, netko novi 😅😅😅 vodila me dr. Sušanj i mislim da ti je to najvažnije za nekakav uspjeh tamo. ❤️ Tj. Na kraju je sve do embriologa, al bitno je da imaš dobrog doktora koji zna prepoznati bitne situacije i tko zna razgovarati.
Hope 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Aria čestitke na ❤️, neka te do kraja prati uredna trudnoca 🤗
Kacusha I Stela pa vi se pratite u dan 😍, divno, navijam jako, jako za vas, od ❤️😘😘
Fashionista bitno je da folikul i endometrij srazmjerno rastu, ako imaš inače duže cikluse to je normalno. Uglavnom ako folikul ne raste znači u tom cikluse nema ovulacije, ako nema ovulacije onda nema ni transfera. 🤞🤗
Johica dobro je da ste utvrdili u čemu je problem i sad ćete to riješiti. Zaista nema smisla vraćati embrij dok nisu idealni uvjeti 🤗
Flowerson 😍🤗❤️
Loorna drži se 🤗. Ja ti ne želim ulijevati lažnu nadu, situacija nije dobra, beta bi se trebala uduplati svaka 2 dana, a tvoja nije ni nakon 6 dana. Nadam se da se sve riješi bez nekih komplikacija. Nek te mrvica nade i dalje drži, ali budi svjesna situacije, još jednom drži se 🤗❤️.
Npelica obzirom na tvoju nisku početnu betu I onda nagli skok, to može nažalost biti i vanmaterična, prati situaciju i u slučaju jačih bolova odi na hitnu, predaleko je UZV.
Tikvica držim najcvršće 🤞 za petak 🙏🤗❤️
Anii ako piškis sutra 🙏🤞➕️🤗
Ostale curke sretno 🤞🤞🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
PBTAB da danas 6. dan. Nemam danas baš nikakve simptome. Jučer me noga boljela inače me u zadnje vrijeme tako boli kad trebam dobiti kao da mi utrne i donji dio trbuha bez grceva samo onaj osjećaj kao da trebam dobiti. To sam imala 4. i 5. dan od transfera. Ali imala sam i jedan dan nakon punkcije prije transfera. Petak mi se bliži za test i baš se bojim da će mi biti negativan. Kako si ti?
Meni je danas 7.dan, ja ne znam što bih rekla, danas sam jako emotivna i plačem na svaku sitnicu. Danas mi je po kalendaru trebala doci m ali prema rijecima drugih dok sam pod terapijom ne bi trebala dobiti, bojala sam se uopce otic na wc. Imala sam neke cudne dogadaje dole, prije dva dana me toliko bolio trbuh a inace me nikada tako ne boli ali tko zna mozda je od hormona. Čitava obitelj mi ponavlja da je ovo nesto na sto ne mogu utjecati i da ce biti kako mora biti ali ja sam vec sve otpisala, kao da imam osjecaj da se nis ne dogada od onog sto imam inace kad trebam dobiti. Ja se stvarno nadam da cemo obje imati puno bolje vijesti u pon, a tebi drzim fige za petak, ali ako bude negativan nemoj ga shvacati preozbiljno jer beta uvijek moze pokazati pozitivan ishod 🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Aria daj mi molim te reci kakve su tvoje doze estrofema bile, kakve reakcije, koliko si puta morala odgodit transfer…cisto kad vec idemo kod istog dr da si usporedim 😘Luckyu prva dva Feta uzimala sam 3x2 i endo nikada nije bio deblji od 8mm. U druga dva Feta odmah krenuli 4x2 plus flaster i endo isto jedva 8mm. Između ta 4 Feta imam 8 odustajanja jer se endo nije nimalo zadebljavao.Kod mene je Estrofem izazivao i puno nuspojava, visok tlak, uzasne glavobolje, pune dojke cista, bolove u trbuhu koje ne bi poželjela ni najgorijem neprijatelju.Godinu dana mi je trebalo da se oporavim..Zato sam sada inzistirala na prirodnom pa makar morala opet odustati..Ali na kraju ispalo dobro..sad ne znam jel sreća u pitanju ili stvarno moje tijelo kontra reagira na Estrofem..nadam se da sam ti bar malo pomogla..😘😘😘😘
Hvala ti 😘 dobro ja nemam toliko strasne nuspojave, dapace prosli put kad sam uzimala najjacu dozu mi nije bilo nista, tebe je bas izmucilo 😏 a bome si prezivila i puno odustajanja, 8 puta uh 🙄 ali nagrada ti je stigla ❤️ ja se nadam da ce meni sad ova doza od pocetka 4x2 bit pun pogodak da mi se mrvice vrate 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hvala Bogu da nemaš nuspojave...mislim da je onda puno lakše se nositi sa svim ostalim..želim ti od 💜 da ovaj put bude dobitan..🍀🍀🍀🤞🤞🤞😘😘😘
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Korni, još gledam tko je Sušić, netko novi 😅😅😅 vodila me dr. Sušanj i mislim da ti je to najvažnije za nekakav uspjeh tamo. ❤️ Tj. Na kraju je sve do embriologa, al bitno je da imaš dobrog doktora koji zna prepoznati bitne situacije i tko zna razgovarati.
Hope🤗
Malo sam zablesirala 😆 nije nam bas KBC bio pri vrhu za odabir, ali bas sam čula puno preporuka za dr. Sušanj i nekoliko lijepih, uspješnih priča, pa smo rekli ajmo probat. A i moram priznat, kad vidim kako sve to izgleda, da ne znam kako bi s poslom izveli česte relacije Ri-Zg. Hvala ti 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji