Joj cure ja se slozila 😅 zaspala ni okrenula se nisam. Krepana sam neznam ni sama od čega , od ovog vremena 😪 i skroz bezvoljna..
I tako me boli dole, kao da ću svaki čas procurit 😪 ne jako, ali baš neka neugoda..
I ja sam takva već danima…ako te baš jako boli uzmi Normabel meni on baš umanji bolove…
A nije baš tako jako, ali baš sam ono, nikakva.. sad se brinem zašto boli 😪
Mene isto boli, i to na trenutke baš jako..jučer mi na uzv dr. rekao da je to normalno i da neke žene boli kroz cijelu trudnoću.. tako da ne brini..slobodno uzmi i magnezij, meni je prepisan uz folacin, kao i normabel po potrebi..bude sve ok..🤗💜
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Tikvica, Aria, minnie, johica 🤗
Johica, žao mi je, najgore je to kad se postupak odgodi…ne može uvijek bit tako, poklopit ce se 🤞
NPelica, u kojem si sad tjednu? Grčevi su na početku skroz normalna stvar..meni je nekad znao osjećaj grčeva bit zabrinjavajuć, no normalno je. Tek poslije 7.tjedna je počeo bit više kao osjećaj zatezanja.
U tjednu😅 neznam .. još nisam niti sigurna da je to to.. čekam uzv, ali ako je, onda je početak.. ako računam od dana punkcije sada je 4. tjedan.. ali da, pretpostavljam da je to normalno.. samo obzirom na moju nisku betu se naravno i brinem..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Joj cure ja se slozila 😅 zaspala ni okrenula se nisam. Krepana sam neznam ni sama od čega , od ovog vremena 😪 i skroz bezvoljna..
I tako me boli dole, kao da ću svaki čas procurit 😪 ne jako, ali baš neka neugoda..
I ja sam takva već danima…ako te baš jako boli uzmi Normabel meni on baš umanji bolove…
A nije baš tako jako, ali baš sam ono, nikakva.. sad se brinem zašto boli 😪
Mene isto boli, i to na trenutke baš jako..jučer mi na uzv dr. rekao da je to normalno i da neke žene boli kroz cijelu trudnoću.. tako da ne brini..slobodno uzmi i magnezij, meni je prepisan uz folacin, kao i normabel po potrebi..bude sve ok..🤗💜
Hvala ti, baš ću sutra nazvat da kažem za grčeve.. 💜
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
PBTAB, hvala 🤗 slažem se ovo za posao, iskreno i sad mi je muka da netko preuzme moj posao i krene nesto izmijenjivat jer kolege koje ce me mijenjat su da izvines kreteni pa moram sve na kraju ispravljat za njima što su oni kao doradili. Al jednostavno gledam da želim bit majka i kad dođe dijete vjerojatno će mi prirodno posao bit u drugom planu. I planiram svakako nešto novo radit poslijr porodiljnog.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Johica, žao mi je, najgore je to kad se postupak odgodi…ne može uvijek bit tako, poklopit ce se 🤞
NPelica, u kojem si sad tjednu? Grčevi su na početku skroz normalna stvar..meni je nekad znao osjećaj grčeva bit zabrinjavajuć, no normalno je. Tek poslije 7.tjedna je počeo bit više kao osjećaj zatezanja.
U tjednu😅 neznam .. još nisam niti sigurna da je to to.. čekam uzv, ali ako je, onda je početak.. ako računam od dana punkcije sada je 4. tjedan.. ali da, pretpostavljam da je to normalno.. samo obzirom na moju nisku betu se naravno i brinem..
Ma onda si skoro 6.tjedan, gleda se od zadnje menstruacije. Mislim stvarno da su ti grčevi normalni 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ma onda si skoro 6.tjedan, gleda se od zadnje menstruacije. Mislim stvarno da su ti grčevi normalni 🤗
Lijepo zvuči 💜 vidjet ćemo slijedeći petak..
Ma i ja mislim da je normalno 😅 ali mi žene, uvijek na najgore..
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Cure evo mene nakon citavog dana u Sarajevu.
Ugl. transfer je odgodjen, nece moci ni prirodni Fet, iduca dva ciklusa trebam uzimati kontracepcijske pilule. Nakon toga idemo u novi pokusaj “umjetnog” prirodnog ciklusa. I dalje nemam dijagnozu, endo se deblja i sazrije prije nego sto je trebao, na par mjesta je bilo krvi u njemu. Treba se sad “nulirati” ili bolje receno sve obustaviti dok se ne smiri ovo pretjerano debljanje.
Malo sam razocarana jer nemam nacina da ja ovo rijesim, a navikla sam da rijesavam stvari.
Idem vcrs na prvi utorak sv.Anti pomolit se za dusevni mir.
Najveca utjeha mi je sto su mi 🐧 na sigurnom i sto nije doslo do transfera, ako vec nije sve kako treba. Sreca pa se jucer dogodilo krvarenje pa da nije doslo do odmrzavanja.
Loornapomolit cu se za tebe i tvoju tvrdoglavu curku.
Luckysestro po cekanju , nadam se da ces i ti uskoro doci do svog transfera i da ce biti pogodak.
💜🍀
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Ma meni nije zao da smo cekali zbog posla, izgradili smo 2 firme od nule i imamo 5 zaposlenih. To se svakodnevno gradi, ulaže, razvija, provjerava masa stvari. U nekim slucajevima nisi zamjenjiv vec ti dijelovi idu na potpuni hold. Ne mislim da ste budale jer ste cekale, sigurno ste se razvile u tom smjeru i sve u zivotu dolazi u svoje vrijeme.
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
lorna41 a cek pa
nije se bas 100% poduplala al nije to za baciti jos. 🤞🤞🤞znam da ti je muka od toga al izdrzi 🫶🫶
Lucky vazi 👍a san ti je top 😂😂😂😂
Rolica moze 👍
PBTAB 👍
Pa nije da. Od zadnjeg vađenja je prošlo 6 dana. A ona polako raste. Ako oni u Petrovoj imaju nade onda imam i ja. 🙏🙏🙏🙏🙏
Izdržat ću šta god za sretan ishod.
Možda imam neku tvrdoglavu curku u buši koja će nas do kraja života izbijati iz cipela🥰🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣🤣
Vec sad je krenula, a sta ce tek bit u pubertetu 🤭😂🥰
🤣🤣🤣🤣🤣 To će muž rješavati.🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
NPelica, hvala ti, želim tebi i svima vama da to doživite
Ne znam što bi ti rekla. Svaki dan sam sve starija i ako do sad nisam imala dobre embrije tko zna kako će tek biti u budućnosti… Vidim da me love stari osjećaji za ganjanjem karijere. Od kad sam završila faks, 10 godina sam samo ganjala karijeru, opsjednuto sam živjela za posao i putovanja… Sad sam počela svaki dan razmišljati o poslu i poslovnim mogućnostima a majčinstvu sam počela nalaziti mane 👀. Vidjet ćemo kako će to sve biti, ali kako mi se čini vraćam se na posao i to poslje Uskrsa ili u 6mj a to će brzo. Ovo napuštanje posla radi ivf je bio totalni fijasko, jedino dobro je to što se nisam morala objesnjavati sa šefom kad se vraćam sa na posao nakon spontanog, što mi je puno značilo a i lijepo mi je imati slobodnu i brinuti se o mužu, kad kažem brinuti mislim kuhati mu 😂 prije to baš nisam stigla
Dobro ti je Flo napisala. Tebi nije problem ostati trudna samo se mora potrefiri dobar embrij zato ne odustaj.
Ja sam si dala krajnju granicu 42 godine a ti do tada imaš još 5 godina. To nije malo. A dok ganjaš karijeru usput možeš ganjati i IVF. Ja to isto radim sada. Sprema mi se napredovanje i veselim se tome ali si opet mislim i ako ipak kojim slučajem ne bude ništa niti od napredovanja niti od IVF-a barem znal da sam probala. Mogu ići dalje kroz život bwz neke grižnje savjesti.
Čovjek se navikne baš na život bwz djece znam to. Sve posrediš sebi i mužu. I nije to sebičnost već samo prilagođavanje na situaciju.
Ali ne odustaj mila. Znam da duboko u sebi želiš bebicu i znam dq će ti sw to ostvariti. ❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Sortiraj odgovore
Najstariji