Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    14. Ožujak 2023. 22:17

Saniii

NPelica

Saniii

Ariačestitke na ❤️, neka te do kraja prati uredna trudnoca 🤗
    Kacusha I Stela pa vi se pratite u dan 😍, divno, navijam jako, jako za vas, od ❤️😘😘
    Fashionista bitno je da folikul i endometrij srazmjerno rastu, ako imaš inače duže cikluse to je normalno. Uglavnom ako folikul ne raste znači u tom cikluse nema ovulacije, ako nema ovulacije onda nema ni transfera. 🤞🤗
    Johicadobro je da ste utvrdili u čemu je problem i sad ćete to riješiti. Zaista nema smisla vraćati embrij dok nisu idealni uvjeti 🤗
    Flowerson 😍🤗❤️Loorna drži se 🤗. Ja ti ne želim ulijevati lažnu nadu, situacija nije dobra, beta bi se trebala uduplati svaka 2 dana, a tvoja nije ni nakon 6 dana. Nadam se da se sve riješi bez nekih komplikacija. Nek te mrvica nade i dalje drži, ali budi svjesna situacije, još jednom drži se 🤗❤️.
    Npelicaobzirom na tvoju nisku početnu betu I onda nagli skok, to može nažalost biti i vanmaterična, prati situaciju i u slučaju jačih bolova odi na hitnu, predaleko je UZV.
    Tikvica držim najcvršće 🤞 za petak 🙏🤗❤️
    Anii ako piškis sutra 🙏🤞➕️🤗
    Ostale curke sretno 🤞🤞🤗

Uh, na ovo me nisu upozorili. Odnosno, dr mi nije spomenula ništa slično. Kako misliš nagli skok? Nisam baš stručna i ovi mi je sve relativno novo, ali rekli su mi da se pravilno duplala. I da ćemo na uzv vidjeti za dalje.
    Naravno da ću pripazit, nisu bolovi strašni, nego tu i tamo, poneki osjećaj kao da ću dobit, više neki lagani grcevi. Tako bi opisala. Nemam nikakvih krvarenja.. Svakako ako se pojaca ili slicno idem na hitnu.

Zadnja beta je skoro trodupla, a početna jako niska. Naravno da to ne mora značiti vnm i da može biti sve uredu, imali smo jedan dva primjera sa početnom betom od 20 i urednom trudnoćom i bebicom na kraju, ali nažalost to su iznimke,i nadam se da ćeš biti među njima 🤗. Samo obrati pažnju na bolove, ako su jaki, oštri, pozicionirani lijevo ili desno gdje su otprilike jajovodi ili u slucaju krvarenja odi na hitnu..❤️
    Loorna 🤗❤️Anii žao mi je jako 😔. Ti si vratila morulu i to je danas 13dno, nije prerano. Svakako ponovi za 2 dana da ju ispratis do kraja, drži se 🤗❤️

Kad vidim tvoj potpis uopće ne sumnjam u tvoje znanje, zaleđe i uporiste u svemu što napišeš. Hvala ti na realnosti. ❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    14. Ožujak 2023. 22:19

Sani hvalaaa ti 🤗🤗❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• lola08
    14. Ožujak 2023. 22:20

Stela_M: OGTT uredan, C- peptid također, u petak vadim još Homa indeks 😊

👰 29 godina
    🤵 31 godina
    Pokušavamo od 2020.
    Spermiogram uredan.
    AMH niži- 7.6 (normalna plodnost 8.1-18.3)
    Sono HSG- uredan. Folikulometrije uredne.
    Ovulacije u 95% slučajeva na desnom jajniku koji je pozicioniran iza uterusa.
    2023. KB Sv. Duh- IVF, dr. Luetić

NPelica
    14. Ožujak 2023. 22:23

Saniii

NPelica

Saniii

Ariačestitke na ❤️, neka te do kraja prati uredna trudnoca 🤗
    Kacusha I Stela pa vi se pratite u dan 😍, divno, navijam jako, jako za vas, od ❤️😘😘
    Fashionista bitno je da folikul i endometrij srazmjerno rastu, ako imaš inače duže cikluse to je normalno. Uglavnom ako folikul ne raste znači u tom cikluse nema ovulacije, ako nema ovulacije onda nema ni transfera. 🤞🤗
    Johicadobro je da ste utvrdili u čemu je problem i sad ćete to riješiti. Zaista nema smisla vraćati embrij dok nisu idealni uvjeti 🤗
    Flowerson 😍🤗❤️Loorna drži se 🤗. Ja ti ne želim ulijevati lažnu nadu, situacija nije dobra, beta bi se trebala uduplati svaka 2 dana, a tvoja nije ni nakon 6 dana. Nadam se da se sve riješi bez nekih komplikacija. Nek te mrvica nade i dalje drži, ali budi svjesna situacije, još jednom drži se 🤗❤️.
    Npelicaobzirom na tvoju nisku početnu betu I onda nagli skok, to može nažalost biti i vanmaterična, prati situaciju i u slučaju jačih bolova odi na hitnu, predaleko je UZV.
    Tikvica držim najcvršće 🤞 za petak 🙏🤗❤️
    Anii ako piškis sutra 🙏🤞➕️🤗
    Ostale curke sretno 🤞🤞🤗

Uh, na ovo me nisu upozorili. Odnosno, dr mi nije spomenula ništa slično. Kako misliš nagli skok? Nisam baš stručna i ovi mi je sve relativno novo, ali rekli su mi da se pravilno duplala. I da ćemo na uzv vidjeti za dalje.
    Naravno da ću pripazit, nisu bolovi strašni, nego tu i tamo, poneki osjećaj kao da ću dobit, više neki lagani grcevi. Tako bi opisala. Nemam nikakvih krvarenja.. Svakako ako se pojaca ili slicno idem na hitnu.

Zadnja beta je skoro trodupla, a početna jako niska. Naravno da to ne mora značiti vnm i da može biti sve uredu, imali smo jedan dva primjera sa početnom betom od 20 i urednom trudnoćom i bebicom na kraju, ali nažalost to su iznimke,i nadam se da ćeš biti među njima 🤗. Samo obrati pažnju na bolove, ako su jaki, oštri, pozicionirani lijevo ili desno gdje su otprilike jajovodi ili u slucaju krvarenja odi na hitnu..❤️
    Loorna 🤗❤️Anii žao mi je jako 😔. Ti si vratila morulu i to je danas 13dno, nije prerano. Svakako ponovi za 2 dana da ju ispratis do kraja, drži se 🤗❤️

Hvala ti puno na pojašnjenju.  ❤️ pratim svoje stanje i nadam se da nece doći do ikakvih komplikacija ❤️  Hvala ti puno❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Aria41
    14. Ožujak 2023. 22:45

Fashionista

Stelapa tebi je onda bilo slicno ko i meni na 11dc! Yaay onda ima nade i za mene! 🤣🙈 Savrseno pa uspjela si! Znaci nadam se da ti je ovaj transfer u ponedjeljak dobitni!! 🙏🏻💪🏻 Koji dan ti se racuna kao ovulacija i kad ti stoperica ide, dal jos u meduvremenu ides doktoru ili ne? Hoces li jos do ponedjeljka piti ciklu i ostalo ili ne vise?
    Hahaaa ja se tankam ciklom i dalje ali kak si mi napisala da to nije ljude sa slabijom probavom umrla sam od smijeha 🤣 a ja ono em kronicni gastritis em iritabilni kolon crijeva.. 😅😅🤣🤣🙈🙈🙈 Nije ni cudo da sam na WCu stalno 😅
    Johicahebemu pa jesu ti rekli sto je uzrok da se endo toliko zadebljava? 🥲
    NPelicazaista se nadam da ce sve biti dobro jer beta raste, nisam strucnjak za ta duplanja, ja samo zelim vidjeti pozitivu u

tome svemu! 🙏🏻🙏🏻💕
    Ariastvarno grozno iskustvo na estrofemu dobro da si se uspjela oporaviti od toga svega, pa stvarno lako moguce da ti je upsjelo zbog prirodnog dok si free od svih tih hormona! 🙌🏻💕 Nije mi jasno kako se doktori prije toga nisu sjetili ako si tako lose reagirala na njih?
    Anipa kud vec? 🙈 Zar nije prerano? Kad si trebapa vaditi? Svakako ponovi za dva dana! 🙈

Eto ne znam što reći.. vjerujem u doktorovu stručnost ali možda je bilo više uspijeha kod stimuliranih nego kod prirodnih pa se drže neke sablone.. ja sam bas inzistirala na prirodnom ovaj put i vidjela sam da nije bas odusevljen ali ja sam znala da vise u stimulirani ne idem, pa sto bude..posto sam u prijasnim postupcima bila cesti gost na hitnoj jedan stariiji dr. kad sam mu rekla koliko dugo sam već u Mpo vodama  mi je rekao gospodo vase vam tijelo govori "dosta je" i to me bas pogodilo..možda sam i trebala biti prije pametnija pa pitati..ali ko će ga sad znati...možda se samo tako poklopilo ovaj put...kod svake žene bude drugačije i svaka reagira na svoj način.. 

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

Razumna
    14. Ožujak 2023. 23:59

Aria41

Fashionista

Stelapa tebi je onda bilo slicno ko i meni na 11dc! Yaay onda ima nade i za mene! 🤣🙈 Savrseno pa uspjela si! Znaci nadam se da ti je ovaj transfer u ponedjeljak dobitni!! 🙏🏻💪🏻 Koji dan ti se racuna kao ovulacija i kad ti stoperica ide, dal jos u meduvremenu ides doktoru ili ne? Hoces li jos do ponedjeljka piti ciklu i ostalo ili ne vise?
    Hahaaa ja se tankam ciklom i dalje ali kak si mi napisala da to nije ljude sa slabijom probavom umrla sam od smijeha 🤣 a ja ono em kronicni gastritis em iritabilni kolon crijeva.. 😅😅🤣🤣🙈🙈🙈 Nije ni cudo da sam na WCu stalno 😅
    Johicahebemu pa jesu ti rekli sto je uzrok da se endo toliko zadebljava? 🥲
    NPelicazaista se nadam da ce sve biti dobro jer beta raste, nisam strucnjak za ta duplanja, ja samo zelim vidjeti pozitivu u

tome svemu! 🙏🏻🙏🏻💕
    Ariastvarno grozno iskustvo na estrofemu dobro da si se uspjela oporaviti od toga svega, pa stvarno lako moguce da ti je upsjelo zbog prirodnog dok si free od svih tih hormona! 🙌🏻💕 Nije mi jasno kako se doktori prije toga nisu sjetili ako si tako lose reagirala na njih?
    Anipa kud vec? 🙈 Zar nije prerano? Kad si trebapa vaditi? Svakako ponovi za dva dana! 🙈

Eto ne znam što reći.. vjerujem u doktorovu stručnost ali možda je bilo više uspijeha kod stimuliranih nego kod prirodnih pa se drže neke sablone.. ja sam bas inzistirala na prirodnom ovaj put i vidjela sam da nije bas odusevljen ali ja sam znala da vise u stimulirani ne idem, pa sto bude..posto sam u prijasnim postupcima bila cesti gost na hitnoj jedan stariiji dr. kad sam mu rekla koliko dugo sam već u Mpo vodama mi je rekao gospodo vase vam tijelo govori "dosta je" i to me bas pogodilo..možda sam i trebala biti prije pametnija pa pitati..ali ko će ga sad znati…možda se samo tako poklopilo ovaj put…kod svake žene bude drugačije i svaka reagira na svoj način..

Nisi odustala i nagrađena si. Ne pušim te qvikerske fore da je tijelo odustalo, po tome ni nebi išle na mpo jer smo jebi.a stare, rada se do 30 i te glupe fore. Najlakse je odustati tj nije jer je velika odluka ne donjeti odluku. Koma je kad živiš samo za ivf kao ja npr ali jednostavno u ovom trenutku života majčinstvo mi je veliki cilj i želja i boli me briga što mi govori moje tijelo 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Hope1982
    15. Ožujak 2023. 05:46

➡️🫶💪🤞⬅️
    15.3.2023
    RINA39 - aspiracija
    JURKY32 - aspiracija
    17.3.2023
    TIKVICA - beta
    18.3.2023
    ANII208 - beta 
    20.3.2023
    HOPE1982 - konzultacije
    PBTAB - beta
    21.3.2023
    LORNA41 - ultrazvuk
    24.3.2023
    ROLICA - konzultacije
    NPELICA - ultrazvuk
    4/2023
    KORNI - konzultacije
    5/2023
    SANIII - IVF postupak
    ⏲️CEKANJE⏲️
    Tockica89 

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Hope1982
    15. Ožujak 2023. 05:47

RINA39  JURKY32 
    sretno danas cure na aspiraciji 🤞🤞🤞
    Anii208 sam ti ponovi betu 🤞

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

anii208
    15. Ožujak 2023. 06:43

Maus

anii208

Curke evo da prijavim da sam napravila glupost i isla vadit betu 9.dan nakon transfera🤷🏻‍♀️ Jbg nisam se mogla nosit vise sa tjeskobom od jučer i prekjučer.
    Beta 6.9 💔

Ipak izvadi betu kad su ti rekli, što ste vraćali blastice ?

Maus morulu smo vracali - cetverodnevni. Vidis maus kod mene si dobila odgovor na sva svoja pitanja od neki dan - ni snovi pozitivnog testa a ni lagani grcevi i eventualno pojavljivanje smeckastog iscjetka ne garantiraju pozitivnu betu nazalost. Sve mi sanjamo pozitivne testove jer smo toliko u tome i realno cijeli nam se zivot trenutno vrti oko mpo, a grcevi jbg toliko smo pod hormonima da je stvarno tesko razlikovat implantanciju od progesterona i ostalog🤷🏻‍♀️
    Cure hvala vam na lijepim rijecima, ali treba ipak biti realan a realnost je da je nemoguce da iz bete 6.9 nastane 👶🏻
    Popratim betu cisto da budem mirna da ne bude nekih komplikacija i idemo dalje po smrzlu broj 1 🤷🏻‍♀️

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Kacusha
    15. Ožujak 2023. 07:00

Hope ubacis mene za FET 20.3 😊
    Joj cure tesko mi je i čitati ove sve naše nade i snive jer mislim da je svaka od nas to prošla. Netko nadu gura do kraja netko ju odmah ubija 😂😁 ja sam druga. Svakako treba paziti na zdravlje ono je ipak bitnije od majcinstva. 💜 Snove vise uopće ne shvacam kao neki znak. Sad smo jako dobra prijateljica i ja u postupku pa opet sanjarim da zajedno ostanemo trudne, a realnost je ipak da nećemo. 🤣
    Sretno danas curama na punkciji za sto veći broj lijepih 🥚💫

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.