Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    14. Ožujak 2023. 14:20

Mishmash

Npelicacestitaam 🥰😍
    Stelapolako ali sigurno, jos malo pa si PUPICAA🥰

Loornadrzim fige za jedno malo slatko cudo za 9 mj. 😍🥰🥰
    Vidim da se svasta dogada i ceka pa svima zelim srecu ovih dana🤞❤️

Hvala mila. 
    Kak mi reče muž ma biti će to neka malecka curica na mamu. 
    Mama je metar i šumska jagoda. 🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Razumna
    14. Ožujak 2023. 14:25

Flowerson 🌸

Razumna

Flowerson 🌸

NPelica, hvala ti, želim tebi i svima vama da to doživite uskoro

Meni se ta mogućnost čini jako dalekom i nemogućom 😔

Pa mislim da si u krivu. Ima ovdje nažalost previše žena koje iz nekog nepoznatog razloga teško dolaze do pozitivne bete, koliko sam primijetila, ti nemaš baš problema s implatacijom. Problem je što su ti se desili loši embriji i na to ne može nitko utjecati…i meni se isto dogodilo i još dosta žena ovdje. Sad ćeš u novi postupak, nova klinika i ostat ćeš trudna, ne sumnjam uopće. Znam da ti je dosta više čekanja, problem je što se kod tebe taj spontani zakomplicirao. Samo kad zatrudniš, nadam se da će konačno bit dobar embrij, znam da ćeš strahovat i ja sam umirala od straha, sad jesam mirnija, al i dalje sam oprezna. Samo ne posustaj💗

Ne znam što bi ti rekla. Svaki dan sam sve starija i ako do sad nisam imala dobre embrije tko zna kako će tek biti u budućnosti... Vidim da me love stari osjećaji za ganjanjem karijere. Od kad sam završila faks, 10 godina sam samo ganjala karijeru, opsjednuto sam živjela za posao i putovanja... Sad sam počela svaki dan razmišljati o poslu i poslovnim mogućnostima a majčinstvu sam počela nalaziti mane 👀. Vidjet ćemo kako će to sve biti, ali kako mi se čini vraćam se na posao i to poslje Uskrsa ili u 6mj a to će brzo. Ovo napuštanje posla radi ivf je bio totalni fijasko, jedino dobro je to što se nisam morala objesnjavati sa šefom kad se vraćam sa na posao nakon spontanog, što mi je puno značilo a i lijepo mi je imati slobodnu i brinuti se o mužu, kad kažem brinuti mislim kuhati mu 😂 prije to baš nisam stigla 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Razumna
    14. Ožujak 2023. 15:17

Lucky 🙏🏼👶🏼

Fashionista

Luckykako tebi napreduje endo i folikuli?

Nikako, odgodeno je 😅 cekam M pa opet veca doza lijekova pa sta bude 😬
    A ti samo polako ali sigurno, stignu i folikulici narasti, a i endo se zadebljati 🤞🏻🍀

Ti budeš ko moja prijateljica, čekajući fet ostala prirodno trudna. Sad je u 5mj trudnoće 

2/22 FET 2xmorula👎

Flowerson 🌸
    14. Ožujak 2023. 15:28

Fashionista, meni se to čini skroz ok za 11dc ako imaš duže cikluse. Nadam se da će ti ciklus bit dobitan, mislim da je i za tijelo najbolje kad je sve što prirodnije.
    Maus, zanimljivo ovo za spol što kažeš, nisam nikad čula za to, nit je gin išta tako spomenuo. Mada nije garantirao da će ovo bit dečko.
    Razumna, i ja sam prije ganjala karijeru i nisam mogla zamislit da odem na porodiljni i ostavim posao. Dok nisam jedan dan shvatila da radim za nekog tko pliva u parama koje mu realno ja zarađujem. Posao pobjeći neće, izgradila se jesam u smislu da se ne brinem za posao nakon porodiljnog (planiram promijenit posao svakako), ali sad mi je majčinstvo i prvenstveno moja obitelj ispred bilo kakvog posla. Nema ništa loše u tome da počneš opet raditi uz ivf, vidim da si se jako razočarala, al samo vjeruj malo više. Uspjet će. 
    Lucky 💗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Rolica
    14. Ožujak 2023. 16:00

Loorna 🙏♥️🙏♥️
    Razumna u potpunosti te razumijem, meni je isto do sada, a i sada, posao na 1.mjestu. Trenutno mi je, nakon pikanja, najveca briga tko ce radit na poslu ovo ili ono 🤣🙈 Bolesno, nije da taj cijeli postupak traje ne znam koliko. Pa se tjesim da ce se prioriteti promijeniti. Ali ti moras za sebe odluciti, ovdje cemo ti svi reci jedno, negdje drugdje ces cuti drugo. Slusaj sebe i svoj unutarnji glas, ako treba uzmi vremena, oporavi se pa nastavi. Ja sam nakon missed ab mislila da vise nikad necu pokusati, a bome me to drzalo i predugo. Slusaj sebe, cuvaj sebe, uzivaj u zivotu i postavi prioritete kako ti duša kaže 🙏♥️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Stela_M
    14. Ožujak 2023. 16:00

Fashionista meni je na 11 dc endo bio na 6 mm i folikul jedan 9 mm a drugi 11 mm, jučer mi je bio 18 dc i endo je bio 8,8 a folikul na 19 mm, kako je meni dr objasnio kod pcos žena folikularna faza je dugačka i samim time je i ovulacija kasnije ... prati se endo i dominantni/vodeći folikul jer bez folikula nema ovulacije, a ako nema folikula onda niti štoperica ne može obaviti svoj posao.. još ti je rano treba endometriju vremena ja sam rokala svaki dan ciklu i ananas pa se on opet debljao po svome... nemoj se nervirati pusti neka to polako ide svojim tijekom, pij sokić, pivu,papaj ananas i šetaj i biti će sve super 😊🤗❤️ btw transfer mi je u pon a to će mi biti 25 dc 😊

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Aria41
    14. Ožujak 2023. 16:28

Flowerson 🌸

Evo update od mene.. žao mi je da nisam prije čula za ovog ginekologa, divan je. Ocekivala sam da ce samo na brzinu provjerit otkucaje, al napravio mi je lijepi uzv koji mi nije naplatio. Bilo je prelijepo družit se opet s bebacem koji je narastao jos 1 cm i rita se za poludit, jedva ga uhvatili za slikicu 😄 e sad… nešto mu se ukazuje između nogu, sumnjamo da je ipak dečko, al saznat ćemo 😁 krv je izvađena, nalaz će bit u ponedjeljak il utorak.

Baš lijepo...uzivaj u trudnoći.. 💞🤗🥰

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

NPelica
    14. Ožujak 2023. 16:31

Joj cure ja se slozila 😅 zaspala ni okrenula se nisam. Krepana sam neznam ni sama od čega , od ovog vremena 😪 i skroz bezvoljna.. 
    I tako me boli dole, kao da ću svaki čas procurit 😪 ne jako, ali baš neka neugoda.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Razumna
    14. Ožujak 2023. 16:34

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Lucky 🙏🏼👶🏼

Fashionista

Nikako, odgodeno je 😅 cekam M pa opet veca doza lijekova pa sta bude 😬
    A ti samo polako ali sigurno, stignu i folikulici narasti, a i endo se zadebljati 🤞🏻🍀

Ti budeš ko moja prijateljica, čekajući fet ostala prirodno trudna. Sad je u 5mj trudnoće

Haha kamo srece 😅

Onda budeš ko moja prijateljica govorila da si u jednoj godini napravila 4 djece 😂.
    Što se tiče posla, potpisujem sve. Ja sam mislila da firma u kojoj sam radila ne može bez mene i da sam ja od ključnog značaja, a zapravo su me brzo zamijenili (ok i ta zamjena je otišla) i rade. Stvarno, nije posao zec da će pobjeći i već će se nešto naći. Ja sam toliko bila povezana sa svojim poslom da bi čovjek rekao da sam direktorica svemira i da imam plaću bezbroj novaca, bas sam bila budala. Daj zamislite da sam ja odgađala majčinstvo zbog posla, budala kakve nema. 

2/22 FET 2xmorula👎

Aria41
    14. Ožujak 2023. 16:45

Fashionista

Bok curke, citam i ovdje kod nas nista ne moze proci bez drama! :)
    Ariacestitke divnooo! :)
    Lorna ima jos nade, nije za odbaciti nikako! :)
    ———-
    Evo update i od mene, bila sam na pregledu 11dc mi je i endometrij je 5,5 mm trolinijski a foikuli manji sa najvecim 12mm za sada.
    Kako vam se to cini za moje dugacke cikluse od 32-40 dana, moglo bi biti nade?
    U petak ponovno pregled pa cemo vidjeti jer posto su mi dugi ciklusi i ovulacija mi je kasnije pa mozda jos i folikul koji naraste, posto se navodno trebaju pratiti folikul i endometrij. Nisam shvatila zasto ako recimo se ne prate folikuli i endometrij onda nije dobro? Moze li se ici u FET ako se recimo endo razvija ok ali folikuli ne narastu zadovoljacajuce?
    Posto nam je ovo prvi pokusaj prirodnog FETa i uopce neko ozboljnije prirodno pracenje ciklusa, jer smo sve samo pratili kada sam bila na tabletama ili injekcijama u IUI ili IVF, jako smo zadovoljni jer ostavlja neku nadu :)
    Ono prosli mjesec na estrofemima i flasterima 15 dc endo 7,1mm i nije bio trolinijski…
    Stelakoji je tebi sada dan ciklusa i koliki su ti endo i folikuli? Jel se sjecas mozda na koliko su ti bili endo i folikul na oko 11-og dana? Kad ti je transfer?

Hvala ti..🤗💞
    Slažem se da je prirodni Fet puno opusteniji nego stimulirani.Bar je meni tako sad bilo..Ja sam loše reagirala na Estrofem i flastere i nikad endo nije bio deblji od 8.Sad u prirodnom bio 9,5 mm..
    Sretno...🤞🍀

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.