Loornato je beta nakon 6 dana? Ako doktor kaze da nastavljas, onda i mi svi navijamo i nadamo se cudu 🙏❤️
Tockica, Stela, da, beta je u petak. Ne znam kaj bi mislila, ja nikakvih simptoma nemam, nikad nisam do sad bila u prirodnom ciklusu pa sad kuzim zapravo kako je sve to inace od hormona 🙈
Lucky koji snovi 🤭
Flo predivno, bas mi je drago da si uzivala u druzenju sa bebicom❤️🥰 neka i dalje bude sve kako treba i neka te mucnine sto prije prodju 😘
.
Hopeslobodno me stavis na listu, ja u petak 17.03. vadim betu 🙏❤️
Da to je betq nqkon 5 dana zapravo jer je zadnja bila 8.3. a sad je 14.3. al rqxunam 5 dana. Hvala ti od srca. Svi se nadamo čudu.
Hjoooj želim ti od sveg srca da beta rasturi u petak. 🙏🙏🙏
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Loorna41 Bit će to super, Bog je velik ❤️🙏🏻❤️
Flowerson Baš predivno za pročitati, nadam se da ćemo i mi osjetiti to jednog dana 🥰🥰
Cure, di vi naručujete omegu 3?sad malo surfam i gledam što još uključiti za kvalitetu… 🙄🙄 Imam vrimena do 5.tog miseca se boostati.. 💪🏻💪🏻
Bog je zqista veliki i ako zqista vjeruješ on te nagradi.
Samo mu trebamo prepustiti svw svoje brige i probleme i misli.
U čet idem sq mužem na molitvu u Mati Slobode. Molitva je za ozdravljenje.
Biti će te mi svi u molitvi. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Cure evo mene nakon citavog dana u Sarajevu.
Ugl. transfer je odgodjen, nece moci ni prirodni Fet, iduca dva ciklusa trebam uzimati kontracepcijske pilule. Nakon toga idemo u novi pokusaj “umjetnog” prirodnog ciklusa. I dalje nemam dijagnozu, endo se deblja i sazrije prije nego sto je trebao, na par mjesta je bilo krvi u njemu. Treba se sad “nulirati” ili bolje receno sve obustaviti dok se ne smiri ovo pretjerano debljanje.
Malo sam razocarana jer nemam nacina da ja ovo rijesim, a navikla sam da rijesavam stvari.
Idem vcrs na prvi utorak sv.Anti pomolit se za dusevni mir.
Najveca utjeha mi je sto su mi 🐧 na sigurnom i sto nije doslo do transfera, ako vec nije sve kako treba. Sreca pa se jucer dogodilo krvarenje pa da nije doslo do odmrzavanja.
Loornapomolit cu se za tebe i tvoju tvrdoglavu curku.
Luckysestro po cekanju , nadam se da ces i ti uskoro doci do svog transfera i da ce biti pogodak.
Baš mi je žao. Al vjerujem da će se uskoro sve srediti i da ćeš vratiti u FET.
Biti ćeš i ti u mojim molitvama. 🙏🙏🙏🙏
👱♀️41 - amh 7.8
Evo i doktora.
Nastavljam dalje s terapijom i na UZV 21.03.
E sad je ovo baš baš mrakanje po živcima.
Ej mila…
Izdrzi još malo..Bog nam ne daje više nego što možemo podnijeti..žao mi je što se tako oduzilo..ali vjerujem u sretan ishod…💞🤞🍀😘😘😘😘
Hvala mila. Malo sam bila nervozna al dobro je sada. Predajem sve Bogu i njegovoj milosti i ljubavi. Ići ću iz dana u dan puna nade i ljubavi. Kakqv god ishod bio. Vjerujem svom nebeskom Ocu da će naprqviti najbolje zq nas. ❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Loorna drzim fige na najjace da bude sve u redu! 🤞🍀
Razumna, isto tako sam i ja, posao, posao i posao, ima vremena za bebu, i eto koračam prema 39.g.i vidim da nam treba ipak malo vise od jednog seksa 😁 pročitala sam tvoj trnovit put, i vjerujem da će se sve posložiti kako treba.
Flowerson popratila sam i tebe čitajući prethodne stranice, jako mi je drago da je sada sve u redu, i zelim ti školsku i urednu trudnocu do kraja 🥰 vidim da si u KBC Ri, imas li mozda koji savjet za nas koji tek cekamo konzultacije tamo? 😊
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Evo i mene konačno u postupku, vjv sam u sub na punkciji..ima li koja jos tada?
Sretno svima
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Razumna, isto tako sam i ja, posao, posao i posao, ima vremena za bebu, i eto koračam prema 39.g.i vidim da nam treba ipak malo vise od jednog seksa 😁 pročitala sam tvoj trnovit put, i vjerujem da će se sve posložiti kako treba.
Flowerson popratila sam i tebe čitajući prethodne stranice, jako mi je drago da je sada sve u redu, i zelim ti školsku i urednu trudnocu do kraja 🥰 vidim da si u KBC Ri, imas li mozda koji savjet za nas koji tek cekamo konzultacije tamo? 😊
Kod koga? Ja sam kod dr. Sušić - predobra je! Mislim da sam čak ovdje dobila za nju preporuku
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Kod koga? Ja sam kod dr. Sušić - predobra je! Mislim da sam čak ovdje dobila za nju preporuku
Tek čekamo da nam jave termin za konzultacije. Zamolila sam da to bude kod dr. Sušić, ali ne znam da li ispunjavaju želje 😁 drago mi je čuti da si zadovoljna s njom! Sretno u subotu! 🍀
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
PBTAB da danas 6. dan. Nemam danas baš nikakve simptome. Jučer me noga boljela inače me u zadnje vrijeme tako boli kad trebam dobiti kao da mi utrne i donji dio trbuha bez grceva samo onaj osjećaj kao da trebam dobiti. To sam imala 4. i 5. dan od transfera. Ali imala sam i jedan dan nakon punkcije prije transfera. Petak mi se bliži za test i baš se bojim da će mi biti negativan. Kako si ti?
Tek čekamo da nam jave termin za konzultacije. Zamolila sam da to bude kod dr. Sušić, ali ne znam da li ispunjavaju želje 😁 drago mi je čuti da si zadovoljna s njom! Sretno u subotu! 🍀
Krivo sam napisala 🤦 dr.je sušanj-šepić
Sortiraj odgovore
Najstariji