Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    14. Ožujak 2023. 20:42

Loorna, PBTAB znam sve ali ću ipak napraviti test. Jer znam da negativan test  tesko izađe na pozitivnu betu skoro pa nemoguće...a i znam da pozitivan test također može biti negativna beta.

Loorna41
    14. Ožujak 2023. 20:51

Maus

Loorna, PBTABznam sve ali ću ipak napraviti test. Jer znam da negativan test tesko izađe na pozitivnu betu skoro pa nemoguće…a i znam da pozitivan test također može biti negativna beta.

Mila moj je bio prvo pozitivan, pq negqtivan pa pozitivan. Tako da i sa testovima je veselje. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Jurky32
    14. Ožujak 2023. 20:53

Bebolina2207

lola08

Jurky32

Hope1982 možeš i mene staviti na listu. Aspiracija sutraa 🤞🤞

Sretno na aspiraciji, mene ista čeka na Sv. Duhu, pa molim te javi kako je prošlo i da li daju opću anesteziju 🙏

U kojoj si fazi? Ja krećem večeras s pikanjem i to je to. Sestra mi je rekla da kroz ciklus sve dogovaramo. Rekla je ako je samo koji da to možemo bez anestezije a ako ih je više da će oni sami preporučiti da nas uspavaju.
    Jurky je sutra tamo pa će nam reći kako je sve išlo. Sretno sutra još jednom i navijam da se sve oplode 🤞🤞

Lola, za opću anesteziju se dogovaraš s doktorom, to je tvoja volja hoćeš ili nećeš..  ja neću jer nemam puno folikula..
    Hvalaa cure.. I ja svima držim fige koji nešto imaju, čekaju 🤞🤞
    A vi koji nemate dobre vijesti, držite se i glavu gore 🙏🙏

Javim sutra kako je prošlo 💪🤞

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Fashionista
    14. Ožujak 2023. 20:57

Tockica bas zanimljivo vidis znaci moze se cekati transfer i tako kasno! 🙈 Koji ti je sad plan, hoces opet u prirodni? Zasto ste isli sa stimuliranim zadnje ako se prirodni pokazao ok? 
    Lorna jooj nadam se!! 🥰🙌🏻
    Razumna totalno te kuzim i ja mene cesto tako salta sta mi je ovo sve trebalo, mozda mi je bolje bez djece onda me prebaci da me nista ne zanima osim ovoga i uhvatim se da sve ostalo zapostavim. 🙈 Sto se tice karijere bilo mi je duuugo godina samo to bitno da se ostvarim u raznim karijerama, proputujem svijet i kupim stan. Kad sam sve ostvarila onda mi se tek probudila zelja za imati dijete prije 3,5 g. I nije mi zao jer sam to se napravila zaista mislim kako tada nisam bila spremna na djecu i to je u redu. Nismo svi u isto vrijeme spremni niti mislim da bi itko trebao imati djecu dok nije potpuno spreman u glavi na to. Sada je sve stvar u balansu. Moramo i raditi i posvetiti se ovome i dalje odrzavati neki normalan zivot, sve nekako podjednako gurati kako bi i ove patnje lakse podnjele! Ima nade za nas sve, jos imamo vremena i trebamo se boriti dok ide doci ce i to pravo vrijeme i za nas, koliko god nestrpljive bile! 💕🙈 A kada netko odluci da je gotovo i da vise ne moze i to moramo podrzati, nije ovo jednostavno niti moze ici u nedogled, postoje i druge opcije.
    Lucky nadam se da ce ti sada ta veca doza od starta biti dobitna!! 💪🏻🙌🏻🥰
    Flowerson da vidjeli smo na vasih dosta primjera kako je prirodni  odlican i kako ne pa tijelo je odmorno, mimo hormona, pa ja se sad osjecam preporodeno napokon ovo sve sad radim s veseljem i elanom a inace me hormoni ubiju 😅 Nadam se da ce ti mucnine brzo proci! 🙏🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Fashionista
    14. Ožujak 2023. 20:57

Stela pa tebi je onda bilo slicno ko i meni na 11dc! Yaay onda ima nade i za mene! 🤣🙈 Savrseno pa uspjela si! Znaci nadam se da ti je ovaj transfer u ponedjeljak dobitni!! 🙏🏻💪🏻 Koji dan ti se racuna kao ovulacija i kad ti stoperica ide, dal jos u meduvremenu ides doktoru ili ne? Hoces li jos do ponedjeljka piti ciklu i ostalo ili ne vise? 
    Hahaaa ja se tankam ciklom i dalje ali kak si mi napisala da to nije ljude sa slabijom probavom umrla sam od smijeha 🤣 a ja ono em kronicni gastritis em iritabilni kolon crijeva.. 😅😅🤣🤣🙈🙈🙈 Nije ni cudo da sam na WCu stalno 😅
    Johica hebemu pa jesu ti rekli sto je uzrok da se endo toliko zadebljava? 🥲
    NPelica zaista se nadam da ce sve biti dobro jer beta raste, nisam strucnjak za ta duplanja, ja samo zelim vidjeti pozitivu u

tome svemu! 🙏🏻🙏🏻💕
    Aria stvarno grozno iskustvo na estrofemu dobro da si se uspjela oporaviti od toga svega, pa stvarno lako moguce da ti je upsjelo zbog prirodnog dok si free od svih tih hormona! 🙌🏻💕 Nije mi jasno kako se doktori prije toga nisu sjetili ako si tako lose reagirala na njih? 
    Ani pa kud vec? 🙈  Zar nije prerano? Kad si trebapa vaditi? Svakako ponovi za dva dana! 🙈

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Fashionista
    14. Ožujak 2023. 21:04

Loorna41

Maus

Loorna, PBTABznam sve ali ću ipak napraviti test. Jer znam da negativan test tesko izađe na pozitivnu betu skoro pa nemoguće…a i znam da pozitivan test također može biti negativna beta.

Mila moj je bio prvo pozitivan, pq negqtivan pa pozitivan. Tako da i sa testovima je veselje.

Sta stvarno? Uopce to nisam pohvatala? Meni vec zadnja 2 postupka bude prvi jako blaga crtica i onda nestane drugi dan i onda vise ni ne radim nakon negativnog 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔

Minnie_25
    14. Ožujak 2023. 21:05

Loorna41

Minnie_25

Loorna41 Bit će to super, Bog je velik ❤️🙏🏻❤️
    Flowerson Baš predivno za pročitati, nadam se da ćemo i mi osjetiti to jednog dana 🥰🥰
    Cure, di vi naručujete omegu 3?sad malo surfam i gledam što još uključiti za kvalitetu… 🙄🙄 Imam vrimena do 5.tog miseca se boostati.. 💪🏻💪🏻

Bog je zqista veliki i ako zqista vjeruješ on te nagradi.
    Samo mu trebamo prepustiti svw svoje brige i probleme i misli.
    U čet idem sq mužem na molitvu u Mati Slobode. Molitva je za ozdravljenje.
    Biti će te mi svi u molitvi. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Slažem se u potpunosti ❤️❤️❤️❤️ Predivno, nek vam je s blagoslovom 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

🙆‍♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)

-2015.g operirana cista(endometrioza)
    - AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
    -03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
    -06/22 prve konzultacije, Petrova
    -11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
    1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
    2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
    -10/23 dr. Šparac

*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *

Loorna41
    14. Ožujak 2023. 21:09

Fashionista

Loorna41

Maus

Sta stvarno? Uopce to nisam pohvatala? Meni vec zadnja 2 postupka bude prvi jako blaga crtica i onda nestane drugi dan i onda vise ni ne radim nakon negativnog

Da prvi pozitivan i to popodnevni. I onda nakon 2 dana jutarnji ni sjena sjene na testu. Pa onda opet pozitivan. Ludilo. Kao i sa ovom betom sada. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    14. Ožujak 2023. 21:10

Minnie_25

Loorna41

Minnie_25

Loorna41 Bit će to super, Bog je velik ❤️🙏🏻❤️
    Flowerson Baš predivno za pročitati, nadam se da ćemo i mi osjetiti to jednog dana 🥰🥰
    Cure, di vi naručujete omegu 3?sad malo surfam i gledam što još uključiti za kvalitetu… 🙄🙄 Imam vrimena do 5.tog miseca se boostati.. 💪🏻💪🏻

Bog je zqista veliki i ako zqista vjeruješ on te nagradi.
    Samo mu trebamo prepustiti svw svoje brige i probleme i misli.
    U čet idem sq mužem na molitvu u Mati Slobode. Molitva je za ozdravljenje.
    Biti će te mi svi u molitvi. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Slažem se u potpunosti ❤️❤️❤️❤️ Predivno, nek vam je s blagoslovom 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Hvala ti mila od srca. ❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Tikvica
    14. Ožujak 2023. 21:15

Bebolina ja sam sve od pikanja vracala u polikliniku, spremam cijeli postupak i onda im na punkciju dofuram na zbrinjavanje, to nikako nije za smece😕
    A isto vam moraju primiti i u ljekarni gdje ste kupile/ili ne znam kako ide u bolnicama dobijete li od njih ili idete podici u ljekarnu. No u svakom slucaju gdje ste dobile tamo mozete i zbrinuti.

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.