Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    14. Ožujak 2023. 13:14

Flowerson 🌸

NPelica, hvala ti, želim tebi i svima vama da to doživite uskoro

Meni se ta mogućnost čini jako dalekom i nemogućom 😔

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Flowerson 🌸
    14. Ožujak 2023. 13:20

Razumna

Flowerson 🌸

NPelica, hvala ti, želim tebi i svima vama da to doživite uskoro

Meni se ta mogućnost čini jako dalekom i nemogućom 😔

Pa mislim da si u krivu. Ima ovdje nažalost previše žena koje iz nekog nepoznatog razloga teško dolaze do pozitivne bete, koliko sam primijetila, ti nemaš baš problema s implatacijom. Problem je što su ti se desili loši embriji i na to ne može nitko utjecati...i meni se isto dogodilo i još dosta žena ovdje. Sad ćeš u novi postupak, nova klinika i ostat ćeš trudna, ne sumnjam uopće. Znam da ti je dosta više čekanja, problem je što se kod tebe taj spontani zakomplicirao. Samo kad zatrudniš, nadam se da će konačno bit dobar embrij, znam da ćeš strahovat i ja sam umirala od straha, sad jesam mirnija, al i dalje sam oprezna. Samo ne posustaj 💗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    14. Ožujak 2023. 13:22

Točkica 89

Flowerson jednostavno za tvoj doživljaj postoji samo jedna riječ: PREKRASNO..

Ma magično 💗 Pogotovo nakon traume od spontanog i kad vidim ono što prije nažalost nisam mogla...uf. Vrijedi sve muke i suza, tako da samo naprijed bez posustajanja.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Fashionista
    14. Ožujak 2023. 13:48

Bok curke, citam i ovdje kod nas nista ne moze proci bez drama! :)
    Aria cestitke divnooo! :)
    Lorna ima jos nade, nije za odbaciti nikako! :)
    ----------
    Evo update i od mene, bila sam na pregledu 11dc mi je i endometrij je 5,5 mm trolinijski a foikuli manji sa najvecim 12mm za sada.
    Kako vam se to cini za moje dugacke cikluse od 32-40 dana, moglo bi biti nade?
    U petak ponovno pregled pa cemo vidjeti jer posto su mi dugi ciklusi i ovulacija mi je kasnije pa mozda jos i folikul koji naraste, posto se navodno trebaju pratiti folikul i endometrij. Nisam shvatila zasto ako recimo se ne prate folikuli i endometrij onda nije dobro? Moze li se ici u FET ako se recimo endo razvija ok ali folikuli ne narastu zadovoljacajuce?
    Posto nam je ovo prvi pokusaj prirodnog FETa i uopce neko ozboljnije prirodno pracenje ciklusa, jer smo sve samo pratili kada sam bila na tabletama ili injekcijama u IUI ili IVF, jako smo zadovoljni jer ostavlja neku nadu :) 
    Ono prosli mjesec na estrofemima i flasterima 15 dc endo 7,1mm i nije bio trolinijski...
    Stela koji je tebi sada dan ciklusa i koliki su ti endo i folikuli? Jel se sjecas mozda na koliko su ti bili endo i folikul na oko 11-og dana? Kad ti je transfer?
    Lucky kako tebi napreduje endo i folikuli?

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Rina 39
    14. Ožujak 2023. 13:57

Loorna41

Razumna

Loorna41

Hope1982

lorna41 a cek pa
    nije se bas 100% poduplala al nije to za baciti jos. 🤞🤞🤞znam da ti je muka od toga al izdrzi 🫶🫶
    Lucky vazi 👍a san ti je top 😂😂😂😂
    Rolica moze 👍
    PBTAB 👍

Pa nije da. Od zadnjeg vađenja je prošlo 6 dana. A ona polako raste. Ako oni u Petrovoj imaju nade onda imam i ja. 🙏🙏🙏🙏🙏
    Izdržat ću šta god za sretan ishod.
    Možda imam neku tvrdoglavu curku u buši koja će nas do kraja života izbijati iz cipela🥰🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣🤣

Nade još ima, a nadamo se Božjoj intervenciji 💙🙏💙

Nade još ima i baš se nadamo Božjem čudu i Njegovoj intervenciji.
    Kako si ti mila?

I ja drzim fige da ova beta nista lose ne znaci i da na ultrazvuku bude 👧🏼👶🏻

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Mishmash
    14. Ožujak 2023. 14:06

Npelica cestitaam 🥰😍
    Stela polako ali sigurno, jos malo pa si PUPICAA🥰

Loorna drzim fige za jedno malo slatko cudo za 9 mj. 😍🥰🥰
    Vidim da se svasta dogada i ceka pa svima zelim srecu ovih dana🤞❤️

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

Maus
    14. Ožujak 2023. 14:07

Flowerson 🌸

Evo update od mene.. žao mi je da nisam prije čula za ovog ginekologa, divan je. Ocekivala sam da ce samo na brzinu provjerit otkucaje, al napravio mi je lijepi uzv koji mi nije naplatio. Bilo je prelijepo družit se opet s bebacem koji je narastao jos 1 cm i rita se za poludit, jedva ga uhvatili za slikicu 😄 e sad… nešto mu se ukazuje između nogu, sumnjamo da je ipak dečko, al saznat ćemo 😁 krv je izvađena, nalaz će bit u ponedjeljak il utorak.

Meni jedan ginekolog reko za moju curicu u 13 tjednu da je dječak da joj se lijepo vidi među nogama.  I onda slučajno nađem jedan video kako se beba razvija po tjednima i tamo do 14 tjedna kad se konačno formira spol kod curica to se povuče unutra a kod dječaka ostane vani.. baš se lijepo vidjelo na tom videu. Ne mogu vjerovati da to jedan ginekolog nije znao.

Točkica 89
    14. Ožujak 2023. 14:15

Fashionista ja sam prošli prirodni FET kada mi se ulovilo imala male folikule do nekog 18. dana ciklusa i tek je onda dominantni počeo rasti zajedno sa zadebljanjem endometrija (do 18. dana mi je sve bilo malo i endić i folikul) i čak sam transfer imala tek 30. dan, znači kasnila sam za uobičajenim ciklusom 2 tjedna, ali mi se primilo, moje tijelo je jednostavno takvo.. važno je da se jedno i drugo razvija sukladno jer se u prirodnom ciklusu prati ovulacija i u tom trenutku folikul i debljina endometrija moraju biti zadovoljavajući za prihvat nove mrvice.. tako da se ništa ne sikiraš ako ti je to dugačko.. to nema veze, jedino što ćeš morati se vidjeti s ginekologom češće nego da si u 2 tjedna gotova sa svim..  

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Loorna41
    14. Ožujak 2023. 14:16

Fashionista

Bok curke, citam i ovdje kod nas nista ne moze proci bez drama! :)
    Ariacestitke divnooo! :)
    Lorna ima jos nade, nije za odbaciti nikako! :)
    ———-
    Evo update i od mene, bila sam na pregledu 11dc mi je i endometrij je 5,5 mm trolinijski a foikuli manji sa najvecim 12mm za sada.
    Kako vam se to cini za moje dugacke cikluse od 32-40 dana, moglo bi biti nade?
    U petak ponovno pregled pa cemo vidjeti jer posto su mi dugi ciklusi i ovulacija mi je kasnije pa mozda jos i folikul koji naraste, posto se navodno trebaju pratiti folikul i endometrij. Nisam shvatila zasto ako recimo se ne prate folikuli i endometrij onda nije dobro? Moze li se ici u FET ako se recimo endo razvija ok ali folikuli ne narastu zadovoljacajuce?
    Posto nam je ovo prvi pokusaj prirodnog FETa i uopce neko ozboljnije prirodno pracenje ciklusa, jer smo sve samo pratili kada sam bila na tabletama ili injekcijama u IUI ili IVF, jako smo zadovoljni jer ostavlja neku nadu :)
    Ono prosli mjesec na estrofemima i flasterima 15 dc endo 7,1mm i nije bio trolinijski…
    Stelakoji je tebi sada dan ciklusa i koliki su ti endo i folikuli? Jel se sjecas mozda na koliko su ti bili endo i folikul na oko 11-og dana? Kad ti je transfer?
    Luckykako tebi napreduje endo i folikuli?

Oh kako da ne. Ima velike sanse da se endo zadeblja.🤞🤞🤞🤞

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    14. Ožujak 2023. 14:18

Rina 39

Loorna41

Razumna

Loorna41

Hope1982

lorna41 a cek pa
    nije se bas 100% poduplala al nije to za baciti jos. 🤞🤞🤞znam da ti je muka od toga al izdrzi 🫶🫶
    Lucky vazi 👍a san ti je top 😂😂😂😂
    Rolica moze 👍
    PBTAB 👍

Pa nije da. Od zadnjeg vađenja je prošlo 6 dana. A ona polako raste. Ako oni u Petrovoj imaju nade onda imam i ja. 🙏🙏🙏🙏🙏
    Izdržat ću šta god za sretan ishod.
    Možda imam neku tvrdoglavu curku u buši koja će nas do kraja života izbijati iz cipela🥰🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣🤣

Nade još ima, a nadamo se Božjoj intervenciji 💙🙏💙

Nade još ima i baš se nadamo Božjem čudu i Njegovoj intervenciji.
    Kako si ti mila?

I ja drzim fige da ova beta nista lose ne znaci i da na ultrazvuku bude 👧🏼👶🏻

Hvala mila. 🙏🙏❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.