Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarska
    18. Siječanj 2023. 09:48

Sani88 🙏🍀🤰💕

Makarska

Sani88 🙏🍀🤰💕

Eva heparin nece pomoći ako do spontanog dolazi zbog kromosomske greške, što je inače najčešći uzrok spontanih, do problema sa trombozom dolazi u kasnijim tjednima. Stvarno mi je žao što se sekiraš, znam da ti je teško ali probaj biti optimistična, stres ti sad može samo još više škoditi. Molit ćemo se da za 7 dana bude sve uredu 🙏❤️.
    Ćufta tsh se može vaditi bilo koji dan u ciklusu samo moraš biti na tašte, a za vitamin D I feritin je obavezna pauza od 10tak dana od suplementacije istih, jer nećeš dobiti realne rezultate. Dok se spolni hormoni vade isključivo 2-5dc, a progesteron 7dno.
    Od suplemenata ubaci još Mg, i vitamin E, a u prehranu uvedi i svježi posni sir u kombinaciji sa friško mljevenim lanenim sjemenkama, to preporučuju cure sa niskim amh, ubaci još I konopljine sjemenke u svakodnevnu prehranu.
    Makarska ahaa, sad ima smisla ako su joj doktori tako rekli, ali bi onda oni trebali naći rješenje za njen problem, lprs se izvodi u svakoj bolnici 🤔, ja sam operirala jajovode u Petrovoj recimo. Tebi čestitke 🤗
    Ana žao mi je zbog krvarenja, zaista nikad mira i uživanja u trudnoći, nadam se da je to to od stresova, drži se 🤗😘

Hvala 🤗 , je nasli su rjesenje kad se Petrova obnovi 2024 ,ako to i tada bude 🤦‍♀️ …pa ona trazi ko to jos radi na taj nacin da ne ceka toliko,jer danas je dosla gori jer je dobila poziv od njih a na kraju joj to ne mogu raditi,nego su joj rekli tek kad se obnovi i otvori ponovo… stvarno su ocajni

Tko ju vodi u Petrovoj? Koliko znam doktori su se rasporedili po drugim bolnicama, pa trebao je dr koju ju vodi odmah reći nekakve konkretne info a ne da nek čeka da završe obnovu 🤦‍♀️, mislim da lprsc obavlja i Vinogradska i SD. Nek se odmah javi na konze u neku od bolnica i oni bi trebali dati sve odgovore, jer je to specifična situacija. Privatno lpsc kao operacija jako puno košta, a mislim da privatne MPO klinike nemaju u ponudi lpsc.

Dr. Vrčić je vodi

Mimizmimi
    18. Siječanj 2023. 09:57

Luna93

Mimizmimi

Promijenila 😁
    Luna93javi čim saznaš za smrzliće 😊
    Perjezuto 🤗🤗

Evo me kao na iglama. A obecala sam sebi i muzu da necu zvati. 🤣
    Ne znam koliko cu dugo moci da ispunim obecanje.
    Vise sam u onom fazonu jebes karakter koji nije labilan. 😂

🤣🤣 zduraj kolko možeš, kad ti bude već puna kapa... nazovi, bolje nego sa se sekiraš 😁🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
    Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
    9/22 biokem.
    Pokusavamo: 6/21
    Poliklinika IVF
    12/22 IUI 👎
    1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
    7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
    8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni

MalaG
    18. Siječanj 2023. 11:09

Cotton hvala ti draga!🥰🤞🍀 
    Lightblue ajme kakvo iznenađenje! Iskrene čestitke!🥰❤️❤️❤️ vjerujem da si iznenađena i vjerojatno zabrinuta obzirom na hospitalizaciju u prethodnoj trudnoći, ali nadam se da ćeš u ovoj uživati kao što bi i trebala i da neće biti komplikacija. Samo smireno i hrabro u svaki novi dan!🤗🤞🍀 
    Točkice hvala ti puno!🥰🤗🤞🍀
    Mimizmimi super rezultat!🤩🥳 Kada ti je ET?
    Luna i Lucky skroz se dobro osjećam. Pokušavam što manje misliti o tome kaj se događa u meni i nadati se najboljem. 😅🤞🍀 Jedino sam usporila tempo i nisam toliko aktivna kao prilikom prethodne aspiracije jer je dr rekla da su jajnici uvećani i da smanjim tempo pa ju slušam. 🙈😁 Jedino što imamo dogovoreno kuglanje za petak, a obzirom da bi se trebala pripaziti, nisam ni sama pametna što napraviti - ići ili ne.?🙄🤷‍♀️ Imate li kakav savjet? 
    Luna jesi li doznala rezultat?🤩 Sve smo jako nestrpljive.🙈
    Perjezuto nadam se da je aspiracija dobro prošla! 🤗🤞🍀

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Mimizmimi
    18. Siječanj 2023. 11:40

MalaG ne znam kad je ET, sutra će me nazvat pa ćemo se dogovorit, tak su rekli😊 Ja isto ne bi kuglala, odi pa navijaj 😌 al javit će ti se sigurno još neko sa savjetima

🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
    Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
    9/22 biokem.
    Pokusavamo: 6/21
    Poliklinika IVF
    12/22 IUI 👎
    1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
    7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
    8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni

Kacusha
    18. Siječanj 2023. 12:04

Lightblue mogu misliti koje trostruko iznenadenje 😂😂😂 Samo polako dok se dojmovi slegnu, tako su poticajne prirodne trudnoce i jos s obzirom na godine. Puse 🐤🐤🐤
    Mimizmimi dakle odlican rezultat i jos su se sve oplodile 🍀✨
    Perje sretno na aspiraciji 🌈🦄

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    18. Siječanj 2023. 12:04

MalaG sjedi i navijaj 👍✨

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Lightblue
    18. Siječanj 2023. 12:05

Cure hvala svima na ohrabrenju, danas sam malo mirnija ali još ne sjeda. Sretno svima koji čekaju aspiraciju ali bome i FET/ET a najviše sreće PUPO-icama

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

MalaG
    18. Siječanj 2023. 12:07

Hvala vam na savjetima, drage ženice.🥰❤️
    Tako sam i mislila napraviti, da. Problem je što nitko ne zna da smo u MPO pa je teško objasniti, ali reći ću da me ukočilo u vratu dok sam spavala pa da ne mogu igrati. Već sam ja sve isplanirala za svaki slučaj. 😅🙈

Također, htjela sam vam reći da u časopisu 'Život i (ne)plodnost br.3' ima dugačak intervju sa embriologicom sa KBC Zagreb i ima dosta korisnih i zanimljivih informacija. Topla preporuka ako koga zanima.🤗🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Cotton
    18. Siječanj 2023. 12:08

MalaG ja bih se slozila s Lucky. 
    Ja osobno nebi kuglala. Ipak ima opterecenja na cijelo tijelo. Kak bi rekli better safe than sorry 😁

Točkica 89
    18. Siječanj 2023. 12:45

Mala G ja se bas ne bih igrala s tim.. kugla je teska, a ti kao PUPO ne smijes nista sto je tesko.. maleni u busi su na 1. mjestu.. nesto izmisli najbolje zasto ne mozes.. ima uvijek puno razloga za izvuc se ako ne zelis da itko zna za MPO.. 💕💕💕

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.