Johica hebemu onda navijam da idući mj endo bude top 🤞 mazni jednu baklavu i za mene 🤤
Ana26 žao mi je zbog dodatnog stresa bitno da je bebica dobro ❤️❤️
Minek meni je uvijek menga kraj mj I ako sam tipa upisana u 4 mj idem s mengom krajem 3 mj ali prvo nazovi svoju kliniku pa vidi s njima 😁
Perjezuto sretnoooo 🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
P.s. Perjezuto Zagrebje uz tebe 🤗
Hvala, sam da znas rasplakala si me s ovim😇🍀🤞
Javi nam kak je u labos cim ti jave sutra🤞🎉🪄🙏💞
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Mimizmimi,
Super, samo odmaraj. Cekamo sutra vijesti sa tobom. 🤞🏼
MalaG,
Opusti se, razmisljaj pozitivno. Sad si PUPO i budi opustena. Bice to sve dobro. 🍀
Tikvica,
Drago mi je da dobro reagujes na terapiju. 😊
Kacusa,
Zelim ti brz oporavak! 😊
Perjezuto,
Drzim ti fige, javi se cim dodjes sebi. 🤞🏼🥰
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Bok cure, imam dvije nedoumice pa ako može savjet.
1. Nakon neuspješnog postupka odlučila sam još pojačati dodatke koje uzimam. Zadnjih 40 dana uzimam:
- Almagea Prenatal- Natural Weath Cink- Natural Wealth Vitamin D 1000- Vitality Ubiquinol (podigla sam dozu sa 100mg na 200mg)- Vitamin B- suhe smokve u maslinovom ulju
Da li bi ubacile još nešto?
2. Odlučila sam ponovno provjeritiTSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG, FSH, D-vitamin, željezo i feritin. Poslala sam uputnicu na VV, rekli su mi da dođem prvi dan ciklusa.
E sad meni je prvi dan ciklusa bio jučer, počela sam s Logestom za kojeg mi je doktor rekao da uzimam bez prestanka dok ne počnemo s protokolom.
Je li moguće izmjeriti spolne hormone i u nekoj fazi ciklusa?
Prošli put mi je TSH bio 3,23 pa me najviše zanima koliki je sad i trebam li nešto raditi po pitanju toga.
Ćufta od svega sto si nabrojala ja sam jedino FSH morala vadit 2.-4.dan ciklusa i progesteron 21.dan ciklusa. A hormone stitnjace vadim bilo koji dan. Tako da realno nije ti kasno fsh izvadit ni sutra, prekosutra🤷🏻♀️
Od suplemenata ja pijem : folacin 5 mg, ubiqunol 200 mg, omega 3, vitamin C, 1 x tjedno d vital od 25 0000, dheu 3 x 25 mg (uz provjeru prije kolika ti je dhea), gynositol 2 vrecice dnevno. Sve navedeno po preporuci svog mpo doktora🤷🏻♀️
A koji je recept sa suhim smokvama? Jos to nisam probala😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Bok cure, imam dvije nedoumice pa ako može savjet.
1. Nakon neuspješnog postupka odlučila sam još pojačati dodatke koje uzimam. Zadnjih 40 dana uzimam:
- Almagea Prenatal- Natural Weath Cink- Natural Wealth Vitamin D 1000- Vitality Ubiquinol (podigla sam dozu sa 100mg na 200mg)- Vitamin B- suhe smokve u maslinovom ulju
Da li bi ubacile još nešto?
2. Odlučila sam ponovno provjeritiTSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG, FSH, D-vitamin, željezo i feritin. Poslala sam uputnicu na VV, rekli su mi da dođem prvi dan ciklusa.
E sad meni je prvi dan ciklusa bio jučer, počela sam s Logestom za kojeg mi je doktor rekao da uzimam bez prestanka dok ne počnemo s protokolom.
Je li moguće izmjeriti spolne hormone i u nekoj fazi ciklusa?
Prošli put mi je TSH bio 3,23 pa me najviše zanima koliki je sad i trebam li nešto raditi po pitanju toga.Ćufta od svega sto si nabrojala ja sam jedino FSH morala vadit 2.-4.dan ciklusa i progesteron 21.dan ciklusa. A hormone stitnjace vadim bilo koji dan. Tako da realno nije ti kasno fsh izvadit ni sutra, prekosutra🤷🏻♀️
Od suplemenata ja pijem : folacin 5 mg, ubiqunol 200 mg, omega 3, vitamin C, 1 x tjedno d vital od 25 0000, dheu 3 x 25 mg (uz provjeru prije kolika ti je dhea), gynositol 2 vrecice dnevno. Sve navedeno po preporuci svog mpo doktora🤷🏻♀️
A koji je recept sa suhim smokvama? Jos to nisam probala😂
Mislim da su smokve u maslinovom ulju za žene sa endometriozom 😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Johica pojedi baklavu i za mene! 🐽 Držim fige da će idući ciklus endometrij više surađivati.🤞🍀🥰
Mimizmimi hvala ti!🥰🤞🍀 I ja držim tebi fige za što bolji rezultat oplođenih!🤞🤞🍀🍀
Eva žao mi je zbog komplikacija.🥺 Nadam se da će na kraju sve izaći na dobro! 🤞🍀❤️❤️❤️ Šaljem ti hug podrške!🤗
Sani rekla bih da da. 😁
Ana žao mi je i radi tvojih komplikacija. 🥺Nadam se da se to smirilo i da se neće ponavljati. 🤞🍀🙏 Hvala ti na dobrim željama. 🥰🤞🤞
Perjezuto sretno sutra!🤞🍀
Luna hvala ti puno!🥰🤗🤞🍀 Jesi li ti dobila više informacija vezanih za svoje embrije?🙈🤞
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Uh žene, baš ste se raspisale, nisam stigla sve pročitati. Sretno svima koji su trenutno u postupku i iščekivanju rezultata.
Baš je težak ovaj naš put. I ja sam mislila samo da mi je vidjeti plus na testu, ali nažalost tu brigama nije ni blizu kraj.
Ana, Eva i Lala vas posebno pratim jer smo otprilike u isto vrijeme dobile pozitivan test pa me naravno zanima kako ste.
Eva žao mi je da prolaziš kroz to. Želim od srca da ipak sve završi dobro. Miruj i misli pozitivno. Voljela bi da imam i neki pametniji i korisniji savjet, ali nažalost nemam.
Ana super da je sve dobro na ultrazvuku i da se radi samo o hematomu. Iako vjerujem da si se jako istresirala s obzirom na sve što si dosada već prošla. Drži se.
Lala ja sam dobro, fizički. Psihički me dosta obuzimaju crne misli da će nešto poći po krivu pogotovo kad vidim što su mnoge od nas tu već prošle. Pokušavam misliti pozitivne misli i ići dan po dan. Do sljedećeg ultrazvuka... Nemam nekih velikih trudničkih simptoma i tegoba pa me i to muči...
Kako si ti?
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Cure hvala podršci, ostaje samo nadati se najboljem ❤️
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Eva heparin nece pomoći ako do spontanog dolazi zbog kromosomske greške, što je inače najčešći uzrok spontanih, do problema sa trombozom dolazi u kasnijim tjednima. Stvarno mi je žao što se sekiraš, znam da ti je teško ali probaj biti optimistična, stres ti sad može samo još više škoditi. Molit ćemo se da za 7 dana bude sve uredu 🙏❤️.
Ćufta tsh se može vaditi bilo koji dan u ciklusu samo moraš biti na tašte, a za vitamin D I feritin je obavezna pauza od 10tak dana od suplementacije istih, jer nećeš dobiti realne rezultate. Dok se spolni hormoni vade isključivo 2-5dc, a progesteron 7dno.
Od suplemenata ubaci još Mg, i vitamin E, a u prehranu uvedi i svježi posni sir u kombinaciji sa friško mljevenim lanenim sjemenkama, to preporučuju cure sa niskim amh, ubaci još I konopljine sjemenke u svakodnevnu prehranu.
Makarska ahaa, sad ima smisla ako su joj doktori tako rekli, ali bi onda oni trebali naći rješenje za njen problem, lprs se izvodi u svakoj bolnici 🤔, ja sam operirala jajovode u Petrovoj recimo. Tebi čestitke 🤗
Ana žao mi je zbog krvarenja, zaista nikad mira i uživanja u trudnoći, nadam se da je to to od stresova, drži se 🤗😘
Hvala 🤗 , je nasli su rjesenje kad se Petrova obnovi 2024 ,ako to i tada bude 🤦♀️ ...pa ona trazi ko to jos radi na taj nacin da ne ceka toliko,jer danas je dosla gori jer je dobila poziv od njih a na kraju joj to ne mogu raditi,nego su joj rekli tek kad se obnovi i otvori ponovo... stvarno su ocajni
Eva heparin nece pomoći ako do spontanog dolazi zbog kromosomske greške, što je inače najčešći uzrok spontanih, do problema sa trombozom dolazi u kasnijim tjednima. Stvarno mi je žao što se sekiraš, znam da ti je teško ali probaj biti optimistična, stres ti sad može samo još više škoditi. Molit ćemo se da za 7 dana bude sve uredu 🙏❤️.
Ćufta tsh se može vaditi bilo koji dan u ciklusu samo moraš biti na tašte, a za vitamin D I feritin je obavezna pauza od 10tak dana od suplementacije istih, jer nećeš dobiti realne rezultate. Dok se spolni hormoni vade isključivo 2-5dc, a progesteron 7dno.
Od suplemenata ubaci još Mg, i vitamin E, a u prehranu uvedi i svježi posni sir u kombinaciji sa friško mljevenim lanenim sjemenkama, to preporučuju cure sa niskim amh, ubaci još I konopljine sjemenke u svakodnevnu prehranu.
Makarska ahaa, sad ima smisla ako su joj doktori tako rekli, ali bi onda oni trebali naći rješenje za njen problem, lprs se izvodi u svakoj bolnici 🤔, ja sam operirala jajovode u Petrovoj recimo. Tebi čestitke 🤗
Ana žao mi je zbog krvarenja, zaista nikad mira i uživanja u trudnoći, nadam se da je to to od stresova, drži se 🤗😘
Hvala 🤗 , je nasli su rjesenje kad se Petrova obnovi 2024 ,ako to i tada bude 🤦♀️ …pa ona trazi ko to jos radi na taj nacin da ne ceka toliko,jer danas je dosla gori jer je dobila poziv od njih a na kraju joj to ne mogu raditi,nego su joj rekli tek kad se obnovi i otvori ponovo… stvarno su ocajni
A da vidi u sklopu Sv Duha ili Vinogradske mislim i oni imaju mpo odjel i ginekologiju možda bi joj i oni mogli obaviti lpsc 🤞
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji