Lightblue kad sam pročitala tvoj potpis i ovo danas.. joj… suze su mi krenule na oci.. svaki put me prođe tako neki prekrasan osjecaj kad cujem ovakve rasplete, nenadane, a opet tako prezasluzene.. ajme.. zelim svu srecu tvojim ❤️❤️❤️.
Mala G sad si PUPO.. stvarno drzim 🤞 da se malene mrvice prime.. 💕💕💕
Luna javi kada saznas koliko ima smrzlića, bas me zanima jesam li bila u pravu da ce ih biti.. 🤞
Evaznam da je tesko to cuti, ali jos nije sve izgubljeno.. mozda maleno srce za tjedan dana prokuca svom snagom.. iskreno se nadam tome.. 💖
Cure koje imaju bilo što sutra žel vam sreću.. 🍀
Sutra cu nadam se znati da li cu imati smrzlica. 🙏🏽
Nadam se da ce se izboriti. Stela me je strecnula juce napisavsi da od treceg dana sve zavisi od spermica.
Nisam ja napisala 🤣🤣🙈 ali inače tako kažu embriolozi do trećeg dana gura jajna stanica a kasnije spermići, bit će sve super ipak oni biraju najbolje 🤭🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lightblue kad sam pročitala tvoj potpis i ovo danas.. joj… suze su mi krenule na oci.. svaki put me prođe tako neki prekrasan osjecaj kad cujem ovakve rasplete, nenadane, a opet tako prezasluzene.. ajme.. zelim svu srecu tvojim ❤️❤️❤️.
Luna javi kada saznas koliko ima smrzlića, bas me zanima jesam li bila u pravu da ce ih biti.. 🤞
Evaznam da je tesko to cuti, ali jos nije sve izgubljeno.. mozda maleno srce za tjedan dana prokuca svom snagom.. iskreno se nadam tome.. 💖
Nadam se da ce se izboriti. Stela me je strecnula juce napisavsi da od treceg dana sve zavisi od spermica.
Nisam ja napisala 🤣🤣🙈 ali inače tako kažu embriolozi do trećeg dana gura jajna stanica a kasnije spermići, bit će sve super ipak oni biraju najbolje 🤭🤗
Sad me utjesi nakon sto si me stresnula. 🤣🤣🤣
Vise mi nije ni dugo cekati, jer sam inace nestrpljiva, nego mi je samo da sve bude ok. Cak ih necu ja zvati, sacekacu da me nazovu.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Vise mi nije ni dugo cekati, jer sam inace nestrpljiva, nego mi je samo da sve bude ok. Cak ih necu ja zvati, sacekacu da me nazovu.
Koja si ti dobrica ja sam bila sva na iglama sreća pa je embriologica ispoštovala dog rekla je u 10 će me zvati i tako je i bilo ali da nije u 10,00 nazvala zvala bi ja sama 🤣🤣🤣🤣
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hvala cure i kako je Stela_M rekla još mi je pomutnja u glavi i ne preostaje ništa već dan po dan.
Tako je, znam da te strah zbog prve trudnoće i svih komplikacija ali iz svoje kože ne možeš van, držim 🤞🤞 da te do kraja prat uredna trudnoća ❤️❤️❤️
P.s jel muž u šoku 😁🙈
Eno muža planira kako proširit kuću 🤦♀️,planirali smo jedno, nadali se dvoje ali troje .... Nek su živi i zdravi pa ćemo redom rješavati šta nas strefi.
Ali zato je reko da bi sad išao u Vinogradsku i "onim glupim dr" ugurat nalaz spermiograma u guzicu i oligo i svašta nešto. Ponosan na sebe do neba 😂
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Hvala cure i kako je Stela_M rekla još mi je pomutnja u glavi i ne preostaje ništa već dan po dan.
Tako je, znam da te strah zbog prve trudnoće i svih komplikacija ali iz svoje kože ne možeš van, držim 🤞🤞 da te do kraja prat uredna trudnoća ❤️❤️❤️
P.s jel muž u šoku 😁🙈
Eno muža planira kako proširit kuću 🤦♀️,planirali smo jedno, nadali se dvoje ali troje …. Nek su živi i zdravi pa ćemo redom rješavati šta nas strefi.
Ali zato je reko da bi sad išao u Vinogradsku i "onim glupim dr" ugurat nalaz spermiograma u guzicu i oligo i svašta nešto. Ponosan na sebe do neba 😂
🤣🤣🤣🤣 hahahahaha e je si me nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣 a muški i plivači znaš da je to njima ponos 🤭😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Koja si ti dobrica ja sam bila sva na iglama sreća pa je embriologica ispoštovala dog rekla je u 10 će me zvati i tako je i bilo ali da nije u 10,00 nazvala zvala bi ja sama 🤣🤣🤣🤣
Ne pomamljuj me. 🤣
Taman sam odlucila da ne budem nestrpljiva.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
P.s jel muž u šoku 😁🙈
Eno muža planira kako proširit kuću 🤦♀️,planirali smo jedno, nadali se dvoje ali troje …. Nek su živi i zdravi pa ćemo redom rješavati šta nas strefi.
😂😂😂😂
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Uh žene, baš ste se raspisale, nisam stigla sve pročitati. Sretno svima koji su trenutno u postupku i iščekivanju rezultata.
Baš je težak ovaj naš put. I ja sam mislila samo da mi je vidjeti plus na testu, ali nažalost tu brigama nije ni blizu kraj.
Ana, Eva i Lala vas posebno pratim jer smo otprilike u isto vrijeme dobile pozitivan test pa me naravno zanima kako ste.
Eva žao mi je da prolaziš kroz to. Želim od srca da ipak sve završi dobro. Miruj i misli pozitivno. Voljela bi da imam i neki pametniji i korisniji savjet, ali nažalost nemam.
Ana super da je sve dobro na ultrazvuku i da se radi samo o hematomu. Iako vjerujem da si se jako istresirala s obzirom na sve što si dosada već prošla. Drži se.
Lala ja sam dobro, fizički. Psihički me dosta obuzimaju crne misli da će nešto poći po krivu pogotovo kad vidim što su mnoge od nas tu već prošle. Pokušavam misliti pozitivne misli i ići dan po dan. Do sljedećeg ultrazvuka… Nemam nekih velikih trudničkih simptoma i tegoba pa me i to muči…
Kako si ti?
Eva tu smo za tebe kakogod bude, ne mogu ni zamislit kakvo je to sad iscekivanje..probaj si cim vise ispuniti dane i ne misliti.
Ana to je sad kraj "losim" događajima u trudnoci ;)
Mimica kuzim. Pogotovo ovo za simptome.. ja sam mislila da sam luda 😅 evo dns mi bilo malo zlo od previse masnog i sve se ponadala da su mucnine 🤣 normalne trudnice nas vjerojatno u tri zivota nebi razumjele 🤣🤣
Ja sam danas radila kineza, cist da vidim crticu opet. Eto ti odgovor kako sam 😄 nemrem docekat taj uzv u petak.
Super vijest je da i muz moze ici samnom na pregled, jer mi je frendica rekla da njen socijalni gin nije pustio muza ni na jedan pregled pa sam se vec bila pozdravila s tim..
Ja u dubini sebe vjerujem da je sve ok, al naravno da zelim potvrdu. 💓
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
P.s jel muž u šoku 😁🙈
Čestitam, ovo su predivne vijesti. ❤️❤️❤️ Mogu si misliti koji šok. Ništa muž odmah mora kat još jedan dići. Ali koliko vidim nalaz je zadnji bio normo( kako stoji u potpisu). Ali vidim da je dosta godina između dva nalaza prošlo.
Koliko vidim svašta si do sada prošla ali imate dijete 11 skoro 12 godina.
Želim ti svu sreću i da bebe lijepo rastu i da sve bude u redu. 🙏🙏🤞🤞
Nalaz je normo ali kod svake AIH je bio oligo i "namučili " su se da nađu dobre.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Evo preporuka za strije i njegu u trudnoci
Od bazalnih maslaca i ulja bi ti preporucila mjesavinu ili samostalno ulje badema, marelica, sljiva divno mirisi, avokado i divlja ruza(ako si mozes priustiti) takoder mozes i shea maslac koristiti ili otopiti 1:1 sa bilokojim od navedenih ulja.
Takoder bi ti preporucila prvo nanjeti hidratantni sloj aloe vera gel ili hyaluron gel od 250ml od Deciema on je savrsen sa sve od glave od pete pa onda ulje ili maslace da "zakljucaju" hidrataciju.
Inace sam fitoaromaterapetu i formulator po struci pa pitaj ako te bilosta zanima oko kozmetike
Cestitam na bebicama i zelim ti uzivanje u trudnoci🤞🍀❣️
Hvala na savjetu definitivno cu isprobati sve sto si navela, jer otkad znam zase imam osjetljivu i problematicnu kozu. Od puberteta muku mucim sa strijama, svrabezom, uraslim dlakama, nakit gotovo da i nemogu nosit izaziva iritaciju i upalu kao i sminka, i uzadnje dvije godine moram ici na redovne preglede mladeza i otklanjanje jer im se broj stalno uvecava (od sunca bjezim ko vrag od tamjana cijeli svoj zivot) Radila testove na alergije, gluten i sve druge bolesti ali hvala bogu sve uredu.. Otkad mi je otkriven POCS i bolest stitnjace sad se pozivaju na to i genetiku i imuloski sustav i prakticki da se nista ne moze napraviti, osim da izbjegavam ono sto primjetim da mi smeta...
👩🦰 33 hashimoto,čvor na štitnoj, PCOS,dijabetes tip 2
🧔39 loš spermiogram
15.7.21 prvi ICSI 8🥚➡️3 blasto ➡️ blasto2➡️ beta❌
17.8.21 FET 1 blasto➡️ ❌
29.10.21. 2ICSI 36🥚➡️ 9blasto➡️3.11 transfer2blasto➡️miss ab
12.4.22 FET2blasto➡️ beta❌
26.8.22 FET 2blasto➡️beta❌
24.10.22 FET 2blasto 3.11 beta 573 ❤️❤️
18.5.23. 2 preljepe curice ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji