KukurbitaPepo cijena ovisi o tome koliko ti je potrebno lijekova za stimulaciju jer svaki od njh se plaća kad ideš privatno.. meni su oba postupka došla cca 26.000,00 kn.. vjerujem da je sada sve poskupilo zbog stanja sa kunama i eurima.. znaci kada se zbroje svi ultrazvuci, lijekovi i aspiracija.. sretno.. 💖
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Perjezuto držim 🤞🤞 za dobar party u labosu 😊🤗 btw nemoj gledati to na taj način ti si zdrava a on nije, a što da je obrnuto, kao što je meni recimo, morate jedno drugom biti podrška stisnuti zube i zajedno se boriti druge nema, a od tog uzorka koliko je uspio dati ma mora biti sedam tvrdoglavih i snažnih plivača 😊🤭🤗❤️ btw sve nas je strah imale 2 js ili 12 jer nitko ne zna što nas čeka nakon tih prokletih pet dana 😏🤷♀️
P.s. kako si mu zaprijetila bit će tu i više plivača 🤣😁
MalaG 🤗❤️❤️
Luna koristila sam ja Dostinex 5 dana zbog povećanih jajnika i nešto slobodne tekućine i kada ga piješ ne smiješ voziti auto dosta baca na spavanje 🤣
KakurbitaPepo koliko su cure pričale ono od 20 000 pa do 35 000 kn ovisno o dijagnozi itd ali ajmo reci da je neka cijena tu otprilike 🤷♀️😏
Meni su prepisali 8 dana da ih pijem.
Poslednja tri dana uzimam ga uvece, ali budem ujutru pospana.
Ja sam ga tijekom dana uzimala, sve je to procjena dr kolilo ćeš ga uzimati, ja sam svakako išla na uzv čim su se jajnici smirili i tekućina se povukla nije bilo potrebe da ga više pijem😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Oh. Ne znam uopce kako zapoceti, u kojem smjeru krenuti…. Citam forum neka 2 tjedna vec, pokusavam prikupiti informacije, educirati se, vidjeti koje su opcije…. Krajem 2022 docekao nas hladan tus, muz radio spermiogram-dijagnoza oligoasthenozoospermija, ja AMH2.7pmol/L.. Nismo dugo pokusavali, od ljeta 2022 tek ali meni je postalo sumnjivo jer smo pratili ovulaciju LH trakicama, imali ciljane odnose i ..corak. Vec a temelju ovih nepotpunih nalaza receno nam je da ne mozemo prirodnim putem zaceti tj sanse su vrlo vrlo male. Ja, naravno, necu odustati, statisticki uvijek postoje iznimke i nadam se da bi upravo mi mogli biti onih 0.0001%… U svakom slucaju. ceka nas neki oblik MPO, i uskoro jos dodatne analize i pregledi prije postupka.
OK, prozvakali smo to zadnja 3 tjedna, i sad, evo skupih nekog okvirnog znanja o postupku, ne osjecam se vise kao pala s Marsa. Vecina cura ovjde vec je u postupku i zna kako izgleda proces od sakupljanja nalaza, preko sutanja hormonima, prvog ciklusa aspiracije pa sve do ET. Ja nekako imam okvirnu sliku… Ne plasim se nicega sto me ceka, medutim ima jedan veliki za*eb u nasoj trenutnoj situaciji- muz od 9.mj radi u Briselu a ja sam na relaciji Brisel-Zagreb, (prijevljena u RH jos uvijek) s tim da sam vise u Briselu nego u Zg. I evidentno je da cemo preseliti u Brisel na duze od rujna 2023. jer se upravo otvorila prilika za to…. I ja sad vise nisam pametna da li da ista zapocinjem u Zagrebu jer pojma nemam je li bi ulovila i jedan ET do ljeta racnajuci da cemo konacne nalaze imati oko Uskrsa i tek tada moci na prve konzultacije na humanu repordukciju…A onda, ako se odjavim iz RH, onda opet sve iz pocetaka u Briselu… Ajme, muka… Iscitavanjem poruka vidjela sam da jedna od nas ovdje takoder zivi u Briselu pa ako procita poruku, molila bih da mi se javi. Pokusavam shvatiti kako zdravstvo tu funkconira ali vise sam pogubljena nego sto mi se slaze mozaik u glavi… Toliko za sada, sretno svim curama, puno srece zelim svima💕
Pozdrav, nisam iz Brussels, ali sam bila tamo na postupku, mi imamo problem sa kromosomima, tj.ja i imam približno nizak AMH kao i ti. Sve nalaze sam vadila kod nas i prvi dio postupka (uzv) sam radila kod nas. Tamo samo punkciju i transfer. Probaj kontaktirati kliniku UZ Brussel i objasni situaciju pa vidi što će ti savjetovati.
Hvala na savjetu,pisat ću im.
Lijepi pozdrav, evo ja živim u Belgiji gotovo tri godine,, možda ti mogu pomoći. Upravo sam bila u trećem procesu u Brussel - Jette, prije toga sam imala dva procesa u Brugge.. Velika je razlika, toplo preporučam Brussel (Jette). E sad što se tiče zdravstva, moraš biti najmanje 9 mj.u osiguranju da bi stekla pravo na potpomognutu (npr. CM-osiguranje),
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Lijepi pozdrav, evo ja živim u Belgiji gotovo tri godine,, možda ti mogu pomoći. Upravo sam bila u trećem procesu u Brussel - Jette, prije toga sam imala dva procesa u Brugge.. Velika je razlika, toplo preporučam Brussel (Jette). E sad što se tiče zdravstva, moraš biti najmanje 9 mj.u osiguranju da bi stekla pravo na potpomognutu (npr. CM-osiguranje),
Ja bi imala pitanje za Belgiju,ako mogu na mail ?ako ti nije problem.😉
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Naravno draga, ne znam niti ja puno (još uvijek učim i snalazim se 😉) što znam pomoći ću... 🙂
👰42, 🤵51,amh0.25
Oh. Ne znam uopce kako zapoceti, u kojem smjeru krenuti…. Citam forum neka 2 tjedna vec, pokusavam prikupiti informacije, educirati se, vidjeti koje su opcije…. Krajem 2022 docekao nas hladan tus, muz radio spermiogram-dijagnoza oligoasthenozoospermija, ja AMH2.7pmol/L.. Nismo dugo pokusavali, od ljeta 2022 tek ali meni je postalo sumnjivo jer smo pratili ovulaciju LH trakicama, imali ciljane odnose i ..corak. Vec a temelju ovih nepotpunih nalaza receno nam je da ne mozemo prirodnim putem zaceti tj sanse su vrlo vrlo male. Ja, naravno, necu odustati, statisticki uvijek postoje iznimke i nadam se da bi upravo mi mogli biti onih 0.0001%…
Pozdrav, nisam iz Brussels, ali sam bila tamo na postupku, mi imamo problem sa kromosomima, tj.ja i imam približno nizak AMH kao i ti. Sve nalaze sam vadila kod nas i prvi dio postupka (uzv) sam radila kod nas. Tamo samo punkciju i transfer. Probaj kontaktirati kliniku UZ Brussel i objasni situaciju pa vidi što će ti savjetovati.
Kukurbitapepo neka ti bude sretno pa da uspiješ i prirodno dok ideš na MPO.
Lemon jeste radili PGD zbog problema s kromosomima?
Mi jesmo ,ali u Pragu,sad se mislim za idući put šta bi...
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Naravno draga, ne znam niti ja puno (još uvijek učim i snalazim se 😉) što znam pomoći ću… 🙂
Moj mail ti je martinamerc222@gmail.com
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Htjela bih pozdraviti sve cure, ispričavam se što sam ovako uletjela nakon dosta vremena. Čestitam curama koje su se ostvarile, a koje nisu želim svu sreću 💕
👰42, 🤵51,amh0.25
Stelice nikako se javiti i pohvatati sve. Preletim tu i tamo, ali baš ste aktivne pa sam se izgubila. 😅 Ali nisam ja zabušavala da se zna. 🤭 Taman smo odradili moj dragi i ja paketić pretraga. Većina je ok, ali inzulin nakon 2 h je niži od intervala. Mužu samo 22, a meni 108. Donja granica je 132. A glukoza oboma ok. I jedino što još odskače je FSH kod muža koji je 24 što je dosta više od 12. Vitamin D ima prostora za napredak i vrti se oko 70. Željezo mi je 25, a feritin 30 pa ne znam bi li opet krenula s Kenduralom. Još nisam nosila nalaze jer čekamo kariogram. Eto malo update od mene. 🤗
Mala G sretnoooo!!!🤞😘❤️ To sam uspjela uhvatiti.
I ostalima želim puno sreće. Pišem kad pohvatam da se ne naljutite. Puse svima 😘😘😘
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji