Rita sexas li se?? 😂Ja još neBio neki stidljivi pokusaj
a sanjala sam seks.. u stvarnosti nas je jos oboje strah
Koliko si ti sad tnedana, ja mislim da neću do sljedećeg uzv koji je sa 16 tjedana. Bojim se vip koja je to bolest al jebiga bojim se da ću od orgazma dobit spontani zbog kontrakcija jer sam čitala da nakon orgazma sutrana ženu više je znao bolit trbuh. Dnas me dosta probada kakos e rasteže i mislim se dobro da se nisam sexala jer bi mislila da sam neko sranje napravila. Mada nam je doktor dao zeleno svjetlo kao nježno al mislim se ja rođo bude li shit ja sam ta koja mora opet na ivf ne ti.
Divna, e to je to, 6 tjedan i počinje… Ja se tješim da je to znak da je sve ok, jedini znak koji imamo između pregleda.
Monkica, ja mislim da je do kraja 12 tjedna 1.tromjesečje, od 13. drugo, ali to nije stručno mišljenje, nego interpretacija interneta. Navodno je bolje u 13. tjednu već sa simptomima. Ti nisi imala mučnine? Ja imam mučninu, ali traje cijeli dan, lakše mi je ako jedem, ali je i dalje prisutna. Umorna sam strašno, sad sam spavala jedno 3 sata popodne nakon kaj sam skuhala ručak. Napuhana i konstipirana 🤪 od tud taj osjećaj bolesti.
Mrvica, nadam se da te ipak neće cijelu trudnoću pratiti mučnine. Korona je nadam se bez nekih većih simptoma. Pretpostavljam ako kuhaš da si ok.
Ja sam kao gore opisano. Prestala me je jedino pratiti velika anksioznost oko bebe, jer pretpostavljam da svi ti simptomi znače da je sve ok. Moram uvesti svakodnevne šetnje u rutinu, jer sam sad već predugo doma od posla, a to mi je bila jedina fizička aktivnost u danu. A baš sad su počele kiše 🤦
Da super sam sta se tiče korone jedva čekam vani definitivno treba ići šetat nije dobro za nas da ležimo a i bolje ćemo se osjećat
Mrvica bolje si ? Drago mi je 😘😘😘
Kao zmaj 😎 jedva cekam da ides na pregled opila bi se da nisam trudna al siti cu te se kad rodim 🥂🥂
Miss_Ivy,Monkica24 ,Peanut ,Divna,Mrvica72, Leky,Nika302
Curke 1.tromjesečje, kako ste ovaj tjedan?
Ja se ne sjećam kad sam se bolesnije osjećala 🤦 ali to je dobra bolest ☺️
Domleon, zaboravila sam pitati, jesi ti bila na HSG-u ili su ti samo krivo dijagnozu postavili za jajovode? 🤦
Bila i na hsg pretrazi i hycos obje dokazuje (ne)prohodnost jajovoda.corona i lijekovi ovih mj za stim valjda ih odcepili ili nisu dobro izveli te dvije pretrage 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈🙉🙊ugl doktor kaze 100% prirodna trudnoca bez dvojbi🙆♀️🤷♀️
Eh, meni je prije par godina dr.Kos rekao da taj HSG zna odčepiti žena jajovode ,kao propuše ih. Navodno dosta žena sa začepljenim jajovodima nakon toga ostale trudne. Ja sam se za to spremala isto za desni jajovod, ali sam prije toga opet ostala trudna, pa nije bilo potrebe.
Ja sam radila prvo hgg pa sljedeci dan hycos (jedna pretraga bolnija od druge) do te mjere da sam pod poluanestezijom rodala krvave suze od bola, neprohodnost utvrdena obostrana 100%(?!) Rezultat u potpisu (8300beta 🤷♀️)🙊
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Monkica, do kraja 12 tjedna. Od početka 13 tjedna slijedi drugi trimestar
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Divna, e to je to, 6 tjedan i počinje… Ja se tješim da je to znak da je sve ok, jedini znak koji imamo između pregleda.
Monkica, ja mislim da je do kraja 12 tjedna 1.tromjesečje, od 13. drugo, ali to nije stručno mišljenje, nego interpretacija interneta. Navodno je bolje u 13. tjednu već sa simptomima. Ti nisi imala mučnine? Ja imam mučninu, ali traje cijeli dan, lakše mi je ako jedem, ali je i dalje prisutna. Umorna sam strašno, sad sam spavala jedno 3 sata popodne nakon kaj sam skuhala ručak. Napuhana i konstipirana 🤪 od tud taj osjećaj bolesti.
Mrvica, nadam se da te ipak neće cijelu trudnoću pratiti mučnine. Korona je nadam se bez nekih većih simptoma. Pretpostavljam ako kuhaš da si ok.
Ja sam kao gore opisano. Prestala me je jedino pratiti velika anksioznost oko bebe, jer pretpostavljam da svi ti simptomi znače da je sve ok. Moram uvesti svakodnevne šetnje u rutinu, jer sam sad već predugo doma od posla, a to mi je bila jedina fizička aktivnost u danu. A baš sad su počele kiše 🤦
Da super sam sta se tiče korone jedva čekam vani definitivno treba ići šetat nije dobro za nas da ležimo a i bolje ćemo se osjećat
Kao zmaj 😎 jedva cekam da ides na pregled opila bi se da nisam trudna al siti cu te se kad rodim 🥂🥂
Kraljice 👸 za 7 dana na uzv da cujem srceko 💖💖💖
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Budemo skupa nazdravile ako nista preko kamere a casom vode 🤣🤣🤣🤣
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Domleon, zaboravila sam pitati, jesi ti bila na HSG-u ili su ti samo krivo dijagnozu postavili za jajovode? 🤦
Bila i na hsg pretrazi i hycos obje dokazuje (ne)prohodnost jajovoda.corona i lijekovi ovih mj za stim valjda ih odcepili ili nisu dobro izveli te dvije pretrage 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈🙉🙊ugl doktor kaze 100% prirodna trudnoca bez dvojbi🙆♀️🤷♀️
Eh, meni je prije par godina dr.Kos rekao da taj HSG zna odčepiti žena jajovode ,kao propuše ih. Navodno dosta žena sa začepljenim jajovodima nakon toga ostale trudne. Ja sam se za to spremala isto za desni jajovod, ali sam prije toga opet ostala trudna, pa nije bilo potrebe.
Ja sam radila prvo hgg pa sljedeci dan hycos (jedna pretraga bolnija od druge) do te mjere da sam pod poluanestezijom rodala krvave suze od bola, neprohodnost utvrdena obostrana 100%(?!) Rezultat u potpisu (8300beta 🤷♀️)🙊
Kako god bilo, to je ili jedan jako spretan embrij (bravo za njega!!) il' ovak kako veliš-korona ih odčepila. U svakom slučaju, velika sreća ☺️ ja kad sam čitala samo sam si zamišljala kako je taj pozivan test morao biti za tebe- čudo i skakanje do stropa 😁
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Kako god bilo, to je ili jedan jako spretan embrij (bravo za njega!!) il' ovak kako veliš-korona ih odčepila. U svakom slučaju, velika sreća ☺️ ja kad sam čitala samo sam si zamišljala kako je taj pozivan test morao biti za tebe- čudo i skakanje do stropa 😁
Pa prvo sam zinula onda sam se pocela trest i hodat gore dolje pa uzela tel da muza nazovem pa mi je pao iz ruke pa sam sjela pa sam ustala pa sam🤯🤯🤯hahhaha LUDI MILOJKO 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣UGL DOBRO DA MALI NIJE BIO DIMA UPLASIO BI SE 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣pa salu na stranu mozes zamislit kako sam se osjecala nakon 7 godina minusa i bjelina na testu bas u ovom trenutku s POTVRDENOM DIJAG NEPROHODNOSTI???LUDILO UGLAVNOM AL SAD SE VISE NE BOJIM 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Domleon jos jednom cestitke, uzivaj 😍😍
Mashkica PUPOoo 🤞🤞❤ sretno 😘😘
Rainbow hope saljem zagrljaj ❤❤
Cure koje su imale vanmatericnu, koliko dana vam je trajalo krvarenje?
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Znam da je moja mama odozgore poslala najljepsi Boz poklon a znamp da je put do raja dug pa je poklon stigao s malim zakasnjenje pid bor 🕯🙏👼
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji