DomLeon ne mogu da verujem, ja ponekad uđem da vidim ima li te, znam da si imala koronu, kad ono Bum 💥. Svaka cast, bas mi je drago. Sa srećom tebi i ostalim trudnicama i čekalicama. Pozdrav svima Nikita, Ančii ostale cure ❤️. Ja cekam rezultate kariotipa, do tad se zabavljam sa urologom 💊🤦♀️
Kasni i meni 3 dana ali nisam ja te sreće a i test je 0️⃣⚪❌
Bas te nije dugo bilo pitala sam se gdje si a nikako do tebe,i ja sam ostala u najmanju ruku paf nisam vjerovala s mojom dijagnozom ,korona nema stresa koji mi se nije zaredao al nakon 8 dana kasnjenja nagovorili su me na test koji je u roku 3 sek ispao onako a beta taj dan 8300 (?!?!) Uglavnom sretna sam i jos svarujem 🤭
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
SeniRemmus hvala ti puno na podršci i lijepom komentaru. Ja potpuno podržavam doktoricu i zahvalna sam što se srlja nego se maksimalno trudi da ovaj transfer uspije 💛, nadam se isto da s istim rezultatom.
Lila, Callista, Razumna 💛💛💛
Malo nas je ovaj tjedan očito sve ulovilo neko lošije raspoloženje, i to je potpuno normalno. Bitno je samo da ne potraje predugo. Mi nekad ni same nismo svjesne koliko smo jake, hrabre, neuništive, vidimo samo neuspjehe, a ne vidimo kako se kroz ove postupke gradimo kao osobe, puno empatičnije, snažnije. Jučer sam nakon otkazanog transfera razgovarala s psihologicom i ona mi je zapravo ukazala na to da ne cijenim dovoljno sve što sam postigla (npr. kad mi je izašla knjiga prošle godine nakon pobačaja, nisam to ni doživjela) i da mi se onda divi kako se ja nakon svega što mi se izdogađalo u zadnje tri godine (nije sve vezano uz ovu borbu) dignem za dva dana i guram dalje. Kaže mi: "Pa ti si se i danas nakon ove vijesti uspjela toliko puta nasmijati tijekom našeg razgovora, ni ne znaš koliko si snažna." Pišem vam sve to da malo jasnije pogledate na sve što ste postigle i što postižete i da si odate priznanje za to. Ok je biti loše, ali bitno je brzo se vratiti na tračnice. Kao što sam jučer rekla i psihologici, to je sve zato što odustajanje ne postoji u mojem rječniku, a koliko vas sve poznajem, ni u vašem. 💛💛💛💛
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Rainbow ljepo si to rekla 💜💜💜💜
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
DomLeon ne mogu da verujem, ja ponekad uđem da vidim ima li te, znam da si imala koronu, kad ono Bum 💥. Svaka cast, bas mi je drago. Sa srećom tebi i ostalim trudnicama i čekalicama. Pozdrav svima Nikita, Ančii ostale cure ❤️. Ja cekam rezultate kariotipa, do tad se zabavljam sa urologom 💊🤦♀️
Kasni i meni 3 dana ali nisam ja te sreće a i test je 0️⃣⚪❌
Bas te nije dugo bilo pitala sam se gdje si a nikako do tebe,i ja sam ostala u najmanju ruku paf nisam vjerovala s mojom dijagnozom ,korona nema stresa koji mi se nije zaredao al nakon 8 dana kasnjenja nagovorili su me na test koji je u roku 3 sek ispao onako a beta taj dan 8300 (?!?!) Uglavnom sretna sam i jos svarujem 🤭
I onda kazu stres najveci neprijatelj za trudnoću... 🤔
Ma kad se potrefi kvalitetna jajna stanica , nema tog neprijatelja da je odvrati od misije 😁
Moj je mail tvranes979@gmail.com javi se, bice mi drago
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Lila dobro nam došla i sto prije otišla na neke vedrije teme 🤗 ne znam odgvore na tvoja pitanja, ali
Lila dobro nam došla i još prije otišla na vedrije teme.
Znam kako ti je što se tiče vrtenja u krug… Moj obrambeni štit je posao, posao i još posla… Probleme guram pod debeli sloj posla….
Hvala ti ! :)
Kuzim te, i ja tako nekako funkcioniram, al vec sam pomalo na rubu. Zadnja epizoda - vanmatericna - me bas dotukla skroz.
Mislim da je svakako pozitivno i malo autosugestije - kuca ce ti kad tad biti puna! :) Kad ides na novi pokusaj?
Ja trenutno tesko nalazim distrakciju, volim svoj posao ali ga radim otkako sam zavrsila faks i imam ga u malom prstu, pa nije da me to bas zaokupi. Vise ga odradjujem.
Pobačaji, vanmaternicne nas baš dotuku. Tresla se brda rodio se niš (namjerno nisam napisala miš).
Prazne ruke i puno srce ljubavi koju nemaš kome dati. A ljubav treba teći. Ja sam trenutno jako skrta na ljubavi nedam je nikome. Psihologica mi je rekla da sam jako gruba prema sebi i da nemam milosti, ona bi da si nabavim psica jer volim pse i imam uvjete ali ja ne želim. Ne dopustam sreći da dođe do mene.
Rekla sam da ću uzeti psa za Božić 2023g, na što mi je Psihologica rekla : baš fino, tvoja kazna ima i rok koji se mora odsuziti.
Na novi pokušaj ću čim dobijem mjesecnicu.
Bila sam uvjerena da sam sad trudna ali sam jučer radila test i bio je negativan....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Divna, e to je to, 6 tjedan i počinje... Ja se tješim da je to znak da je sve ok, jedini znak koji imamo između pregleda.
Monkica, ja mislim da je do kraja 12 tjedna 1.tromjesečje, od 13. drugo, ali to nije stručno mišljenje, nego interpretacija interneta. Navodno je bolje u 13. tjednu već sa simptomima. Ti nisi imala mučnine? Ja imam mučninu, ali traje cijeli dan, lakše mi je ako jedem, ali je i dalje prisutna. Umorna sam strašno, sad sam spavala jedno 3 sata popodne nakon kaj sam skuhala ručak. Napuhana i konstipirana 🤪 od tud taj osjećaj bolesti.
Mrvica, nadam se da te ipak neće cijelu trudnoću pratiti mučnine. Korona je nadam se bez nekih većih simptoma. Pretpostavljam ako kuhaš da si ok.
Ja sam kao gore opisano. Prestala me je jedino pratiti velika anksioznost oko bebe, jer pretpostavljam da svi ti simptomi znače da je sve ok. Moram uvesti svakodnevne šetnje u rutinu, jer sam sad već predugo doma od posla, a to mi je bila jedina fizička aktivnost u danu. A baš sad su počele kiše 🤦
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Divna, e to je to, 6 tjedan i počinje… Ja se tješim da je to znak da je sve ok, jedini znak koji imamo između pregleda.
Monkica, ja mislim da je do kraja 12 tjedna 1.tromjesečje, od 13. drugo, ali to nije stručno mišljenje, nego interpretacija interneta. Navodno je bolje u 13. tjednu već sa simptomima. Ti nisi imala mučnine? Ja imam mučninu, ali traje cijeli dan, lakše mi je ako jedem, ali je i dalje prisutna. Umorna sam strašno, sad sam spavala jedno 3 sata popodne nakon kaj sam skuhala ručak. Napuhana i konstipirana 🤪 od tud taj osjećaj bolesti.
Mrvica, nadam se da te ipak neće cijelu trudnoću pratiti mučnine. Korona je nadam se bez nekih većih simptoma. Pretpostavljam ako kuhaš da si ok.
Ja sam kao gore opisano. Prestala me je jedino pratiti velika anksioznost oko bebe, jer pretpostavljam da svi ti simptomi znače da je sve ok. Moram uvesti svakodnevne šetnje u rutinu, jer sam sad već predugo doma od posla, a to mi je bila jedina fizička aktivnost u danu. A baš sad su počele kiše 🤦
Da super sam sta se tiče korone jedva čekam vani definitivno treba ići šetat nije dobro za nas da ležimo a i bolje ćemo se osjećat
SeniRemmus hvala ti puno na podršci i lijepom komentaru. Ja potpuno podržavam doktoricu i zahvalna sam što se srlja nego se maksimalno trudi da ovaj transfer uspije 💛, nadam se isto da s istim rezultatom.Lila, Callista, Razumna💛💛💛
Malo nas je ovaj tjedan očito sve ulovilo neko lošije raspoloženje, i to je potpuno normalno. Bitno je samo da ne potraje predugo. Mi nekad ni same nismo svjesne koliko smo jake, hrabre, neuništive, vidimo samo neuspjehe, a ne vidimo kako se kroz ove postupke gradimo kao osobe, puno empatičnije, snažnije. Jučer sam nakon otkazanog transfera razgovarala s psihologicom i ona mi je zapravo ukazala na to da ne cijenim dovoljno sve što sam postigla (npr. kad mi je izašla knjiga prošle godine nakon pobačaja, nisam to ni doživjela) i da mi se onda divi kako se ja nakon svega što mi se izdogađalo u zadnje tri godine (nije sve vezano uz ovu borbu) dignem za dva dana i guram dalje. Kaže mi: "Pa ti si se i danas nakon ove vijesti uspjela toliko puta nasmijati tijekom našeg razgovora, ni ne znaš koliko si snažna." Pišem vam sve to da malo jasnije pogledate na sve što ste postigle i što postižete i da si odate priznanje za to. Ok je biti loše, ali bitno je brzo se vratiti na tračnice. Kao što sam jučer rekla i psihologici, to je sve zato što odustajanje ne postoji u mojem rječniku, a koliko vas sve poznajem, ni u vašem. 💛💛💛💛
Rain ❤glavu gore.Isplaci i nastavi dalje.Tuga smije samo kratko nastupit sve mi odlucujemo o svom mentalnom,psihickom stanju kad kazemo dosta onda i mora bit dosta.Nevjerojatne se stvari dogadaju svaki dan sto oko nas, sto nama .Sve mi imamo cilj, a dok ima volje moze se do njega doc (nekad lakse,nekad teze).Ja vjerujem da ces ti biti mama kao i pstale curke ovdje.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Miss_Ivy,Monkica24 ,Peanut ,Divna,Mrvica72, Leky,Nika302
Curke 1.tromjesečje, kako ste ovaj tjedan?
Ja se ne sjećam kad sam se bolesnije osjećala 🤦 ali to je dobra bolest ☺️
Domleon, zaboravila sam pitati, jesi ti bila na HSG-u ili su ti samo krivo dijagnozu postavili za jajovode? 🤦
Bila i na hsg pretrazi i hycos obje dokazuje (ne)prohodnost jajovoda.corona i lijekovi ovih mj za stim valjda ih odcepili ili nisu dobro izveli te dvije pretrage 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈🙉🙊ugl doktor kaze 100% prirodna trudnoca bez dvojbi🙆♀️🤷♀️
Eh, meni je prije par godina dr.Kos rekao da taj HSG zna odčepiti žena jajovode ,kao propuše ih. Navodno dosta žena sa začepljenim jajovodima nakon toga ostale trudne. Ja sam se za to spremala isto za desni jajovod, ali sam prije toga opet ostala trudna, pa nije bilo potrebe.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Divna, e to je to, 6 tjedan i počinje… Ja se tješim da je to znak da je sve ok, jedini znak koji imamo između pregleda.
Da super sam sta se tiče korone jedva čekam vani definitivno treba ići šetat nije dobro za nas da ležimo a i bolje ćemo se osjećat
Mrvica bolje si ? Drago mi je 😘😘😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji