Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mashkica
    20. Siječanj 2022. 21:37

Iman hvala ti. Vidi, ja sam operisala vnm. Menstruaciju sam tek 4 sedmice posle operacije dobila i trajala je 7 dana, a inače traje 5 dana. 
    Kad opet ideš vaditi betu,  jel sutra? Jel ti krvaris? Imaš li bolova? 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• Mrvica722
    20. Siječanj 2022. 22:54

Mrvica722

Slavica83

Monkica24 🍀

Slavica83

Divna, e to je to, 6 tjedan i počinje… Ja se tješim da je to znak da je sve ok, jedini znak koji imamo između pregleda.
    Monkica, ja mislim da je do kraja 12 tjedna 1.tromjesečje, od 13. drugo, ali to nije stručno mišljenje, nego interpretacija interneta. Navodno je bolje u 13. tjednu već sa simptomima. Ti nisi imala mučnine? Ja imam mučninu, ali traje cijeli dan, lakše mi je ako jedem, ali je i dalje prisutna. Umorna sam strašno, sad sam spavala jedno 3 sata popodne nakon kaj sam skuhala ručak. Napuhana i konstipirana 🤪 od tud taj osjećaj bolesti.
    Mrvica, nadam se da te ipak neće cijelu trudnoću pratiti mučnine. Korona je nadam se bez nekih većih simptoma. Pretpostavljam ako kuhaš da si ok.

Ja sam kao gore opisano. Prestala me je jedino pratiti velika anksioznost oko bebe, jer pretpostavljam da svi ti simptomi znače da je sve ok. Moram uvesti svakodnevne šetnje u rutinu, jer sam sad već predugo doma od posla, a to mi je bila jedina fizička aktivnost u danu. A baš sad su počele kiše 🤦

Ja sam možda imala 3 puta mučnine, ali bez povraćanja. Moji jedini simptomi su bili pospanost, umor i zatvor. Iskreno očekivala sam veće spektakle, ali nije da se bunim, nek i dalje bude sve lako 😍 Hvala za info, na netu nalazim više oprečnih informacija, da prvo tromjesečje traje do 12, pa negdje čak i do 15 tt, pa mi nije jasno. A kako redovno pratim svoj poremećeni TSH bitno mi je znati u kojem se tromjesečju nalazim jer se referentne vrijednosti razlikuju u svakom, ovisno u kojem se nalaziš. Ja sam sad na nekoj granici, točnije 12+1, pa da se smjestim 😂

Onda si još tjedan dana od prilike u prvom. Ja isto čekam da se dokopam drugog tromjesečja, ali ja još imam 3 tjedna. Do tada sam se pomirila svaki dan s ovim mučninama. Nema povraćanja, ali baš ono neugodan osjećaj i to tako cijeli dan… Isto derem po vlaknima ko luda, lanene sjemenke, voće, povrće, ali i dalje problem s probavom 🤦
    Onda uzimaš neku terapiju za štitnjaču? Meni je doktor rekao isto da je nalaz TSH na granici i da ponovno izvadim, ali nemam pojma kako bi trebao biti u 1.tromjesečju. Meni je malo ispod 3 (2.97), a sad čekam sljedeći pregled da vidim jel to ok.

Smanji lanene sjemenke zbog estrogena

Morala bi ponovno nać članak i ja imam problem sa zatvorom, prije sam to rjesavala sa lanom sad rješavam sa sokom od šljiva. 

• Tiiiina
    20. Siječanj 2022. 22:55

Cure moje da vam se javim da je stigao moj djecak danas 🤗🤗🤗
    Tri dana su me izmucili u bolnici u pokusaju prirodnog poroda i kad su vidili da ne ide napravljen je carski rez... veoma neugodno iskustvo al isto bi ga ponovila za ove rucice ❤🙏
    Maleni je imao tocno 5 kg i 57 dug, vjerovatno je to i sprjecavalo prirodni porod... Malo mu je trebala pomoc da se stabilizira disanje i taman kad je to bilo iza nas dobio je infekciju tako da mora na posebnom odjelu bit 2..3 dana radi primanja antibiotika .. Sve u svemu zahvalna Bogu od sveg srca na ovakvom daru...
    Iskreno se nadam i zelim svakoj od vas uskoro isti osjecaj.. pusa svima od mene i Ante ❤

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab…
    17.3.2021 FET transfer … biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    20.01.2022 rodio se majkin sin ❤❤❤❤🙏

elle 🙋‍♀️
    20. Siječanj 2022. 23:03

prvo i najbitnije da čestitam Domleon, iznenađenje godine, i to najljepše ikad 💕
    A sad imam jednu molbicu, moram ići u Petrovu 3 izvadit krv radi krvne grupe... ak može upute kud da idem, mrzim negdje ići prvi put i zujati ko muha bez glave.🤔

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

darliv
    20. Siječanj 2022. 23:05

Tiiiina

Tri dana su me izmucili u bolnici u pokusaju prirodnog poroda i kad su vidili da ne ide napravljen je carski rez… veoma neugodno iskustvo al isto bi ga ponovila za ove rucice ❤🙏
    Maleni je imao tocno 5 kg i 57 dug, vjerovatno je to i sprjecavalo prirodni porod… Malo mu je trebala pomoc da se stabilizira disanje i taman kad je to bilo iza nas dobio je infekciju tako da mora na posebnom odjelu bit 2..3 dana radi primanja antibiotika .. Sve u svemu zahvalna Bogu od sveg srca na ovakvom daru…
    Iskreno se nadam i zelim svakoj od vas uskoro isti osjecaj.. pusa svima od mene i Ante ❤

Čestitam 🥰🥰 živ i zdrav bio ❤️ zelim ti brz oporavak i onda vam slijede najljepši zajednički trenuci 😍

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Razumna
    20. Siječanj 2022. 23:06

Tiiiina

Tri dana su me izmucili u bolnici u pokusaju prirodnog poroda i kad su vidili da ne ide napravljen je carski rez… veoma neugodno iskustvo al isto bi ga ponovila za ove rucice ❤🙏
    Maleni je imao tocno 5 kg i 57 dug, vjerovatno je to i sprjecavalo prirodni porod… Malo mu je trebala pomoc da se stabilizira disanje i taman kad je to bilo iza nas dobio je infekciju tako da mora na posebnom odjelu bit 2..3 dana radi primanja antibiotika .. Sve u svemu zahvalna Bogu od sveg srca na ovakvom daru…

Draga Tina čestitam od 💗
    Bome se rodio Ante (🔝 ime) od mjesec dana 🤣🤣🤣🤣 ti se doslovno možeš pohvaliti da radas djecu od mjesec dana ( tako se inače kaže za veću djecu)
    To je stvarno rekordna veličina bebe 🙏 mislim da si najponosniji mama u rodilištu 🥳🥳🥳🥳🥳
    Uživajte, volite se i uživajte za sve nas kojima tek slijedi vaša sreća. Puse

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Asli 🌱
    20. Siječanj 2022. 23:14

Tiiiina

Čestitam 🥳🥳🥰🥰

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Mrvica722
    20. Siječanj 2022. 23:15

Tina-čestitam na dječaku živ i zdrav bio ♥️tebi brz oporavak, ja sam imala 4,5 kg dobro mi na babine nisu donili školsku torbu 😂al zato je mami bilo lako sa menom jer sam bila pupasta nije se bojala.

Panda-nemoj sad razmisljat sta ako ne bide... Rjetke su one sretnice sta im uspije iz prve. Meni je uspila 2.ivf i 4.-ti fet(u svemu tome jedna biokemijska) . Ne uspije li ti sad ti se meni javi imas identična dijagnozu i nalaz amh kao ja, tako da kod tebe triba poradit na nekim stvarima i to je to. Alliii mozda upali i sad tako da ces nam samo javit lipu vjest 💕

Asli 🌱
    20. Siječanj 2022. 23:16

elle 🙋‍♀️

prvo i najbitnije da čestitam Domleon, iznenađenje godine, i to najljepše ikad 💕
    A sad imam jednu molbicu, moram ići u Petrovu 3 izvadit krv radi krvne grupe… ak može upute kud da idem, mrzim negdje ići prvi put i zujati ko muha bez glave.🤔

Kad uđeš u dvorište samo ravno ideš, prođeš rampu i ravno uz stepenice i s desne strane ti je laboratorij. Uglavnom bude teta koja dijeli brojeve, moraš imati zdravstvenu pripremljenu i prije vađenja krvi ispuniš obrazac da ti nalaz pošalju na mail pa ponesi kemijsku.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

elle 🙋‍♀️
    20. Siječanj 2022. 23:25

Asli 🌼

elle 🙋‍♀️

A sad imam jednu molbicu, moram ići u Petrovu 3 izvadit krv radi krvne grupe… ak može upute kud da idem, mrzim negdje ići prvi put i zujati ko muha bez glave.🤔

Kad uđeš u dvorište samo ravno ideš, prođeš rampu i ravno uz stepenice i s desne strane ti je laboratorij. Uglavnom bude teta koja dijeli brojeve, moraš imati zdravstvenu pripremljenu i prije vađenja krvi ispuniš obrazac da ti nalaz pošalju na mail pa ponesi kemijsku.

Hvala ti... 💕 Kak je lijepo vidjeti ovog medu na trakici kod tebe, sve je bliže kraju kao i moj slonić. 🤭 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.