Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    20. Siječanj 2022. 16:38

Seniremmus kako si? Kako su bebači 😁 jel uspijevas hendlat oboje? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Monkica24 🍀
    20. Siječanj 2022. 16:44

Slavica83

Miss_Ivy,Monkica24 ,Peanut ,Divna,Mrvica72, Leky,Nika302
    Curke 1.tromjesečje, kako ste ovaj tjedan?
    Ja se ne sjećam kad sam se bolesnije osjećala 🤦 ali to je dobra bolest ☺️

Domleon, zaboravila sam pitati, jesi ti bila na HSG-u ili su ti samo krivo dijagnozu postavili za jajovode? 🤦

Dobro smo 😍 A zašto se ti osjećaš bolesno?  
    Nego da pitam jedno pitanje vezano za prvo tromjesečje - kad ono zapravo završava? Kad se napuni 13. tjedan? Ili još tih 13+6 ide u prvo? Ili?

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Lila33
    20. Siječanj 2022. 16:44

SeníRemmus

Rainbow Hope koliko sam upratila, FET ti je odgođen…suosjećam, meni je bio odgađan 6 mjeseci jer endometrij nikako nije zadebljavao. Svaki mjesec sam išla na UZV i čekala da doktor da zeleno svijetlo, i svaki put sam se razočarala. Užasno je teško bilo to isčekivanje, pisala sam i ovdje o tome jer mi je mentalno baš teško padalo stajsti na mjestu. Ali na kraju se isplatilo čekanje, vjerovala sam doktoru da dobro radi iako sam bila frustirana i naši smrzlići su sada tu kraj mene. Baš sam slala doktoru mail zahvale jer da je bio nestrpljiv i da ih nije transferirao u optimalne uvjete u maternici, sumnjam da bi se ijedan primio, a kamoli dva. Samo hrabro, doći će i tvoj transfer i onda ti držim fige da imaš isti ishod kao i mi 🤞🏻🤞🏻😘

Cestitam ti! Ovo me upravo zanimalo, zasto ti je bio tanak endometrij i kako si uspjela doc do dovoljne debljine?
    Meni obicno bude oko 5 - 6 mm :(

👩 33
    PCOS, adenomioza, tanak endometrij
    🧑 36
    -sve ok
    - 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
    2021 - vanmatericna
    2022 - priprema za IVF

Asli 🌱
    20. Siječanj 2022. 16:45

maslačakx2

Asli 🌼

Maslačak dobro sam, hvala ti, idem sljedeći tjedan na pregled, sad su mi svaka 2 tjedna pregledi. Bris na streptokok sam radila negdje poslije 20.tjedna, bio je neg., ali kako sam čula mislim da ću morati još jednom pred porod. Ležim doma, ne mrdam iz kreveta, nemam bolova nikakvih tako da se nadam da će pregled biti ok. Cilj je dogurati naravno što dalje, pogotovo jer mi kažu na svakom uzv da je malo manja beba pa ne bi bilo loše da je što duže unutra. A porod planiram u Petrovoj, glavica je dolje već neko vrijeme, a sad kako će biti do kraja tko zna… Kako si ti, kad ti ideš na pregled? Jel imaš onda već neki datum u planu za carski ili je prerano za to?

Super da je glavom doli zbog vaginalnog poroda. Za ta mjerenja sam čula više puta da nisu nešto precizna, bude +- i 10 posto od onoga šta se predvidi. Moja bi tribala sad imat 1.9-2 kg, nadam se da je tako. Idem na preglede svaki tjedan, a u bolnicu će me poslat kad uđem u 36.tt., ako ne bude tribalo prije. I onda tada valjda dogovaram termin s bolničkom ginekologom.
    Super da nemaš bolove, valjda će onda bit ok. Još koji tjedan i lakše se diše već 🥰🥰

Dobro kažeš, još koji tjedan treba izdržati i mirne smo 😅 
    Sretno na pregledu i pratimo se i dalje 😘🥰

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Tina276
    20. Siječanj 2022. 16:48

Jos jedno glupo pitanje 🙈 jel bed ako sve suplemente popijem u isto vrijeme jednu za drugom? Znaci svih sedam tabletica ili moram odvojiti?

Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
    MM: 24, normoozospermia
    🔜 Petrova 1. IVF 4/22
    tina.ceh276@gmail.com

Anči 💕
    20. Siječanj 2022. 16:52

Tina276

Jos jedno glupo pitanje 🙈 jel bed ako sve suplemente popijem u isto vrijeme jednu za drugom? Znaci svih sedam tabletica ili moram odvojiti?

Ja nekad razdvojim nekad popijem sve u isto vrijeme 😂
    Trudim se ujutro popit magnezij, vitamin c, e i b 12 i novalac..i onda poslje ručka omegu, vitamin d i ostale gluposti 😂
    Ali vecinom ne stignem ujutro jer se kasno dignem i onda popijem sve, jednu za drugom kasnije...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mrvica722
    20. Siječanj 2022. 16:59

Slavica83

Miss_Ivy,Monkica24 ,Peanut ,Divna,Mrvica72, Leky,Nika302
    Curke 1.tromjesečje, kako ste ovaj tjedan?
    Ja se ne sjećam kad sam se bolesnije osjećala 🤦 ali to je dobra bolest ☺️

Domleon, zaboravila sam pitati, jesi ti bila na HSG-u ili su ti samo krivo dijagnozu postavili za jajovode? 🤦

Pod koronom sam al prolazi, mislila sam da sam se rješila mučnina al opet su tu uz kuhanje, grudi manje dosta manje boli, u stomaku tu i tamo probadanje a ti? 

• Mrvica722
    20. Siječanj 2022. 16:59

Rita sexas li se?? 😂Ja još ne

• Tina276
    20. Siječanj 2022. 17:00

Anči 💕

Tina276

Ja nekad razdvojim nekad popijem sve u isto vrijeme 😂
    Trudim se ujutro popit magnezij, vitamin c, e i b 12 i novalac..i onda poslje ručka omegu, vitamin d i ostale gluposti 😂
    Ali vecinom ne stignem ujutro jer se kasno dignem i onda popijem sve, jednu za drugom kasnije…

Sad si me zaintrigirala s vitaminom c, e i b 12 🤔 ocu izgledat kao ludaca ako u roku mjesec dana 4 puta narucujem ? Hahahh nisam razmisljala o tim ostalim vitaminima, doduse pijem one sumece multivitamine ali to je nista pretpostavljam...bojala sam se da pijenjem svih suplemenata u isto vrijeme ne napravim neki cudni spoj u zelucu 😁😂

Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
    MM: 24, normoozospermia
    🔜 Petrova 1. IVF 4/22
    tina.ceh276@gmail.com

Razumna
    20. Siječanj 2022. 17:07

Lila33

Anči 💕

Lila dobro nam došla i sto prije otišla na neke vedrije teme 🤗 ne znam odgvore na tvoja pitanja, ali 

Lila dobro nam došla i još prije otišla na vedrije teme. 
    Znam kako ti je što se tiče vrtenja u krug... Moj obrambeni štit je posao, posao i još posla... Probleme guram pod debeli sloj posla.... 
    Nitko me ne sazaljeva jer na oko imam instagram život, lijepog muža, stan, auta, stalno nešto renoviram, kupujem, dosta putujem (kako imamo koronu putujem po hrvatskoj i obišla sam sva mjesta koja imaju jezero....) stalno mozak držim zaokupljen da se ne vidim kakva sam ispod kože...
    Jučer sam na tren spustila gard i počela razmišljati o pretragama i sva sam se raspala, od stresa me glava zabolila jedva sam se jutros na posao dovezla.
    Guram dan do dan. Svi vikendi si mi rezervirani ( tražim gradiliste koje mi realno ne treba, a kad kupim gradiliste vadimo dozvolu i gradim kuću....)
    U mislima se vidim u toj nekoj kući gdje ću odgajati svoju djecu ako ne uspijem ja roditi onda ću ovisno o mogućnostima probati surogat ili posvojiti, i te misli su moje sretno mjesto.
    Iz vana se smijem i svi komentiraju da se vidi da sam baš sretna žena a u sebi urlicem. Tjesim se da je patnja dobra i da se treba brusiti. I tako iz dana u dan.
    Što se tiče endrometrija daj probaj piti pivo. Dr Kozel kaže da je to odlično 🍻

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.