Jos jedno glupo pitanje 🙈 jel bed ako sve suplemente popijem u isto vrijeme jednu za drugom? Znaci svih sedam tabletica ili moram odvojiti?
Ja nekad razdvojim nekad popijem sve u isto vrijeme 😂
Trudim se ujutro popit magnezij, vitamin c, e i b 12 i novalac..i onda poslje ručka omegu, vitamin d i ostale gluposti 😂
Ali vecinom ne stignem ujutro jer se kasno dignem i onda popijem sve, jednu za drugom kasnije…
Sad si me zaintrigirala s vitaminom c, e i b 12 🤔 ocu izgledat kao ludaca ako u roku mjesec dana 4 puta narucujem ? Hahahh nisam razmisljala o tim ostalim vitaminima, doduse pijem one sumece multivitamine ali to je nista pretpostavljam…bojala sam se da pijenjem svih suplemenata u isto vrijeme ne napravim neki cudni spoj u zelucu 😁😂
Ma nee..ako narucujes npr sa gym beama mislit ce da si neka fit teta 😂
Ako imas osjetljiv zeludac onda nemoj..i ja gledam da popijem bar dva sata prije spavanja ako slucajno ne stignem prije i to kroz nekih pola sata ne sad bas sve odjednom hahaha..samo melatonin pijem kad legnem u krevet...
Ja sam se jednom zajebala i popila sve iz šusa i to kad sam legla u krevet i onda me cijelu noć mučila zgaravica, mislila sam da cu umrijet 🥴🤮
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rita sexas li se?? 😂Ja još ne
Bio neki stidljivi pokusaj a sanjala sam seks.. u stvarnosti nas je jos oboje strah
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Amelie, Slavice , Ivy ❤😘😘❤😘❤❤😘hvala curkice 💛💛
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Lila dobro nam došla i sto prije otišla na neke vedrije teme 🤗 ne znam odgvore na tvoja pitanja, ali
Lila dobro nam došla i još prije otišla na vedrije teme.
Znam kako ti je što se tiče vrtenja u krug… Moj obrambeni štit je posao, posao i još posla… Probleme guram pod debeli sloj posla….
Hvala ti ! :)
Kuzim te, i ja tako nekako funkcioniram, al vec sam pomalo na rubu. Zadnja epizoda - vanmatericna - me bas dotukla skroz.
Mislim da je svakako pozitivno i malo autosugestije - kuca ce ti kad tad biti puna! :) Kad ides na novi pokusaj?
Ja trenutno tesko nalazim distrakciju, volim svoj posao ali ga radim otkako sam zavrsila faks i imam ga u malom prstu, pa nije da me to bas zaokupi. Vise ga odradjujem.
👩 33
PCOS, adenomioza, tanak endometrij
🧑 36
-sve ok
- 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
2021 - vanmatericna
2022 - priprema za IVF
Miss_Ivy,Monkica24 ,Peanut ,Divna,Mrvica72, Leky,Nika302
Curke 1.tromjesečje, kako ste ovaj tjedan?
Ja se ne sjećam kad sam se bolesnije osjećala 🤦 ali to je dobra bolest ☺️
Domleon, zaboravila sam pitati, jesi ti bila na HSG-u ili su ti samo krivo dijagnozu postavili za jajovode? 🤦
Bila i na hsg pretrazi i hycos obje dokazuje (ne)prohodnost jajovoda.corona i lijekovi ovih mj za stim valjda ih odcepili ili nisu dobro izveli te dvije pretrage 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈🙉🙊ugl doktor kaze 100% prirodna trudnoca bez dvojbi🙆♀️🤷♀️
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
DomLeon ne mogu da verujem, ja ponekad uđem da vidim ima li te, znam da si imala koronu, kad ono Bum 💥. Svaka cast, bas mi je drago. Sa srećom tebi i ostalim trudnicama i čekalicama. Pozdrav svima Nikita, Anči i ostale cure ❤️. Ja cekam rezultate kariotipa, do tad se zabavljam sa urologom 💊🤦♀️
Kasni i meni 3 dana ali nisam ja te sreće a i test je 0️⃣⚪❌
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bok Lila 😊Naravno da želiš dijete. I to je ok, dobit ćeš ga. Netko ga dobije lakšim načinom, netko težim. Nekome je taj teži način ono što će se tebi činiti kao lakši, i obrnuto. Neki ljudi dobiju dijete i kad ga nisu željeli ili planirali. Neki ljudi dobiju dijete s posebnim potrebama. Neki se žale na svoje dijete i kad im je sve išlo kao podmazano, pa eto, žale se. Neki ne dobiju dijete nikada. Neki posvoje dijete. Kao što sam rekla i curama, dijete ćeš dobiti, na ovaj ili onaj način, to je jedino što je bitno. Nestrpljivost i forsanje ne rade ništa dobro na tvom putu do djeteta. Kao ni frustracije s kojima se svaka od nas susretne. I to je isto ok i normalno je….
Ma slazem se sa svime sto si lijepo napisala! Svi imamo neke probleme i moramo se nauciti nositi s time. Nije uvijek lako pricati o nasoj situaciji. Uglavnom kad dodje do tih neugodnijih situacija i razgovora samo blokiram i ne znam sto reci ni kako staviti granice. Ili znam, ali treba se pogodit dobar dan, kad sam dobro u glavi i kad mi je to lako. Nekad samo sutim, a nekad sam bas pomalo zla. Recimo, nedavno me za Bozicnim ruckom jedna rodjakinja nesto pilala po tome, a tad mi se stvarno nije dalo. Nije skuzila valjda suptilno da mi se neda o tome tada, i u jendom trenu sam joj odbrusila nesto i promijenila temu. Bilo je pomalo neugodna situacija i sad mi je bed. Nismo se cule nakon toga, htjela sam joj se javit ali svaki put kad pomislim na to, odlucim da cu ipak neki drugi put.
Lijepo je ovo sto kazes da cemo svi na kraju dobiti dijete, ali nekad se pitam koja je cijena. Koliko ljudi oko sebe cu udaljiti, koliko ce mi ispastati brak, seksualnost, psiha i tijelo… vjerujem da se sve isplati jednom kad se dodje do cilja, al put stvarno nije lagan.
Pa zasto suptilno?😃 Lijepo pristojno zahvalis na brizi i kazes da ne zelis o tome razgovarati i pitas drugu osobu kako je ona inace? 😁 Doslovno tako,samo se ispravi na stolici i reci :"Hvala ti draga na brizi, vodi me dobar dr. i doista mi ne trebaju razgovori o MOM postupku s drugim ljudima. A sta ima kod tebe?" i nabacis smile.
A gle, cijena je ta koja je, put je takav kakav je. Izaberes sama kako zelis taj put proci i time si otezas ili olaksas. Obicno kazu da nije bitan cilj vec put do tamo, kod nas je obrnuto 😁 iako, kad se na cilju na kraju okrenes vidjet ces i da je put bio vau, cupav i dlakav, ali za vau i svaka cast a to je predivno 😊
'86. - AMH 6,7
'72 - asthenoteratonecrozoospermia
IVF
02/22
Callista još jučer sam ti zaboravila reć da predivno pišeš 😍 i bas mi je ljepo čitat tvoje komentare...
Coco24 jesi bila na uzv? Sorry ako mi je promaknulo 😏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči zato posaljem muza da preuzme paket, lakse je njega povezat sa GymBeam stvarima neg mene 😂 ja napravim pauzu ovisi kako stignem nekad pet minuta nekad u razmaku pola sata jer sam isto pretjerala nedavno pa sam se napatila sa zelucem. I sve vecinom uzimam poslijepodne ili navecer prije spavanja 😂
Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
MM: 24, normoozospermia
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
DomLeon ne mogu da verujem, ja ponekad uđem da vidim ima li te, znam da si imala koronu, kad ono Bum 💥. Svaka cast, bas mi je drago. Sa srećom tebi i ostalim trudnicama i čekalicama. Pozdrav svima Nikita, Ančii ostale cure ❤️. Ja cekam rezultate kariotipa, do tad se zabavljam sa urologom 💊🤦♀️
Kasni i meni 3 dana ali nisam ja te sreće a i test je 0️⃣⚪❌
Tanja ostavi mail da se privatno cujeemo drago mi je da si se javila 😍😍😍🤩🤩🤩
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji