Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries85🐏
    28. Prosinac 2021. 23:38

Rainbow  moja ❤️🙏 vrijeme je sad za nas i lijepse teme … 
    Stigle su mi lh trakice s Njuskala od one Betty:) jesi mi ono ti to preporucila?

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Rainbow_Hope 🌈
    28. Prosinac 2021. 23:43

Aries85

Rainbow moja ❤️🙏 vrijeme je sad za nas i lijepse teme …
    Stigle su mi lh trakice s Njuskala od one Betty:) jesi mi ono ti to preporucila?

Ne znam kako se žena zove, ja ju imam u mobitelu pod LH trakice 🙈 Ali da, rekla sam da uzimam s Njuškala. Koristila sam ovaj mjesec i lijepo ulovila ovulaciju na Božić 🤭 Pijem opet tinkturu od vrkute i ona mi najbolje nekako unormali ciklus i mislim da je bila kvalitetna ovulacija 13 dc jer sam dobra 2 dana intenzivno osjećala jajnike. Trakice mi samo potvrde ono što osjetim. :) 
    Još malo i krećemo 🥳
    Mi sutra putujemo na kratki godišnji da napunimo baterije i baš se veselimo 🥰

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Amelie
    28. Prosinac 2021. 23:49

Monkica24 🍀

nika0302

Cure zna koja da li smijem koristiti i dalje d vital 25000 ampule u trudnoći?

meni ga je mpo doktor smanjio tj zamijenio sa nekim u spreju što se koristi svaki dan, rekao je da nema više potrebe za tim mega dozama dvitala, već samo dalje da se održava općenito razina…

A meni bas kontra, i dalje mi preporucuje te jake doze, ali sam ja nakon vadenja vitamina D koji je mrvicu ispod 120 odlučila ipak nešto rjeđe uzimati. Također me i dalje drzi na 5mg folne iako sam pretpostavljala da iza 12og tjedna vise neće. Dr. kaže da je i dalje bitna pa nastavljam.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

mica25
    28. Prosinac 2021. 23:52

Heej samo da se javim beta mi je 18 dan poslje ovulacije bila 250…sad me jedino brine posao koji radim dizanje teskih stvari..kutije sa robom roletna poklopci od frizidera..ne samo to nego prometan je kiosk i ima jako puno posla..radim sama i nemogu se oslanjat na nekog tko ce umjesto mene nesta napravit…a kad sam zvala odjel u zg kao rekla je slobodno radite stim da ne zna kakav poso radim..nez dal ce mi doktor dati bolovanje ili se ceka odredjeni tjedan trudnoce?

Amelie
    28. Prosinac 2021. 23:59

maslačakxx2

Ja nisam radila nikakav nipt jer je muž baš bia protiv toga da se zabrinjavamo, a svakako se ne bi odlučili na pobačaj. S tim da bi ja sigurno bila mirnija kad bi taj nalaz doša uredan. Baš sam tip da sve volim znat, nisam mu tribala udovoljit tu jer je on po meni iracionalan, ništa ne želi znat, kao da problem nestaje ako se ponaša ko noj 🤣 a iako su skupi, uštedili bi možda na svim nepotrebnim pregledima na koje sam išla za svoj mir 🤣
    A nećete virovat, al idem i sutra.
    Lani sam imala spontani između Božića i Nove pa mi je ovaj period nekako tjeskoban i IPAK sam se naručila i sutra. Službeno sam ovisnica o pregledima i totalna hodajuca paranoja 🙈

Razumijem jer te prijašnje iskustvo dovede u to stanje straha i paranoje, ali kako kaže Aries ne mozes se tome predati, moras dalje.. Ja se ipak suzdržavam od prečestih pregleda jer ni to nije dobro, ali me doktor svaki put pita jeste sad malo mirniji. Jasno je i njemu da smo sve koje smo prošle gubitke lude od brige. A curama koje su prošle i gore iskustvo gubitka u kasnim tjednima stvarno skidam kapu na hrabrosti i ustrajnosti. A znam nekoliko priča gdje se ustrajnost ipak isplatila zato držite se borilice❤️❤️

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    29. Prosinac 2021. 00:02

mica25

Heej samo da se javim beta mi je 18 dan poslje ovulacije bila 250…sad me jedino brine posao koji radim dizanje teskih stvari..kutije sa robom roletna poklopci od frizidera..ne samo to nego prometan je kiosk i ima jako puno posla..radim sama i nemogu se oslanjat na nekog tko ce umjesto mene nesta napravit…a kad sam zvala odjel u zg kao rekla je slobodno radite stim da ne zna kakav poso radim..nez dal ce mi doktor dati bolovanje ili se ceka odredjeni tjedan trudnoce?

Ja na tvom mjestu je bih sekunde više radila nego odmah na bolovanje.. dizanje teških tereta se nikako ne preporučuje. Nadam se da će doktor imati razumijevanja za bolovanje, ako ne, mijenjaj doktora!!

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

mica25
    29. Prosinac 2021. 00:07

Amelie

mica25

Ja na tvom mjestu je bih sekunde više radila nego odmah na bolovanje.. dizanje teških tereta se nikako ne preporučuje. Nadam se da će doktor imati razumijevanja za bolovanje, ako ne, mijenjaj doktora!!

Citam kao nista prije 12 tt msm znam da je sve rano ali vise od 2g pokusavamo i napokon uspijemo od prve na postupku inseminacije i da me je sve strah i brinem se kao i vi sve..imam 8 dana godisnjeg koristit cu to ili vidit sutra sta ce rec..u zg sam tek 17.1 narucena na orvi pregled..recimo ja sam dns dosla na posao rucno digla zeljeznu roletnu od 3m i dva limema poklopca prenjela par metara dosli su sokovi pakete nosila u ormar penjala se sto puta po ljestvama od pola5 ujutro do 3 na nogama..

mica25
    29. Prosinac 2021. 00:10

Sutra je sva sreca moj doktor na go pa ga netko mjenja inace i za postupak mi je reko samo 1 dan i nista vise pa mi moj opce prakse dao 4 dana odmorila uzivala obavila sve u zg jer smo dva puta isli u zg a nismo bas blizu zg i vratila se na posao nakon 3 dana..

Amelie
    29. Prosinac 2021. 00:19

mica25

Amelie

mica25

Citam kao nista prije 12 tt msm znam da je sve rano ali vise od 2g pokusavamo i napokon uspijemo od prve na postupku inseminacije i da me je sve strah i brinem se kao i vi sve..imam 8 dana godisnjeg koristit cu to ili vidit sutra sta ce rec..u zg sam tek 17.1 narucena na orvi pregled..recimo ja sam dns dosla na posao rucno digla zeljeznu roletnu od 3m i dva limema poklopca prenjela par metara dosli su sokovi pakete nosila u ormar penjala se sto puta po ljestvama od pola5 ujutro do 3 na nogama..

Na sto mislis da nista prije 12og tjedna? Nista od bolovanja? Ma nije istina jer sam ja na bolovanju odmah iza transfera ostala i nije mi soc ginekologica radila nikakve probleme.. a mpo doktor mi uvijek pise mirovanje i na komplikacijama sam od pozitivne bete praktički. Ne bih se kockala na tvom mjestu.. možda sve bude super i bez bolovanja i držim fige da ti trudnoća bude mirna i zdrava, ali ipak bih bila sigurnija doma bez dizanja ikakvog tereta posebno prvih par tjedana. Sretno:)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Linda86
    29. Prosinac 2021. 01:32

Magnoli.ja i Aries85, rijeci su suvišne😢😢😢❤️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.