Cure, jel ima negdje Solgar melatonina (3mg) osim iHerb (zbog dodatnih troskova)? Googlam i nigdje ne nalazim.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, jel ima negdje Solgar melatonina (3mg) osim iHerb (zbog dodatnih troskova)? Googlam i nigdje ne nalazim.
Meni je ostalo nešto melatonina od 10mg, mogu ti ga poslati pa ga pij prepolovljenoga i to ti je idealna doza.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora Aj javi mi se na mail, moze? romana.novak1989@gmail.com
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ribic pošaljem ti sutra mail, sad već jedva gledam🙈 To mi je jedini simptom trudnoće, da idem spavati oko 21:30h, najkasnije 22:00h😀
Magnolija znači njega mi preporučaš za odluku oko nipt-a?
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Češće anomalije je moguće otkriti na redovnom anomaly scanu u 12tj. + kombinirani probir na kromosomopatije koji se obavlja u bolnici na teret zdravstva 🤔 meni je to bilo ponuđeno prošli put jer nisam imala para za ovo, super je sve znati ranije, ali što je previše, previše je.
Moj kombinirani probir je bio uredan. Tako da savjetujem ili neki nipt ili nista. Ne razumjem da se danas u ovo moderno doba jos nudi kombinirani probir koji je samo cista statistika.
Slažem se s tobom da je kombinirani probir velika glupost i zapravo ne govori ništa 🤷 Evo, kod moje mame rade Harmony već godinama i nikad nisu imali lažni rezultat - ni lažno pozitivan ni lažno negativan. Ako se nađe neka kromosomopatija, ionako se potvrđuje amniocentezom prije bilo kakvih daljnjih koraka. Za Nifty je bilo lažnih rezultata pa su izgubili i nekoliko velikih tužbi. Za Panoramu ne znam, vidim da je hvaljena, a ima i Qualified u tom rangu, navodno isto odličan.
Znam da su ti testovi skupi, ali koliko smo već potrošili na ovu borbu, svakako ću si to priuštiti...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ribicpošaljem ti sutra mail, sad već jedva gledam🙈 To mi je jedini simptom trudnoće, da idem spavati oko 21:30h, najkasnije 22:00h😀
Magnolijaznači njega mi preporučaš za odluku oko nipt-a?
I ja idem kod njega i svakako preporucam
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Češće anomalije je moguće otkriti na redovnom anomaly scanu u 12tj. + kombinirani probir na kromosomopatije koji se obavlja u bolnici na teret zdravstva 🤔 meni je to bilo ponuđeno prošli put jer nisam imala para za ovo, super je sve znati ranije, ali što je previše, previše je.
Moj kombinirani probir je bio uredan. Tako da savjetujem ili neki nipt ili nista. Ne razumjem da se danas u ovo moderno doba jos nudi kombinirani probir koji je samo cista statistika.
Slažem se s tobom da je kombinirani probir velika glupost i zapravo ne govori ništa 🤷 Evo, kod moje mame rade Harmony već godinama i nikad nisu imali lažni rezultat - ni lažno pozitivan ni lažno negativan. Ako se nađe neka kromosomopatija, ionako se potvrđuje amniocentezom prije bilo kakvih daljnjih koraka. Za Nifty je bilo lažnih rezultata pa su izgubili i nekoliko velikih tužbi. Za Panoramu ne znam, vidim da je hvaljena, a ima i Qualified u tom rangu, navodno isto odličan.
Znam da su ti testovi skupi, ali koliko smo već potrošili na ovu borbu, svakako ću si to priuštiti…
Rainbow jel tamo gdje radi tvoja mama rade i uzv na kojem mogu pogledati kod mene da li se isplati raditi test ili ne? 😀 To su mi rekli napraviti u jednoj poznatoj klinici, pa da će na temelju toga odlučiti.
Znam da su ti testovi skupi, ali koliko smo već potrošili na ovu borbu, svakako ću si to priuštiti…Rainbowjel tamo gdje radi tvoja mama rade i uzv na kojem mogu pogledati kod mene da li se isplati raditi test ili ne? 😀 To su mi rekli napraviti u jednoj poznatoj klinici, pa da će na temelju toga odlučiti
Znam da uz Harmony kod njih obavezno ide uzv, a mislim da je politika općenito za Harmony da ako test ne uspiju napraviti u labosu, da ti se vraća novac...
Stvarno iskreno ne znam kako bi na temelju uzv mogli reći isplati li se raditi nipt test 🤷
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Rita2101, Magnolija vodim trudnoću u IVF-u kod dr. G. tako da u tom dijelu nemam briga, ali hvala vam...
Znam da su ti testovi skupi, ali koliko smo već potrošili na ovu borbu, svakako ću si to priuštiti…
Ja sam radila qualified360.
E to je i meni mama preporučila ako želim širi test (kad smo o tome raspravljale u prošloj neuspješnoj trudnoći). Oni i to rade, ali se manje žena odlučuje za njega jer je dosta skuplji, oko 5000 kn, tako nešto.
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji