Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    29. Prosinac 2021. 10:19

Divna moze 🥰
    Arnoldica mislim da su cure tu pisale da pozitivna ANA ne smeta za zatrudnjivanje ako je ENA negativna...
    Belinda kako si? Jel planiras piškit testić

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• MissN
    29. Prosinac 2021. 10:46

Cure pratim vas već par mjeseci u tišini jer sam se nadala da nikad neću doći na ovu temu... divim vam se na snazi i znanju koji imate...ako sam dobro popratila, za postupke klinike upisuju tek za drugu polovicu iduće godine?
    Kod muža spermiogram uredan, kod mene ovulacije svaki mjesec vidljive na folikulometriji, borimo se unatrag par mjeseci s ureaplasmom, ali prema riječima doktora sve ostalo je kod nas školski...zadnja dva mjeseca trošim i duphaston u drugom dijelu ciklusa, ali opet ništa....ako sam dobro pohvatala, klinike postupke preko hzzo upisuju tek u drugoj polovici iduće godine? Molila bih info od vas koje ste u privatnim poliklinikama...mi smo iz Međimurja pa gravitiramo prema Zagrebu...na početku sam bila uvjerena da bi mogli u beta plus, ali me strah da se ne zakasni s punkcijim ili previdi O jer ne rade preko vikenda...imate kakvi savjet? 

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

petra30
    29. Prosinac 2021. 10:54

Anči 💕

Sretno cure 🥰
    Peanut29.12 beta
    Maslačakxx29tt curica
    Leia3.029.12 treca beta

Sretno svima!❤️
    Čekamo lijepe vijesti ❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Anemona
    29. Prosinac 2021. 10:54

Hvala na odgovorima, drage moje 💖💋
    I do sad sam pila po 1 ampulu tjedno, pa eto 😏 negdje sam pročitala da bi se vitD trebao uzimati zajedno sa Mg. A nitko od doktora ti to ne kaže niti uputi 😠 pa ću tražiti neki magnezij za piti.
    Sutra ponovno imam uzv, pa piškim i dalje trakice.
    Rita, potpisujem sve što si napisala 💟🙏
    Maslačak i Aries, iskreno mi je žao zbog vašeg gubitka, od srca vam želim zdravu dječicu 💞💞💞

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    29. Prosinac 2021. 10:56

Sorry, ne Maslačak, nego Magnolija 😘

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

petra30
    29. Prosinac 2021. 11:02

belinda09

Anci hvala na pitanju usla sam u fazu ludila. Ocekivala sam da ce bit tesko cekat i ringispil emocija ali brate ovako… uglavnom nisam se usudila radit testic danas. Cijelo jutro sam proplakala pa smo se dogovorili da cu mozda sutra napravit pa sta bude. Glupa sam jer samo trazim simptome koji mogu realno bit od utrica ili vec necega- pa kad nestanu placem i tako u krug.

Mislim da te svi ovdje razumijemo... Ja sam bila čvrsto uvjerena da neću histerizirati pa naravno da jesam🙈. Iskreno u narednom fetu se bas toga grozim. Tog "ludila" u glavi koje je nemoguće kontrolirati,  kolko god se pokušavala pribrati.  Drzi se❤️! 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Prosinac 2021. 11:20

MissN

Cure pratim vas već par mjeseci u tišini jer sam se nadala da nikad neću doći na ovu temu… divim vam se na snazi i znanju koji imate…ako sam dobro popratila, za postupke klinike upisuju tek za drugu polovicu iduće godine?
    Kod muža spermiogram uredan, kod mene ovulacije svaki mjesec vidljive na folikulometriji, borimo se unatrag par mjeseci s ureaplasmom, ali prema riječima doktora sve ostalo je kod nas školski…zadnja dva mjeseca trošim i duphaston u drugom dijelu ciklusa, ali opet ništa….ako sam dobro pohvatala, klinike postupke preko hzzo upisuju tek u drugoj polovici iduće godine? Molila bih info od vas koje ste u privatnim poliklinikama…mi smo iz Međimurja pa gravitiramo prema Zagrebu…na početku sam bila uvjerena da bi mogli u beta plus, ali me strah da se ne zakasni s punkcijim ili previdi O jer ne rade preko vikenda…imate kakvi savjet?

Dobro došla, nadam se da ćeš brzo na veselije teme. Na tvoje pitanje neka ti radije odgovore cure iz privatnih poliklinika, ja sam iz Petrove. Sretno!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anči 💕
    29. Prosinac 2021. 11:54

Anemona

I do sad sam pila po 1 ampulu tjedno, pa eto 😏 negdje sam pročitala da bi se vitD trebao uzimati zajedno sa Mg. A nitko od doktora ti to ne kaže niti uputi 😠 pa ću tražiti neki magnezij za piti.
    Maslačak i Aries, iskreno mi je žao zbog vašeg gubitka, od srca vam želim zdravu dječicu 💞💞💞

E za kolko ti je na kraju doso nalaz od D vitamina

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Prosinac 2021. 12:03

Belinda sve te razumijemo. Prvi put sam radila testove od 6dnt i to po 3 testa dnevno (nisu tamnili, pa sam svako malo mahnito provjeravala), a ovaj put nisam imala snage napraviti test i odgađala sam! Držim ti fige za pozitivni test ili veliku betu, što god bude prvo 🤞

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anemona
    29. Prosinac 2021. 12:10

Anči 💕

Anemona

E za kolko ti je na kraju doso nalaz od D vitamina

Malo manje od mjesec dana

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.