Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesela Sarmica
    22. Lipanj 2022. 16:29

Vesela Sarmica

Čestitke 🎊 curama s dobrim betama i plavim crticama :)

Ja sam imala aspiraciju 8.6.., dakle danas je 14.dan od aspiracije i transfer 11.6., dakle danas 12dpt. Još od dana aspiracije imam blago povišenu temperaturu ama baš svaki dan (bila sam u redovitom kontaktu s dr. Lučingerom i rekao je da je to normalno, da se jajnici oporavljaju), međutim danas mi je najviša izmjerena temp bila 36.7.

Trebam li se brinuti?

Beta je u subotu, odnosno ići ćemo u petak, ne želim ranije jer sam si tako odredila u glavi još na početku ovog postupka, ne želim raditi kućne testove, ok sam s čekanjem, složila sam si da je minimum strpljenja u postupku imati snagu volje čekati betu (ako dođe dijete, strpljenja će mi tek trebati 😂)

Temp 37,8 - krivo sam napisala 

👩🏼33, AMH uredan, vjerojatno začepljenje i oštećenje jajovoda uslijed peritonitisa

👨🏽 31 azoospermia (mislim - značajno smanjen broj i slaba pokretljivost)

5/22 IVF, Gonal 225, 8 oocita, 2 embrija

6/22 IVF, Gonal 300, 10 oocita, 2 embrija + 4 🐧
    Blagi/umjereni hiper

Monkica24 🍀
    22. Lipanj 2022. 16:49

Michelle čestitam na dečkiću 💙💙💙💙

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

• Mrvica722

J_Lo

Cure ja sam najednom počela osjećati jake pulsirajuće bolove u maternici, prilično nisko.
    Kad ležim ne boli, kad ustanem osmah krene boljeti.
    Imate kakav savjet? Ne znam baš što da radim sad..

Lezi na lovi bok stavi jastuk između koljena, jos svakakvih bolova ces ti doživit ne brini

❤️J_0209_b😺

Vesela Sarmica

Vesela Sarmica

Čestitke 🎊 curama s dobrim betama i plavim crticama :)

Ja sam imala aspiraciju 8.6.., dakle danas je 14.dan od aspiracije i transfer 11.6., dakle danas 12dpt. Još od dana aspiracije imam blago povišenu temperaturu ama baš svaki dan (bila sam u redovitom kontaktu s dr. Lučingerom i rekao je da je to normalno, da se jajnici oporavljaju), međutim danas mi je najviša izmjerena temp bila 36.7.

Trebam li se brinuti?

Beta je u subotu, odnosno ići ćemo u petak, ne želim ranije jer sam si tako odredila u glavi još na početku ovog postupka, ne želim raditi kućne testove, ok sam s čekanjem, složila sam si da je minimum strpljenja u postupku imati snagu volje čekati betu (ako dođe dijete, strpljenja će mi tek trebati 😂)

Temp 37,8 - krivo sam napisala

Haj, imam pitanje.. koji su tebi bili simptomi hipera? 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Vesela Sarmica
    22. Lipanj 2022. 17:06

Već dva puta ostavljam komentar, ne pojavljuje mi se uopće pa se ispričavam ako se pojave moja tri komentara.
    Simptomi - napuhnutost o težina u abdomenu, čudna težina u glavi  blago povišena temperatura, na dan i dan poslije aspiracije povraćanje svega što pojedem i potpuni izostanak želje za jelom od bola u želucu. 

👩🏼33, AMH uredan, vjerojatno začepljenje i oštećenje jajovoda uslijed peritonitisa

Blagi/umjereni hiper

❤️J_0209_b😺
    22. Lipanj 2022. 17:11

Vesela Sarmica

Već dva puta ostavljam komentar, ne pojavljuje mi se uopće pa se ispričavam ako se pojave moja tri komentara.
    Simptomi - napuhnutost o težina u abdomenu, čudna težina u glavi blago povišena temperatura, na dan i dan poslije aspiracije povraćanje svega što pojedem i potpuni izostanak želje za jelom od bola u želucu.

Pitam jer je meni zadnja dva dana konstantna bol u trbuhu, ne pomažu ni tablete protiv bolova..kao da ih nisam ni popila.. ja mogu jest, osjetim glad..al dok pojedem, izgubim želju od bolova.. ne želim paničarit ili nekaj.. al me strah da se ne pogorša.. hoce bit prekasno ako sutra ujutro zovem odjel.. danas nisam nikog dobila .. 😔 samo da ne moram na hitnu..

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Kacusha
    22. Lipanj 2022. 17:34

Michelle cestitam na momcini 🐼😊❣️
    Iman tvoja beta je odlicna, cekamo uzv 💕👍
    Sani bome ce biti berba 😁🥚🥚🥚🥚
    Jb joj ako se ti bolovi pojacaju mozda bolje da odes na hitnu? Nemam iskustva ali djelujes mi uplaseno. Navijamo za tvoje embrijice sutra 😘
    StelaM iscekujem tvoj postupak 🍀💪🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Vesela Sarmica
    22. Lipanj 2022. 18:02

❤️J_0209_b😺

Vesela Sarmica

Simptomi - napuhnutost o težina u abdomenu, čudna težina u glavi blago povišena temperatura, na dan i dan poslije aspiracije povraćanje svega što pojedem i potpuni izostanak želje za jelom od bola u želucu.

Pitam jer je meni zadnja dva dana konstantna bol u trbuhu, ne pomažu ni tablete protiv bolova..kao da ih nisam ni popila.. ja mogu jest, osjetim glad..al dok pojedem, izgubim želju od bolova.. ne želim paničarit ili nekaj.. al me strah da se ne pogorša.. hoce bit prekasno ako sutra ujutro zovem odjel.. danas nisam nikog dobila .. 😔 samo da ne moram na hitnu..

Mene je Lučinger pitao krvarim li, mislim da je to najvažniji znak. Ne znam što da ti savjetujem, meni je rekao da ako i želim na hitnu da mi oni tamo ništa ne mogu 🤷🏼 možda kasnije da popiješ Normabel? To mi je rečeno ako ću imati migrene koje sam imala prvi put da smijem 2mg pa pretpostavljam da niti sad ne može odmoći. Nažalost, mislim da malo što može umiriti jajnike u tako kratkom vremenu.
    Rekao mi je da obavezno pijem (vodu na žličicu pomalo) i jedem nešto obavezno, laganu hranu i toplu (nikako vruću) juhu.
    I smiješ popiti Isosport ako ti netko ima kupiti negdje sad.
    Sretno i javi se! 

Blagi/umjereni hiper

Vesela Sarmica
    22. Lipanj 2022. 18:03

I puno, puno mirovanja!ako kreneš krvariti obavezno na hitnu, bez premišljanja! 

Blagi/umjereni hiper

Iman
    22. Lipanj 2022. 18:09

Ana, Rainbow, Roxy, Kacusha hvala cure ❤❤❤❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.