Stela _M 25.05. Vadim betu.🤞🏻🙏🏻❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Amelie čestitam, mogu zamisliti osjećaj, uživaj sa svojom bebicom🥰😘
Din_don samo utrogestan 3*2, folicin 1*1
Perlla sretno!
Mala žao mi je.. Nadam se da ipak nije vanmaternična.
Meni je danas test svijetliji nego jučer. Ne znam ima li veze što je od drugog proizvođača ili ne(ista osjetljivost testa) ...? Ili je biokemijska? Prvi test je bio CB, a danas je neki cyclotest.. Ispod je fotka.
https://ibb.co/LSG5zTW
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Hvala ženice 💗💕
Ja se osjećam super, na bolovanju sam jer radim stresan posao (ukazivala sam gazdi na problem loše komunikacije među kolegama što uzrokuje veliki stres i nezadovoljstvo a on mi je rekao da ga baš briga za naše osjećaje-tako nek sad sam, handla cijeli ured….) i ured mi stvarno nije mjesto na kojem se osjećam ugodno i dobro… U principu znam da mogu zbog bolovanja ostati bez posla (neće mi biti prvi put jer sam već ivf ostala bez posla i dočekala se na noge i još bolje snašla) ali nije me briga jer ove dvije mrvice u meni mi znače do neba.
Još nešto, bila sam u crkvi i ispred crkve prosi romkinja i sad ja za novčanik i vadim pare, a ona nabraja Bog ti dao para, zdrsvlja i tvojoj obitelji…. I pitam ja nju koliko je stara curica koja spava joj u krilu i kaže ona godinu. Pitam kako se zove: Lucija (meni jedno od top imena) a mala prekrasna i kaže romkinja imam ja njih još 5 kod kuće a ide neka žena i viče a ja sam bolja im 7 djece 😂😂😂😂 baš sam se nasmijala kaže mi romkinja koliko ti imaš djece Bog dao zdravlja. Velim ja :ja sam još premlada za djecu😂😂😂😂 a romkinja barem 10g mlada od mene 🙃
Sretno, da se prime obje! Poznato mi je to, u slicnom okruzenju radim, nefleksibilnom itd.tak da podrzavam bolovanje u svakom slucaju, druge nema.
Cestitke i na plusicima, super je to, samo se nek niz nastavlja dalje! 🙂
Evo ja sutra krecem sa dugim protokolom, tj.sa sprejom suprecur.pise mi da trebam 3×1 dnevno u svaku nosnicu.. da li to onda znaci da 3 puta dnevno po 1 ustrcaj u jednu nosnicu, ili 3 puta dnevno po 1 ustrcaj u svaku nosnicu? Odnosno da li je to 3 ili 6 ustrcaja dnevno? Hvala
Pozz, imala sam isti protokol, 3 puta na dan po jedan ustrcaj u svaku nosnicu😃
Znaci 3 ustrcaja dnevno ili 6 ustrcaja dnevno? 😁 sorry malo mi je zbunjujuce 🤭
Sunny, koliko si ti koristila? 🙂
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Amelie cestitam od srca!!! Cekamo slikicu🥰🥳
Din_don ja imam Duphastone 3x1, Utrogestan 3x2, Folacin 1x1 (ja uzmem Methylfolat), Andol 100 1tbl.
J_lo to ti je bice zbog razlicite marke testova. Ništa cudno. Beta ce ti biti prekrasna i nema straha😍. Ja sam se naoružala hrpom onih iz Mullera. A CB nebi više nikad kupila kad sam ovo otkrila😄.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Curke… jučer popodne nam je stigla naša bebolina🥰🥰 Ma svi smo se zaljubili odmah.. evo od srca vam želim da sve što prije ugledate taj plusić, osjetite to lupkanje ispod srca i onda rodite to malo čudo života! ❤️
Sve je dobro prošlo iako je dugo trajalo, ali eto zagovornik sam prirodnog poroda što onda znači i sporijeg i opet bih napravila isto. Naša tijela su predivna i sposobna za strašne stvari.. nemojte to zaboraviti!
Sunny molim lijepo selidbu na novu listu 😘🤭🤗
Draga od srca cestitam! Mazite se i pazite i posalji nam slikicu ❤️🌺🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Amelie čestitam, mogu zamisliti osjećaj, uživaj sa svojom bebicom🥰😘
Din_don samo utrogestan 3*2, folicin 1*1
Perlla sretno!
Mala žao mi je.. Nadam se da ipak nije vanmaternična.
Meni je danas test svijetliji nego jučer. Ne znam ima li veze što je od drugog proizvođača ili ne(ista osjetljivost testa) …? Ili je biokemijska? Prvi test je bio CB, a danas je neki cyclotest.. Ispod je fotka.
https://ibb.co/LSG5zTW
Do 27. 5 ce biti kao kontrolna, ne brini 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Rainbow_Hope nisam te pitala kakav sada imaš protokol, kad je uzv, kako se osjećaš?
🤗❤️❤️
Nanaj drago mi je da je sve ok 🤞 da se hematom što prije povuče 🙏❤️
Tina0409 čestitam draga na pozitivnom testiću 🥳🥳🥳 kada betu vadiš? 🤗❤️
Dreamer bem mu vješticu uvijek zaj kada ne treba (bitch 🙈) 🤞🤞 da što prije dođe 😁❤️
Petra lijepo ime 🤗❤️
JLo čestitam na plusiću 🙏🤞🤗🥰
Mala mu nadam se da će beta pasti da se ne moraš još više mučiti a onda u nove pobijede i po sve nalaze 🙏🤞🤗🥰
Amelie čestitam mamasita brz oporavak ti želim i naravno slikica je obavezna kada dođete doma🤗🥰❤️❤️❤️
Kacusha ti još sitno brojiš 😁🙈 je sam li dobro zapamtila da si kod dr. G? Kakav ćeš imati protokol 😁🥰🤗❤️❤️
Avocado kako si draga?
Iman ??? Gdje si sunce?? ❤️
Linda predivna priča želim ti urednu i školsku trudnoću 🙏🤞🤗❤️
Ina držim 🤞🤞 da hematom ode i da možeš napokon uživati u trudnoći 🤗❤️
Miss_Ivy kako ste mi ti i Borna?🤗❤️❤️🥰
Aries srećo kako si? 🥰❤️🤗
Sunny kako si ti srećo? Što ima kod tebe?
Sani88 je su stigli nalazi? Kako napreduje fizikalna 🥰❤️🤗
Pandica 😚😍🥰🤗🤗❤️❤️❤️Divna kako si? 🥰🤗❤️❤️
Napokon sam uhvatila vremena vratiti se 10 str unazad, stoga sorry na dužem postu 😁
Evo idem 31.5 na uzv prije stimulacije pa ce mi tu odrediti. Malo razmisljam ako i ovaj put ne uspije pa da isto probam dugi protokok, jedino to jos nisam 😁 ono sakupi ih sve 😂 E sad vec sam bila na gonalu, menopuru i ovaleapu. Pa vidjet cemo 🍀 cekam tebe 😉
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Cure sta dobivate nakon transfera od terapije?
Uglavnom utrogestan, folacin i meni su uvijek aspirin i decortin zbog autoimune bolesti. Utrogestan ti je najbitniji tj. progesteron. Sretno 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Dreamer, Garawa, Zuzujalica cure jeste vi imale transfere? U kojoj ste fazi? Javite se 😊
Čestitam cure na pozitivnim testićima, betama i šrčekima ❤️❤️
Ne pišem puno na temi.. nisam neki stručnjak da mogu pametan savjet udjeliti.. ali svakodnevno pročitam i pratim vas..
Krenula sam u 1. postupak
Od 2 do 6 dc bemfola 225 i 1 mendopur - po 1 folikul na svakom jajniku od 10 mm...ultrazvuk 7dc
Od 7 i 8 dc bemfola 150 i 2 menopura.. ostala su samo ta dva.. narasla su na 13 mm - ultrazvuk 9dc
Sada do 9 do 11 dc bemfola 150, 2 menopura i Cetrotide
Ultrazvuk u ponedjeljak na 12 dc..
Eto to je ukratko gdje se nalazimo sada..
Navijam za ova dva🥚 da budu dobra i da imamo s čime pokušati 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Amelie Cestitkeeee ❤️
Malala Zao mi i drzim fige da nije vanmaternicna
Jlo Nemres usporedivat razlicite testove. Odlucis se za jedan i njega piski uvijek 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji