Emma i ja sam pisnula danas i isto snjesko. Meni je danas 11 dpt.🥲
Tebi je jos rano, ne mora znaciti da nisi teudna, tek je 8 dpt.
Cure da li svaki dan u isto vrijeme uzimate utrogestane ili jutro podne vecer kako stignete?
Emma, Din_Don cure drzite se, bit ce ❤️ Emma pokusaj ponovo za par dana, mozda te iznenadi 🙏
Garawa, Razumna navijamo za vas 🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Cure da li svaki dan u isto vrijeme uzimate utrogestane ili jutro podne vecer kako stignete?
Ja sam ih uzimala svakih 8 sati tako su mi rekli i toga sam se držala 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Curke… jučer popodne nam je stigla naša bebolina🥰🥰 Ma svi smo se zaljubili odmah.. evo od srca vam želim da sve što prije ugledate taj plusić, osjetite to lupkanje ispod srca i onda rodite to malo čudo života! ❤️
Sve je dobro prošlo iako je dugo trajalo, ali eto zagovornik sam prirodnog poroda što onda znači i sporijeg i opet bih napravila isto. Naša tijela su predivna i sposobna za strašne stvari.. nemojte to zaboraviti!
Sunny molim lijepo selidbu na novu listu 😘🤭🤗
Amelie čestitam vam od srca, uživajte u svakom trenutku ❤️❤️❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Dali smijem aspirin,decortin , folnu i lijek za štitnjaču popiti sve odjednom ujutro kad se probudim za utrogestan staviti…znaci na tašte?
Ja nebi...da ne umanjiš jedno drugom djelovanje i sl. Najbolje da ti bude neki razmak..minimum pola sata ako bas moras tako ujutro. Euthyrox se uzima na tašte..njega moraš i Estrofem kad ti je tako određeno po satima..ostalo sve radije rasporedi. Folnu isto možeš mislim da nema straha za to.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Ja uvijek u isto vrijeme Utrogestan stavim (06-14-22h).
Iskreno nisam pišnula prvi jutarnji urin ali svejedno isto bi ja mislim trebalo nesto pokazati🤷. Ma nema veze ja vec slažem planove za dalje. Tako mi bude lakše🙄
Stiže nam baby E🩷👶
Miss Ivy je Damir frajer, ali razumijem muža 🙈🤭 Borna ❤️ Baš si me sjetila ljeta u osnovnjaku kad sam čitala Gordanu ❤️ Super za guk!
Stela jedva čekam vidjeti tvoj uredan TSH i da kreneš 💪 bome ti se godina skoro okrenula od prošlog postupka... Moj protokol je kratki agonistički, Decapeptyl + Menopur, u utorak je prvi uzv, osjećam se super, danas napravila generalku stana da mogu u miru ostati trudna 😁 💪
Tina, j_Lo odlični testići 🤩
Kachusa taman te htjela pitati za protokol pa vidim da si odgovorila Steli, baš me zanima što će ti reći, meni je sad dr promijenila u agonistički, ali kraći, s tim da sam imala mjesec dana kontraceptiva, što je isto supresija.
Perlla sretno!
Monkica kako si ti? kako borba na drugom frontu? 😘
Din_don ako je stimulirani FET, onda estrofem i utrogestan/cyclogest, ako je obični transfer utrogestan/cyclogest, meni zbog niskog progesterona još daju 7 dana injekcija prolutexa. Osim toga Andol, Novalac, Oleovit D3.
Žao mi je za negativni test :( Utrogestan stavljam uvijek u isto vrijeme, +/- najviše sat ako mi je zbog posla nezgodno.
Mala mu nadam se da je manje zlo, stvarno se nadam 🤞
Amelie cijelo vrijeme gledam gdje si nestala! Čestitam, mamice! 🤩❤️❤️❤️Puno pusa tebi i princezi i brz oporavak ti želim! ❤️🤗
Garawa držim fige da ta dva jajčeka budu najbolja od najboljih 🤞💪
Sani pa bome se ovaj put stvarno odužilo, nadam se da će vam se sve složiti i da krećete 🤞💪
emma malo je još rano, nemoj još otpisivati!
Sunny treba se tako izguštati, baš mi je drago da ste se zabavili! ❤️🤗
annboleyn jeste već dogovorili protokol?
Surfinija meni su za Andol i Dexamethason (koritikosteroid kao Decortin) rekli uz obrok
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Pozdrav cure! Nova sam ovdje, a zanima me ima li koji slučaj sličan mome :) Dijagnoza PCOS, izrazito visok AMH (nešto preko 160). Bila sam na 3 IVF-a s jaako blagom stimulacijom. Prvi puta sam dobila 1 JS koja se nije olodila, drugi puta 2 (spontani), a treći puta nije bilo niti jedne jajne stanice. Nije nam imalo smisla više prolaziti kroz takve postupke, te mi je predloženo napraviti drilling jajnika. Tražila sam mišljenje i privatno, gdje sam dobila odgovor da se kod mene može napraviti postupak s normalnom stimulacijom, samo da ce se odgoditi ET kako nebi došlo do hipera. Ta ideja mi se više sviđa nego drilling jajnika, međutim malo se bojim za svoje zdravlje. Ima li slučnih iskustava ovdje? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj pomoći :)
Dobrodošla. I meni od dvije stvari "lijepše" zvuci hiper od nekakvog drillinga. I slažem se sa svime sto ti je Stela napisala. Ako nisi sigurna jos... odradi još koje konzultacije negdje pa vidi... izvaži na kraju što misliš da je najbolje za tebe i s onim s cime se osijecas najugodnije. Po meni bolje i riskirati hiper i dobiti koliko toliko JS. Svakako sretno ti i držim fige da to odradiš najbolje što možeš i dobiješ najbolje rezultate🤞🙏🤗
Stiže nam baby E🩷👶
Annboleyn, Raibow_Hope izvadit cu betu jos 25og i tjt. Ali vec kujem nove planove🤪... A što cu...vec mi je to sve nažalost dobro poznato. Dosadilo mi je malo ali ne odustajem😏💪
Stiže nam baby E🩷👶
Miss Ivy je Damir frajer, ali razumijem muža 🙈🤭 Borna ❤️ Baš si me sjetila ljeta u osnovnjaku kad sam čitala Gordanu ❤️ Super za guk!
Stela jedva čekam vidjeti tvoj uredan TSH i da kreneš 💪 bome ti se godina skoro okrenula od prošlog postupka… Moj protokol je kratki agonistički, Decapeptyl + Menopur, u utorak je prvi uzv, osjećam se super, danas napravila generalku stana da mogu u miru ostati trudna 😁 💪
Tina, j_Lo odlični testići 🤩
Kachusa taman te htjela pitati za protokol pa vidim da si odgovorila Steli, baš me zanima što će ti reći, meni je sad dr promijenila u agonistički, ali kraći, s tim da sam imala mjesec dana kontraceptiva, što je isto supresija.
Perlla sretno!
Monkica kako si ti? kako borba na drugom frontu? 😘
Din_donako je stimulirani FET, onda estrofem i utrogestan/cyclogest, ako je obični transfer utrogestan/cyclogest, meni zbog niskog progesterona još daju 7 dana injekcija prolutexa. Osim toga Andol, Novalac, Oleovit D3.
Žao mi je za negativni test :( Utrogestan stavljam uvijek u isto vrijeme, +/- najviše sat ako mi je zbog posla nezgodno.
Mala mu nadam se da je manje zlo, stvarno se nadam 🤞
Ameliecijelo vrijeme gledam gdje si nestala! Čestitam, mamice! 🤩❤️❤️❤️Puno pusa tebi i princezi i brz oporavak ti želim! ❤️🤗
Garawadržim fige da ta dva jajčeka budu najbolja od najboljih 🤞💪
Sanipa bome se ovaj put stvarno odužilo, nadam se da će vam se sve složiti i da krećete 🤞💪
emma malo je još rano, nemoj još otpisivati!
Sunny treba se tako izguštati, baš mi je drago da ste se zabavili! ❤️🤗
annboleyn jeste već dogovorili protokol?
Surfinijameni su za Andol i Dexamethason (koritikosteroid kao Decortin) rekli uz obrok
Najprije, svaka cast na postu, bas se vidi da si pazljiva i empaticna osoba koja svima uputi savjet, ohrabrenje, odgovor, iskaze interesovanje, sretne smo da te imamo ovdje 👏❤️
Sto se protokola tice, receno mi je da javim telefonom kad dobijem iducu menstruaciju, 3dc dolazim na kliniku kad ce mi ujutro uraditi nalaze hormona i na osnovu njih cu dobiti terapiju. Nadam se da nece biti problem za lijekove, nisu mi nista govorili u vezi njih, pretpostavljam da se mogu kod njih podici
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji