Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    21. Svibanj 2022. 11:52

Sunny, Stela, Rainbow, Miss, Monkica hvala vam❤️❤️!
    Miss da je dečko bio bi Lovro ,isto po liku iz Gordane 🤭❤️.
    I odlično za guk profil💪!
    Razumna pupo❤️❤️❤️❤️! Draga navijam iz sveg srca za tebe i mrvice ❤️🤞🍀!
    J_Lo sve su ti cure rekle, nije za usporedbu dok imas dva razlicita testica. U svakom slucaju tvoja oba su pozitivna i to je super🍀🤞❤️!
    Tina testic je 😍! Bravo!❤️
    Garawa navijamo ❤️! Sretnooo🍀🍀!
    Sani da nalazi budu top🤞🍀! 
    Emma 8dnt trodnevnog ti je,ima nade❤️... Pišni ti jos koj puta ili pričekaj betu, kak ti je lakse... Drzim placeve i grlim❤️!
    I za kraj mama Amelie ❤️! Čestitam od srca tebi i mužu! Želim ti brz oporavak i puno maženja sa bebanom❤️❤️! 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Sunny_🐣
    21. Svibanj 2022. 12:07

Tina 😍😍😍
    Razumna PUPO nek se cvrsto primi 😍 kad ti je beta?
    Amelie 😍 draga mamice čestitam 😍 sa zadovoljstvom ides na listu mama ❤️
    Perlla ako se dobro sjecam 3 ustrcaja u obje nosnice. Znaci 6 ustrcaja dnevno. Ovako kako Hope kaze. Ali nazovi kliniku da ti jos jednom potvrde 😊
    Emma zao mi je zbog testa. Ipak vadi betu, drzim 🤞 da te iznenadi
    Stela draga dobro sam. Sinoc bili na vjencanju plesali do 5 ujutro. Bas nam je bilo lijepo 🥰 nisam bila na nikakvom vecem okupljanju mjesecimaaaaa. Jos malo pa nam i ti kreces. Jedva cekam 🙊😘
    RainbowHope super, neka tako i ostane 🥰🤞
    Sani 😘
    Sve ostale cure 🖐🖐🖐 uzivajte u vikendu 🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• EvaEva
    21. Svibanj 2022. 13:20

Kacusha

Din_don

Cure sta dobivate nakon transfera od terapije?

Uglavnom utrogestan, folacin i meni su uvijek aspirin i decortin zbog autoimune bolesti. Utrogestan ti je najbitniji tj. progesteron. Sretno 🌈

Molim te, koju dozu decortin dobivaš i kada ga počinješ piti? 

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

annboleyn
    21. Svibanj 2022. 13:43

Amelie mamice, cestitke tebi i tati, uzivajte sa vasom djevojcicom ❤️ 
    veoma sam sretna zbog svake ovdje koja doceka najvecu nagradu i radost na svijetu a osobito kad se to desi nakon prethodnih gubitaka i razocaranja… 
    Cure sa pozitivnim testovima i betama, J_Lo, Tina, Lucky i sve druge, ako sam nekog zaboravila, takodje cestitke

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    21. Svibanj 2022. 13:49

Mashkice nadam se da bebolina lijepo napreduje, nisam vidjela da si se javljala u posljednje vrijeme ali ako citas, saljem veliko hvala i mnogo 🤗🤗🤗 za upute koje si mi dala za pribavljanje pozitivnog konzilijarnog misljenja
    Juce smo i to obavili, u junu krecemo, konacno 😀

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

J_Lo
    21. Svibanj 2022. 14:22

Emma, Kacusha, ribic, Linda, Miss_Ivy, petra, Sani Hvala, i mislila sam da nema smisla uspoređivati dva različita testa, ali to su bili jedini koje sam doma imala. Nisam se naoružala na vrime, ali zato sam danas otišla u ljekarnu. Živim na Hvaru u malom mjestu. U DM-u i Mulleru već ne kupujem ništa tako osobno jer onda cijeli otok zna da si kupio test  Ali svejedno hvala vam, spasile ste mi glavu

Kachusa sretno ti na ultrazvuku i dalje sa postupkom, držim fige da ovaj put prođe sve kako treba.
    Garawa navijamo za njih dvije(dva)!!
    Emma nadam se da će ipak biti beta, i da ti je još prerano za test.

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Stela_M
    21. Svibanj 2022. 14:32

Tina0409 još malo onda brojiš, biti će to🔝🔝 beta🤞🤗😍
    Kacusha ti si smijeh 🤣🤣🤣 baš si me nasmijala 😁😚😍🤗❤️
    Garawa navijam za tvoja dva jajčeka znaju ta dva biti kvalitetnija i bolja nego kada ih ne puno 🤞🙏🤗😍❤️
    Sani88 uh kod njega se to baš sve odužilo sve si mislim da je i njemu već puna kapa🙄 najbitnije da je krenuo s fizikalnom i da bude uporan... ja još imam za ponovni briseve i tsh pa ću onda biti pametnija 😁😚😍❤️
    Miss_Ivy odlično da je šećer u normali sad se molim te fino napapaj 🙈😁 sigurno je i Borna željan nekog junk fuda😄😁❤️❤️ ma ja sam super, nećemo se žaliti 😚
    Sunny drago mi je da ste se malo opustili stvarno nas je ova boleština od korone u svemu sputavala 🥱 kako se ti osjećaš?  Pa i ja sam sad već nestrpljiva i u nekom strahu, kako će to sve biti hoću li dobro reagirati i tako ali pretpostavljam da je to normalni dio mpo putovanja ako nije ja ću se praviti da je to normalno 😄🤣🤣🤣❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    21. Svibanj 2022. 15:08

Surfinija

Surfinija

Dali smijem aspirin,decortin , folnu i lijek za štitnjaču popiti sve odjednom ujutro kad se probudim za utrogestan staviti…znaci na tašte?

Još sam zaboravila i Estrofem

Pa ja osobno ne bih to sve na prazan želudac uzimala izuzev lijeka za štitnjaču za Decortin ne znam to će ti cure reći 😁

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Vana_
    21. Svibanj 2022. 15:09

Pozdrav cure! Nova sam ovdje, a zanima me ima li koji slučaj sličan mome :) Dijagnoza PCOS, izrazito visok AMH (nešto preko 160). Bila sam na 3 IVF-a s jaako blagom stimulacijom. Prvi puta sam dobila 1 JS koja se nije olodila, drugi puta 2 (spontani), a treći puta nije bilo niti jedne jajne stanice. Nije nam imalo smisla više prolaziti kroz takve postupke, te mi je predloženo napraviti drilling jajnika. Tražila sam mišljenje i privatno, gdje sam dobila odgovor da se kod mene može napraviti postupak s normalnom stimulacijom, samo da ce se odgoditi ET kako nebi došlo do hipera. Ta ideja mi se više sviđa nego drilling jajnika, međutim malo se bojim za svoje zdravlje. Ima li slučnih iskustava ovdje? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj pomoći :)

🙋‍♀️30, PCOS, AMH 160 pmol/L
    🙋‍♂️ 36, Oligoasthenozoospermija
    9/2021 - 1. IVF ❌
    11/2021 - 2. IVF - missed ab
    02/2022 - kiretaža
    05/2022 - 3. IVF - bez transfera ❌
    06/2022 - 4. IVF - transfer odgođen zbog rizika od hiperstimulacije
    10/2022 - FET ❌
    11/2022 - FET ❌
    12/2022 - FET ❌
    02/2023 - FET

Stela_M
    21. Svibanj 2022. 15:22

Tina_zg

Pozdrav cure! Nova sam ovdje, a zanima me ima li koji slučaj sličan mome :) Dijagnoza PCOS, izrazito visok AMH (nešto preko 160). Bila sam na 3 IVF-a s jaako blagom stimulacijom. Prvi puta sam dobila 1 JS koja se nije olodila, drugi puta 2 (spontani), a treći puta nije bilo niti jedne jajne stanice. Nije nam imalo smisla više prolaziti kroz takve postupke, te mi je predloženo napraviti drilling jajnika. Tražila sam mišljenje i privatno, gdje sam dobila odgovor da se kod mene može napraviti postupak s normalnom stimulacijom, samo da ce se odgoditi ET kako nebi došlo do hipera. Ta ideja mi se više sviđa nego drilling jajnika, međutim malo se bojim za svoje zdravlje. Ima li slučnih iskustava ovdje? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj pomoći :)

Pozdrav draga dobrodošla 😁
    Uh fakat visok Amh ima netko od cura oko 100 e sad hebeni PCOS svaki se dr boji hiperstimulacije a samim time se boje dati veće količine hormona... gdje si u postupku i koji si imala protokol? Kod nas pcos cura je problem što ili reagiramo jako loše pa dobijemo malo jajnih stanica ili ih bude previše pa je onda upitna kvaliteta istih... najčešća praksa je normalna stimulacija i onda se tvoje jajne zamrznu pa se ide u FET što je idealno u tvojoj situaciji obzirom na visok Amh i obzirom na veliku mogućnost hipera... sve ti je do liječnika i koliko je liječnik specijaliziran za žene s pcos... ako nešto trebaš slobodno pitaj...btw sredi potpis da te lakše pratimo 😁😚😍

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.