Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Linda86
    19. Svibanj 2022. 19:52

Panda hvala 🤗
    Miss_Ivy vise sam u panici sto su jednojajcani. A trudnoca bi trebala biti povoljna za MS, relapsi uglavnom dodu nakon porodaja. Ja sam bila super sto se MS-a tice, kao da nemam niti sam ikada razmisljala o tome do vnm, nakon toga relaps. Hvala. Idemo dan po dan i samo pozitiva. 🥰

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

bejbe2018
    19. Svibanj 2022. 21:05

J_Lo

Pozdrav svima,
    nije me bilo 2 mjeseca, lsvi računi su mi hakirani preko gmaila (nemojte olako shvatiti upozorenja da su vam lozinke možda hakirane :D ), ttako da mi je teško sada sve pohvatati .
    U međuvremenu sam bila na prvi postupak, napisala sam sve u potpisu.
    Čestitam svim trudnicama, držim fige svima koji čekaju na +, i šaljem zagrljaje svima koji skupljaju snagu za dalje.

Radila sam aspiraciju u KBC Firule 9.5. i to mi je bilo daleko najbolnije iskustvo u životu, a preživjela sam puknuće jajovoda uslijed vanmaternične trudnoće. Nakon te aspiracije sam dosta krvarila, na kraju su me i ostavili na promatranju u bolnici…
    Sve je ok sada, vraćena mi je jedna blastica i sad čekam. Budem počela s testovima za dva dana.
    Međutim, od danas osjećam kao tupu bol na lijevoj strani, kod lijevog jajnika. Ne znam kada najranije mogu napraviti test, pošto me strah da nije opet vanmaternična, na llijevom jajovodu ovaj put.
    Također, uzimam Utrogestan 2*3 vaginalno, i svaki put odležim barem pola sata, 45 min, ali dosta toga iscuri natrag van, pa me zanima ima li itko savjet u vezi toga, radim li nešto krivo ili je to tako normalno..?

Ja sam. Isto. U Kbc imala aspiraciju, dali bi mi koktel kao i nikad nista nisam imala problema. Mozda je do doktora? Jesu tebi dali anesteziju? 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    19. Svibanj 2022. 21:14

Stela sto je s tsh? Znam da si imala problema...

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

J_Lo
    20. Svibanj 2022. 05:34

bejbe2018

J_Lo

Pozdrav svima,
    nije me bilo 2 mjeseca, lsvi računi su mi hakirani preko gmaila (nemojte olako shvatiti upozorenja da su vam lozinke možda hakirane :D ), ttako da mi je teško sada sve pohvatati .
    U međuvremenu sam bila na prvi postupak, napisala sam sve u potpisu.
    Čestitam svim trudnicama, držim fige svima koji čekaju na +, i šaljem zagrljaje svima koji skupljaju snagu za dalje.

Radila sam aspiraciju u KBC Firule 9.5. i to mi je bilo daleko najbolnije iskustvo u životu, a preživjela sam puknuće jajovoda uslijed vanmaternične trudnoće. Nakon te aspiracije sam dosta krvarila, na kraju su me i ostavili na promatranju u bolnici…
    Sve je ok sada, vraćena mi je jedna blastica i sad čekam. Budem počela s testovima za dva dana.
    Međutim, od danas osjećam kao tupu bol na lijevoj strani, kod lijevog jajnika. Ne znam kada najranije mogu napraviti test, pošto me strah da nije opet vanmaternična, na llijevom jajovodu ovaj put.
    Također, uzimam Utrogestan 2*3 vaginalno, i svaki put odležim barem pola sata, 45 min, ali dosta toga iscuri natrag van, pa me zanima ima li itko savjet u vezi toga, radim li nešto krivo ili je to tako normalno..?

Ja sam. Isto. U Kbc imala aspiraciju, dali bi mi koktel kao i nikad nista nisam imala problema. Mozda je do doktora? Jesu tebi dali anesteziju?

Hej, ma rekli su mi da je do položoja stanica i da ih se doktorica trudila sve izvući van ali je prestala kad su, skužili da ronim suze..
    Nisu anesteziju, samo taj koktel.

Evo da javim, imam plus jutros na testu 🥰, danas mi je 6dnt blastice.🤞 Sad čekam betu, imam uputnicu za 13dnt. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• ribic
    20. Svibanj 2022. 06:36

Jlo Cestitke na plusicu 😀

Takoder cestitke curkama od jucer/prekjucer s lijepim vijestima 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tina0409
    20. Svibanj 2022. 08:45

Jlo cestitam na plusicu.
    Ja nisam imala snage pisnuti,jer se bojim razočaranja.
    Imam osjecaj stalno da ću dobiti,a grudi me ništa ne bole.Iako ni prošli ciklus pred M ništa od grudi.😏(sad ne znam jel to još uvijek uzrok stimulacije)
    Danas mi je točno godinu dana kak sam imala spontani pa sam možda i zbog toga sva neka pre osjećajna.😔
    Šta bude ovaj puta, imamo smrzlica pa idemo dalje.💪🏻

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Afrodita06
    20. Svibanj 2022. 09:17

Može jedino pitanje
    Koliko dugo treba Ovitrelle da izađe iz tijela?
    Nije mi cilj praviti test još obzirom da je prošlo samo 7 dana od inseminacije ali praktički imam lagane menstrualne bolove cijelo vrijeme s tim da su 5 i 6 dan bili puno jači a djeluje mi da sada slabe. Može li biti to sve od štoperice????

• ribic
    20. Svibanj 2022. 09:51

Afrodita Test najranije radi 10 dana od inseminacije. Idealno 12 jer se tu ne zna tocan dan oplodnje (moze bit jedan gore dolje). Grcevi ne bih rekla da su od stoperice. Kod nas kad smo u stimulacijama se znaju pomijesati s boli nakon aspiracije i od svih hormona, a to to nisi imala kod inseminacije. A naravno, moze i ok znaciti i da se nes dogada. To neces znati do testa/bete. Sretno 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    20. Svibanj 2022. 09:52

A ako si ovitrelle (jednu dozu) dobila dva dana prije inssminacije vrlo vjerojatno je izasao iz tijela.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

Rainbow_Hope 🌈
    20. Svibanj 2022. 10:03

Linda, J_Lo, Iman, Domleon, Miss Ivy, Panda ljubim vas😘😘😘😘😘
    Leky hvala ti ❤️, i imaš pravo - peče taj Decapeptyl 🙈
    Petra hvala bogu da je sve okej ❤️ Imate li već ime (možda mi je promaknulo?)
    Dreamer jesi počela s Estrofemom?
    Asli puse vam šaljem 😘
    Amelie kako si ti? Ima novosti?
    Razumna držim najjače srećke🤞🤞🤞
    Inna  bitno da je bebica dobro, miruj, mazi bušu i sve bude super ❤️❤️❤️
    Ivna9 normalni su bolovi i svakakve senzacije 🙈
    J_Lo čestitke na plusiću, ostalim čekalicama želim isto! 🤞
    Afrodita Ovitrelle izađe za 6-12 dana, ovisno o ženi...
    Sani jesu mužu došli nalazi? 
    Svim trudnicama velike puse, mazite buše i uživajte u svakom danu sa što manje stresa ❤️❤️❤️🤗

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
    9/2025 stiglo nam još jedno 🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI