Hvala ženice 💗💕
Ja se osjećam super, na bolovanju sam jer radim stresan posao (ukazivala sam gazdi na problem loše komunikacije među kolegama što uzrokuje veliki stres i nezadovoljstvo a on mi je rekao da ga baš briga za naše osjećaje-tako nek sad sam, handla cijeli ured….) i ured mi stvarno nije mjesto na kojem se osjećam ugodno i dobro… U principu znam da mogu zbog bolovanja ostati bez posla (neće mi biti prvi put jer sam već ivf ostala bez posla i dočekala se na noge i još bolje snašla) ali nije me briga jer ove dvije mrvice u meni mi znače do neba.
Još nešto, bila sam u crkvi i ispred crkve prosi romkinja i sad ja za novčanik i vadim pare, a ona nabraja Bog ti dao para, zdrsvlja i tvojoj obitelji…. I pitam ja nju koliko je stara curica koja spava joj u krilu i kaže ona godinu. Pitam kako se zove: Lucija (meni jedno od top imena) a mala prekrasna i kaže romkinja imam ja njih još 5 kod kuće a ide neka žena i viče a ja sam bolja im 7 djece 😂😂😂😂 baš sam se nasmijala kaže mi romkinja koliko ti imaš djece Bog dao zdravlja. Velim ja :ja sam još premlada za djecu😂😂😂😂 a romkinja barem 10g mlada od mene 🙃
Sretno, da se prime obje! Poznato mi je to, u slicnom okruzenju radim, nefleksibilnom itd.tak da podrzavam bolovanje u svakom slucaju, druge nema.
Cestitke i na plusicima, super je to, samo se nek niz nastavlja dalje! 🙂
Evo ja sutra krecem sa dugim protokolom, tj.sa sprejom suprecur.pise mi da trebam 3×1 dnevno u svaku nosnicu.. da li to onda znaci da 3 puta dnevno po 1 ustrcaj u jednu nosnicu, ili 3 puta dnevno po 1 ustrcaj u svaku nosnicu? Odnosno da li je to 3 ili 6 ustrcaja dnevno? Hvala
Pozz, imala sam isti protokol, 3 puta na dan po jedan ustrcaj u svaku nosnicu😃
Znaci 3 ustrcaja dnevno ili 6 ustrcaja dnevno? 😁 sorry malo mi je zbunjujuce 🤭
Sunny, koliko si ti koristila? 🙂
6 😀
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Rainbow Hope, Sunny, hvala cure..zvala sam ljekarnu i isto su rekli 6 ustrcaja dnevno pa cu se toga drzati, a u ponedjeljak nazvat kliniku da jos potvrdim.
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Hvala ženice 💗💕
Ja se osjećam super, na bolovanju sam jer radim stresan posao (ukazivala sam gazdi na problem loše komunikacije među kolegama što uzrokuje veliki stres i nezadovoljstvo a on mi je rekao da ga baš briga za naše osjećaje-tako nek sad sam, handla cijeli ured….) i ured mi stvarno nije mjesto na kojem se osjećam ugodno i dobro… U principu znam da mogu zbog bolovanja ostati bez posla (neće mi biti prvi put jer sam već ivf ostala bez posla i dočekala se na noge i još bolje snašla) ali nije me briga jer ove dvije mrvice u meni mi znače do neba.
Još nešto, bila sam u crkvi i ispred crkve prosi romkinja i sad ja za novčanik i vadim pare, a ona nabraja Bog ti dao para, zdrsvlja i tvojoj obitelji…. I pitam ja nju koliko je stara curica koja spava joj u krilu i kaže ona godinu. Pitam kako se zove: Lucija (meni jedno od top imena) a mala prekrasna i kaže romkinja imam ja njih još 5 kod kuće a ide neka žena i viče a ja sam bolja im 7 djece 😂😂😂😂 baš sam se nasmijala kaže mi romkinja koliko ti imaš djece Bog dao zdravlja. Velim ja :ja sam još premlada za djecu😂😂😂😂 a romkinja barem 10g mlada od mene 🙃
Sretno, da se prime obje! Poznato mi je to, u slicnom okruzenju radim, nefleksibilnom itd.tak da podrzavam bolovanje u svakom slucaju, druge nema.
Cestitke i na plusicima, super je to, samo se nek niz nastavlja dalje! 🙂
Evo ja sutra krecem sa dugim protokolom, tj.sa sprejom suprecur.pise mi da trebam 3×1 dnevno u svaku nosnicu.. da li to onda znaci da 3 puta dnevno po 1 ustrcaj u jednu nosnicu, ili 3 puta dnevno po 1 ustrcaj u svaku nosnicu? Odnosno da li je to 3 ili 6 ustrcaja dnevno? Hvala
Pozz, imala sam isti protokol, 3 puta na dan po jedan ustrcaj u svaku nosnicu😃
Znaci 3 ustrcaja dnevno ili 6 ustrcaja dnevno? 😁 sorry malo mi je zbunjujuce 🤭
Sunny, koliko si ti koristila? 🙂
6 😀
Ok, tnx 😄
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
💃🤰👑 koje su radile FET u IVF poliklinici...koliko rano traže da se dođe kod njih na prvi uzv kad se krece u postupak?! Sad sam bila oko 10ak dana u ZG zbog stimuliranog. I evo stvarno vec dugo izbivam s posla pa me zanima koliko ce mi vremena oduzimati sad svaki naredni FET. I dali su fleksibilni po pitanju toga da se prvi..eventualno drugi napravi u mjestu stanovanja pa tek onda dođe kod njih?! Puno hvala na informacijama🙏🙂🥰
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Emma05 budući da sam ja iz Osijeka,ja sam UZV radila u Osijek (budući da oni imaju doktora s kojim rade iz Osijeka) i onda u ZG došla samo na transfer.Inače mislim 8 dc da se dolazi na prvi UZV.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Emma05budući da sam ja iz Osijeka,ja sam UZV radila u Osijek (budući da oni imaju doktora s kojim rade iz Osijeka) i onda u ZG došla samo na transfer.Inače mislim 8 dc da se dolazi na prvi UZV.
Hvala ti...morati cu ih pitati kad budem prijavila betu.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Curke… jučer popodne nam je stigla naša bebolina🥰🥰 Ma svi smo se zaljubili odmah.. evo od srca vam želim da sve što prije ugledate taj plusić, osjetite to lupkanje ispod srca i onda rodite to malo čudo života! ❤️
Sve je dobro prošlo iako je dugo trajalo, ali eto zagovornik sam prirodnog poroda što onda znači i sporijeg i opet bih napravila isto. Naša tijela su predivna i sposobna za strašne stvari.. nemojte to zaboraviti!
Sunny molim lijepo selidbu na novu listu 😘🤭🤗
Koje lijepe vijesti, čestitke i uživaj sa svojim malim čudom 🥰🤱👶🏻❤!!!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Amelie cestitam tebi i muzu.🎉 Uzivajte u svom malenome čudu. Brzi oporavak ti zelim 🥰❤️
Tina i J.lo mi se cini da su imale lijepe testove, cestitam vam cure 😊😘
Ribic uhvatila sam slikicu tvoj slatkih 🥜🥜 Tako mi je drago 😍😍
Bila sam na godišnjem pratila sam vas, ali sam slabo pisala. Pa nemojte zamjeriti sto vas nisam sve pomenila. Svima vam želim srecu u kojoj god fazi da jeste 🍀🍀🍀🍀
Update od mene bila sam na konzultacijama u Cito i odusevljena sam. Ovaj put idemo sa drugom stimulacijom i nadam se da ce mi to donijeti sreću 🤞 Sve sam nalaze ponovila i sve je u redu. I sad sa nestrpljenjem iscekujem 7 mjesec i svoj postupak 🤗
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Monkica kako si ti? kako borba na drugom frontu? 😘
Ide na bolje, hvala ti ne mogu dočekati pregled u utorak, da vidim jel i s malcem sve ok
💙
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Rainbow_Hope nisam te pitala kakav sada imaš protokol, kad je uzv, kako se osjećaš?
🤗❤️❤️
Nanaj drago mi je da je sve ok 🤞 da se hematom što prije povuče 🙏❤️
Tina0409 čestitam draga na pozitivnom testiću 🥳🥳🥳 kada betu vadiš? 🤗❤️
Dreamer bem mu vješticu uvijek zaj kada ne treba (bitch 🙈) 🤞🤞 da što prije dođe 😁❤️
Petra lijepo ime 🤗❤️
JLo čestitam na plusiću 🙏🤞🤗🥰
Mala mu nadam se da će beta pasti da se ne moraš još više mučiti a onda u nove pobijede i po sve nalaze 🙏🤞🤗🥰
Amelie čestitam mamasita brz oporavak ti želim i naravno slikica je obavezna kada dođete doma🤗🥰❤️❤️❤️
Kacusha ti još sitno brojiš 😁🙈 je sam li dobro zapamtila da si kod dr. G? Kakav ćeš imati protokol 😁🥰🤗❤️❤️
Avocado kako si draga?
Iman ??? Gdje si sunce?? ❤️
Linda predivna priča želim ti urednu i školsku trudnoću 🙏🤞🤗❤️
Ina držim 🤞🤞 da hematom ode i da možeš napokon uživati u trudnoći 🤗❤️
Miss_Ivy kako ste mi ti i Borna?🤗❤️❤️🥰
Aries srećo kako si? 🥰❤️🤗
Sunny kako si ti srećo? Što ima kod tebe?
Sani88 je su stigli nalazi? Kako napreduje fizikalna 🥰❤️🤗
Pandica 😚😍🥰🤗🤗❤️❤️❤️Divna kako si? 🥰🤗❤️❤️
Napokon sam uhvatila vremena vratiti se 10 str unazad, stoga sorry na dužem postu 😁
I jos je nema. Vec sam luda polako 😑🤷♀️🙈
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0