Cure dali onda sutra vaditi hormone ili ipak ne jer sam zadnji sumamed jucer popila
Ovi iz makedonije da iduci ciklus jer da bi moglo utjecati
A ovi nasi da ne da nebi trebalo utjecati
Pametna nisam oci ici ujutro il ne i da ipak idem pa opet iduci mjesec🤦
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Petra30 hvala na podršci. Nadam se da dobro podnosiš trudničke tegobe i da će testić biti kako treba. 🤞🤗
MakiSt ja sam kod dr. Marušić. Ali u ovom postupku svaki put drugi doktor. Imam dojam da je puno veća gužva nego zadnji put. Jesi ti isto u kbc ili privatno?
Avocado čestitam na srčeku!! 🥰
Ivana žao mi je, ali kao što si rekla nije sve izgubljeno. Druga prilika već idući mjesec. 😊
Flekica neka se čvrsto prime. 🤞🤞🤞
Bela stvarno ne znam ništa o PGD, ali nadam se da ćeš pronaći napokon neko rješenje za svoju situaciju da se ne mučiš toliko. Drži nam se. ❤️
Stela naravno da nada umire posljednja. Nadam se skoro i tvom postupku i da dovedeš taj tsh u red. 😘
_____
Ne znam jesam li sve pohvatala pa isprike ako sam koga propustila. 😅
Jel se Barby kako javljala? Znam da je trebala u postupak pa ne vidim nigdje njen post.
Ja sam danas na 20ak folikula i sad su na oko 13 mm. Danas krećem s Cetrotide pa ćemo u subotu vidjeti gdje smo.
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Stela da, nemozes na TSH utjecat. Drzim fige da se sam izregulira. Jedva cekam da nam i ti konacno krenes u postupak 🥰
Bela ❤️ drago mi je da je operacija pomogla i da nemas vise bolne menge. Sigurno ce i transferi sada biti laksi. Imate sad vremena da u miru doneste odluku kako cete dalje na jesen. Konzultiraj se sa jos nekim mpo doktorom ako mislis da ce ti to pomoci 😘
Panda samo neka se oni ravnomjerno rastu. Nemoj gubiti nadu 🤞
Sani super za briseve. Brzo ce i 6.mjes 😘
Flekica PUPO čestitam neka se cvrsto primi 🥰
Avocado jako, jako mi je drago 🥰🥰🥰
Trudilicama & cekalicama 🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄
------------
Mi smo danas bili na pregledu i sve je u redu 🥰 bila sam danas prvi put kod dr Hafnera u klinici Gineko i prvi put mogu reci da sam u potpunosti zadovoljna doktorom 🥰 ostajem kod njega do kraja trudnoce.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny super da je sve u redu.🥰 Neka se tako nastavi do kraja. Nadam se da nema puno tegoba. 😊
Meni su danas tek rekli da su ravnomjerni. Jučer samo da ih previše i da treba nešto poduzeti. Promjene doktora mi uzrokuju stres. Svaki put mi drugi na uzv. Koliko su tebi folikula aspirirali u zadnjem postupku? Vidim u potpisu da si imala 2 blastice. Znam da imaš pcos isto pa dobro dođe čuti nečije slično iskustvo. 😁
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Jel neka od vas vadila hormone štitnjače u KBC Zagreb? 3 tjedna nalaza nema (mail, ginić, e pretinac, pošta), ne mogu nikoga dobiti na telefon kod njih... A baš mi se ne daje 500 kn kod privatnika da ponavljam :/
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Ja sam ti bila u dugom protokolu sa supresijom. U Repromedu je to standardan protokol. Po forumu sam skuzila da u bolnicama to bas ne provode. Ne znam zasto, meni taj protokol zvuci skroz logicno i kod mene je bio pun pogodak. Ja imam amh 62 i u svom standardnom ciklusu 15-18 antralnih folikula. Da smo sa toliko folikula isli u stimulaciju sigurno bi zavrsila u hiperu. Dugi protokol je kod mene znacio kontracepcija 2 ciklusa (da se jajnici malo smire), zatim supresija (ona gasi sve nase spolne hormone), zatim doktor sa terapijom hormone dize na zeljenu razinu. Meni je uveo puregon 225 prva tri dana, ostale dane puregon 150. Na kraju stoperica. 9 js, 8 zrelih i nije bilo hipera. Od pocetka sam imala 10 folikula koji su uz terapiju ravnomjerno rasli. Ovako visoke jedinice puregona, na moj AMH su bile moguce zbog supresije. Svaki PCOS je drugaciji i naravno ne reagira svak na terapiju jednako. Ali meni ovakav protokol na visok AMH zvuci logicno, ali ga rijetko koja klinika/bolnica provodi 🤷♀️
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Panda ovaj post prije je za tebe 😅
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sani drago mi je da je mužić skinuo gips sigurno mu je lakše, sad vježbice i uskoro je ko novi i taman spreman za postupak 🥰🤞❤️❤️
Ivana žao mi je zbog feta mislim da u novi fet možeš odmah ali kako se ti najbolje osjećaš i kako se dog s dr tako i napravi 🤞❤️
Flekica pupu neka se mrve čvrsto prime 🤞🙏❤️
Avocado drago mi je da sve ide kako i treba neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća 🙏🙏❤️❤️❤️
Razumna kako si ti? Kakav je plan za dalje ❤️❤️❤️
Panda pa ti si prava koka bit će sve ok vidjeti ćeš 🙏❤️❤️
Sunny drago mi je da si zadovoljan i da je sve uredno neka do kraja tako ostane 🙏🤞❤️❤️ hvala ti draga 😍🥰❤️❤️🤗
Issadora ja sam vadila u Petrovoj oni šalju na Rebro i isto sam tako čekala pa ih zvala da bi saznala da nisu mogli povući uputnicu pa su krv zamrznuli da nisam nazvala ne bih niti znala imam ti dva broja pa ću ti staviti pa ih zovi 🤣🤣
Rebro uputnica za krv 012388 563
01 2388 588 (labos Nuklearna Rebro)
Ja sam prvo zvala na Nuklearnu pokušaj i sretno 🤗🤗🥰❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sani drago mi je da je mužić skinuo gips sigurno mu je lakše, sad vježbice i uskoro je ko novi i taman spreman za postupak 🥰🤞❤️❤️
Ivana žao mi je zbog feta mislim da u novi fet možeš odmah ali kako se ti najbolje osjećaš i kako se dog s dr tako i napravi 🤞❤️
Flekica pupu neka se mrve čvrsto prime 🤞🙏❤️
Avocado drago mi je da sve ide kako i treba neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća 🙏🙏❤️❤️❤️
Razumna kako si ti? Kakav je plan za dalje ❤️❤️❤️
Panda pa ti si prava koka bit će sve ok vidjeti ćeš 🙏❤️❤️
Sunny drago mi je da si zadovoljan i da je sve uredno neka do kraja tako ostane 🙏🤞❤️❤️ hvala ti draga 😍🥰❤️❤️🤗
Issadora ja sam vadila u Petrovoj oni šalju na Rebro i isto sam tako čekala pa ih zvala da bi saznala da nisu mogli povući uputnicu pa su krv zamrznuli da nisam nazvala ne bih niti znala imam ti dva broja pa ću ti staviti pa ih zovi 🤣🤣
Rebro uputnica za krv 012388 563
01 2388 588 (labos Nuklearna Rebro)
Ja sam prvo zvala na Nuklearnu pokušaj i sretno 🤗🤗🥰❤️
Hej dragička 😘 rokam na najjače.
Danas sam dobila i nadam se da će fet biti 21.5.
Puna sam nade i optimizma.
Jedna žena koju sam upoznala u Vinigradskoj je ostala trudna. U poliklinici IVF su joj vratili blastice i obadvije su se primile 💪 pa sam sve sretna i euforicna. Skuzila sam da mi je navijanje za ivf žene zamijenilo nogomet 😜 sva sam u najijanju i podršci
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pandabila sam kod Poljaka pa kod Marusicke u KBC, ali jako lose odreagirala na tu Bemfolu koju ona forsa. Jedva jedna stanica bila oplodjena, pa sam se nakon korone ocajna vratila u Cito i ostala trudna.. sad idem po drugo 💪🏼💪🏼
Isto me nerviralo u bolnici to mijenjanje dr al cini mi se da je Budimir bio bas temeljit na uzv. Mislim i da ima tamo jos neki dr za kojeg su cure bas spominjale da je strucnjak za zene s pcos, zna radit u citu al se ne mogu sjetit imena sad 🤦🏼♂️. Meni ovo tvoje za sad zvuci obecavajuce, pcos cure obicno imaju duzi ciklus i sve to skupa duze traje ali mozda ti bas budu super stanice 🙏🏼 Drzim fige 🤞🏼🤞🏼
Jel se dashuri javljala? Zadnje sto znam da je bila u bolnici zbog hipera il sam nesto propustila kasnije?
Barby se nije javljala koliko znam, ne znam je li isla na zadnji fet 🧐
Cure ja sam opet radila scratch i radit cu prp za posljednjeg mohikanca pa me bas zanima hoce li opet upaliti sa svim ovim dodacima 🤞🏼🙈🙏🏼♥️
Ko sam osjetila da me spominješ🤣❤
Prekjučer sa pregleda, guramo danas 9+5, sve je super!
Ugl treba mi informacija vezana za Panorama test u Splitu. U Šparca kažu da se radi tek od 11tt. Otkad to? Di se još može napravit, ako zna netko?
Nisam Vas puno uspila čitat, vidila sam da Anci puni baterije, Ribic ima lipe vijesti, netko ima ultra lipu betu, zaboravila sam ko... čestitam na svim lipim vijestima, saljem snagu svima koje cekaju te lipe vijesti. Ja se nadam da se moja cvrsto drzi za mene nakon skoro 4 godine borbe.🙏❤
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji