Kacusha pa iz tvog potpisa vidim NK stanice poz i Ana ti si deff kandidat za Decortin jel ga nisi do sada davali ili?
Rita ako si imala do sada 4 postupka iza sebe def bi trebala odraditi imunološke pretrage 🤷♀️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Rita žao mi je 😔😔😔
Michele čestitam!!! 🥳🤗
Pozdrav i svim ostalim curama. Nadam se da je bilo pozitivnih vijesti ovih dana.
Ja sam evo u bockanju i odradila sam 2 uzv. Izgleda da opet nije bajno jer se stvorilo previse folikula i jako su maleni. U startu sam potonula, ali moram to odraditi do kraja. S tim pcos očito nikako pogoditi terapiju. Ne znam koliko ću se javljati, ali nastojat ću svakom prilikom.
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Rita žao mi je 😔😔😔
Michele čestitam!!! 🥳🤗
Pozdrav i svim ostalim curama. Nadam se da je bilo pozitivnih vijesti ovih dana.
Ja sam evo u bockanju i odradila sam 2 uzv. Izgleda da opet nije bajno jer se stvorilo previse folikula i jako su maleni. U startu sam potonula, ali moram to odraditi do kraja. S tim pcos očito nikako pogoditi terapiju. Ne znam koliko ću se javljati, ali nastojat ću svakom prilikom.
Pandice zst ti dr ne pojača dozu jasno mi je da se svaki dr boji hipera ali nažalost kod nas pcos žena se mora ići agresivno ako želimo više jajnih stanica, a s druge strane kod nas ne gine pikanje 14 dana 🙄 koliko se pikaš? I koliki su folikuli?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Rita žao mi je 😔😔😔
Michele čestitam!!! 🥳🤗
Pandice zst ti dr ne pojača dozu jasno mi je da se svaki dr boji hipera ali nažalost kod nas pcos žena se mora ići agresivno ako želimo više jajnih stanica, a s druge strane kod nas ne gine pikanje 14 dana 🙄 koliko se pikaš? I koliki su folikuli?
Ovaj put je digla sa 75 na 125. Ne znam što sad treba kad je puno folikula, a svi su oko 10 mm više manje. To je barem bilo prije 2 dana. Inače mi je 8. dc. i pikam se 7.dan. Doktorica danas je bila jako kratka i samo je rekla da je previše folikula i da bi ona smanjila dozu, ali ne želi mijenjati bez moje dr., a moj dr. je na go pa čekam sutra da se vrati. Eto nisam pametna što i kako dalje. 🙄
KBC Split
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
Repromed
Dobar dan drage zene kako ste mi sve skupa mislim na vas bilacsam u poslu i svacem necem zapratim vas ali nikako ne uspijem pisat.
Svim cekalicama zelim svu srecu🙏
Svim trudnicama veliki ❤️🤗
A sve vi koje prolazite tesko razdoblje sve vas shvacam ali samo hrabro.
Evo meni je danas dan D nakon zahvata i svega sta sam prošla odem na Humanu po savjet za te prirodne inesminacije itd prirodno pracenje.
I onda šok ova me salje u Makedoniju da bi najbolje bilo si se radi taj PDG kako li vec ona je inace šefica humane i kaze nije problem ni napravit te inseminacije koje mi ostale ali da za moje godine bi obo bolje bilo
Cure recite mi jeli znate koja je klinika dobra u Makedoniji preko hzz i koja je dobra privatno?
Baš sam slomjena nakon svega sada me tek to govore salju
Belaa znam jedino da klinika Acibadem Sistina radi s HZZO. Mislim preko HZZO-A. Ali moraš imati osnovne za liječenje u inozemstvu na teret HZZO-a i nepotrošene postupke. A povezanosti PGD i AIH to ne znam ništa o tome.
Jesi li ti jednom rekla da si koristila neke kapi od časne za kvalitetnije jajne stanice? Ako jesi jel mi možeš reći koje su bile i kako si ih nabavila?
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sani88 hvala na riječima podrške. Nadam se da će ipak biti dobro sve na kraju. 🤗
Vidim da si ti sve dovela u red i spremna si za nove pobjede. Zaista se nadam da će ti ljeto započeti na najbolji mogući način. Držim 🤞🥰
KBC Split
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
Repromed
Iman hvala na podršci❤ Još malo i tvoj FET. 😊🥳
Petra30 hvala ti, olakšanje je čuti da je sve to normalno. Kako si ti? 😊
Michele, odlična ti je beta, pogotovo jer si vratila 2 blaste. 🥰 Ja sam vratila samo 1, pa sam bila malo zabrinuta što mi je visoka, ali za sada je okej.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Dobar dan drage zene kako ste mi sve skupa mislim na vas bilacsam u poslu i svacem necem zapratim vas ali nikako ne uspijem pisat.
Svim cekalicama zelim svu srecu🙏
Svim trudnicama veliki ❤️🤗
A sve vi koje prolazite tesko razdoblje sve vas shvacam ali samo hrabro.
Evo meni je danas dan D nakon zahvata i svega sta sam prošla odem na Humanu po savjet za te prirodne inesminacije itd prirodno pracenje.
I onda šok ova me salje u Makedoniju da bi najbolje bilo si se radi taj PDG kako li vec ona je inace šefica humane i kaze nije problem ni napravit te inseminacije koje mi ostale ali da za moje godine bi obo bolje bilo
Cure recite mi jeli znate koja je klinika dobra u Makedoniji preko hzz i koja je dobra privatno?
Baš sam slomjena nakon svega sada me tek to govore saljuBelaa znam jedino da klinika Acibadem Sistina radi s HZZO. Mislim preko HZZO-A. Ali moraš imati osnovne za liječenje u inozemstvu na teret HZZO-a i nepotrošene postupke. A povezanosti PGD i AIH to ne znam ništa o tome.
Jesi li ti jednom rekla da si koristila neke kapi od časne za kvalitetnije jajne stanice? Ako jesi jel mi možeš reći koje su bile i kako si ih nabavila?
Ej draga koristim ih još uvjek ali nemaju naziv osim kapi za plodnost i moraš ici u nje i reci problem
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure hvala vam ali krivo sam se izrazila nebi oni menibtaj PGD u prirodnom ni u insenimaciji
Nego ona mi preporuca umjetnu sa PGD
u Makedoniju
A naši kariogrami jesu uredni
Ali prva trudnoca je neki ph57 faktor
Druga je trisonomija 13 Edwars sindrom
A treca paracijalna mola
I zato ona pošto ima 40 misli da bi hilo pametno PGD
Jer meni nije kaze ocito problrm zatrudnit nego odrzati trudnocu
Da ce me ona slobodno prirodno pratiti i raditi te inseminacije ako hocemo ali ju strah da ako opet ostanem da opet ne bude spontani radi lose kvalitete stanice jer ovde u Hrvatskoj to ne provjeravaju
A ja sam opet citala da i sa tim kad se i taj PGD napravi zna opet bit nepravilnost bas citala ode na forumu od zenske post
Ma stvarno sam zbunjena i neznam sto ciniti sto napraviti danas sam bas pukla😭 dali sada pokusavati prirodno ili ne sta i kako znati sta je najbolje i ocu pravilno postupiti
Hvaala vam i svaki vas savjet ce mi dobro doci
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Stella, Inna hvala na pitanju žene, dobro sam. Malo nervozna oko rezultata nipta ali to je jednostavno tako🤷...
Stela drzim palceve da čim prije taj tsh dovedes u red🤞🍀❤️!
Iman vjerujem da si nestrpljiva... Zna doktor kaj radi, bolje pričekati da sve sjedne na mjesto❤️...
Avocado nejde papanje ha🙃? Nisam ni ja mogla nista jesti jedno vrijeme...Mislim da sam skinula jedno 3 kile u periodu od 6-10 tjedna🙃.
Sani jupiiii za tvoje nalaze🎉🎉! Iš iš beštija!
Rita žao mi je zbog negativne bete... Grlim jako❤️❤️❤️!
Panda samo hrabro❤️! Prerano je za bilo kakve loše scenarije... Drzim palceve🤞🍀!
Bela baš mi je žao što ti je tesko💔... Ajme draga uopce nemam pametan savjet... Šaljem ogroman zagraljaj ❤️❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji