Avocado i VM Ja imam mucnine i zgaravicu (bez povracanja) vec 3 tjedna skoro. Apsplutno mi se nista ne jede, bas nista. A inace bas puno jedem i sve volim. Sad se tjeram svaki dan ujutro neko pecivo/sendvic/pahuljice, rucak kak spada, a veceru tipa slanci i pasteta ili tak nes. Tjeram se i fakat jedem (iako mi se ne jede) i onda je taj rucak zdraviji i napokon ne jedem slatko uopce 😂 Al taj osjecaj mucnine/zgaravice mi koma i bas mi onak. I ful sam pospana. U 19h sam vec u krevetu. Sto umor, a sto da spavam pa nemam mucnine.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
VM nikako da ti katem koliko mi je drago radi tebe ali ino baš baš i kad vidim tvoju borbu isto znam koliko vrijedi boriti se znam da si nerozna radi pregleda ali bit ce sve ok ❤️🙏
Ribic i radi tebe radi svih cura koje postignu uspijeh kao da sam ja❤️
Kacuhsa hvala ti svaka pomoc dobro ce doci
Mi smo vise za opciju donor iako meni posvojene isto ali mome muzi ne nije za to jednostavno umorani od svega
Ali ja cu se boriti dokle god imam stanica jedna vrijedna mi treba🙏
Evo sutra idem vadit hormone pošto mi ovi star nalaz o 2020 pa ova iz Makedonije da napravim novi ali pila sam sumamed ovi dana jer me pokosila prehlada oce to imati veze ikakve i utjecati na nalaz?
Ili da preskocim pa radim iduci mjesec?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MakiST jako mi je drago da cemo se pratiti 🤞 bas sam gledala tu po potpisima da li ima neka od cura da se pratimo i u 6 mjesecu, a i narednih 9..🤞🙏❤
Sani ti bi isto trebala biti u 6 ali ne znam je li fet ili postupak, nisam upratila. Nadam se da sve bude ok sa slijedecim nalazima kod muzeka 😘❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Nažalost ovaj FET mi nije uspio, beta negativna..,😟ali glavu gore idemo dalje,imamo još smrzlića za 2 FET-a.Cure koje ste u Petrovoj, koliko ste čekale na sljedeći FET?da li se radi pauza i da li ste radile kakve pretrage u nakon neuspjelog FET-a? Svima koje danas imaju nešto, sretno.😊😊
32. god. PCOS, 9/21 histeroskopija maternice Petrova/
MM 32 god. oligosthenozospermia
1. IVF 01/22 Petrova ➡️menopur 150, cetrodite, ovitrelle➡️aspiracija 17dc➡️ 22 🥚➡️ 5 zamrznutih zametaka
FET 23.4.22. - vraćena 1 blastica - beta 0
FET 28.6.22. - vraćene 2 blastice - 13dpt beta-1280😊- 15dpt beta 3038 - 1.UZV 14.7. prisutan gestacijski mjehur i žumanjčana vrećica UZV 1.8.2022. Srčeko kuca🙏❤️- Qualifited 90 ✓-curka stiže
Dobar dan drage zene kako ste mi sve skupa mislim na vas bilacsam u poslu i svacem necem zapratim vas ali nikako ne uspijem pisat.
Svim cekalicama zelim svu srecu🙏
Svim trudnicama veliki ❤️🤗
A sve vi koje prolazite tesko razdoblje sve vas shvacam ali samo hrabro.
Evo meni je danas dan D nakon zahvata i svega sta sam prošla odem na Humanu po savjet za te prirodne inesminacije itd prirodno pracenje.
I onda šok ova me salje u Makedoniju da bi najbolje bilo si se radi taj PDG kako li vec ona je inace šefica humane i kaze nije problem ni napravit te inseminacije koje mi ostale ali da za moje godine bi obo bolje bilo
Cure recite mi jeli znate koja je klinika dobra u Makedoniji preko hzz i koja je dobra privatno?
Baš sam slomjena nakon svega sada me tek to govore salju
Jako mi je žao, ali vec su cure i pisale da je inseminacija i prirodno praćenje najmanje uspješna.
A zašto su vas poslali na PGD, zbog dosadašnjih neuspjeha?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Evo da i ja prijavim da sam PUPO ❤❤🤗 Moje dvije mrve vraćene na toplo! Samo nek se sad čvrsto čvrsto drže ❤
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Monkice razmemo se😂🙈... Mislim da se sve tu razumijemo, stalno neki strah i neizvjesnost. Od toga jel bude folikula, hoće li se šta oploditi pa na dalje... Jednostavno je to valjda tako ❤️...
Ivana jako mi je žao zbog negativne bete💔... Grlim ❤️...
Meni su rekli da mogu odmah u narednom ciklusu u fet🍀.
Flekice pupo❤️! Da se obje prime 🍀🤞! Znaci 2/3 i to blastice, ooooodlicno❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure, evo mene s pregleda 🤗 Sve je super. Pustila mi je srčeko… vidjela sam rukice, nogice… ❤️
Draga Avokado čestitam 💗 neizmjerno sam sretna zbog tebe 🥰💕 došla sam vidjeti kako si, kad ono baš tvoj post zadnji 😃
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Dobar dan drage zene kako ste mi sve skupa mislim na vas bilacsam u poslu i svacem necem zapratim vas ali nikako ne uspijem pisat.
Svim cekalicama zelim svu srecu🙏
Svim trudnicama veliki ❤️🤗
A sve vi koje prolazite tesko razdoblje sve vas shvacam ali samo hrabro.
Evo meni je danas dan D nakon zahvata i svega sta sam prošla odem na Humanu po savjet za te prirodne inesminacije itd prirodno pracenje.
I onda šok ova me salje u Makedoniju da bi najbolje bilo si se radi taj PDG kako li vec ona je inace šefica humane i kaze nije problem ni napravit te inseminacije koje mi ostale ali da za moje godine bi obo bolje bilo
Cure recite mi jeli znate koja je klinika dobra u Makedoniji preko hzz i koja je dobra privatno?
Baš sam slomjena nakon svega sada me tek to govore salju
Jako mi je žao, ali vec su cure i pisale da je inseminacija i prirodno praćenje najmanje uspješna.
A zašto su vas poslali na PGD, zbog dosadašnjih neuspjeha?
Daa
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo da i ja prijavim da sam PUPO ❤❤🤗 Moje dvije mrve vraćene na toplo! Samo nek se sad čvrsto čvrsto drže❤
Bravo i svu srecu zelim mazi svoju pupu❤️😍🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji