Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    04. Svibanj 2022. 13:28

Rita_55

Ej cure,samo da javim da je beta negativna💘 Nisam se ni nadala previše jer nisam imala nikakve simptome iako nam je do sada rezultat bio najbolji.
    Ne znam što reći ali meni ta implantacija je bas problem,iako sam sada stavljala i embriogule…
    Želim vam svima sreće tko sto ima i da vam bude sto kraci put do bebice💋

Ako ima tko kakav savjet slobodno pišite….

Draga žao mi je, u kojoj si bolnici/poliklinici? Jel imaš 🐧🐧  mislim da  većina žena ima problema baš s tom implatacijom i ne znam što bi ti pametno rekla,  što ti dr kaže? Možda postoji još nešto od pretraga ako nisi obavila?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

michelle
    04. Svibanj 2022. 14:09

Rita_55

Ej cure,samo da javim da je beta negativna💘 Nisam se ni nadala previše jer nisam imala nikakve simptome iako nam je do sada rezultat bio najbolji.
    Ne znam što reći ali meni ta implantacija je bas problem,iako sam sada stavljala i embriogule…

Bas mi je zao 😔
    Ja sam pila sok od cikle i jela ananas, i endometrij mi je bas bio dobar, znam da mi ga je pohvalio, uz to sam isla na akupunkturu pola sata prije i pola sata iza transfera, mozda je sve to utjecalo na ovaj dobitni fet. Probaj nesto od ovoga, mislim da ne moze skoditi. Do tada se drzi, i misli pozitivno 🤗🤗

👧35 🧑34 -oboje ✔
    AIH 10/21- ⛔
    1. IVF- 11/21
    - 9js, 7 opl., 6❄, transfer 05.12., 1 blast 5.dan; beta 10dpt- 37.9 ⛔ biokem.
    ➡️FET 18.02.- dvije blaste 🐧🐧- beta 10dnt- 49, beta 12dnt- 27 ⛔ biokemijska
    ➡️ FET 21.04. 2 blaste 🐧🐧, beta 11dnt- 895, beta 13dnt- 3000, eta 17dnt- 22460 😍
    1.UZV- 17.05. 🙏- imamo 💓🥰
    2. UZV- 14.06. 🙏- qualified 180- stize djecak 💙

Iman
    04. Svibanj 2022. 14:11

Stela_M

Iman nažalost ja nisam te sreće da idem fet 🤣🤣 moram u stimulaciju a obzirom na ovu štitnjaču I da još nisam išla na pregled sve si mislim da pomaknem na 7 mj pa da onda uzmem i go da ne idem na bolovanje vidjeti ću još sve 🤷‍♀️ inače sam dobro, hvala na pitanju, kako si mi ti, i pretpostavljala sam da si mi nestrpljiva ali treba slušati dr ipak oni najbolje znaju ❤️
    Ivy lijepo tamni testić 🤞🤗🤗❤️
    Petra kako si mi ti? 🤗❤️
    Sunny kako si? Ma valjda hoće ne mogu na ništa utjecati pa se previše i ne brinem 🤭😁❤️
    Michelle ženo koja beturina 🤭🤗❤️
    krenuo je lijepi pozitivni niz neka se tako i nastaviti 🤞🙏🙏❤️❤️❤️

A bem mu misaaa.. uradi onako kako mislis da ti je manje stresno i najbolje za tebe.. drzim 🤞🤞 na najjace da se sve poslozi ❤❤❤.. vjerujem da ce se i stitna izregulirati, samo eto mora nas nesto dodatno zezati.. moramo se boriti, tako nam je i nema druge. Ja sam dobro, hvala ti.. ali sada ne vise prestrasena u iscekivanju, nego ludo nestrpljiva, do mjere da X dane na kalendaru 😅🤭 😘😘

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Marita_07
    04. Svibanj 2022. 14:15

Stela_M

Rita_55

Draga žao mi je, u kojoj si bolnici/poliklinici? Jel imaš 🐧🐧 mislim da većina žena ima problema baš s tom implatacijom i ne znam što bi ti pametno rekla, što ti dr kaže? Možda postoji još nešto od pretraga ako nisi obavila?

U ivf klinici,sutra cu se s dr cut pa vidjet sto jos mogu od pretraga napraviti,iako mislim da je stvar da se mora sve poklopiti.

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Marita_07
    04. Svibanj 2022. 14:18

michelle

Rita_55

Bas mi je zao 😔
    Ja sam pila sok od cikle i jela ananas, i endometrij mi je bas bio dobar, znam da mi ga je pohvalio, uz to sam isla na akupunkturu pola sata prije i pola sata iza transfera, mozda je sve to utjecalo na ovaj dobitni fet. Probaj nesto od ovoga, mislim da ne moze skoditi. Do tada se drzi, i misli pozitivno 🤗🤗

Meni je endometrij super,nemam problema s zadebljanjem i slicno tome,sluznica takodjer,kazem dr je isto ovaj put toliko bio optimistican jer smo dobili zametke AA kvalitete ali eto...nije bilo sreće.
    Avocado hvala!🥰

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.

• ribic
    04. Svibanj 2022. 14:28

Michelle Mozda si dobro sama sebi “predvidjela” blizance? 😀
    Rita Zao mi, sve znas. Samo inzistiraj na jos pretraga…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Svibanj 2022. 15:04

Dobar dan drage zene kako ste mi sve skupa mislim na vas bilacsam u poslu i svacem necem zapratim vas ali nikako ne uspijem pisat.
    Svim cekalicama zelim svu srecu🙏
    Svim trudnicama veliki ❤️🤗
    A sve vi koje prolazite tesko razdoblje sve vas shvacam ali samo hrabro.
    Evo meni je danas dan D nakon zahvata i svega sta sam prošla odem na Humanu po savjet za te prirodne inesminacije itd prirodno pracenje.
    I onda šok ova me salje u Makedoniju da bi najbolje bilo si se radi  taj PDG kako li vec ona je inace šefica humane  i kaze nije problem ni napravit te inseminacije koje mi ostale ali da za moje godine bi obo bolje bilo
    Cure recite mi jeli znate koja je klinika dobra u Makedoniji preko hzz i koja je dobra privatno?
    Baš sam slomjena nakon svega sada me tek to govore salju  

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Kacusha
    04. Svibanj 2022. 15:36

Rita_55

michelle

Rita_55

Bas mi je zao 😔

Meni je endometrij super,nemam problema s zadebljanjem i slicno tome,sluznica takodjer,kazem dr je isto ovaj put toliko bio optimistican jer smo dobili zametke AA kvalitete ali eto…nije bilo sreće.
    Avocado hvala!🥰

Ej draga tako ti je i kod mene. Ja mislim da je problem imunoloski i na svoju cu ruku uzimati decortin puno ranije. Sve sam pretrage napravila 🙈 a i tvoj spontani je bila trudnoca. Kako i sama kazes vise faktora se treba poklopiti. 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    04. Svibanj 2022. 15:38

Cure puno lijepih vijesti, malo slabije pratim. Michelle i meni mirise na ❣️❣️
    Trudnice nadam se da ste dobro. 
    Pusa svima 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Marita_07
    04. Svibanj 2022. 16:12

Kacusha

Rita_55

michelle

Rita_55

Bas mi je zao 😔

Meni je endometrij super,nemam problema s zadebljanjem i slicno tome,sluznica takodjer,kazem dr je isto ovaj put toliko bio optimistican jer smo dobili zametke AA kvalitete ali eto…nije bilo sreće.
    Avocado hvala!🥰

Ej draga tako ti je i kod mene. Ja mislim da je problem imunoloski i na svoju cu ruku uzimati decortin puno ranije. Sve sam pretrage napravila 🙈 a i tvoj spontani je bila trudnoca. Kako i sama kazes vise faktora se treba poklopiti. 🍀

Koje si sve imunološke pretrage radila? Mene dr nije uputio na to,ali sada cu inzistirat sve kaj mogu da napravim

👨‍💼 43.g., sve uredno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.