Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    04. Svibanj 2022. 21:58

Rita_55

Kacusha

Rita_55

michelle

Rita_55

Ej cure,samo da javim da je beta negativna💘 Nisam se ni nadala previše jer nisam imala nikakve simptome iako nam je do sada rezultat bio najbolji.
    Ne znam što reći ali meni ta implantacija je bas problem,iako sam sada stavljala i embriogule…
    Želim vam svima sreće tko sto ima i da vam bude sto kraci put do bebice💋

Ako ima tko kakav savjet slobodno pišite….

Bas mi je zao 😔
    Ja sam pila sok od cikle i jela ananas, i endometrij mi je bas bio dobar, znam da mi ga je pohvalio, uz to sam isla na akupunkturu pola sata prije i pola sata iza transfera, mozda je sve to utjecalo na ovaj dobitni fet. Probaj nesto od ovoga, mislim da ne moze skoditi. Do tada se drzi, i misli pozitivno 🤗🤗

Meni je endometrij super,nemam problema s zadebljanjem i slicno tome,sluznica takodjer,kazem dr je isto ovaj put toliko bio optimistican jer smo dobili zametke AA kvalitete ali eto…nije bilo sreće.
    Avocado hvala!🥰

Ej draga tako ti je i kod mene. Ja mislim da je problem imunoloski i na svoju cu ruku uzimati decortin puno ranije. Sve sam pretrage napravila 🙈 a i tvoj spontani je bila trudnoca. Kako i sama kazes vise faktora se treba poklopiti. 🍀

Koje si sve imunološke pretrage radila? Mene dr nije uputio na to,ali sada cu inzistirat sve kaj mogu da napravim

ANA i ENA pretrage i imam autoimunu bolest. 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    04. Svibanj 2022. 22:02

Stela_M

Kacusha pa iz tvog potpisa vidim NK stanice poz i Ana ti si deff kandidat za Decortin jel ga nisi do sada davali ili?
    Rita ako si imala do sada 4 postupka iza sebe def bi trebala odraditi imunološke pretrage 🤷‍♀️

Ma jesam, ali cu sad duze piti i vecu dozu 😁

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Svibanj 2022. 23:00

Hvala cure drage  ali valjda cemo vidjeti i odluciti ionako sada necemo ništa do jeseni pa cemo do tada valjda znati  a za sada sam odlucila sve pustit radit cu prirodnjake i opustit se stvarno sam umorna pre umorna više tako malo treba samo jedna prava i dobra stanica da bi uspijel.
    Neznam tesko je sve ovo hvala sta postojitee❤️
    Kad napraviš zahvat i sretan ides kontas bit ce i onda te ona danas pokosi sa ovim cula sam za to ali kako tek sad kako mi to niko nikad prije nije uputio od njih???? bas sam bisna na njih na sebe i onda me sve izbaci iz cipela
    Sad sam samo na medicinski kanibas dala po place na kapi i vaginalete 
    I vitamine 
    I onda se pitas cemu sve to 
    Šta sada kako dalje koda mi neko stavio zid i ne vidim ništa oko sebe  

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Stela_M
    05. Svibanj 2022. 03:10

Kacusha 🤞🤞🙏 da ovaj bude dobitni ❤️❤️
    Panda nemoj još ništa otpisivati stignu folikuli narasti znaš i sama da im nekada duže treba 🙏🤞❤️❤️
    Bela žao mi je draga nemam ništa pametno što bih ti mogla reći i čime bih te mogla utješiti, ali nije gotovo jer opcija još imaš ali ako osjećaš da si umorna od svega, a vjerujem da jesi obzirom što si sve prošla uzmi si ljeto za sebe uživaj, opusti se, napuni baterije, cugaj, sex pod obavezno🤭 bez opterećenja i odmori glavu a onda u nove pobjede, svu sreću ovoga svijeta ti želim 😍❤️
    Avocado slatke muke jel kažu ljudi blaženo stanje a ne možeš niti jesti kao čovjek 😁🤭 nadam se da će brzo proći da možeš papati 😋😍🥰❤️
    Cure koje imate dns nešto sretno puno je novih i jednostavan ne mogu više pamtiti 😁😍🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    05. Svibanj 2022. 03:12

Sani88 🤞🤞🤞 da je beštija otišla, kako ti je suprug? ❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Monkica24 🍀
    05. Svibanj 2022. 08:51

petra30

Sunny u dva navrata sam ju krenula slagati i odustala🤭😂… Stalno se bojim da nekaj ne ureknem🙈… Znam da nisam normalna ali nemrem si pomoci. Pala je odluka da ju budem stavila poslije nipta, dok budem znala u kojoj boji slažem 🤭❤️!

haahahaa Petra tako sam identično i ja, nisam htjela staviti trakicu dok ne dođe rezultat nipt testa Kao da se ne ureknem. I još me to malo danas danas drži, ono idem kupit nešto za bebu i mislim si ajme hoće sad nešto poći po zlu... Nikad zapravo mira... Čekamo tvoj rezultate, ali bit će sve ok 🤞
    Michelle super ti je beta

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

05. Svibanj 2022. 08:58

Hvala cure da jutros sam pisala ovoj jednoj klinici odmah su odgovorili traze da izvadim nove hormone pa sutra idem vadit jer jutros taman dobila dosla dva dana ranije .
    Klinika je u Makedoniji vec mi rekla za online konzultacije pa cemo vidjeti
    Klinika se zove Newborn Clinic ima jako dobre rezultate ali meni je bitan PGD
    Vidim da dosta ide u Belgiju u Brisel na PGD jer naš hzzo tamo pokriva sve troskove  osim puta citala tu na forumu.
    A za Makedoniju neznam oce htjeti 
    A pošto ja nemam više nijedan postupak moram sad ici na hzoo i vidit sta mi  se moze sredit
    Znam muzu sam rekla da neznam sta bi da se meni svidio doktor Radončić ali kaze on pusti to svidio. Moramo vidit sta nsm je cinit i sta je bolje!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

05. Svibanj 2022. 09:10

Ja sam i prosli ciklus dobila 26 dan i sada 26  inace mi 28 dodju  nekad 30 dan 
    Sad neznam dali je se to  poremetilo radi laparaskopije ili ?
    Hvala vam sta me slusate i pomazete ako koja sazna kakvu informaciju za PGD pišite.
    Taman kad sam tila odmorit i opustit se opet novi problemi🤦
    I da stvarno evo nakon sta mi namistio taj jajnik nemam bolne menstruacije inace prvi dan i drugi bi me ubijali a sad evo nista radim po kuci sve normalno lagano bolucka 
    A inace bolovi lezi u hitna

VM
    05. Svibanj 2022. 09:27

Avocado

Ivyjako lijepo tamni 🥰🥰
    Michellebeta je top 🥳🥳
    Sunnydobro sam ti ja, jedva čekam pregled sutra 🤗 jedino šta ne mogu jesti ništa, pogotovo meso (inače sam veliki mesojed 😂)… 🤷‍♀️🤦‍♀️
    Ritažao mi je 🥺

Avocado vec sam mislila da nekaj ne stima sa mnom, ja isto ne mogu jesti,nesto brljavim, sutra imam pregled i kad me dr pita za kile, ja izgubila 2 kg u 2 tjedna jer sam prije tamanila kolace, palacinke, tjestenine a sad ne smije 🙄. Sjedim u Breyeru, opet radim OGTT...zeludac mi je u grlu. Sinoc sam jela zadnje u 20 i od gladi me zivcanoca prala. A ja najvise jedem navecer 😫. Kaj sam ja zabrijala da u trudnoci mozes tamanit kolace jer imas izliku kak si trudan 🙈. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Kacusha
    05. Svibanj 2022. 09:45

Bela draga drzi se, nisu to lagane odluke. Ja sam malo citala o Makedoniji ali vise za donorstvo. Ne znam kakav vam je tu stav ili posvojenje? Ja kad sam si poslozila te odluke nekako mi je lakse. 🍀🌈 Pitam ti jos za jednu osobu koja je bila u Makedoniji pa javim. ❤️

👨‍🦰 Oligo-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.