Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 09:47

Ribic drzim fige za sto vise oplođenih 🤞🏻🤞🏻
    Rainbow i Tina evo još jedne koju od jutros vise ne bole sise 😏 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 09:51

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Pozdrav svima drage cure :)

Evo da se javim malo nakon jako jako puno vremena. Moram i opravdati svoje postojanje na listi 🤣🤭
    Puno novih curki, puno novih borilica …a baš i ne tako davno bila sam sastavni dio borilačke ekipe… ❤
    Gledam popis i vidim neke svoje stare borilice koje su uspješno ostvarile trudnoće…od srca vam želim da vam sve i dalje teče školski VM,Sunny,ma2013,Miss Ivy i daj Bože Anchy (jesi li piškila test??🤣🤣)…više ne ni ne sjecam koga sam pročitala ali za svaku mi je baš baš jako drago.
    Ajme Aurora brojiš ti još sitno ❤🥰
    Čestitke i novopečenim majkama ❤❤❤

Što se nas tiče, mi smo super, rastemo, imamo 2 zubića već 🥰❤
    Već smo blizu pola godinice, a sjećam se da sam mislila da neće nikad uspjeti… 🤭🤭🤭🤭

Svima želim puno sreće i uspjeha u stimulacijama, aspiracijama, transferima, trudnoći i porodima ❤

Bas mi je drago da si se javila ❤️
    Ajme, dva zubića i pola godinice 🥰🥰❤️
    Nisam još piškila 🙈 danas je dan D i ako prođe vikend bez mengu, puj puj, onda cu u pon pišnut..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    26. Ožujak 2022. 10:09

Petra čestitam ti na ❤️ junačkom i želim ti dosadnu školsku trudnoću 
    Sani drago mi je da ti je beta pala! Uskoro u nove pobjede, a iza sebe imaš čopor koji glasno navija 
    Dashuri čestitam na duplanju! Želim ti brz oporavak i izlazak iz bolnice!
    VM , Angeleyes čestitam i vama na duplanju!
    Ribic tvoj Roki je presladak  Drzim ti fige da se sve oplode!!
    Arnoldica baš mi je žao.... Nadam se i dalje da će uskoro početi padati, da možeš na miru odtugovati i vidjeti kako ćeš dalje 
    Dada

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

AuroraB
    26. Ožujak 2022. 10:13

Anči 💕

Sise nisu razlog za zabronutost☺, menu su isto splasnule nakon stimulacije, a usred ostvarivanja trudnoće... i evo, čak.mi ni sad nisu napuhnute! Jedini znak je testić 🍀
    Inače nisam odgovorila, curka je super isto kao i ja! Trenutno ima 1.5kg😆🐰 Idem u bolnicu na preglede, pa mi fali IVF sa svojim detaljnim pregledima i ljubaznošču... previše sam se razmazila tamo, pa sad kad dođem u bolnicu na pregled moram imati posebne pripreme u glavi, nešto poput:"Ajde ne budi razmažena p****" 🙈

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Hope33
    26. Ožujak 2022. 10:50

AuroraB

Anči 💕

Sise nisu razlog za zabronutost☺, menu su isto splasnule nakon stimulacije, a usred ostvarivanja trudnoće… i evo, čak.mi ni sad nisu napuhnute! Jedini znak je testić 🍀
    Inače nisam odgovorila, curka je super isto kao i ja! Trenutno ima 1.5kg😆🐰 Idem u bolnicu na preglede, pa mi fali IVF sa svojim detaljnim pregledima i ljubaznošču… previše sam se razmazila tamo, pa sad kad dođem u bolnicu na pregled moram imati posebne pripreme u glavi, nešto poput:"Ajde ne budi razmažena p****" 🙈

I ja potpisujem da sise nisu znak, meni splasnule takoder nakon stimulacije i cilu trudnocu ih nisam skoro nista osjecala  nisu ni narasle, a nabila sam 17 kg. Tek nakon sto sam rodila  kroz 48 sati su nadoslee i sad sam ponosni vlasnik.haha

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 10:52

Hvala cure 😍 mislim malo me bole kad ih stiščem 😂 a do jučer su me bas ubijale...vidjet cemo sve.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Ožujak 2022. 11:30

Anči 💕

Hvala cure 😍 mislim malo me bole kad ih stiščem 😂 a do jučer su me bas ubijale…vidjet cemo sve.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ništa ti ne brini oko sisa 😂😂
    Jednostavno smo naučili da se ne možeš ravnati po simptomima...
    Evo kad uspoređujem sa starim curkama simptome,bete,prve tjedne trudnoće....toliko različitih iskustava ima da čovjek ne može vjerovati. 
    Kao što visina bete nema apsolutno nikakve veze sa tim dali su blizanci ili ne tako ti ni simptomi u tako ranom stadiju ne znače ništa... trenutno si napucana još svim i svačim i tijelo reagira...tek tamo oko 6tt možeš neke simptome primjećivati.ja sam bila sigurna da ću dobiti M. Još neznam sjećaš li se onog mog smeđarenja...ništa nije upućivalo na trudnoću i evo ga...
    Doduše ja sam frikuša piškila test na svaki odlazak u wc hahaha ,živjeli Kinezi 🎊🎊🎊🎊🎊 živjela štoperica 😂😂😂
    Ono što ti želim reći je da ne razbijaš glavu sisama (ne mislim doslovno 🤣🤣). 
    Ja ti od srca želim da se zakačilo bar jedno malo čudo...
    Navratit ću u ponedjeljak da vidim test ❤

endometrioza

Razumna
    26. Ožujak 2022. 11:32

Žene ja sam još živa. 
    Držim se i ne dam se. 
    Dosta sam opuštena iako imam menga grceve svaki put kad se dignem iz kreveta tako da neću nigdje za vikend a htjela sam svagdje. Mene nije strah da će mi se nešto dogoditi ako izađem van jer kad sam bila prvi put trudna svugdje sam isla ali znam kakav je neugodan osjećaj kad u društvu dobiješ te menga grceve i samo onda to vrtiš u glavi. U prošloj trudnoći sam pila u tim situacijama normabele (što su žene na ovom forumu jako osudile, jedna je čak napisala da ih krkam kao bombone) a sad više ne pijem normabele jer ne osjećam potrebu za njima nego više mirujem.
    Samo sam htjela reći da je ok ako smo placljive, tužne i sumnjamo u sebe (realno prokreacija je najlaksa stvar na svijetu i više žena koristi kontracepciju nego što ima probleme pa normalno da onda nismo sigurne u sebe). Po meni je ok biti tužan, plakati i bojati se. Šaljem vam svima puno dobe vibre i ljubavi 🥰🥰🥰🥰🥰 mi to možemo 💗💗💗💗💗

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Ožujak 2022. 11:34

nika0302

Kako vrijeme leti, vec bude pola godine…a koda je jucer bilo kad si pišala 

Baš se čudim kako sam ostala zapamćena po tim testovima 🤣
    Pa svi smo piškili testove 🤭🤭🤭🤭

endometrioza

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 11:43

Hvala ti Dada na ovako opširnom postu ❤️ 
    Sjećam se i tvoje štoperice, i testića i svega 🤭
    Eh sad si me obevezala da piškim u ponedeljak 🙈
    Puno sam opuštenija nego prošli put, jer stvarno znam da sam ovaj put dala sve od sebe i da sam napravila sve sta sam mogla..naravno uvijek moze bolje, ali sam zadovoljna..ako nije uspijelo sada uspijet će nekad..svaku od nas ceka nasa sreća, samo trebamo pronaci pravi put do nje.. ❤️
    Također vam mogu reć da smo obavili školicu za posvojitelje, sad čekamo završnu provjeru kuće i još 1 psiho test i ulazimo u registar ❤️ ko zna mozda je nasa sreća vec negdje rođena i čeka da nam se putevi spoje..prihvaćamo i tu opciju 🤭❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.