Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    25. Ožujak 2022. 20:28

Mrvica722

Angeleyes

Evo docekala i ja. Beta je 440, poduplala se ❤❤❤

Bilo bi dobro da se beta full uduplala i cak malo više što ne znaci da ce bit problem. Mogućecda su ti se 2 primila pa jedan otpao. Mada se tolerira za malo odstupanje al najbolje je kad ta druga beta bas poskoči.

Misliš da je to problem? Trebalo bi onda vadit i treću, a pitat ću dr što kaže pa ćemo vidjet. Nadam se da je sve okej, uh.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Antoneta
    25. Ožujak 2022. 20:36

Sani88 🙏🍀🤰

Antoneta

Pozdav curke, nema me cijeli dan, a ono super brojki ima!! Čestitke, bravo 🙂

Imam pitanje vezano za amh ako se tko kuži - znači, vadila sam u 9mj i bio je 4pmol/ (0.56ng/l). Ovaj ciklus sam ponovila nalaz i danas stiglo da je vrijednost 8pmol/ odnosno 1.12ng/l.
    Pa mi sad apsolutno nije kasno kako je koguće da je porastao? Zar on ne bi vremenom samo trebao opadati? 🤔
    Rađeno u istom labosu, 5dc.

Istina da nizak vitamin D moze maskirat realno stanje AMH, isto tako uzimanje raznoraznih suplemenata moze popravit opce stanje organizma pa tako i "povisit" AMH, mada je on uvijek isti ili opada samo ga ta stanja zamaskiraju. Pravo stanje nasih rezervi js su antralci. Imas neke planove?

Nisam to znala, mislila sam da to samo opada i ćao 🙃
    Za planove ne znam što bih ti rekla.. u pregovorima smo sami sa sobom. Suprug bi još jedan ivf, dr kaže isto, a ja sam ni tu ni tamo.. ne volim da mi se sve vrti po čitave dane oko nalaza i brojki i slušanja tijela, znakova itd, a ovaj postupak mi je takav bio. Moram priznati da sam baš bila opterećena čitavo vrijeme u smislu "uši ubačene u šestu brzinu i samo prati, prati, prati, dok u prvom dobitnom ivf-u  je bilo "ko ga jebe, šta bude, bit će, hodali posvuda, zabavljali se i mozak na pašu.... svakako mislim pauzu napraviti barem 2,3 mjeseca da dobro ohladim od svega. 

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Anči 💕
    25. Ožujak 2022. 20:37

Angeleyes

Mrvica722

Angeleyes

Bilo bi dobro da se beta full uduplala i cak malo više što ne znaci da ce bit problem. Mogućecda su ti se 2 primila pa jedan otpao. Mada se tolerira za malo odstupanje al najbolje je kad ta druga beta bas poskoči.

Misliš da je to problem? Trebalo bi onda vadit i treću, a pitat ću dr što kaže pa ćemo vidjet. Nadam se da je sve okej, uh.

Ne brini se..bitno je da je 80% sve je ok 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mrvica722
    25. Ožujak 2022. 20:37

Angeleyes

Mrvica722

Angeleyes

Ma gluvo bilo da je nesto bas ti želim od ♥️da uspije da sve ide po planu... Ja bi napravila i treću tio dr il ne da ispratiš i da ta 3.odskoči znači treća bi tribala bit od  880 pa na više. Moguće da su duplići... Meni su bili 9 ti dan beta 150,11 dan beta 450.al znas mozda si ti vadila u različit sat betu jednu od druge pa i to zna bit

Leptirek
    25. Ožujak 2022. 20:42

💜Medenko

Leptirek

💜Medenko

Leptirek

Čestitam svima na super betama 😍
    Medenko evo bila sam danas, potrajalo je jer su čekali nalaz pcr testa 😅 Pregledala me, pitala da li želim stimulaciju ili ne. Izabrala stimulaciju. Pokazali mi kako se pikati 😅 ne znam kako ću to sa svojim nemirnim rukama i strahom od igle, ali snaći ću se valjda 😂 Sve u svemu, drago mi je da je krenulo… Jesi ti dobila danas ili još čekaš?
    Leptirekčekala sam te da se javiš pola dana🤭😂😜kaže muž manje sam njega isčekivala nego tebe..Ti si znači isti dan ujutro obavila covid pa čekala na pregled?Išla si doma pa došla popodne ili su te odmah primili🙊jer covid je rano do nekih 8 jel?Ja još isčekujem a ona ne dolazi namjeno samo da me iritira..🤪

😂 Sad se osjećam posebno 😁 da, isti sam dan obavila jer nisam ni stigla dan prije. Testiranje je od 7.30 do 8.30 i odmah sam bila na redu kad sam došla, nikoga nije bilo. Zujala sam po gradu jer mi se nije isplatilo ići doma, ali možda bolje da nisam jer sam ovako samo novce trošila 😂 U 11 su me naručili na pregled.
    Baš sada kad čekaš da dođe, nje nema, tipično 😁

a da..kraljica odlučuje😆..Pitala te da li želiš stimulaciju🙄?mislila sam da oni određuju ili s obzirom da je kod tebe sve ok pa zato biraš?Još sam puna neznanja i dosadna🙈Ako budeš imala volje da mi ostaviš mail pa da se čujemo bilo bi mi drago da nisam dosadna tu na forumu ..jer sama sebi već jesam polako🤫Tebi želim sreću sa 💉…i samo hrabro naprijed❣️

Nemam pojma kako je inače... Još sam ju ja pitala što ona preporuča i rekla je da ja biram 😅 Ma i ja sam u svemu ovome nova, pola toga još ne znam i ne kužim 😂 Nisi uopće dosadna... Kako ti tu mogu privatno poslati poruku da ti napišem mail? 

👩‍❤️‍👨33/33
    Ja AMH 8.7 pmol/L
    On sve ok
    3/22 IVF 4.4. aspiracija: 3 js ➡️ 3 oplođene ➡️ 9.4. transfer 1 blastice ☺️, 1 🐧, 13. dnt beta 2296, 16. dnt beta 8099

Antoneta
    25. Ožujak 2022. 21:03

Sani88 🙏🍀🤰

Antoneta

Sani88 🙏🍀🤰

Antoneta

Pozdav curke, nema me cijeli dan, a ono super brojki ima!! Čestitke, bravo 🙂

Imam pitanje vezano za amh ako se tko kuži - znači, vadila sam u 9mj i bio je 4pmol/ (0.56ng/l). Ovaj ciklus sam ponovila nalaz i danas stiglo da je vrijednost 8pmol/ odnosno 1.12ng/l.
    Pa mi sad apsolutno nije kasno kako je koguće da je porastao? Zar on ne bi vremenom samo trebao opadati? 🤔
    Rađeno u istom labosu, 5dc.

Istina da nizak vitamin D moze maskirat realno stanje AMH, isto tako uzimanje raznoraznih suplemenata moze popravit opce stanje organizma pa tako i "povisit" AMH, mada je on uvijek isti ili opada samo ga ta stanja zamaskiraju. Pravo stanje nasih rezervi js su antralci. Imas neke planove?

Nisam to znala, mislila sam da to samo opada i ćao 🙃
    Za planove ne znam što bih ti rekla.. u pregovorima smo sami sa sobom. Suprug bi još jedan ivf, dr kaže isto, a ja sam ni tu ni tamo.. ne volim da mi se sve vrti po čitave dane oko nalaza i brojki i slušanja tijela, znakova itd, a ovaj postupak mi je takav bio. Moram priznati da sam baš bila opterećena čitavo vrijeme u smislu "uši ubačene u šestu brzinu i samo prati, prati, prati, dok u prvom dobitnom ivf-u je bilo "ko ga jebe, šta bude, bit će, hodali posvuda, zabavljali se i mozak na pašu…. svakako mislim pauzu napraviti barem 2,3 mjeseca da dobro ohladim od svega.

Totalno te kuzim i sto se tice pracenja simptoma , tesko je ne mislit samo o tome i fokusirat se usput na jos tonu stvari i ne nadat se da je bas taj uspjesni…, a i sto se tice pauze, lakse je odlucit kad se to sve slegne, aliii zelim ti da prevagnes na muzevu stranu i da pokusate jos jedanput, da se kasnije ne bi kajala sto nisi, obzirom da ti endometrioza zasad miruje. Kako god odlucis 🤗

Ma da, treba malo odmoriti pa vidjeti. Ipak, imam jedno dijete na kojem sam beskrajno zahvalna i to mi daje malo ipak da odvagnem na drugu stranu. Da nisam u toj situaciji, išla bih do kraja svijeta vjerojatno. A ovako, sve stavljam na stranu radi potencijalnog djeteta. Grubo malo možda zvuči, ali tako je. A opet, tu je ono, što bi bilo kad bi bilo.... vidjet ćemo sve, samo polako. Imam vremena, pa tek mi je 35 🤣
    🥰🥰🥰

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Angeleyes
    25. Ožujak 2022. 21:22

Mrvica722

Angeleyes

Mrvica722

Angeleyes

Ma gluvo bilo da je nesto bas ti želim od ♥️da uspije da sve ide po planu… Ja bi napravila i treću tio dr il ne da ispratiš i da ta 3.odskoči znači treća bi tribala bit od 880 pa na više. Moguće da su duplići… Meni su bili 9 ti dan beta 150,11 dan beta 450.al znas mozda si ti vadila u različit sat betu jednu od druge pa i to zna bit

Sad ide vikend pa ne mozemo nista... Ali evo da se ne stresiram, sutra cemo biti pametniji, pitat cu ih za misljenje na tel. Nadam se da ce sve ici kako treba, previse je stresno ovo cekanje😩 Nisam uopce upoznata kakva beta mora biti s duplicima, sve mi novo 😅

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    25. Ožujak 2022. 21:24

Angeleyes

Mrvica722

Angeleyes

Mrvica722

Angeleyes

Ma gluvo bilo da je nesto bas ti želim od ♥️da uspije da sve ide po planu… Ja bi napravila i treću tio dr il ne da ispratiš i da ta 3.odskoči znači treća bi tribala bit od 880 pa na više. Moguće da su duplići… Meni su bili 9 ti dan beta 150,11 dan beta 450.al znas mozda si ti vadila u različit sat betu jednu od druge pa i to zna bit

Sad ide vikend pa ne mozemo nista… Ali evo da se ne stresiram, sutra cemo biti pametniji, pitat cu ih za misljenje na tel. Nadam se da ce sve ici kako treba, previse je stresno ovo cekanje😩 Nisam uopce upoznata kakva beta mora biti s duplicima, sve mi novo 😅

Ma beta je super, ne mora se skroz poduplati, samo se ne stresiraj 😘

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Linda86
    25. Ožujak 2022. 21:41

Angeleyes

Mrvica722

Angeleyes

Mrvica722

Angeleyes

Sad ide vikend pa ne mozemo nista… Ali evo da se ne stresiram, sutra cemo biti pametniji, pitat cu ih za misljenje na tel. Nadam se da ce sve ici kako treba, previse je stresno ovo cekanje😩 Nisam uopce upoznata kakva beta mora biti s duplicima, sve mi novo 😅

Beta je super. Mora biti za 80% veca. Tvoja je skoro dupla. Pogledaj moj potpis, u startu niza, ali skolsko duplanje pa ces vidjeti kako je zavrsilo. Uglavnom, ne stresiraj se. Nema cvrsto pisanih pravila... Neke su imale visoku betu pa smo navijali za duplice, a na kraju ispalo da nisu i niska beta pa ispali duplici... Za sada je tvoja beta dobra i nemoj brinuti, samo polako, drzim fige za jos vise nego duplu iducu. 🤞🏼

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Amelie
    25. Ožujak 2022. 21:42

VM, Angeleyes čestitke na betama! Meni izgledaju skroz dobre.. nadam se da vas čekaju uredne i dosadne trudnoće;)
    Petra baš mi je drago da je sve ok🥰
    Ribić pesek ti je premedeeeeni.. a zašto si ti pesimistična? Kakav je tvoj plan sada?
    Dashuri stvarno se nadam da će ti uskoro biti bolje i da bebama neće biti ništa🙏🙏
    Sani bez brige, mirujem i dalje, ali mi je nekako pao kamen sa srca.. svi se oko mene pitaju kako preživljavam, jel umirem od dosade, a zapravo ne kuže da nama ništa nije teško za naše mrvice.. 🥰
    Di nam je Kacusha dugo se nije javljala?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.